Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια των ημερών, 19/08 – 25/08/2015 by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, για εμάς τους κοινούς θνητούς. Βέβαια, ο Σεπτέμβρης που έρχεται, είναι ένας λατρεμένος μήνας, ζεστός, γλυκός και πολύ ρομαντικός, αλλά όσο να είναι,
τον απολαμβάνουν οι μεγαλύτερες ηλικίες..

Τα νησιά μας, οι θάλασσές μας, τα χωριουδάκια μας, είναι πανέμορφα και μοναδικά στο κόσμο όλον! Οι ντόπιοι, κουράζονται μεν, αλλά όταν κανείς ζει σε ένα μικρό παράδεισο, δε πρέπει να γκρινιάζει. Όταν ανοίγουν το παράθυρο, βλέπουν το γαλάζιο της θάλασσας, τα καταπράσινα τα πεύκα, μπαίνει καθαρό οξυγόνο, γιάνει ο νους.. Όλο αυτό είναι ανεκτίμητο και ο πλούτος κρύβεται στις ψυχές, στα μάτια, στα χέρια, σε όλο αυτό που εμείς οι επισκέπτες, απλά είμαστε θεατές.. Το έργο άλλος το ζει!
Επιστροφή στις ρίζες μας, επιστροφή στη φύση, στις θάλασσες μας, στα χωράφια μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή.. και όλο αυτό είναι μια ευχή.. ένα όνειρο.. γιατί ξωτικά μου, το άστυ πέθανε!

Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά, να ξεκουραστήκατε, γιατί.. end of summer..

φιλάκια..


Κριός
Σου ετοιμάζουν μια έκπληξη ως και τις 20. Να δείξεις το πόσο σου αρέσει. Και να το εκτιμήσεις. Κάτι συμβαίνει στις 21 και αναστατώνεσαι αρκετά. Δε λες σε κανέναν κουβέντα. Τα βάζεις με το ταίρι σου στις 22. Να βγεις στις 25 να σε δουν, να σε θαυμάσουν. Μια διαφωνία για τα χρήματα θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει μια μπόρα. Κάνεις πολλές συζητήσεις για κάτι νέο στις 23 και 24, αλλά δεν είναι αρκετό αυτό.
* Γοητεύεις ιδιαίτερα!

Ταύρος
Και σου ξημερώνει μια άκρως ερωτική Κυριακή στις 23. Μπορεί να έρθει ο ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο. Ποτέ δε ξέρεις.. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου ως και τις 24, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Ένα απρόσμενο ταξίδι στις 25. Κάποιος σε αναστατώνει στις 19, πολύ! Συμβουλές σου δίνουν στις 20 και 21. Αν δε συμφωνείς, δε χρειάζεται να τσακωθείς κιόλας. Μην επιμείνεις να γίνει το δικό σου στις 22.
* Εκπλήξεις έρχονται!

Δίδυμος
Μέχρι και τις 20 ένα άτομο βρίσκεται στο δρόμο σου από τα παλιά και αναστατώνεσαι μεν ευχάριστα, αλλά πάρα πολύ. Πάλι με τα λεφτά τσιτώνεις στις 23 αλλά βρίσκεις τον άνθρωπο που θα σε βοηθήσει στις 24. Προσπάθησε να μη χαλάς το κέφι των δικών σου. Ξεκινούν οι γκρίνιες, αφού σε ζορίζουν κάπως να κάνεις παραπάνω από όσα χρειάζεται. Αντιδράς, μέχρι και τις 22 αλλά φρόντισε να κοιτάξεις το συμφέρον σου κατά βάθος.
* Τι θες πραγματικά;

Καρκίνος
Σε πιάνει ο εγωισμός σου και ως και τις 21 θέλεις να γίνεται συνέχεια το χατίρι σου. Αν είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη για τις προθέσεις σου, τότε όλα θα πάνε κατευχήν. Μη βιάζεσαι δεν υπάρχει λόγος. Μπορεί να λάβεις ένα δώρο, πολύ ξαφνικά στις 25. Στις 22 σου ρίχνουν τις ευθύνες και ας μη φταις. Πάλι σε χώνουν σε δουλειές, οργάνωσε τις σκέψεις σου στις 23 και τακτοποίησε τα θέματά σου στις 24.
* Εκτίμησε αυτά που έχεις!

Λέων
Ένας δικός σου άνθρωπος σε βοηθά να ξεπεράσεις ένα προσωπικό πρόβλημα στις 19 και 20. Μια συνάντηση απρόβλεπτη σε κάνει να χαρείς πολύ. Φρόντισε να έχεις καλούς τρόπους. Κάτι συμβαίνει όμως στις 23 και επανέρχεται η ελπίδα και η αισιοδοξία στη ζωή σου. Να είσαι αντικειμενική. Πολύ δύσκολη ημέρα στις 22, σε παίρνει πολύ από κάτω. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Μπαίνεις σε καθημερινούς ρυθμούς στις 25.
*Κάνε μια νέα αρχή.

Παρθένος
Στις 24 αποφασίζεις να ασχοληθείς με το σώμα σου. Γυμνάζεσαι περισσότερο, προσέχεις τι τρως. Φρόντισε στις 25 να αφιερώσεις το χρόνο σου στο ταίρι σου και στον έρωτα. Μέχρι και τις 22 θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη πολύ. Σε κακολογούν και πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα. Η εσωτερική φωνή που έχεις μέσα σου, θα σε οδηγήσει στο σωστό το δρόμο. Προσπάθησε να συμβιβαστείς για να ανταπεξέλθεις.
* Μπορείς να είσαι ψύχραιμη;

Ζυγός
Πολύ ερωτικές οι ημέρες σου στις 19 και 20. Το παρελθόν ξανά χτυπά και συναντάς μια ύπαρξη που σε προκαλεί και σε αναστατώνει. Πέφτεις στο πειρασμό, γιατί η ζωή άλλωστε είναι μια και οι ευκαιρίες ελάχιστες. Μέχρι τις 22 ένα οικονομικό ζήτημα σε στρεσάρει αρκετά. Απέφυγε να μπλέξεις τους φίλους σου σε αυτό. Δύσκολες μέρες στις 24 και 25, αφού σε φορτώνουν με αγγαρείες. Όχι εντάσεις. Ένας διάλογος είναι καλύτερος.
* Χαμογέλα, σου έφεξε πάλι!

Σκορπιός
Και συνεχίζει να λάμπει ο ήλιος για εσένα. Βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, εργάζεσαι συγχρόνως, αλλά μέχρι και τις 23 θα σου δώσει δύναμη και αισιοδοξία το σύμπαν όλο! Πρόσεχε λίγο τα έξοδα στις 24. Ρώτα για να μάθεις στις 25. Μη κάνεις καμία νέα επαγγελματική κίνηση μέσα στον Αύγουστο. Οι γνωριμίες είναι χρήσιμες, αλλά βάστα λίγο ακόμα. Στις 20 ζήτησε ξεκάθαρα αυτό που θες, για να γίνει το δικό σου.
* Να ελπίζεις σε ένα μικρό θαύμα.

Τοξότης
Καταπληκτικές οι ημέρες σου! Επιστρέφει το παρελθόν, ένας έρωτας μεγάλος στις 19, η χαρά σου είναι απερίγραπτη. Τις επόμενες ημέρες ως και τις 22 σκέφτεσαι αν πρέπει να γυρίσεις ή αν θα αλλάξεις οριστικά σελίδα στη ζωή σου. Μια είδηση επαγγελματική σου θέτει νέους στόχους, οργανώνεσαι για κάτι νέο. Να είσαι αυθόρμητη και ειλικρινής κάνει καλό στις 24. Κοιτάς τα οικονομικά σου και βρίσκεσαι σε καλό δρόμο στις 25.
* Δέξου τις προκλήσεις!

Αιγόκερως
Διαπιστώνεις πως έχει γίνει ένα λάθος με τα χρήματα του σπιτιού και βγαίνεις από τα ρούχα σου στις 19. Οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα σου δώσουν λύσεις και θα σε ησυχάσουν. Ερωτική η ημέρα σου στις 25. Επιστρέφεις κανονικά στους ρυθμούς της δουλειάς και ο ανταγωνισμός καλά κρατεί κυρίως στις 21. Κάτι δε σου αρέσει και θέλεις να το αλλάξεις. Προσπάθησε στις 24 να περάσεις το δικό σου δίχως να φωνάξεις
*Δώσε λύσεις δίχως εντάσεις! ζεις.

Υδροχόος
Θες απεγνωσμένα να γίνει το δικό σου στις 19 που θα κάνεις τα πάντα για αυτό. Μην ενθουσιάζεσαι και τόσο πολύ γιατί μπορεί στο τέλος να μη σου αρέσει και τόσο. Ξεκουράσου στις 25. Επαγγελματικές εντάσεις από τις 20 ως και τις 22. Φρόντισε να είσαι συνεπής και να μην εκτεθείς. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν πολλά από εσένα. Ηρεμείς μετά στις 24 ξεγελάς τους πάντες για ακόμα μια φορά.
*Μη πεισμώνεις

Ιχθύες
Φρόντισε στις 20 να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να χαλαρώσεις στις 22 και 23. Μην αφήσεις τίποτα στη τύχη του, γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Με τις σχέσεις σου βασανίζεσαι στις 25. Ξεκίνα νέες συνεργασίες αλλά με προσοχή. Δε χρειάζεται όλοι να μάθουν τα μυστικά σου. Στις 24 προφανώς επιστρέφεις στο γραφείο και είσαι έτοιμη να το πάθεις το εγκεφαλικό. Βάλε μια σειρά πρώτα.
*Τι καλοκαίρι τέλος;

magicfariel