Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τα αγαπημένα μέρη των Ζωδίων. Θα μπορέσεις να ακολουθήσεις ένα νέο έρωτα by F’Ariel!

Αύγουστος μήνας διακοπών και γενικότερα εξορμήσεων. Όλο και κάπου θα πάμε, κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος, αρκεί να
είμαστε συνειδητοποιημένοι και ρεαλιστές.

Νέες γνωριμίες προκύπτουν, να και ένα νέο φλερτ εξελίσσεται, έλα όμως που το νησί, ή το χωριουδάκι, θέλουν γύρισμα και βόλτες πολλές! 

Εδώ αρκετά ζευγάρια, νέα και παλιά, χρόνια τώρα έχουν μια διαμάχη. Όχι να πάμε από εδώ, έλα να περπατήσουμε, όχι θα πάρουμε το αμάξι. Πού να τρέχουμε τώρα; Γιατί να πάμε εκεί και να μη πηγαίναμε αλλού και πάει λέγοντας το πράγμα. Τώρα οι ήδη δεσμευμένοι, μη γκρινιάζετε άλλο πια, γνωρίζετε το σύντροφό σας και από τη καλή και από την ανάποδη. Ξέρετε πολύ καλά πώς θα δράσετε χρυσά μου..

Οι ελεύθεροι όμως, ή εσείς που δε γνωρίζεστε και πολύ καλά, προλαβαίνετε να σώσετε το κακό. Λοιπόν είπαμε, δεν είναι ντροπή να ρωτάμε τον άλλον Τι Ζώδιο είναι; Το κάνω χρόνια αυτό, γελάνε μαζί μου, αλλά δε με νοιάζει. Τη πληροφορία που θέλω να πάρω θα τη πάρω και θα την αξιοποιήσω αναλόγως! Αν ακούσω Καρκίνος, η φάτσα μου αλλάζει όψη, σα να έπαθα ίωση ένα πράγμα και εξαφανίζομαι. Ενώ αν ακούσω Σκορπιός, θα γοητευθώ και θα μείνω να παίξω. Όλα είναι θέμα εγκεφάλου! Σωστά;;
Όμως όταν γνωρίζουμε τα αγαπημένα μέρη των ζωδίων μπορούμε να κινηθούμε όπως επιθυμούμε. Σας αρέσει η θάλασσα πολύ; Διαλέξτε ένα Καρκινάκι. Για ρομαντζάδες φυσικά, γιατί ο Σκορπίος γουστάρει πιο άγριες θάλασσες, σωστά;;; Έχουμε αδυναμίες τι να κάνουμε..

Για να δούμε λοιπόν τα Ζώδια πού μπορούμε να τα συναντήσουμε; Τι τους αρέσει να κάνουν στις διακοπές τους; Μπορούμε μετά από ένα φλερτ να ακολουθήσουμε στη τρέλα; Και κάπως έτσι ξεκινάει μια καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια..


Οι Κριοί και οι Σκορπιοί όπως γνωρίζετε έχουν το πλανήτη Άρη που τους καθοδηγεί και τους παρασέρνει στα δικά του τα λημέρια. Συνεπώς, τους αρέσει η βαβούρα. Τα μεγάλα τα μαγαζιά, κόσμος να πηγαινοέρχεται, να υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Θα προτιμήσουν ένα θέατρο για πιο χαλαρά πράγματα. Αλλά όταν έρθει η στιγμή της εξόρμησης τότε, ξεχάστε τους φοίνικες και τις ανέσεις σας, σύντομα θα βρεθείτε μέσα σε ένα πεδίο μάχης. Και αν υπάρχει και ιστορία, τότε μπορεί να κάνετε και μια μικρή εξερεύνηση.. με κράνος πάντα! Οι Σκορπιοί όμως έχουν και το Πλούτωνα. Που κάνει ακόμα πιο σκοτεινή και μυστήρια τη ζωή τους. Ο στόχος θα είναι ή μια βουνοκορφή ή ο βυθός της θάλασσας. Το μυστήριο τους εξιτάρει. Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε;

Οι Ταύροι και οι Ζυγοί, με τη μαγική επιρροή της Αφροδίτης, θέλουν τις ανέσεις τους. Όμορφα και ήσυχα πράγματα. Μπορεί μέσα τους να γίνεται κόλαση, αλλά γύρω τους πρέπει όλα να δείχνουν γαλήνια.. Τρομακτικό αυτό! Οι βόλτες μαζί τους είναι λίγο κουραστικές, αφού όταν έχουν λεφτά και βρίσκονται στις διακοπές θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Κομμωτήρια, μασάζ, βιτρίνες και ρούχα. Τα ακριβά εστιατόρια είναι τα πιο αγαπημένα τους μέρη, όμως τα κέντρα διασκέδασης. Χορός και μουσική να υπάρχει και τίποτα άλλο στο κόσμο. Λατρεμένο μέρος η κρεβατοκάμαρα! Θα κολλήσετε μαζί τους!

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, που έχουν πλανήτη τον Ερμή, θέλουν συνέχεια αλλαγές. Θα πάνε παντού γιατί τους αρέσει να βλέπουν νέα πράγματα. Είναι ακούραστοι στις διακοπές τους, ετοιμαστείτε να σας βγει η γλώσσα στο περπάτημα! Κατά πάσα πιθανότητα να βρίσκονται εκεί για επαγγελματικούς λόγους και αν είναι να κάνετε μια τέτοια γνωριμία, θα είναι ή στο αεροδρόμιο, ή σε κάποια αίθουσα με πολύ κόσμο. Μπορεί ακόμα και σε μουσεία γιατί κατά βάθος κρύβουν και μια κουλτούρα μέσα τους! Δείξτε ενδιαφέρον και δε θα χάσετε!

Τα Καρκινάκια μας που έχουν την απεριόριστη συμπαράσταση της Σελήνης, λατρεύουν τη θάλασσα. Εκεί είναι όλα τα αγαπημένα τους τα μέρη, αρκεί να υπάρχει το νερό. Για τους αριστοκράτες της παρέας, τα γιωτ, τα σκάφη αναψυχής, είναι η λατρεία τους. Μέσα στη χλίδα. Όμως μπορεί και το σπίτι τους να είναι το πιο ρομαντικό στη πλαγιά του βουνού με θέα τη θάλασσα. Τι πιο ωραίο να γνωρίσετε έναν κύριο και να σας πει, πάμε μια βόλτα έχω και εγώ κότερο! Χα χα .. ακόμα και σε λιμάνια μπορεί να τους γνωρίσετε. Σίγουρα ως τουρίστες και λίγο πέρα βρέχει.. Το καπέλο μη ξεχάσετε.. Βίβα τις άγκυρες!

Ο Ήλιος να φωτίσει αυτά τα Λιοντάρια γιατί φως δε βλέπουμε! Νιώθουν βασιλικά οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέων. Τους αρέσουν πολύ τα μεγάλα ξενοδοχεία, τα εντυπωσιακά τα θέατρα, τα κέντρα διασκέδασης και όπου υπάρχει λάμψη γενικότερα. Επιβλητικές προσωπικότητες, δε μένουν απαρατήρητοι όπου και αν βρεθούν. Μπορεί να σας πάνε και στο μέγαρο μουσικής αν είναι και της κουλτούρας. Όπου έχει χρυσό, υπάρχει και ένα Λιοντάρι από πίσω. Αν θέλει να σας εντυπωσιάσει θα βρει τον τρόπο να σας ξεχωρίσει μέσα από το πλήθος. Αφήστε τον να σας παρασύρει, αλλά το νου σας, μπορεί να μην είναι αυτός που δείχνει..!! Ας πούμε μπορεί να είναι και ο καμαρότος..

Πόση τύχη και εύνοια ποια αυτά τα ζώδια; Οι Τοξότες και οι Ιχθύες, έχουν τον Δια για πλανήτη, νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Δε τους χαρίζεται εύκολα, τους κάνει τη ζωή ποδήλατο, αλλά είναι τα αγαπημένα του παιδιά! Τα αγαπημένα τους τα μέρη είναι πολλά. Από τη μια η φύση, η γαλήνη, η περισυλλογή, από την άλλη θα προτιμήσουν μια όμορφη μεγάλη ήσυχη βιβλιοθήκη. Λατρεύουν πολύ το διάβασμα. Όμως αν είναι καριερίστες και υπερ δραστήριοι, οι τράπεζες και τα δικαστήρια είναι τα αγαπημένα τους τα στέκια. Πόσο παράξενο είναι αυτό; Θέλετε να διαβάσετε και το πιο παράξενο; Οι Ιχθύες έχουν επιπλέον χαρίσματα. Δηλαδή βρίσκονται συχνά σε αστυνομικά τμήματα, στη φυλακή, στο νοσοκομείο ή σε κάποιο μοναστήρι! Απίστευτο;;;

Και φτάσαμε στο σημείο που θα αναφερθώ στους Αιγόκερους και τους Υδροχόους! Το κοινό που έχουνε μεταξύ τους τα ζώδια αυτά είναι το Κρόνο! Για αυτό συνεννοούνται άνετα και κάνουν χωριό. Δίκαιοι μέχρι εκεί που δε φτάνει, ή απατεώνες με παράσημα! Διαλέξτε και πάρτε! Σίγουρα θα τους συναντήσετε να δουλεύουν. Γιατί ποτέ δε σταματούν. Ακόμα και στις διακοπές τους θα βρουν κάτι να ασχοληθούν. Έχουν το δαίμονα μέσα τους, χα χα .. να φωνάξουμε έναν εξορκιστή! Το μέρος όχι δε θα είναι φωτεινό, θα είναι σίγουρα νύχτα και δε θα βλέπουν και πολλά μάτια. Σε ένα μπουντρούμι, ή ένα κελάρι, ή κάπου στο βάθος, θα βρεθούν αυτές οι δυο φοβερές προσωπικότητες. Κρύβονται από τον ήλιο , I don’t know why.. ? Οι Υδροχόοι έχουν και τον Ουρανό. Αυτός τους ανεβάζει, τους ξεμυαλίζει, τους τα φέρνει πάνω κάτω και τους δίνει ζωή! Όπου υπάρχει τεχνολογία, θα συναντήσετε ένα τέτοιο τύπο! Ένας ραδιοφωνικός σταθμός, ένα στούντιο ηχογραφήσεων, μουσική και τεχνολογία. Μπορεί ακόμα και στο αστεροσκοπείο. Λατρεύουν τον ουρανό με τα άστρα.. Είστε έτοιμοι για απογείωση σε άλλον πλανήτη;

Είδατε τελικά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή;;;

magicfariel@gmail.com