Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 13/02 – 14/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα γλυκό, ζεστό πρωινό μόλις μας ξημέρωσε, τουλάχιστον μας είπε το σύμπαν ένα ρομαντικό buongiorno! Μια πολύ ευχάριστη
διαπίστωση, είναι πως τα γιασεμί μου, γιατί τα έχω μπόλικα, έχουν αρχίσει να βγάζουν ανθούς.. Νέα βλαστάρια, νέα μπουμπούκια, με τέτοιο καιρό, μπήκαν και αυτά στη διαδικασία της άνοιξης.. και ας έχουμε ακόμα χειμώνα.



Γέμισε ο τόπος από καρδούλες και γλυκόλογα. Τι είμαστε βρε παιδιά τηλεκατευθυνόμενα; Δηλαδή ανεβάζουμε διακόπτη και ερωτευόμαστε; Ξαφνικά θυμόμαστε τα γλυκανάλατα και τα σοκολατάκια; Δε μπορώ. Δε μπορώ. Εντάξει, στο όνομα του Έρωτα, ας προσφέρουμε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Ένα χαμόγελο παραπάνω. Αλλά μέχρι εκεί! Γιατί ο Έρωτας πονάει και δε βρίσκω το λόγο για όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου..
Αν είμαι ερωτευμένη;;; Ουυυυυυυυυ τόσο πολύ που σε λίγο θα βγάλω και εγώ φτερά, θα πιάσω μερικά βέλη και θα αρχίσω να τρυπάω τις ψυχές.. να δουν τη γλύκα.. Έρωτας και ξερό ψωμί! Όμως 365 μέρες το χρόνο.. όχι 1.. σωστά;

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα γλυκά μου τρέχετε και δε φτάνετε! Ότι αφήσατε μέσα στην εβδομάδα στον αέρα, έχετε σκοπό να το αντιμετωπίσετε μέσα σε ένα Σάββατο! Μουτράκια, γκρίνιες και καμία διάθεση για χαρωπές καταστάσεις. Εντάξει δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Η νύχτα θα είναι όλη δική σας! Αύριο Κυριακή, να βγείτε έξω, να πάτε μια μακρινή βόλτα, σε ένα ταβερνάκι, κάπου που να σας αρέσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσάς.

Ταύρος
Χαρωπό το διήμερο αυτό για εσάς και εμάς τους Ταύρους.. Έτσι λένε τα άστρα, αυτά σας μεταφέρω. Μετά το μεσημεριανό τον ύπνο θα ηρεμίσετε και θα μπορέσετε να απολαύσετε καλύτερα τις ώρες σας. Κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι το δυσάρεστο, η φαντασία σας καλπάζει και βλέπετε πραγματικά δράκους. Όλα παίζουν και τίποτα, για αυτό let it flow και ότι προκύψει! Ένας άνθρωπος ξαφνικά σας βοηθάει τη Κυριακή για ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμος
Από κέφια δεν έχετε και τόσα σήμερα. Να προτιμήσετε το σπιτάκι σας, την ησυχία σας και τον ύπνο. Αυτά θα σας κάνουν καλό, αυτά θα σας ανανεώσουν. Κάθε μέρα είστε με κόσμο. Ε σήμερα να μην είστε. Άλλωστε όλα τα έχετε πει… Η Κυριακή σας θα είναι πιο όμορφη. Ένα άτομο από μακριά, μπορεί να σας κάνει μια νέα επαγγελματική πρόταση και να μαζέψετε βαλιτσούλα και δρόμο. Τα άστρα επιμένουν για τον Φλεβάρη, πως κάπου θα πάτε, για ένα χρονικό διάστημα. Δε ξέρω αν θα είναι σύντομο ή μόνιμο;;; Μη το σκέφτεστε πάντως!

Καρκίνος
Ένα μικρό τσακωμό θα τον ρίξετε σήμερα κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Πάντως δε ξυπνάτε και τόσο καλά, ο καθένας έχει το χαβά του και νιώθετε πως δε σας υπολογίζουν σε κάτι. Αν ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, τότε θα το γλυτώσετε όλο αυτό και θα κάνετε ότι σας αρέσει.. Διαλέξτε ή επανάσταση ή συμβιβασμός.. Κάτι θα συμβεί τη Κυριακή, που θα σας πιάσουν πάλι οι ευαισθησίες σας και μπορεί να κλαίτε όλη μέρα. Μπορεί όμως να νευριάσετε τόσο που να μη σας νοιάξει καθόλου! Η επιλογή είναι όλη δική σας!

Λέων
Σας το λέω από τώρα, θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σας βάλουν σε διαδικασίες τρελές. Τύπου απόψε θα νυχτοπερπατήσετε θέλετε, δε θέλετε! Ναι εντάξει, μπορεί να μην έχετε και τόσο τα κέφια σας, όμως θα αλλάξει η διάθεσή σας, με το πρώτο το ποτό και το μαναράκι εκεί απέναντι.. Μην αντισταθείτε στις προσκλήσεις, ούτε στις προκλήσεις.. Κάτι ευχάριστο θα σας συμβεί.. Και κάπως έτσι η Κυριακή σας θα είναι μια χαλαρή ημέρα. Το μυαλό σας θα ξεμπλοκάρει και θα δείτε τα θέματά σας, από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία!

Παρθένος
Μπορείτε να χαλαρώσετε λιγάκι στη ζωή σας; Εντάξει μπορεί να μη σας έρχονται πάντα όπως θα θέλατε, όμως αλλάξτε λίγο στάση, για να ταρακουνήσετε τα νερά, να υπάρξουν αντιδράσεις, μπας και καταλάβετε τι γίνεται. Σήμερα να βγείτε έξω, να βολτάρετε όλη μέρα, να δείτε άλλους φίλους και να περάσετε όμορφα! Η Κυριακή σας δεν είναι και τόσο χαλαρή, αφού στο μυαλό σας θα τριγυρίζουν επαγγελματικά νέα πλάνα, νέοι στόχοι και θα μπείτε σε μια άλλη διαδικασία. Καλέ.. Βρήκατε την ημέρα των ερωτευμένων;;; Θα σας μαλώσω!

Ζυγός
Καλέ τι έχετε πάθει; Μέσα στα παραπονάκια είστε μέρες τώρα και ξαφνικά δεν έχετε όρεξη για τίποτα. Αυτό σήμερα θα το δουν οι άνθρωποί σας και θα λυθεί η γλώσσα τους ως δια μαγείας και θα παραδεχθούν τα λάθη τους. Έχετε σχέδιο εσείς, ξέρετε πολύ καλά να πετυχαίνετε το σκοπό σας, είτε με τον ίσιο το δρόμο, είτε με τον πλαϊνό.. Η Κυριακή σας μια εντελώς διαφορετική ημέρα, μπορεί ακόμα να πάτε να γραφτείτε στο γυμναστήριο. Ή σε μια σχολή χορού. Ξεδίνετε όπως και να έχει!

Σκορπιός
Τι να πω.. ζόρικη η μέρα σας σήμερα! Κάποιο άτομο θα βρεθεί στα πόδια σας, θα έρθει εκεί μπροστά σας, να σας προκαλέσει για καυγά. Και νομίζω δε θα κρατηθείτε και θα γίνει ο πανικός ο ίδιος! Η συμβουλή μου είναι να το αποφύγετε όλο αυτό. Οικογενειακό το ζητούμενο σίγουρα πράγματα! Αναλόγως το πώς θα φερθείτε σήμερα, θα είναι και η συνέχεια αύριο. Βέβαια μαζί με το κακό έρχεται και ένα καλό και χαμογελάτε επιτέλους! Είπαμε μετά τη μπόρα το ουράνιο τόξο.. πάντα συμβαίνει αυτό..

Τοξότης
Καταπληκτικό το ΣΚ αυτό για εσάς! Είστε τα πιο τυχερά ζώδια της παρέας. Νομίζω φτιάχνετε βαλιτσούλα και φεύγετε για το διήμερο. Με τίποτα δε μένετε στο σπίτι μόνοι. Μιλάμε για απίστευτη θετική ενέργεια, κάτι σας έχει ξεσηκώσει, θα αποζητήσετε τη περιπέτεια και όχι μόνο.. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, χαμογελάτε και λάμπει το σύμπαν όλο και κάνετε βουτιά στην αισιοδοξία. Τι να πω, εντυπωσιάστηκα, καιρό έχετε να νιώσετε έτσι. Σωστά;

Αιγόκερως
Με το που θα ξυπνήσετε θα αρχίσετε να σκέφτεστε τι να κάνετε. Είναι τόσα πολλά στο πρόγραμμά σας, που ένα πανικό θα τον πάθετε. Και ως δια μαγείας, δε θα κάνετε τίποτα απολύτως και θα χαλαρώσετε. Απίστευτο αυτό για τη περίπτωσή σας! Η Κυριακή σας, μια εντελώς διαφορετική ημέρα. Εννοείται πως θα φάτε σοκλατάκια, αλλά επειδή σας αρέσουν τα γλυκά, όχι γιατί πιστεύετε στον έρωτα. Αν συμβιβαστείτε με την ιδέα της ημέρας θα περάσετε καλά!

Υδροχόος
Μπα θα έχετε πυρετό εσείς για να μη θέλετε να βγείτε από το σπίτι. Δεν έχετε καμία όρεξη ούτε να ντυθείτε, ούτε να δείτε πολύ κόσμο, θα αποζητήσετε την ηρεμία σας άντε και κανένα φιλαράκι, έτσι για να πείτε μια κουβέντα. Πολύ μοναχικούς σας βρίσκω και δε κάνει καλό αυτό σε ανθρώπους σα και εσάς.. Βέβαια καλά θα κάνετε να ξεκουράσετε το σώμα και το μυαλό σας. Η Κυριακή σας βρίσκει σε πιο χαρωπή διάθεση, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλο! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, θα σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς. Γλώσσα δε θα βάζετε μέσα.. χα χα!

Ιχθύες
Χαλαρή πολύ η μέρα σας. Σήμερα θα βρεθείτε με φιλαράκια που δε γνωρίζουν τίποτα από τα βάσανά σας και κάπως έτσι θα παρασυρθείτε μαζί τους και θα ξενοιάσετε λιγάκι. Η Κυριακή σας μαύρη και άραχνη. Να σας το πω και έτσι, αφού το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε σκέψεις πολύ παράξενες. Μη φαντάζεστε διάφορα, ψάξτε το πρώτα, γιατί η αλήθεια μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Νομίζω θα τρελάνετε τον κόσμο όλο πρώτα και μετά θα ηρεμίσετε. Αλλιώς θα πάθετε εκείνο το κάτι της..

magicfariel