Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ζώδια μιας Παράξενης Κυριακής 07/02/2016, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια μας τα λέει σήμερα το σύμπαν, αφού η Αφροδίτη κάτι κάνει εκεί με τον Ουρανό, κάτι μαγειρεύουν με
μεγάλη μαεστρία, γεγονός που θα μας στείλει εμάς τους κοινούς θνητούς, λίγο ως πολύ αδιάβαστους!

Ο Έρωτας με το Χάος, κάνουν παρέα! Τι άλλο να εξηγήσουμε σε αυτό; Οι σχέσεις πάλι σε ένταση και όχι μόνο! Εκεί που θα πηγαίνει κάτι να φτιάξει, να αγαπήσουν μερικές ψυχές, εκεί μια λέξη, μια ματιά, μια κίνηση τέλος πάντων, θα παρερμηνεύεται και αντί για φιλάκια και χαδάκια, θα έχει μουτράκια και να σου και το δάκρυ θα κυλήσει!
Απρόβλεπτες οι αντιδράσεις, χαοτικές σε όλο τους το μεγαλείο προσθέτω!




Κάθε φορά που εμφανίζεται ο Ουρανός, γίνεται ένας χαμός. Τώρα που συναναστρέφεται με την Αφροδίτη, σημαίνει πως της φέρνει ανακατωσούρα, δε ξέρει με ποιον να πρωτο ασχοληθεί, πού να μοιράσει αγάπη, αφού τίποτα δε στεριώνει. Όσα παίρνει ο άνεμος! Προκύπτουν ακόμα και χωρισμοί έτσι ξαφνικά! Πώς να το πω.. Καθαρίζει το τοπίο, από σχέσεις που δεν αντέχουν τόσους αέρηδες..!!!

αυτά τα μαντάτα.. Κυριακάτικο..

φιλάκια..


Κριός
Οικογενειακοί καυγάδες προκύπτουν έτσι ξαφνικά. Με άλλο ύφος θα σας μιλήσουν, αλλιώς θα το πάρετε και μπορεί ένα οικογενειακό τραπέζι ας πούμε, να μετατραπεί σε πεδίο μάχης! Δε το έχετε σήμερα, για αυτό αφήστε το καλύτερα και εξαφανιστείτε μέχρι να βραδιάσει. Πάρτε τα βουνά.. είναι μια λύση και αυτή. Να μια ωραία ευκαιρία να φουντώσουν τα πάθη και να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας!

Ταύρος
Επαγγελματικά είναι τα ζητήματα που σας απασχολούν, δεν έχει σημασία αν είναι Κυριακή, το μυαλό μπορεί να τριγυρίζει όπου θέλει. Τα άστρα επιμένουν για μια μεγάλη χαρά, μέρες τώρα! Προς το παρόν, μόνο λύπες έρχονται, για αυτό θα απαντήσω εκ μέρους όλων των Ταύρων, Αϊ σιχτίρ! Παρόλα αυτά αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας! Έτσι λένε τα άστρα..

Δίδυμος
Πολύ τσίτα είστε και μέσα στο μυαλό σας το χάος κανονικά. Πολλά πράγματα έχετε να κάνετε, τα έχετε αφήσει και έχουν γίνει βουνό, δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και κάπως έτσι όσοι έχετε σύντροφο ξεσπάτε εκεί και γίνεται ένας πανικός, έτσι ξαφνικά! Μετά όμως από έναν έντονο καυγά μπορεί να προκύψει ένας έρωτας όλο πάθος! Τι να σας πω.. Παίξτε το μια έτσι και μια γιουβέτσι.. Τη τρέλα την έχετε άλλωστε!

Καρκίνος
Τα άστρα λένε να ξεκουραστείτε σήμερα, να χαλαρώσετε ως εκεί που δε πάει, γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για εσάς. Ζόρικες πολύ, με δυσάρεστες εκπλήξεις , που θα χρειαστείτε όλη τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας για να τις αντιμετωπίσετε! Για αυτό πιάστε αγκαζέ το ταίρι σας, ή ένα πολύ καλό φίλο και απολαύστε τη Κυριακή σας σαν να μην υπάρχει αύριο.. Επαγγελματικά ζητήματα θα σας στρεσάρουν πολύ!

Λέων
Και εκεί που θα είστε ήρεμοι, μπορεί να σας πάρει τηλέφωνο το αφεντικό σας και να σας ζητήσει τα απίστευτα! Δε νομίζω να το χειριστείτε και τόσο καλά, γιατί ήδη νιώθετε δυσαρεστημένοι και ριγμένοι, δε γίνεται να είστε και απίκο κάθε φορά! Αυτό θα κρατήσει μέρες, δηλαδή μια ένταση, ένα αρνητικό κλίμα, μια γκρίνια γενικότερα με αποτέλεσμα να μην έχετε και τόση όρεξη για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα!

Παρθένος
Εχθές μπορεί να απολαύσατε μια τόσο υπέροχη μέρα, όμως σήμερα σκούρα τα πράγματα! Θα δεχθείτε μια επίθεση, έτσι ξαφνικά, είτε για τον τρόπο που ζείτε, είτε για τις επιλογές σας, που μερικές είναι άτακτες πολύ. Πάντως να προσμένετε να σκάσει η βόμβα! Κατά πάσα πιθανότητα να μαλώσετε με τους φίλους σας, με πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή σας. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του.. Ξέρει πού πάει..

Ζυγός
Είστε και από μόνοι σας μέσα στη γκρίνια, θα σκάσουν μύτη και τα οικογενειακά τα ζητήματα θα κάνετε ένα ωραίο μπούμ μέσα στην ημέρα! Βασικά πάλι σας στριμώχνουν σε μια γωνιά, πάλι σας βάζουν τιμωρία, οι επιλογές σας και ο τρόπος που ζείτε, ενοχλούν και δεν αρέσουν καθόλου! Για αυτό αν δείτε να βγαίνει καπνός από κάπου, ανοίξτε τη πόρτα και εξαφανιστείτε! Άκρη δε παίζει να βγάλετε με τίποτα!

Σκορπιός
Δεν είστε καλά ψυχολογικά. Όλα μαύρα και άραχνα τα βλέπετε μέρες τώρα. Κάνετε κακό στον εαυτό σας, γιατί ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, δεν την αποδέχεστε με τίποτα! Ζείτε λίγο στη τρέλα τις μέρες αυτές, ψάχνετε για ευκαιρίες σε λάθος τόπο! Το μάθημα του Κρόνου ήταν σκληρό, θα επιμένω σε αυτό μέχρι να δω ένα φως στη ζωή σας, μη φοβηθείτε να γυρίσετε λίγο πίσω. Να δείτε τα λάθη σας. Αυτά θα σας δώσουν τις λύσεις που αποζητάτε!

Τοξότης
Δε σας βλέπω να σηκώνεστε από το κρεβάτι σήμερα! Χάλια η κατάσταση, σας έχει πάρει από κάτω και τι να πω.. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στο καθρέπτη, μπας και βάλετε μυαλό. Σας προτείνω να μη μείνετε μόνοι, να είστε είτε με το σύντροφό σας, είτε με καλούς φίλους και μήπως να πηγαίνατε κανένα ταξιδάκι; Μήπως να μπαίνατε στο αμάξι και όπου σας βγάλει; Για κάντε την ανατροπή προς το καλύτερο;;;;

Αιγόκερως
Για σήμερα ξεχάστε λίγο τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, αρκετά! Άλλωστε η μέρα δεν είναι ιδανική και μπορεί να προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις από το πουθενά. Να εκμεταλλευτείτε τη Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας και να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας. Αυτό θέλει το σύμπαν να συμβεί και αυτό θα κάνετε. Αράξτε στο κρεβάτι, φορέστε τα σέξι σας και απελευθερωθείτε. Ελάτε τώρα, δε θέλω ντροπές..

Υδροχόος
Εσείς το χαβά σας, μόνοι οι δουλειές σας ενδιαφέρουν και πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα. Εντάξει το σύμπαν σας χρωστάει μια καλή ευκαιρία, θα σας τη δώσει πολύ σύντομα, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε. Δώστε βάση στον έρωτα, στο σύντροφό σας, σε κάτι ερωτικό τέλος πάντων. Η ζυγαριά της ζωής σας καλό είναι να βρίσκεται στη μέση.. Εκφραστείτε λίγο παραπάνω.. Δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..

Ιχθύες
Πάρτε αγκαλιά το σύντροφό σας και αγαπήστε. Είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Σήμερα η επικοινωνία σας θα είναι σε άριστα επίπεδα, μπορείτε να γίνετε πιο κοινωνικοί αν θέλετε, όμως θα σας πρότεινα να αποφεύγατε τη πολυκοσμία και να επιλέγατε τις πιο prive καταστάσεις. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να αποφύγετε να δώσετε εξηγήσεις σε κάποιους για το τι πραγματικά συνέβη.. Μυστήρια σας τα λέω.. αλλά έτσι είναι..

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.