Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δίδυμος 2016! Προετοιμάστε το έδαφος για την επανάσταση του αιώνα.. by F’Ariel!

Διδυμάκια μου κάλιο αργά, παρά ποτέ! Τι θέλετε να μάθετε περισσότερο; Τα ερωτικά σας ή τα επαγγελματικά; Πάντως
ησυχία δεν έχετε, αυτό είναι το σίγουρο και το 2016 θα είναι μια χρονιά που θα κάνετε τη καλύτερη προετοιμασία για αυτά που θα έρθουν.

Οι επαναστατικές τάσεις είναι το στοιχείο σας, θα μάθετε τον καιρό αυτό, πώς να το δουλέψετε το χάρισμα αυτό, για να κάνετε το άλμα, δίχως να πέσουν οι πάντες στα πατώματα!










Ο Κρόνος στο Τοξότη, σας ταιριάζει γάντι. Θα καταφέρετε να τραβήξετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας δώσουν όλα αυτά που επιθυμείτε. Το μυστικό της επιτυχίας σας, είναι οι σχέσεις σας. Εκείνες θα σας ανανεώσουν, θα σας ξεσηκώσουν, θα σας προσφέρουν τις ευκαιρίες να δείξετε τη καλή πλευρά του εαυτού σας και όχι μόνο! Αρκεί φυσικά να διαλέξετε τους πιο ικανούς και με κριτήριο όχι την αγάπη, αλλά τη γνώστη και την εμπειρία!
Αν η οικογενειακή σας κατάσταση βρίσκεται σε μια χαοτική κατάσταση, να ξέρετε πως όλα θα φτιάξουν. Θέλει δουλειά και το κυριότερο από όλα, πρέπει να είστε παρών, ότι και αν σημαίνει αυτό, να το δουλέψετε το θέμα, με ενδιαφέρον και να είστε εκεί, όχι όταν τους έχετε ανάγκη, αλλά όταν σας έχουν και εκείνοι.. Μπορεί αυτή τη φορά να χρειαστεί να πληρώσετε το λογαριασμό, που σημαίνει πως είναι σειρά σας να προσφέρετε λίγα παραπάνω. Να το κάνετε για συνηθίζετε τα τελευταία χρόνια μόνο να ζητάτε!

Στη χρονιά αυτή, θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, με ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου, ή τέλος πάντων διαφορετικούς! Θα αναστατωθείτε ευχάριστα πολλές φορές, όμως να θυμάστε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Συνεπώς θα υπάρξουν και στιγμές που άλλα θα περιμένετε και άλλα θα συμβαίνουν.. Όλα στο πρόγραμμα είναι, κρατήστε μόνο ότι αξίζει!

Να μιλήσουμε και λίγο για τον έρωτα. Όλο φωνάζετε πως δε σας ενδιαφέρει και τόσο, όμως συνεχώς ασχολείστε με αυτό το θέμα. Να που και να θέλετε να αγιάσετε δε θα σας αφήσουν και τόσο εύκολα. Πολλοί οι πειρασμοί και βάλε.. Χωρίσατε ή ακόμα; Πάντως παράξενα μας το λέει το σύμπαν.. Μπορεί να γλυτώσατε ένα τελικό αντίο, αλλά η σχέση σας, παύει να είναι ερωτική και γίνεται περισσότερο ανταγωνιστική, που σημαίνει πως αν κάποιος από τους δυο δε κάνει πίσω, θα έχουμε θύματα!
Βέβαια όλα συμβαίνουν για ένα λόγο! Για να έρθει το επόμενο το μαναράκι, που θα είναι για εσάς βάλσαμο ψυχής..

Επαγγελματικά τώρα, θα είστε λίγο στη κόσμο σας. Θα φαντάζεστε διάφορα, τον εαυτό σας στη κορυφή, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δουλέψετε πιο πολύ. Να κουραστείτε. Να προτιμήσετε τον ίσιο το δρόμο, παρά τα πλάγια τα μονοπάτια. Διαλέξτε ουσιαστικούς ανθρώπους και όχι τα γνωστά τα λαμόγια! Μη πιστεύετε ότι σας λένε, ή ακόμα καλύτερα όπου σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια να φεύγετε μακριά τρέχοντας!
Ξέρω, είστε πολύ κουρασμένοι στη ζωή σας, όλο αυτό λέτε και ψάχνεστε για το εύκολο το χρήμα και τη γκλαμουριά. Να όμως που πάνε αυτές οι εποχές.. Μας τελείωσαν! Ο ανταγωνισμός είναι ωραία να υπάρχει, για να δυσκολεύει λίγο το έργο, για να σας κάνει να αισθάνεστε τη γνωστή επιθυμία της πρωτιάς! Δείξτε το καλό σας το χαρακτήρα, συμβιβαστείτε λίγο και συνεργαστείτε. Δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή και στη τελική ουδείς αναντικατάστατος! Μη λέτε πολλά, προτιμήστε τις πράξεις!

Τα άστρα λοιπόν λένε, να πλησιάσετε ένα Ζυγό! Θα είναι υπέροχη η σχέση σας, να μου το θυμηθείτε! Μπορεί να είναι και ο πειρασμός που θα προκύψει μέσα στο 2016. Ένας Υδροχόος πάντα υπάρχει μέσα στη ζωή σας. Μπορεί ως φίλος, μπορεί ως εραστής, πάντως φέτος, θα γνωριστείτε καλύτερα και θα αγαπήσετε περισσότερο! Το παράξενο είναι πως θα υπάρξει μια έλξη για ένα Καρκίνο και για έναν Αιγόκερο. Δύσκολες περιπτώσεις, όμως ίσως τούτη τη φορά να έχουν να σας δώσουν αυτά που αποζητάτε.. Τα μάτια σας ορθάνοιχτα!

Μακριά από Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες! Εδώ γελάω για μερικές ψυχές γιατί ξέρω.. Τους έλκουν οι τύποι αυτοί, έχουν ήδη μπλέξει και ίσως τώρα να τραβούν ακόμα τις κοτσίδες τους.. χα χα!

φιλάκια..

magicfariel