Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 10/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω πως έχω πετύχει ένα στόχο. Ως Ταυρίνα που είμαι
λατρεύω το φαί και τις λιχουδιές. Δε μπορώ να λειτουργήσω αν πεινώ. Μπλοκάρει όλο μου το είναι και είμαι μέσα στη γκρίνια. Σα τα μωρά ένα πράγμα...





Εμείς οι Ταύροι έχουμε θέματα με το φαγητό! Που σίγουρα έχουν να κάνουν με τα ψυχολογικά μας τα ζόρια. Πρόβλημα; Αγκαλιά το ψυγείο! Μπορώ να φάω τα πάντα όταν βασανίζομαι.. και μια ωραία μέρα, έγινα μια γουρουνίτσα κανονική! Ούτε τα ρούχα έμπαιναν, ούτε είχα όρεξη να ντυθώ πιο ωραία, ούτε να ψωνίσω, αφού πού νούμερο για τα δικά μου τα κυβικά.. ;;;
Και εντάξει υπάρχουν τα μαγαζιά με τα τεράστια τα μεγέθη.. Πόση πίκρα Θεέ μου.. να πρέπει να επιλέξεις ένα τέτοιο κατάστημα, παρά το Zara, ή τα BSB και πολλά άλλα..;;;

Κουβέντα στη κουβέντα, με έπεισαν να κάνω μια θεραπεία για 30 μέρες. Τέτοια πείνα δεν έχω ξανά βιώσει, 500 θερμίδες την ημέρα συν κάτι ακόμα! Με την επίβλεψη γιατρού φυσικά! Τα είδα όλα! Τρελάθηκα! Δεν ειχα γεύση! Τραγικό για ένα Ταύρο, να μην έχει γεύση το φαγητό του.. Τι σημασία έχει τότε; Για να μη πολυλογώ έχασα 18 κιλά! Έγινα άνθρωπος! Είμαι ο εαυτός μου! Και θέλω άλλα λίγα για να γίνω πιπινάκι και να γουστάρω ξανά! Έκοψα το ψωμί. Τα αναψυκτικά. Τρώω συγκεκριμένες ώρες. Γυμνάζομαι. Και μη νομίζετε πως λιώνω μέσα στο γυμναστήριο.. διάδρομος και πάλι διάδρομος.. Και ναι θαύματα συμβαίνουν..

Θέλω να πω στους ανθρώπους που βασανίζονται με τα κιλά τους, πως υπάρχει ελπίδα, αρκεί να υπάρχει η διάθεση και πολύ καλή στήριξη. Όλα είναι ωραία στη ζωή αυτή, όταν υπάρχει μέτρο. Και η πάστα θα έρθει στην ώρα της και η πατάτα η τηγανιτή, απλά όχι κάθε μέρα.. Δε χρειάζεται..

Ψωμί αχ πόσο σε λατρεύω.. πόσο μου λείπεις.. πόσο κακό μου έκανες.. ξου ξου μακριά!

..η άλλη όψη του νομίσματος..

φιλάκια..


Κριός
Μια χαρά τα πάντα όλα! Ξεκολλάνε οι υποθέσεις σας, αυτό είναι σίγουρο, όμως βάζετε το χέρι βαθιά στη τσέπη. Δε πιστεύω να εξαγοράσετε κάποιον για να κάνετε τη δουλειά σας; Προτιμήστε τον ίσιο το δρόμο και ας κουραστείτε λίγο παραπάνω.. Θα αξίζει περισσότερο τότε..

Ταύρος
Θετική η μέρα σας παίρνετε τη πρωτοβουλία και κάνετε τα μαγικά σας τα κόλπα προκειμένου να αγαπήσετε με ένα άτομο ξανά. Θα τα καταφέρετε γιατί έχετε καλή διάθεση. Μη ντρέπεστε, ακολουθήστε τη καρδιά σας και θα σας οδηγήσει στο σωστό το μέρος τη κατάλληλη τη στιγμή. Ελάτε να παρασυρθούμε παρέα.

Δίδυμος
Κάτι ευχάριστο μαθαίνετε σήμερα και απογειώνεστε από τη χαρά σας. Πιο εκφραστικοί και παρορμητικοί από ποτέ! Βαστάτε τα άλογα, γιατί παραφέρεστε, σας παρεξηγούν και εσείς φυσικά στο κόσμο σας. Μπορεί να προκύψει και ένα καβγαδάκι αν δε προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Λίγο cool.. πως αλλιώς να σας το πω..

Καρκίνος
Καλά ετοιμαστείτε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Μια παλιά σας αγάπη επιστρέφει. Θα κάνει τα πάντα για να μείνει στη ζωή σας αυτή τη φορά, θα χαρείτε σίγουρα για αυτό, όμως ένα πανικό θα τον νιώσετε. Κάνατε πώς και πώς να ξεπεράσετε κάποια πράγματα, άντε πάλι ξανά από την αρχή.. Είστε σίγουροι;

Λέων
Πιστεύω στα θαύματα για αυτό θα σας το πω. Σήμερα κάποιος θα σας δώσει λεφτά. Μπορεί να σας τα χρωστάει, μπορεί να είναι κάτι σα μπόνους, πάντως θα έρθουν λεφτά στα χέρια σας. Μια χαρά θα τη πάρετε τέλος πάντων και ευτυχώς που είναι Τετάρτη. Βέβαια αν θέλετε εσείς να τα σπαταλήσετε έχετε τον τρόπο! Τσακ μπαμ!

Παρθένος
Έχετε τρελαθεί εντελώς παντελώς! Με τα ερωτικά σας ασχολείστε και τα έχετε κάνει μαντάρα. Για να πειράξετε μια ψυχή, θα κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και θα προτιμήσετε το μαναράκι στη κουρτίνα 2! Ο σκοπός σας είναι να προκαλέσετε ζήλιες και αντιδράσεις να λέμε την αλήθεια μεταξύ μας και όχι να αγαπήσετε μια άλλη ύπαρξη. Το έχετε το θεατρικό, προχωρήστε και you never know..

Ζυγός
Μέρα που θα ακούσετε ένα μεγάλο συγγνώμη. Κάποιος θα έρθει μετανιωμένος στη πόρτα σας και θα προσπαθήσει να αγαπήσετε ξανά. Μη το παίξετε, να είστε αυθόρμητοι και ζεστοί όπως είστε πάντα. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας, άλλωστε δε κρατάει για πολύ και πείτε ναι σε μια νέα αρχή. Και ας είναι η 100η φορά!

Σκορπιός
Πολύ χαλαρούς σας βρίσκω και ανησυχώ. Σήμερα η μέρα της κουβεντούλας και ναι θα χαζολογήσετε και εσείς λιγάκι, γιατί αρκετά ζοριστήκατε τις προηγούμενες τις ημέρες. Νερό να έχετε κοντά σας γιατί παίζει πολύ μπούρου-μπούρου στην ιστορία σας, κοιτάξτε μη μπερδευτείτε με αυτά που φαντάζεστε με τη πραγματικότητα!

Τοξότης
Λάμπετε σήμερα κανονικά! Ότι θελήσετε, ότι επιθυμήσετε, να το κυνηγήσετε και θα είναι όλο δικό σας. Μπράβο, έτσι σας θέλω δυνατούς, αποφασισμένους και ανεξάρτητους. Ζητήστε επιτέλους εκείνη τη χάρη, καιρός να σας ανταποδώσει κάποιος το καλό που έχετε προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Αιγόκερως
Μέρα πολύ μυστήρια σας ξημέρωσε. Μια ψυχή θα σας θυμηθεί, δε ξέρω πόσο φιλικό ή ερωτικό θα είναι το θέμα, η πορεία θα δείξει για αυτό, πάντως το τηλέφωνο παίρνει φωτιά, τα μηνύματα πέφτουν βροχή και το χαμόγελό σας, μέχρι εκεί που δε φαντάζεστε. Ερωτοτροπείτε με μια άγνωστη ψυχή; Εσείς;; Η Θεά Αφροδίτη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της τελικά!

Υδροχόος
Ευχάριστα τα νέα δεν είστε άρρωστοι, από υγεία πετάει η ομάδα. Εντάξει τα ψυχολογικά σας είναι ένα άλλο θέμα, που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε διαφορετικά. Πάντως αν κάνατε εξετάσεις, θα σας βρει περδίκι ο γιατρός! Μια νέα δουλειά σας απογειώνει και είναι το απόλυτο φάρμακο για σας.

Ιχθύες
Βασανίζεστε και επαγγελματικά και ερωτικά. Το παρελθόν δε σας αφήνει να πάρετε ανάσα, αν υπάρχουν εκκρεμότητες, θα πρέπει να τις κλείσετε όπως και να έχει. Πάντως σήμερα η μέρα είναι ιδανική για τέτοια ζητήματα. Μη φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Να ξεμπερδεύετε μια ώρα αρχύτερα.

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.