Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Το Ζώδιο του μήνα, Παρθένος by F’Ariel!

Γλυκά μου, ατίθασα και δύστροπα πλασματάκια. Έφτασε και η εποχή σας, από αύριο φυσικά, αλλά ας σας αποκαλύψω τα μαντάτα λίγο νωρίτερα. Τι λέτε;
Πρέπει να νιώθετε πολύ καλύτερα, πιο δυνατοί, αποφασισμένοι και αισιόδοξοι, σωστά; Το ξέρετε πως από τις 11/08 έχει μπει ο Δίας στο ζώδιό σας; Να η απάντηση σε αυτή τη τόσο ξαφνική αλλαγή που έχετε κάνει στη ζωή σας.

Αρκετοί αποφασίσατε να το ρίξετε στην υγιεινή διατροφή, γυμναστική, μπορεί να κόψατε και τις κακές τις συνήθειες, πάντως η λογική κυριαρχεί μπροστά στο συναίσθημα κανονικά! Για τους φίλους σας που σας παρακολουθούν, είστε λίγο παράξενοι, αφού σας έχουν συνηθίσει κάπως αλλιώς, αλλά να το ξέρετε κατά βάθος σας θαυμάζουν!

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ο Κρόνος στο Τοξότη! Υπάρχει πώς να το πω under cover, επιρροή και όχι μόνο. Παίζει μπάλα και ο Ποσειδώνας, που σημαίνει πως θα υπάρξουν αρκετές φορές που θα νιώσετε τη φαντασία σας να καλπάζει, προς σκοτεινά μέρη, αλλά τη τελευταία τη στιγμή, θα απλώνει το χέρι του ο Δίας και θα σας σώζει! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως θα πρέπει να περάσετε τον εαυτό σας από κόσκινο, να δείτε τα καλά σας και τα κακά σας και φυσικά να συνεργαστείτε και όχι να απομονωθείτε!

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με πολλά όνειρα, από εκείνα που κάνατε όταν ήσασταν μικρά παιδιά, όλα θα σκάσουν μύτη μπροστά σας και θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Το ξέρετε πως χρόνος δεν υπάρχει και αν ψάχνεστε και είστε ανήσυχοι πολύ, δώστε βάση, βάλτε νέους στόχους και τρέξτε να πραγματοποιήσετε τη κάθε σας επιθυμία!

Να σας μιλήσω για τον έρωτα, που εκεί που τον βρίσκετε, εκεί τον ξανά χάνετε; Ε λοιπόν, ανοίξτε τα ματάκια σας, είναι μπροστά σας και σας χαιρετά! Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία, το status, το χρήμα. Τα έχετε εσείς όλα αυτά, ως συνήθως. Να εστιάσετε στο συναίσθημα. Αφήστε κάποιο άτομο, να σας δείξει τα αληθινά του αισθήματα, δώστε καμιά ευκαιρία παραπάνω, ρίξτε το πήχη! Μπορεί να προκύψει ένας πολύ μεγάλος έρωτας για εσάς, αρκεί να αφήσετε και κανέναν άλλον να .. κουμαντάρει το άλογο.. !!! Ότι δώσετε, αυτό θα λάβετε πίσω και με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Οι δεσμευμένοι, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στο ταίρι σας, να ανάψουν πάλι τα αίματα, να βγει εκείνο το πάθος, γιατί να είστε σίγουροι πως θα έχετε και ανταπόκριση και θα περάσετε καλά!

Η έκλειψη Σελήνης στο τέλος του Σεπτέμβρη (28/09), θα σας τρελάνει το μυαλό και παίζει να καταστρέψετε ότι καλό έχετε φτιάξει, μόνο με τα λόγια που θα ξεστομίσετε. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε, αν και το βλέπω πολύ χλωμό.. Καλό είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και στη τελική για μερικές ημέρες δηλαδή μέχρι να μπει Οκτώβρης, ας αλυσοδεθείτε στο σπίτι, μακριά από κάθε μέσο επικοινωνίας φυσικά. Δηλαδή θα πρέπει να αφήσετε τη λογική να κυριαρχήσει, μπροστά στο υπερφορτισμένο συναίσθημα. Όσο πιο ωραία αντιμετωπίσετε εκείνες τις ημέρες τα θέματά σας, άλλο τόσο θα έχετε τη συμπαράσταση του Δία. Αν τα κάνετε μαντάρα, να προσμένετε να σας τιμωρήσει, να με εκείνο το κεραυνό. Remember.. ?

Βέβαια θα βιώσετε δυο εκλείψεις! Και μια στις (13/09), η οποία, θα τσακίσει τα οικονομικά σας και παίζει αν δε κάνετε σωστούς χειρισμούς να μείνετε άψιλοι μέχρι να αλλάξει ο μήνας!

Ριζικές αλλαγές έρχονται! Να τις περιμένετε! Να τις επιδιώξετε! Όμως να είστε σίγουροι, γιατί ωραία τα όνειρα και η αισιοδοξία, αλλά να υπάρχει και μια βάση. Σωστά;

Το νου σας σε θέματα υγείας, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα είναι τέτοιο που μπορεί ακόμα να πέσετε και από τις σκάλες.. (φτου-φτου.. ) Από τις 17 και μετά μεγάλη προσοχή!

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, καλά μυαλά και αφήστε επιτέλους κάποιον να σας δείξει τα συναισθήματά του.. Θα νιώσετε πολύ όμορφα..

magicfariel@gmail.com