Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 09/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να παραλογιστούμε ερωτικά πρωί-πρωί;;;
Οι μισοί γυρεύουν τον έρωτα και οι άλλοι μισοί τον διώχνουν. Άκρη ποτέ κανείς δε θα βγάλει με αυτό τον φτερωτό τον άγγελο..

Τελικά τι συναισθήματα προκαλεί; Γιατί λέγεται έρωτας και γιατί βγάζει πόνο; Υποτίθεται πως είναι κάτι το ευχάριστο, το απολαυστικό.. Πώς χάλασε η συνταγή; Τι συνέβη;;

Μέσα στις ενοχλητικές τις ερωτήσεις είμαι, το ξέρω, αλλά ως ανήσυχη ψυχή, θέλω να μάθω περισσότερα. Θέλω την ουσία. Γιατί από τα επιφανειακά, μπουχτίσαμε!



Όποιος είναι ερωτευμένος υποφέρει. Για αυτό περαστικά!
Όποιος είναι ερωτευμένος αφαιρείτε. Να και το ατύχημα!
Όποιος είναι ερωτευμένος δε κοιμάται. Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια;
Όποιος είναι ερωτευμένος τα δίνει όλα. Άφραγκοι και πάλι!

Όποιος είναι ερωτευμένος.. καταλήγει στο ψυχίατρο! Χα χα ..

φιλάκια..



Κριός
Κριαράκια μου θα σας έλεγα, να θυμηθείτε εκείνο το ηρωικό το όχι και να το υποστηρίξετε μέχρι τέρμα. Μη κάνετε συνεχώς τα χατίρια των άλλων και μη μένετε απαθής σε πράγματα που συμβαίνουν. Η αδιαφορία σας, μπορεί να σας κοστίσει ψυχολογικά! Κοίταξε σήμερα τη πάρτη σας, αφιερώστε πολύτιμο χρόνο στη δουλειά σας και αποφύγετε το κουτσομπολιό. Ερωτικά δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας, μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια.. έτσι ξαφνικά!

Ταύρος
Βασικά έχετε τα νεύρα σας! Τίποτα δε πηγαίνει έτσι όπως θα το θέλατε και είστε μέσα στη γκρίνια και τα μουτράκια. Τα βάζετε με τους συναδέλφους σας, ξεσπάτε εκεί σήμερα, ενώ το πρόβλημα το έχετε εσείς οι ίδιοι. Η ιδέα του shopping therapy, είναι σίγουρα αξεπέραστη, αλλά τα άστρα φωνάζουν να τη ξεχάσετε! Αδειάζετε το πορτοφόλι σε εποχές που δε το επιτρέπουν! Κάτι πρέπει να κλείσει, ένα κεφάλαιο από το παρελθόν, για να έρθουν νέα πράγματα! Πολύ καλύτερα!

Δίδυμος
Ζόρικη η μέρα σας πολύ! Σας βάζουν πάλι τιμωρία στο ένα πόδι, κυρίως οι γονείς σας ή τα αδέρφια σας, εντάσεις, λόγια, τσακωμοί και τα γνωστά. Φταίτε πουλάκια μου, γιατί είστε στη κοσμάρα σας, χρόνια τώρα! Κρατήστε τα μπόσικα τούτη τη φορά, δηλαδή φωνάζει ο άλλος, ψυχραιμία εσείς.. Μόνο έτσι θα καλμάρει η κατάσταση.. Τρέχετε αμέσως με δάκρυα στα μάτια, στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Δίπορτο το έχετε.. είστε ακόμα τυχεροί! Επαγγελματικά κάτι νέο έρχεται.

Καρκίνος
Όμορφη η μέρα σας, έρχονται οι λύσεις βροχή στα θέματά σας. Κλείστε την ομπρέλα, ας βραχείτε λιγάκι, το ζητούμενο είναι οι πληροφορίες να πέσουν κατευθείαν στο κεφάλι σας και να τις χρησιμοποιήσετε καταλλήλως. Μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντικό όσο ακούγεται, αλλά δε πειράζει. Το αποτέλεσμα μετράει. Καλύτερα να ασχοληθείτε με την ερωτική σας τη ζωή, αν έχετε σύντροφο, να του δώσετε τη σημασία που πρέπει.. χαμογελάστε όλα είναι μια χαρά!

Λέων
Να ξεκινήσουμε από τα γνωστά. Δεν έχετε σάλιο. Δεκάρα τσακιστή. Τα φάγατε όλα και φυσικά τα νεύρα σας κοτσίδες! Τραγικό το βρίσκω, να μη μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας, ακόμα μυαλό δε βάλατε. Και κάπως έτσι, είστε που είστε μέσα στη ζοχάδα, θα εμφανιστεί και το παράξενο το άτομο, να σας εκνευρίσει ακόμα πιο πολύ και να γίνει ο χαμός. Αν σας προκαλέσουν λοιπόν, γυρίστε πλάτη και εξαφανιστείτε. Μην ανοίγετε πολλά μέτωπα. Βάλτε προτεραιότητες!

Παρθένος
Ερωτικά μπερδέματα και όχι μόνο! Πού πήγατε και μπλέξατε μου λέτε; Ζόρικη η μέρα σας συναισθηματικά, αφού αποκαλύπτονται πράγματα και θάματα και παθαίνετε έτσι ένα μικρό εγκεφαλικό. Μπορεί να αποζητάτε μια μόνιμη σχέση, μπορεί να έχετε γερούς ηθικούς φραγμούς, αλλά μερικές φορές ο έρωτας ξεγελάει ακόμα και τους καλύτερους ανθρώπους. Για αυτό ειδικά σήμερα, να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε καταστάσεις που αύριο δεν έχουν! Λόγια, πολλά λόγια.. τσάμπα χρόνος..

Ζυγός
Τα άγχη σας είναι επαγγελματικά. Μέρα πολύ τυχερή όμως, που θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες, για να κλείστε εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να εξαφανίσετε ότι σας στοιχειώνει τη ψυχή και να κάνετε μια νέα αρχή. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο, όμως ποτέ δε το φοβηθήκατε αυτό! Την αγκαλιά του συντρόφου σας θα την αποζητήσετε, όμως όσα λιγότερα λέτε, τόσο το καλύτερο. Γιατί μπορεί εσείς να τα βλέπετε κάπως ρομαντικά, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη! Αποφύγετε τα λόγια και ερωτοτροπήστε περισσότερο!

Σκορπιός
Φοβερή η μέρα σας σήμερα και πολύ μαγική μπορώ να πω. Εντάξει μπορεί το χρήμα να μη ρέει από τις τσέπες σας, όμως θα έχετε πολλές ιδέες, λογικές πάνω από όλα, που θα πετύχουν και θα τη πάρετε την ανάσα σας. Νέα ξεκινήματα, κάτι αλλάζει στη ζωή σας ευχάριστα, ανανεώνεστε σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και ερωτικά, πώς να σας το πω.. αν η σχέση σας δε πηγαίνει καλά, μπορεί να τη τερματίσετε χαρωπά και να πάτε στον επόμενο στόχο! Θυμηθείτε το Κρόνο, τι σας έμαθε.. τίποτα άλλο δε σας λέω! Πάντως υπάρχει φως στο τούνελ και λαμποκοπάει..!!!

Τοξότης
Νομίζω σήμερα το σύμπαν σας ταρακουνάει κάπως, έτσι να σας θυμίσει πως δε γίνεται κάθε μέρα να ονειροβατείτε, πρέπει να προσγειωθείτε και λίγο στη γη. Εδώ είναι τα βάσανά σας, όχι στο πλανήτη Happy.. Ερωτικά είναι τα βάσανά σας σήμερα, αφού μια κουβέντα σας θα είναι η αιτία να ξεσπάσει μπόρα κανονική. Αν επιμείνετε στις απόψεις σας τίποτα δε θα φτιάξει. Αν κάνετε πίσω και δείτε τη κατάσταση πιο σφαιρικά τότε, θα προτιμήσετε τα φιλάκια και τα χαδάκια, από τις αγριοφωνάρες. Ζήστε λίγο έντονα, όμως δίχως να έχουμε θύματα!

Αιγόκερως
Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι τα μόνα που σας ενδιαφέρουν. Νιώθετε καλύτερα από ποτέ, είστε αισιόδοξοι και μπορείτε σήμερα να λάμψετε κανονικά. Όταν θέλετε και καλούς τρόπους έχετε και είστε συνεργάσιμοι και κάνετε τους άλλους να σας θαυμάζουν. Ήρεμοι πολύ, μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε προκύψει, ακόμα και στο σπίτι και στον έρωτα. Δώστε βάση και εκεί, γιατί όσοι έχετε σύντροφο, τα παραπονάκια θα τα ακούσετε, ή θα τα αντιληφτείτε το βράδυ στο κρεβάτι!

Υδροχόος
Να πάρετε βαθιές ανάσες, γιατί ένα μαντάτο έρχεται ολοταχώς και κατά πάνω σας. Μια μικρή αναστάτωση θα τη νιώσετε, τι να πω, στο χέρι σας είναι το πώς θα το χειριστείτε όλο αυτό. Δίχως δράματα.. εεε;;;; Τα επαγγελματικά σας μόνο σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν το χρήμα που τόσο αγαπάτε, όμως φροντίστε να γουστάρετε κιόλας! Εμπόδια φεύγουν, κάτι σας τα μαύρα τα σύννεφα για αυτό να προσμένετε το ουράνιο τόξο.. Δραστηριοποιηθείτε και μην ελπίζετε σε θαύματα. Μήπως να δίνατε λίγη σημασία στο ταίρι σας;

Ιχθύες
Λίγο από όλα έχει το μενού για σήμερα. Τα άστρα όμως θα σας κάνουν να χαρείτε μέσα στην ημέρα, αφού κάποιο άτομο θα σας προσφέρει κάτι που θα σας αρέσει πολύ. Το νου σας σε χρυσόσκονες, γιατί μαγεύουν! Παραμείνετε σταθεροί στη θέση σας, μη κάνετε νέα βήματα επαγγελματικά, αξιοποιήστε ότι έχετε μέχρι σήμερα. Από ιδέες δόξα να έχει, το μυαλό σας είναι γεμάτο, μπορείτε να τις συζητήσετε, να εντυπωσιάσετε, να κάνετε νέα πλάνα.. αλλά προς το παρόν ας μείνουν σε μια κόλα χαρτί. Ερωτοτροπήστε λίγο με το σύντροφό σας.. δε βλάπτει!

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.