Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

People come and go..

Το λέω στα αγγλικά γιατί μου αρέσει καλύτερα..

Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν.. Φέρνουν τα δώρα τους, παίρνουν
τα δικά τους και κάποια στιγμή πάνε αλλού, γιατί αναζητούν το διαφορετικό, το μοναδικό, το καλύτερο! Ίσως και το πιο ακριβό..

Πόσο κοινωνικοί είμαστε στα νιάτα μας, παρέες απο εδώ, φιλίες απο εκεί, κόσμος και κοσμάκης, κάθε μέρα, μια στο cafe, μια στο club, μια στο restaurant.. στο cinema, στην εκδρομή.. στο ταξίδι.. Άνθρωποι αμέτρητοι που ανταλλάξαμε κάποτε κουβέντες, λόγια, συναισθήματα.. Που γέμισαν τη ζωή μας, όμως τώρα δεν υπάρχει κανείς! Εξαφανίστηκαν όλοι!

Και αναρωτιέμαι.. μήπως έκανα κάτι λάθος; Όμως όσο μεγαλώνω αποζητώ την ουσία. Και η ουσία δεν υπάρχει..

People come and go
they love you
they hate you
make you smile,
cry sometimes..
thats people how they are..

Ο πατέρας μου πάντα έλεγε, πως οι φίλοι μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού.. και αν είναι τρεις στο τέλος τότε να είμαι ευτυχισμένη και ευχαριστημένη.. Δόξα το Θεό.. δεν έχω παράπονο.. Εκείνες μπορεί να έχουν .. αφού απουσιάζω συχνά.. Με έχουν μάθει όμως.. Και κάπως έτσι αγαπιόμαστε.. έχοντας αποδεχθεί τη πραγματικότητα και δε κρυβόμαστε.. Είμαστε φίλες! Μπορεί και άσπονδες.. αλλά δεν έχει σημασία. Έχουμε δυνατή φιλία λέμε.. χα χα!

Ο κόσμος προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν είναι ονειρικά φτιαγμένος και υπάρχουν πολλές ψυχές σκοτεινές, γεμάτες απο απωθημένα και γυρεύουν συνεχώς τα θύματά τους, γιατί έτσι γουστάρουν πιο πολύ..

Και κάπως έτσι..

People will hurt you
on purpose..
thats for sure
Play the game..
that is life all about
today you'll loose
tomorow you are gonna be a winner!

People always will come and go..
but you know better by now..

Έρωτες, πόσους ζήσατε; Γιατί εγώ αμέτρητους! Δυνατούς, χλιαρούς, ρομαντικούς, παθιάρικους.. ήταν έρωτες, γεμάτοι απο τρέλα, ζωή, χαρά, πόνο και δάκρυ. Και τι έγινε; Ήρθαν και έφυγαν. Κάποιοι μπορεί να με προσπέρασαν κιόλας.. Και τι έγινε; Ξανά ρωτώ;;; Κέρδισα. Είμαι άνθρωπος. Γέμισα απο συναισθήματα, που ποτέ δε ντράπηκα να τα μοιραστώ.. Γιατί δε ζω για το what if, αλλά για το εδώ και τώρα.. Ξεκάθαρα πράγματα.. Για μένα ναι.. Για τους έρωτες.. ποτέ.. Τι να πω.. Έτσι ειναι η ζωή.. Γεμάτη απο πικάντικα, γλυκανάλατα.. συμβάντα..

People will make love to you
touch your body softly
sing to you..
whisper something sexy to your eyer..
so much passion.. so much life...
and one day .. all this is a memory..

Γιατί;;;

Εμπειρίες είναι όλα..

magicfariel