Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Μέρες γεμάτες από Εκδίκηση & Αναταραχές! Ο Πλούτωνας, η Αφροδίτη και ο Ουρανός, φταίνε για όλα! by F’Ariel

Που λέτε κάθομαι και απορώ γιατί κάθε μέρα είναι πιο ανατρεπτική από την άλλη, πιο απρόβλεπτη και πιο μοχθηρή! Το έψαξα λιγάκι και βουαλά! Ο
Πλούτωνας έχει βάλει το χεράκι του, έφερε τα σκοτάδια του και μέχρι και τις 9/2 θα βιώσουμε μπορώ να πω ανεξέλεγκτες καταστάσεις!

Τα Ζώδια που θα το πάθουν αυτό σε έντονο βαθμό, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Αυτό που συμβαίνει μέρες τώρα έχει αιτία! Μπορεί και παράλογη, όμως δεν έχει καμία σημασία. Διαμάχες από το πουθενά.

Πάλι κλονίζονται οι σχέσεις των ανθρώπων, πάλι κάποιος δείχνει τη δύναμή του και κάπως έτσι ο ένας είναι ο νικητής και ο άλλος ο χαμένος. Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν. 





Έτσι λοιπόν τις μέρες αυτές το συναίσθημα της εκδίκησης κυριαρχεί, το οποίο προκαλεί αντιδράσεις και δράματα.

Ο Πλούτωνας με τον Ουρανό, δημιουργούν τέτοιες συμπεριφορές. Συνεπώς, αν είστε σκληροί, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αν είστε άδικοι, δε θα σας νοιάξει και τόσο, αφού προφανώς καιρό το περιμένατε αυτό. Απολαύστε το τώρα που παίζει, να δω τι θα καταλάβετε..
Ούτε ερωτικά θα βγαίνει άκρη, ούτε επαγγελματικά. Χαοτικές καταστάσεις προσθέτω, συναισθήματα έντονα, μια χαράς και μια λύπης! Σχέσεις γκρεμίζονται από το πουθενά. Μα είναι δυνατόν;

Η Θεά Αφροδίτη τρέχει και δε φτάνει μου φαίνεται, αφού δε της αρέσει καθόλου η κατάσταση, οι σχέσεις τις με τους εραστές της, άθλια εντελώς, νομίζω πολλά χιόνια τριγύρω, πού να αγαπήσει ή να αγαπηθεί η κακομοίρα! Τη πολεμούν από παντού! Να χωρίσει; Να φύγει μακριά; Πνίγεται; Πάνε οι σχέσεις, όσο πάνε και όσα έρθουν.. Είναι και στον Αιγόκερω.. φρίκη ολε!

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής εν ολίγοις. Πως για ακόμα μια φορά οι σχέσεις των ανθρώπων θα περάσουν από κόκκινο, θα διαταραχθούν και ή που θα κλονιστούν για πάντα ή που θα γίνουν πιο δυνατές!

Από την άλλη ο απρόβλεπτος Ουρανός, μας λέει πως πρέπει να δοκιμάσουμε έναν άλλο τρόπο, κάτι το διαφορετικό, για να επανέλθουν οι ισορροπίες. Ναι.. να τρελαθούμε εντελώς να ησυχάσουμε!

Δε ξέρω.. δε ξέρω.. την έχασα τη μπάλα..

Τι να προσέξουμε μέχρι τις 9/2;;;


Κριός
Αποφύγετε να λέτε τα μυστικά σας. Μη κάνετε έξοδα, περισσότερα από όσα σας παίρνει. Δεχθείτε ένα συμβιβασμό, αρκεί να είναι αμοιβαίος.

Ταύρος
Μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Να είστε τολμηροί στο ποιοι είστε στη πραγματικότητα. Προτιμήστε το ομαδικό το πνεύμα.

Δίδυμος
Μη κάνετε πολλά έξοδα! Μην εμπιστεύεστε αγνώστους. Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε!

Καρκίνος
Θα σας ζητήσουν κάτι πολύ απρόβλεπτο, μπορεί και ανήθικο για τα δικά σας τα δεδομένα. Αρνηθείτε ευγενικά! Καλύτερα να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας.

Λέων
Μαθαίνετε κάτι και αντιδράτε άσχημα. Ψυχραιμία το νόμισμα έχει δυο όψεις. Αποφύγετε τις αρνητικές τις σκέψεις.

Παρθένος
Ως δια μαγείας δε σας αγγίζει καθόλου αυτό το αστρολογικό μπάχαλο. Όλα είναι super!

Ζυγός
Μη λέτε τα μυστικά σας! Αποφύγετε τις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Δουλέψτε περισσότερο για να πετύχετε το στόχο σας!

Σκορπιός
Μην αντιδράτε στα εμπόδια που προκύπτουν! Αποφύγετε τις οικογενειακές τις συναντήσεις γιατί η κατάληξη θα είναι τραγική. Αλλάξτε τη ζωή σας. Εκφραστείτε περισσότερο..

Τοξότης
Αποφύγετε τις σπατάλες και τα δώρα με σκοπό να εντυπωσιάσετε. Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα συγχρόνως γιατί φεύγει ο ενθουσιασμός και μένουν οι εκκρεμότητες βουνό.

Αιγόκερως
Να προσέχετε τα λόγια σας. Μην είστε απότομοι και εριστικοί. Κάτι θα ανακαλύψετε για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Κατά πάσα πιθανότητα να είναι παράνομο. Δε σας παίρνω στο λαιμό μου.. κάντε ότι νομίζετε!

Υδροχόος
Ηρεμία γυρεύετε και ηρεμία δε βρίσκετε. Κάντε αλλαγές και ντου από παντού! Το χάος σας ταιριάζει απόλυτα!

Ιχθύες
Καλό είναι να μην είστε υπερβολικοί τις μέρες αυτές. Να προσέχετε τη συμπεριφορά σας και να ψαχτείτε μέσα σας να δείτε τι τρέχει.. Συναισθηματικά έχετε θέματα πολλά!

magicfariel

THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.