Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ποια Ζώδια μπορούν να ελπίζουν για μια ευχάριστη έκπληξη, by F’Ariel!

Και που λέτε ξωτικά μου, η μέρα φεύγει, τη φάγαμε που λέμε τη μισή, πάμε για άλλα τώρα. Πιο ευχάριστα και πιο απρόβλεπτα. Γιατί υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, που
όλοι τις λατρεύουμε, τις προσμένουμε και τις λαχταράμε..
Βέβαια, το σύμπαν μας ξεγελά συνεχώς, γιατί είναι και το αγαπημένο του παιχνίδι. Θέλει να μας βλέπει να τρελαινόμαστε κανονικά.

Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές απρόσμενες, χαρωπές, μοναδικές για κάποιους. Δυστυχώς όχι για όλους, αλλά αν θέλει η καλή η νεράιδα, ας προσφέρει και στους λοιπούς μερικές νότες ευτυχίας. Τι λέτε και εσείς;

Πάντως ο έρωτας καραδοκεί.. Είναι η εποχή του.. Μη σας ξεφύγει..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα που λέτε, μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. Που σημαίνει, πως δε κάθεστε σπίτι με τίποτα! Τσάρκες και νυχτοπερπατήματα, για να συμβεί και το μοιραίο. Τι λέτε;

Ταύρος
Μη προσμένετε να συμβεί κάτι το σπουδαίο! Το σύμπαν παρέα με το Κρόνο σας έχει βάλει στο μάτι!

Δίδυμος
Ερωτικές οι εκπλήξεις χρυσά μου! Ένα τηλεφώνημα ξαφνικό, ένα μήνυμα, μια συνάντηση. Να προετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί θα είναι απρόβλεπτο το γεγονός.. Το νου σας!

Καρκίνος
Μπα σήμερα έχει γκρίνιες!

Λέων
Αν ξεπεράσετε το παρελθόν, κάτι μπορεί να γίνει.

Παρθένος
Ταξιδιάρικες οι εκπλήξεις. Θα πέσουν αρκετές προτάσεις στο τραπέζι σας και θα θελήσετε να τις κάνετε όλες. Δε γίνεται αυτό. Διαλέξτε και πάρτε!

Ζυγός
Επαγγελματικές οι εκπλήξεις! Μια νέα συνεργασία. Αλλάζετε πλεύση κανονικά. Πάντως όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, να είναι κάποιος εκεί για να το απαντήσει..

Σκορπιός
Εσείς έχετε πιάσει σκούπα και φαράσι. Καθαρίζετε το τοπίο από τους ανεπιθύμητους.

Τοξότης
Μπα σήμερα έχετε πολλές ανησυχίες.. Μη προσμένετε άδικα..

Αιγόκερως
Αν φορέσετε το χαμόγελό σας και βγείτε έξω, τότε η έκπληξη μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία. Καιρός να βάλετε τον έρωτα μέσα στη ζωή σας.

Υδροχόος
Η έκπληξη θα είναι σίγουρα οικονομική και επαγγελματική. Σιγά μη σας νοιάξει εσάς ο έρωτας! Χρηματοκιβώτιο να αγοράσετε…

Ιχθύες
Επαγγελματική η έκπληξη. Κάτι που κυνηγούσατε καιρό τώρα και δε καθόταν με τίποτα, θα έρθει και θα σας χτυπήσει τη πόρτα. Ανοίξτε την!

magicfariel@gmail.com