Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό. Μια αξιολάτρευτη..διχασμένη προσωπικότητα! by F’Ariel

Παράξενος άνθρωπος εκείνος που έχει γεννηθεί με αυτόν το συνδυασμό! Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό, τρομάζω, γοητεύομαι, αναστενάζω, γιατί είναι το απόλυτο
σκοτεινό μυστήριο.. ένα άλυτο αίνιγμα. Μια ψυχρή προσωπικότητα!

Ο Υδροχόος έχει πλανήτη τον Ουρανό, ενώ ο Σκορπιός το Πλούτωνα! Το φως με το σκοτάδι μαζί Ο Άνεμος παρέα με τα σύννεφα, είτε αυτά είναι κάτασπρα και φωτεινά, είτε γκρίζα, μαύρα, ψυχρά και ανάποδα! Πόσο σκληρή προσωπικότητα Θεέ μου!


Δυο αντίθετοι χαρακτήρες, σε ένα σώμα, σε ένα μυαλό! Μια μάχη καθημερινή, ποιος θα νικήσει, ο απρόβλεπτος, επαναστατικός και ονειροπόλος Υδροχόος ή ο σκοτεινός, μυστικοπαθής, κτητικός, αυτοκαταστροφικός Σκορπιός; Δύσκολο πολύ το παιχνίδι αυτό.. Του τρελού να προσθέσω! Πόσο ψυχαναγκαστική προσωπικότητα, λέτε;

Πολύ έξυπνος άνθρωπος, δημιουργικός, ικανός, τελειομανής, με αμέτρητες ανησυχίες, εμπειρίες, συναισθήματα, επιτυχίες! Η ευγενική φυσιογνωμία του Υδροχόου, με το διαπεραστικό βλέμμα του Σκορπιού, είναι ένας συνδυασμός που σκοτώνει! Η διαίσθηση και το ένστικτο σε έντονο βαθμό, έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση, πολύ μαγική, πολύ μυστικιστική, πολύ διακριτική, που ναι είναι ένας μάγος! Αντιλαμβάνεται πράγματα, καταστάσεις, γεγονότα, σε χρόνους αξεπέραστους για τους άλλους.. Ξέρει, γνωρίζει, νιώθει και όμως το βλέμμα παγωμένο! Που κρύβει φωτιές.. Ηφαίστεια ολόκληρα..

Πολύ νευρικός άνθρωπος, δε λέτε;;;; Νεύρα ο Υδροχόος, νεύρα ο Σκορπιός, πραγματικά γίνεται πανικός όταν τα παίρνει στο κρανίο! Οι αγριοφωνάρες του ακούγονται παντού! Πρέπει να είναι όλα τέλεια! Το παραμικρό λάθος του αρρωσταίνει το μυαλό, τη ψυχή, παθαίνει παράκρουση! Εκείνος μπορεί να κρίνει τους άλλους, οι άλλοι ποτέ εκείνον!

Ο Σκορπιός κάνει όλη τη ζημιά! Ναι μεν του προσφέρει αξεπέραστη γοητεία, αλλά το έντονο συναίσθημα της ανεξαρτησίας του Υδροχόου, έρχεται αντιμέτωπο με το πείσμα, τον εγωισμό, τη σταθερότητα του Σκορπιού και να γιατί όλο το μπάχαλο! Απρόβλεπτος ο ένας, αυτοκαταστροφικός ο άλλος, τίποτα δε στεριώνει..
Όλη την αρρώστια για τη καριέρα, για το χρήμα, για τον έρωτα τη δίνει ο Σκορπιός.. Ο Υδροχόος από την άλλη δε γουστάρει τις δεσμεύσεις, είναι πιο του καλλιτεχνικού και του φιλελεύθερου, αφήστε τον να ανασάνει! Πού τέτοια τύχη; Ο Σκορπιός δε θα του κάνει τη χάρη ποτέ! Ένα ρίνγκ μέσα στη ψυχή του..
Τι κοινό έχουν μεταξύ τους; Δεν εκφράζονται ποτέ! Μούγκα στη στρούγκα. Εκεί τα έχουν βρει. Ο ένας δεν ασχολείται και ο άλλος φτιάχνει μυστικά, ίντριγκες και σασπένς, που όλα χάνονται με τον άνεμο.. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο! Τίποτα..

Πάμε και στο αστρολογικό;;; Μεγάλο το δώρο μου φέτος..

Μέχρι και τέλος Μαΐου θα είναι ζόρικα τα πράγματα σε όλους τους τομείς, κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα. Μεγάλος πολύ ο ανταγωνισμός, σας πολεμάνε κατά κάποιο τρόπο και δεν έχετε όρεξη καμιά. Προτιμήστε να λύσετε τις διαφορές σας, με πιο ήρεμους τρόπους, πιο ανθρώπινους, προτιμήστε το διάλογο, παρά αμέσως δικηγόροι, αγωγές και τέτοια! Ο Κρόνος στο Σκορπιό σας δίδαξε κάποια πράγματα. Σας λέω δηλαδή πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τη καλή πλευρά του εαυτού σας και να βγείτε πάλι κερδισμένοι.. Σκεφτείτε το..

Θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν για να βγάλετε μερικά λεφτά, θα πρέπει όμως να τις αντιληφθείτε και να τις αρπάξετε. Το έχετε το χάρισμα αυτό.. ακόμα.. και για πάντα.. Κάντε οτιδήποτε χρειάζεται για να έχετε θετική ενέργεια και αισιοδοξία μέσα στη ζωή σας, αποφύγετε δυσάρεστους και αρνητικούς ανθρώπους, ξεπεράστε τα θέματά σας αλλιώς! Μέχρι τον Αύγουστο ο Σκορπιός θα βρει τον τρόπο πάλι να σας φέρει τα πάνω κάτω, έρχεται άνεμος μεγάλης ανανέωσης! Ετοιμαστείτε!

Ευτυχώς το σύμπαν θα κάνει τα μαγικά του και εκεί που κάνατε παρέα με τους πάντες θα μαζευτείτε και θα κάνετε για ακόμα μια φορά ένα καλό ξεκαθάρισμα! Μη βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για κανέναν και ευτυχώς εδώ πέρα που έχετε το Σκορπιό θα σας βοηθήσει να είστε καχύποπτοι και πονηροί! Το νου σας ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας προδώσουν μόλις γυρίσετε αλλού το κεφάλι. Περιμένουν υπομονετικά και με αγωνία.. Ο Κρόνος μπορεί να έφυγε από το Σκορπιό, αλλά θα κάνετε καιρό να έρθετε στα ίσα σας! Τραγικές οι συνέπειες! Βασικά για να είμαι ειλικρινής το 2017, θα δείτε μια άσπρη μέρα!

Οι σχέσεις τώρα.. ..φέτος θα είστε περισσότερο με Κριούς και Ζυγούς. Κυρίως επαγγελματικά και άκρως εμπιστευτικά! Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι επιμένουν.. με ένα μυστήριο και αξιαγάπητο τρόπο.. να παραμένουν μέσα στη ζωή σας.. Σας γοητεύουν και άλλα ζώδια αλλά προτιμώ να μην αναφερθώ.. παραπέρα..

Ο Σκορπιός.. σας κάνει πολύ σέξι, πολύ γοητευτικούς και να είναι καλά τούτη τη φορά, θα σας παρασύρει και θα βγείτε λίγο από το καβούκι σας. Από το Σεπτέμβρη και μετά θα γνωρίζετε πολύ καλά σε ποια αγκαλιά θα αράξετε και αν θα προχωρήσετε σε κάποιο επόμενο επαγγελματικό βήμα..

Χρόνια Πολλά..
και να προσέχεις..
γιατί ποτέ δε ξεχνώ..

magicfariel


THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.