Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ένας ερωτευμένος Ταύρος..!

Τόση πέραση πια οι Ταύροι; Μου κάνει τρομερή εντύπωση..

Πώς θέλετε να σας το εξηγήσω; Αστρολογικά ή απο προσωπικής άποψης;

Ο Ταύρος είναι κατά βάθος ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είτε είναι γυναίκα, είτε άντρας έχει καλή ψυχή. Τα παιδικά του βιώματα και η οικογένεια, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του. Αν έχει περάσει όμορφα και στοργικά θα μπορέσει να αποζητήσει τέτοιες στιγμές ή συναισθήματα και στο μέλλον και θα φροντίσει να δημιουργήσει τη δική του την οικογένεια. Αν όμως έχει περάσει δύσκολα, τότε λυπάμαι που το λέω γίνεται κέρατο βερνικωμένο!

Είναι παιδί της Θεάς της Αφροδίτης, που σημαίνει πως ζει και τρέφεται απο τον έρωτα. Είναι το οξυγόνο του. Απο πολύ μικρή ηλικία, θα ξεκινήσει με το άτομο που θα του προξενήσει τη περιέργεια, το άτομο που θα θαυμάσει περισσότερο. Ένας ηθοποιός, ένας τραγουδιστής, ο γείτονας ο μπερμπάτης, μπορεί ακόμα και το μεγαλύτερο λαμόγιο της περιοχής! Έχει μια τάση να πηγαίνει προς το απαγορευμένο, γιατί όπου και κόκκινο, υπάρχει θέμα, σωστά;

Λοιπόν ο Ταύρος είναι αργοκίνητο καράβι. Μπορεί να νιώσει κάτι μέσα του και στην αρχή να μη δώσει ιδιαίτερη σημασία. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για αρκετό καιρό και ξαφνικά να φουντώσει και να ξυπνήσει το αγρίμι εκείνο το κτητικό και το ζηλιάρικο και να θέλει να σε κάνει όλη δική του ή όλο δικό της! Και τότε ξεκινάει το βασάνι.

Αρχίζει το φλερτ, τις επίμονες τις ματιές, τα χαμόγελα και όλο και  πιο κοντά. Σιγά-σιγά με αργά βήματα και σταθερά. Χάνει τον ύπνο του, σκέφτεται μόνο εσένα. Αν υπάρξει ανταπόκριση τότε όλα βαίνουν καλώς! Ξεκινάνε τα φυσιολογικά τα πράγματα. Ραντεβουδάκι, εστιατόριο, βόλτα στη παραλία, ρομαντικά πράγματα και μετά αναλόγως τη περίπτωση ξανά.. Συνήθως δεν έχει "γλυκό" απο το πρώτο το ραντεβού. Μυρίζει τον άλλον, τον περιεργάζεται, είναι όλα θέμα ενέργειας και χημείας. Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Στη περίπτωση όμως που δεν υπάρξει ανταπόκριση τότε ξεκινούν τα δύσκολα! Για να νιώσει κάτι ένας Ταύρος για κάποιον άλλον, κάποιο σήμα δέχτηκε. Είναι πολύ χαρισματικός σε τέτοιου είδους θέματα και ποτέ δε κάνει κάποιο βήμα, αν δεν έχει νιώσει την αύρα του άλλου. Τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια και ένας Ταύρος κινείται με τη γλώσσα του σώματος. Δέχεται πολύ εύκολα τα ερεθίσματα τα ερωτικά και νιώθει το πόθο του άλλου. Συνεπώς για να κάνει μια κίνηση σημαίνει πως δέχτηκε μια πρόσκληση. Γιατί τώρα να υπάρχουν κόνξες σε αυτό; Και τότε έρχεται η τρέλα! Το πείσμα! Ο εγωισμός! Η Ζήλια! Όλα τα κακά που έχει ένας Ταύρος. Γιατί, δε μπορεί να έπεσε τόσο έξω; Αφού ξέρει, αφού νιώθει. Γιατί;

Ένας ερωτευμένος Ταύρος, τα δίνει όλα! Ξυπνάει με τη σκέψη σου, κοιμάται με τη σκέψη σου. Θέλει να σε φροντίσει. Να σου μαγειρέψει. Λατρεύει τις λιχουδιές και θα φροντίσει να τις γευτείς όλες. Γιατί θέλει να σε εντυπωσιάσει. Η κρεβατοκάμαρα είπαμε το αγαπημένο του δωμάτιο. Όταν θα σου κάνει τη πρόσκληση, να είσαι σίγουρος ή σίγουρη, πως τα σεντόνια θα μοσχομυρίζουν, θα αστράφτει απο καθαριότητα, κεριά αρωματικά παντού, χαμηλός φωτισμός και ωραία αρώματα. Έτσι μαγεύουν οι Ταύροι. Η μουσική ποτέ δε λείπει, γιατί κάθε τραγούδι, κάθε στοίχος, όλα και απο μια ανάμνηση. Προσφέρει όσα έχει για να νιώσεις εσύ βασιλιάς και εσύ βασίλισσα.

Μη τον πληγώσεις. Μη του πεις ψέματα. Μην τον εξαπατήσεις. Βάλε τον στη ζωή σου, με κάθε τρόπο. Ο ερωτευμένος Ταύρος λατρεύει να θαυμάζει το ταίρι του. Όσο υπάρχει αυτό τότε είναι όλα τέλεια. Αν φύγει τότε ήρθε και το τέλος.

Θυμωμένος Ταύρος; Ναι για λίγες ώρες.. Μετά ψυχή μάλαμα..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos