Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στα θρανία! Φοβάμαι.. Τίποτα άλλο δε σας λέω.. τι θα βρω.. τι θα αντιμετωπίσω.. αλλά τόσα χρόνια, κάθε τέτοια μέρα, γίνεται το ίδιο πράγμα.. Θα αναφερθώ σε αυτές τις σχέσεις.
Πόσο δύσκολες είναι! Δεν έχει σημασία, εάν είναι ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές ή ακόμα και οικογενειακές. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, τις απόψεις του και δυστυχώς, ενώ υπάρχει ο διάλογος, η όμορφη συζήτηση, οι επιθυμίες, δεν υπάρχει επικοινωνία. Κάποιος πάντα κάνει πως δεν ακούει..

Τελικά έχει δίκιο ο φίλος μου ο Red, που μου μιλάει για παραισθήσεις και φανταστικά πράγματα.. Το μυαλό παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και μπορεί να πλάσει ιστορίες για αγρίους. Να δημιουργήσει εικόνες και καταστάσεις που ούτε καν υπάρχουν. Και κάπως έτσι ο καθένας από εμάς, ζει στο δικό του μικρόκοσμο, έχει προσδοκίες αβάσιμες και στο τέλος γκρεμοτσακίζεται από στεναχώρια και απογοήτευση. Όπως μας βολεύει, οτιδήποτε μπορεί να γλυκάνει τη καρδιά. Και ξαφνικά, η αλήθεια!

Πώς αντιμετωπίζεται αυτό; Σίγουρα με καλούς φίλους, με ειλικρινής συζητήσεις και δίχως εγωισμούς και πείσματα. Πρέπει να φανεί η αλήθεια, επιβάλλεται να τη κατανοήσουμε και φυσικά να την αποδεχτούμε. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Μόνο τότε θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.. Μόνο τότε θα ηρεμίσει η ψυχή μας.. Και ας ρίξουμε το κλάμα του αιώνα.. Καθαρίζουν και τα μάτια.. Δε λέτε;

Καλή εβδομάδα.. ξωτικά μου..


Κριός
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα. Κάτι ζητήσατε, θα σας το κάνουν το χατίρι, αλλά θα πρέπει να πείτε τις μαγικές τις λέξεις. Το νου σας, γιατί όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Δηλαδή, αν φερθείτε παρορμητικά και επιπόλαια, θα σας απογοητεύσουν. Αν παραμείνετε λογικοί και ψύχραιμοι, τότε θα χαρείτε περισσότερο. Ο σκοπός είναι να γίνει το δικό σας! Άρα με όμορφο τρόπο και λάου-λάου..

Ταύρος
Δε πιστεύω να έχετε αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς; Εσείς οι τόσο τυπικοί και αγχωτικοί τύποι… ;;; Ε λοιπόν σήμερα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό το ζήτημα, γιατί θα σας βασανίσουν και θα σας εκνευρίσουν. Οργανωθείτε, βάλτε τα κάτω, το ξέρουμε πως έχετε και έχουμε ήδη ξεπαραδιαστεί, υπομονή μερικές μέρες έμειναν και θα μπει το νερό στο αυλάκι. Μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα!

Δίδυμος
Λοιπόν τρελαμένα μου παιδιά, μέχρι και τις 28/08 πετάει η ομάδα! Μην ακούσω γκρίνιες και βάσανα θα σας φάω..! Κάτι έχετε βάλει στο μάτι, ή κάποιον και σήμερα θα ασχοληθείτε με αυτό εξολοκλήρου! Έχετε εσείς όλου του είδους τις γνωριμίες, δε θα χρειαστεί να εκτεθείτε καθόλου. Θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε τις κατάλληλες ερωτήσεις, για να λάβετε τις απαντήσεις που αποζητάτε.. Είστε ανήσυχοι πολύ, σωστά;

Καρκίνος
Είναι η ημέρα που θα πρέπει να μαζευτείτε κάπως. Δηλαδή θα ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης είτε πάτε στη δουλειά, είτε μείνετε στο σπίτι. Νομίζω τα έχετε αφήσει όλα στον αέρα, μια τα ψυχολογικά σας, μια τα ερωτικά σας, μια οι καλοκαιρινές σας οι διακοπές, αλλά από την άλλη είχατε ανάγκη να ξεσκάσετε γενικώς! Εντάξει δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να συγκεντρωθείτε..

Λέων
Κάτι θα γίνει σήμερα που θα αναστατωθείτε ευχάριστα. Μπορεί να το προκαλέσετε και από μόνοι σας, άλλωστε η φαντασία σας καλπάζει τον καιρό αυτόν. Μια σκέφτεστε όμορφα πράγματα και μια δυσάρεστα. Φροντίστε να πατάτε στη γη και με τα δυο τα πόδια, γιατί είστε και υπερβολικά ενθουσιώδης, για να μη βρεθείτε κάπου γκρεμοτσακισμένοι. Η ημέρα σας θα είναι πολύ όμορφη, αρκεί να είστε σε αυτή τη γη και όχι σε άλλην!

Παρθένος
Εντάξει τώρα έχετε και τη συμπαράσταση των άστρων. Πετάτε μέσα από το ψυγείο ότι έχει απομείνει, εξαφανίζετε τις λιχουδιές και ξεκινάτε πρόγραμμα κανονικά. Βέβαια, ξεκινάει και η χειμερινή σεζόν όπου να είναι, πρέπει να είστε πιο φιτ από ποτέ! Νομίζω πως έχετε τρελαθεί κανονικά. Εστιάστε στον έρωτα πουλάκια μου και πώς θα προσεγγίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αφήστε τα παράλογα.. you know..

Ζυγός
Πώς να σας το πω.. Σήμερα θα σας πρήξουν κανονικά.. Άντε δεν λέω κακές λεξούλες.. Ξαφνικά θα αποζητήσουν τη παρουσία σας με έντονο τρόπο, κυρίως στη δουλειά και εσείς θα πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια, ενώ δεν υπάρχει λόγος. Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο κακοί, να στάξετε εκεί το φαρμάκι σας και να εξαφανιστείτε. Και στη τελική ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και ας πρόσεχε. Σωστά; Μη χαλιέστε άδικα!

Σκορπιός
Σήμερα πουλάκια μου θα πάτε να ψωνίσετε ρούχα. Μπορεί και άλλα πράγματα αλλά θα είναι κυρίως προσωπικά και θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ανάλογα φυσικά με το κομπόδεμά σας! Βασικά ξεφεύγετε εντελώς και παίζει να καταλήξετε με άσχετα πράγματα και μετά να κλαίτε. Για σοβαρευτείτε και εντάξει όσοι τα έχετε.. οι λοιποί; Να αγοράσετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας και οικονομικό.

Τοξότης
Διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας! Είστε ευχάριστα αναστατωμένοι και ο έρωτας σας έχει χτυπήσει τη πόρτα; Ή ακόμα; Το παρελθόν δε σας αφήνει να ησυχάσετε σωστά; Να είστε γνήσιοι σήμερα στη συμπεριφορά σας, ειλικρινής και δε χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους αν υπάρχει ένα θέμα που σας απασχολεί και πρέπει να το λύσετε. Κάντε ντου από παντού και ναι επιτρέπεται να ενεργήσετε και λίγο υπογείως..

Αιγόκερως
Θα σας εκνευρίσουν σήμερα στη δουλειά, αλλά δε θα δώσετε και ιδιαίτερη σημασία. Θα κάνετε περισσότερο χαβαλέ, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα είναι κομψός ο τρόπος σας. Αφήστε τους να σας ζαλίσουν με τα δικά τους και ας το πάρει το ποτάμι. Είπαμε και να μιλάμε αλλά και να ακούμε το συνομιλητή μας.. Όλα θέμα καλής επικοινωνίας είναι. Ζόρικη η Δευτέρα σας, αλλά τα κακά σύννεφα φεύγουν..

Υδροχόος
Σας πήραν χαμπάρι ακόμα και τα άστρα.. Μέρα πολύ όμορφη για εσάς. Κάτι έχετε βάλει στο μυαλό σας, κάτι το θέλετε πολύ αλλά επειδή είστε και λίγο ανασφαλής κάνατε το λάθος να ρωτήσετε τους φίλους σας. Φυσικά και θα λάβετε αρνητική απάντηση, γιατί πάλι σκέφτεστε το δύσκολο, το ακατόρθωτο, ίσως και το απαγορευμένο. Βέβαια, στο τέλος θα πράξετε όπως νιώθετε. Δηλαδή θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Και μετά; Το χάος..

Ιχθύες
Μίλησα για χάος και σας λέω καλημέρα. Όλες σας οι σκέψεις θα εμφανισθούν σήμερα και θα είστε και λίγο μες στη γκρίνια. Εντάξει γλυκά μου, δε χρειάζεται να τρελαθείτε. Όλα θα γίνουν έτσι όπως θέλετε εσείς, απλά βάλτε μια σειρά και μερικές προτεραιότητες. Μη κάνετε το λάθος και ανοίξετε πολλά μέτωπα, γιατί θα συγχυστείτε περισσότερο και ποιος σας ακούει μετά.. Ήρεμα, πρώτη μέρα τώρα, να ξεκινήσουμε με πόλεμο;;; Καραμελίτσες ροζ έχετε.. ;;;

magicfariel@gmail.com