Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 03/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ας υποθέσουμε πως σήμερα θα είναι μια διαφορετική ημέρα, πιο αισιόδοξη και λαμπερή, άσχετα αν αυτή τη στιγμή
είναι πίσσα σκοτάδι έξω! Κάνω τη καρδιά μου πέτρα και προχωρώ! Αααα ξημέρωσε..

Η τύχη είναι σπουδαίο πράγμα. Κάποιοι την έχουν από τη μέρα που γεννιούνται και κάποιοι προσπαθούν να τη πετύχουν κάπου και κάπως έτσι αναρωτιόμαστε, υπάρχει ή δεν υπάρχει;

Σκέφτομαι.. Είναι εκείνο το λαμπερό αστέρι, που σε φωτίζει από τη μέρα που γεννιέσαι.. Εκείνο γνωρίζει τη πορεία σου.. εσύ τη μαθαίνεις με τον καιρό.. Σε κάποιες ψυχές χαρίζεται απλόχερα και σε κάποιες, παραμένει σε όνειρα και επιθυμίες.. 





Το θέμα όμως δεν είναι μόνο εκεί. Εντάξει έχεις τύχη! Ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς; Είσαι σωστός άνθρωπος για να μπορέσεις να αντλήσεις τα θετικά στοιχεία και να δημιουργήσεις κάτι το ανεπανάληπτο; Και αν πετύχεις κάτι τέτοιο, έχεις τη δύναμη να το κρατήσεις;
Ή τύχη είναι με το μέρος σου, όμως αν δεν έχεις τα κατάλληλα τα προσόντα σου γυρίζει πλάτη και δε τη ξανά βλέπεις ποτέ! Θα πάει αλλού, εκεί που θα εκτιμηθεί καλύτερα..

Στον άνθρωπο που θα την αγκαλιάσει γλυκά, που θα τη χρησιμοποιήσει για καλό σκοπό, που δε θα βλάψει κανέναν στο όνομά της, που θα τη μοιραστεί μαζί με άλλους ανθρώπους!

Για αυτό βλέπουμε τους διάσημους να ασχολούνται με τις φιλανθρωπίες. Βέβαια δε το κάνουν οι περισσότεροι από τη καλή τους τη καρδιά, αλλά αν το καλοσκεφτούμε ένας πετυχημένος ηθοποιός ή τραγουδιστής, ή παρουσιαστής, ένα δημόσιο πρόσωπο τέλος πάντων, ανέβηκε εκεί ψηλά από την αγάπη του κόσμου.. Δε γίνεται μόνο να παίρνει.. Πρέπει να προσφέρει.. κιόλας! Οι γνωστές ισορροπίες..

Η τύχη έρχεται για να μας τεστάρει. Εκπληρώνει τις επιθυμίες μας.. όμως προσμένει να δει.. τον αληθινό μας το χαρακτήρα. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι. και η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε και τόσο καλοί άνθρωποι..

συμφωνάτε ξωτικούλια μου;;


Κριός
Σήμερα θα ξυπνήσετε με πολύ ωραία διάθεση. Αποφασισμένοι για όλα! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως θα γοητέψετε τους πάντες και στη δουλειά σας και στο σπίτι. Ευχάριστο αυτό, από το να είστε συνέχεια με μουτράκια και μες στη γκρίνια! Ξεχάστε τα αυτά για μερικές μέρες.. απολαύστε ότι όμορφο έρχεται στη ζωή σας και δεχθείτε και καμιά πρόκληση.. Τι Κριάρια είστε εσείς;

Ταύρος
Τα άστρα λένε πως η μέρα σας σήμερα θα είναι πολύ τυχερή! Θα σας δοθεί εκείνη η ευκαιρία που καιρό τώρα τη προσμένατε, παρακαλούσατε για αυτήν και θα απογειωθείτε κανονικά! Εύχομαι να βγουν αληθινά, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό, να φύγουν τα μαύρα τα σύννεφα, γιατί αρκετά! Προχωράτε στο επόμενο level και κατά ενθουσιάζεστε!

Δίδυμος
Κάτι θα συμβεί σήμερα, που θα σας αναστατώσει ευχάριστα και θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε τις εναλλακτικές που έχετε, ενώ δεν είχατε καμιά! Μπορεί να αναλάβετε μια νέα δουλειά, να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Ανανεώνεστε κατά κάποιο τρόπο και γουστάρετε τρελά!

Καρκίνος
Φοβερή η μέρα σας, πολύ θετική μπορώ να πω, ότι σκεφτείτε έτσι ξαφνικά, θα συμβεί με το πιο μαγικό τρόπο. Κάτι που καιρό θέλατε, θα γίνει όλο δικό σας, δε ξέρω αν είναι ο έρωτας.. εκεί θα δείξει.. αναλόγως το πώς θα το χειριστείτε! Ακόμα και στη δουλειά έρχονται ευχάριστα μαντάτα και επιτέλους νιώθετε πως αξίζετε περισσότερο από τους άλλους!

Λέων
Κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί σήμερα στη δουλειά σας και θα νιώσετε πως επιτέλους αναγνωρίζονται οι κόποι σας. Ένας άνθρωπος θα σας πει τα σωστά τα λόγια και θα ηρεμήσετε πολύ, αφού θα σας διώξει αρκετές από τις αμφιβολίες που έχετε! Το τέλειο είναι πως θα μπορέσετε να εκφραστείτε άνετα και χαλαρά, δίχως θεατρινίστικους ρόλους.

Παρθένος
Καταπληκτική η μέρα σας, να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Μη μου φωνάξετε τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα, για να φτάσετε στο στόχο σας! Κατευθείαν στο ψαχνό χτυπήστε, γιατί μόνο έτσι θα συμβούν θαύματα! Σας κολάζω πρωί-πρωί, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό! Εκπληρώστε μια σας επιθυμία.. Ένα φιλάκι;;;

Ζυγός
Πολύ επαναστατική η διάθεσή σας σήμερα! Θα βάλετε μια τάξη τριγύρω σας, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι και θα προκαλέσετε εντάσεις. Εννοείται πως κανείς δεν έχει την όρεξή σας, όμως με τον τρόπο σας εσείς, εκείνα τα γνωστά επιχειρήματα, θα τους βάλετε όλους να τρέχουν κανονικά! Ναι είστε και τέτοιοι χαρακτήρες, που δε μασάτε και πολύ.. χαχα!

Σκορπιός
Σήμερα γλυκά μου να σηκώσετε το τηλέφωνο και να τολμήσετε να έρθετε σε επαφή με τα άτομα που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Να βγείτε έξω, να συναντήσετε κόσμο, να ανταλλάξετε ιδέες, θα βρείτε τρελή ανταπόκριση! Φοβερή η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Η τύχη που λέγαμε..

Τοξότης
Μαγική η μέρα σας από ποια άποψη; Οι αισθήσεις σας στα κόκκινα, αντιλαμβάνεστε πράγματα που άλλοι δε βλέπουν πουθενά και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε! Μη παρασυρθείτε από κακές παρέες, ούτε από λόγια μυστήρια, γιατί κάτι βρωμάει εδώ πέρα.. Κοιτάξτε το συμφέρον σας και μόνο!

Αιγόκερως
Σήμερα θα σας δώσουν να αναλάβετε κάτι νέο και πολύ διαφορετικό. Πάλι αρχηγοί θα γίνετε, πάλι θα δίνετε κατευθύνσεις, πάλι στη πρώτη γραμμή. Σας αρέσει όλο αυτό, δίνει μια ξεχωριστή νότα στη ζωή σας, είναι απολαυστικό το αξίωμα! Να γιατί αρκετοί μπορεί να φοράτε και στολές στην εργασία σας.. ή και στο κρεβάτι.. you never no..!!!

Υδροχόος
Αλλαγές σκέφτεστε, μετακινήσεις, ανανεώσεις, όλα μπορούν να συμβούν αν το λέει η καρδιά σας. Η τύχη είπαμε έχει να κάνει με το χαρακτήρα και τη ψυχή σας. Τα άστρα λένε πως η μέρα θα σας βγάλει κάπου θετικά και αισιόδοξα! Για αυτό το νου σας οι προθέσεις σας να είναι αγνές και όχι μόνο.. Για να δούμε τι μαγικά θα κάνετε σήμερα;

Ιχθύες
Να φορέσετε τη πολεμική σας τη στολή σήμερα, γιατί έχει μάχη. Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει, μπορεί να εμφανιστεί και ένας άγγελος μπροστά σας και να σας προστατέψει από όλα τα κακά. Πάντως προχωρήστε ακάθεκτα σε ότι σκέφτεστε τα άστρα λένε πως είστε στο σωστό το δρόμο. Άντε να δούμε..

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.