Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πανσέληνος σήμερα 29/08/2015 στους Ιχθύες! Οι ευαισθησίες στα κόκκινα, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, το φεγγάρι γέμισε και ναι σήμερα θα κάνει παιχνίδι με τη καρδιά μας και το μυαλό μας κανονικά! Μαγικό και το
τελευταίο του καλοκαιριού, μας αποχαιρετά στέλνοντάς μας όλη την αγάπη, τη φαντασία, τον έρωτα και το παραλογισμό που κρύβουν μέσα τους τα λατρεμένα μας τα ψαράκια..

Συναισθήματα πολλά θα παίξουν, για το καθένα από εμάς, γεγονός που από τη μια θα φέρει χαρές, από την άλλη όμως ίσως και λύπες, πάντως ένα δάκρυ θα κυλήσει..


Τα Ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με αυτή την επιρροή είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αφού ο αέρας πάει μας τελείωσε και όλως τυχαίως ένα πνίξιμο θα το νιώσουν. Δηλαδή ένα ψυχολογικό θέμα θα το έχουν. Στο ψαχνό χτυπάει τους Τοξότες! Τους στέλνει λίγο αδιάβαστους.. ένα πράγμα..

Βασικά φεγγάρι είναι αυτό, τρελό και αλλοπαρμένο, βγαλμένο από τον κόσμο της παραίσθησης, αφού γίνεται και στους Ιχθύες και να προσμένετε όλοι σας, οι σκέψεις σας να ταξιδέψουν κάπου μακριά, να νοσταλγήσετε παλιές καλές εποχές και να αποζητήσετε μια αγκαλιά για να κουρνιάσετε..

Οι ευαισθησίες στα κόκκινα, για αυτό.. εκφραστείτε ελεύθερα και ότι προκύψει..

φιλάκια..


Κριός
Με μουτράκια σας βρίσκει το φεγγάρι αυτό. Θα προσγειωθείτε λίγο ανώμαλα, γιατί άλλα περιμένετε από τους άλλους και άλλα συμβαίνουν. Μέρες που τα ραντεβού σας θα αναβληθούν, θα νευριάσετε αρκετά για αυτό, αλλά θα πρέπει να ψάξετε τις βαθύτερες αιτίες που προκαλούν ένα τέτοιο χαμό. Μήπως δε κάνατε εσείς κάτι σωστά; Μήπως αδιαφορήσατε τις προηγούμενες ημέρες και τώρα σας εκδικούνται; Για κάντε εκείνο το διάλογο με τον εαυτό σας και ξεχάστε για λίγο τον εγωισμό σας. Η ημέρα από μόνη της απαιτεί να αφήσετε τις έχθρες στην άκρη και να μονιάσετε!

Ταύρος
Το φεγγάρι αυτό, σας μαγεύει ένα πράγμα. Μέρες που θα ονειρευτείτε μια καλύτερη ζωή, η φαντασία σας θα οργιάσει, θα είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Φίλοι και γνωστοί είναι δίπλα σας και σας προσφέρουν όλη την αγάπη που αποζητάτε. Βέβαια, αυτό που θα διακρίνετε πιο έντονα, θα είναι την αλήθεια. Δηλαδή ποιοι αξίζει να μείνουν στη ζωή σας και ποιοι όχι. Τα σημάδια μιλούν από μόνα τους και αυτή τη φορά θα τα ακολουθήσετε. Η ελπίδα επιστρέφει. Με ποιο τρόπο να μας πει μονάχα..

Δίδυμος
Καθόλου καλή ημέρα σήμερα. Μέσα στα νεύρα και την ανασφάλεια, γιατί; Ως ανήσυχα πλάσματα, έχετε κάνει κάποιες προσεγγίσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ε λοιπόν έφτασε η στιγμή, να λάβετε τις απαντήσεις σας και να καταστρώσετε νέα σχέδια για το χειμώνα. Βέβαια, θα πρέπει να διαλέξετε, ή ο έρωτας και η οικογενειακή θαλπωρή, ή βαλτισούλα, δρόμο και καριέρα! Μεγάλο το δίλημμα, κατά βάθος ξέρω τι θα αποφασίσετε, γιατί ωραίες οι αγάπες και τα λουλούδια, αλλά με άδεια τσέπη τι να το κάνετε; Μη το κάνετε όλο αυτό για να εντυπωσιάσετε κάποιον. Αλλιώς δε θα πετύχει..

Καρκίνος
Θέλετε, δε θέλετε, θα κάνετε μια ακόμα εξόρμηση, ας υποθέσουμε τη τελευταία του καλοκαιρού. Το φεγγάρι αυτό, θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ωραία, να ηρεμήσετε και να χαμογελάσετε. Με το ταίρι σας παρέα, θα πάτε κάπου όμορφα για να ζήσετε ρομαντικές στιγμές και άκρως ερωτικές. Οι μοναχικοί της παρέας, θα διανύσετε δρόμο για να βρείτε την αγάπη σας και ναι αν ήσασταν καλά παιδιά και φρόνιμα, τότε θα βρείτε τρελή ανταπόκριση. Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, ίσως και μια καλύτερη δουλειά!

Λέων
Το φεγγάρι αυτό σας χτυπά κατευθείαν στο ψαχνό. Δηλαδή σας κάνει πιο ευαίσθητους από ποτέ. Θα φουντώσετε, θα καταπιεστείτε, θα ζοριστείτε λίγο στην αρχή, αλλά μετά θα ξεσπάσετε και πραγματικά ότι προκύψει. Βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε με τη ψυχή σας, κάνετε καταχρήσεις σε υπερβολικό ρυθμό, φλερτάρετε άφοβα και ναι ξεφεύγετε κανονικά. Είστε σίγουροι για αυτό; Ή μόλις ξεσουρώσετε θα το μετανιώσετε πικρά; Μέρα που δε θα δεχθείτε υποδείξεις από κανέναν. Η συμβουλή μου; Ότι και αν κάνετε να είστε συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι!

Παρθένος
Από τη μια θα είστε πιο ευαίσθητοι από ποτέ και από την άλλη, όχι και τόσο! Αρκετοί σκέφτεστε να χωρίσετε, να βάλετε ένα τέλος σε μια σχέση που σας βασανίζει, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι. Αφήστε να περάσουν οι πρώτες τρεις μέρες, να φύγουν τα μάγια του φεγγαριού και μετά βλέπετε.. Οι μοναχικοί της παρέας, θέλετε να ζήσετε ρομαντικές στιγμές, γεμάτες από αγάπη και πόθο. Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, γιατί αν περιμένετε σωθήκατε. Βέβαια, φταίει η συμπεριφορά σας.. γιατί φοβούνται να σας πλησιάσουν. Μπορεί σήμερα να πάρετε τηλέφωνο κάποιον από το παρελθόν, αρκεί να ζήσετε μερικές στιγμές άκρως ερωτικές..

Ζυγός
Νευράκια και άγχος πολύ! Επιστροφή στη πραγματικότητα, σε θέματα που σας ενοχλούν και ναι πάλι η δουλειά σας είναι το βάσανο το μεγάλο. Γιατί; Αν δε σας αρέσει κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό. Γκρίνια και πάλι γκρίνια, γιατί ενώ ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, όλο αυτό τον καιρό, ρίχνατε στάχτη στα μάτια, αλλά πλέον δε μπορείτε να συμβιβαστείτε άλλο. Μεγάλη κούραση νιώθετε, κυρίως είναι ψυχολογική και θα κάνετε και το λάθος να ανεβείτε στη ζυγαριά, πάει καταστροφή για μερικούς από εσάς.. Όταν τρώγατε τα μεζεδάκια ήταν καλά εεεε;;; Βάλτε προτεραιότητες και οργανωθείτε καλύτερα!

Σκορπιός
Καλέ μυρίζει έρωτας, το νιώσατε πρωί-πρωί ή ακόμα; Το φεγγάρι αυτό θα σας χτυπήσει κατευθείαν μέσα στη καρδιά και θα σας αναστατώσει τρελά. Θα είναι με το σύντροφό σας; Με μια νέα γνωριμία; Πάντως σήμερα και αύριο μη κάνετε το λάθος να μείνετε σπίτι και να απομονωθείτε. Πρέπει να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, να ντυθείτε ωραία, να σας δουν. Από την άλλη παίρνετε πολύ τα πάνω σας, θα νιώσετε δυναμικοί και δραστήριοι όσο ποτέ και θα βάλετε νέους στόχους, είτε επαγγελματικούς, είτε ερωτικούς που θα τους πραγματοποιήσετε άμεσα.. Άλλωστε στη βράση κολλάει το σίδερο!

Τοξότης
Πολύ δύσκολο το ΣΚ αυτό για εσάς! Αρκετοί έχετε τραβήξει το δρόμο σας, έχετε κάνει τις επιλογές σας και δυστυχώς κάποιοι δε συμπεριλαμβάνονται στα σχέδιά σας. Λογικά θα έχετε ήδη φύγει, για εκείνο το ταξιδάκι που λέγαμε και πίσω σας έχετε αφήσει συντρίμμια! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τη συμπεριφορά σας και το φεγγάρι αυτό, θα δεχθείτε μια επίθεση άνευ προηγουμένου. Παράπονα οικογενειακά, γκρίνιες, κλάματα, κακό! Πείτε την αλήθεια και σε όποιον αρέσει. Να είστε ειλικρινής και ξεκάθαροι γιατί όσο και αν πληγώνουν τέτοιες συμπεριφορές, πάντα είναι και οι καλύτερες..!

Αιγόκερως
Επιτέλους και ένα αστρολογικό γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και να χαμογελάσετε. Φτου-φτου, γιατί είστε και παράξενα πλάσματα εσείς.. Πάντως το φεγγάρι αυτό, θα σας κάνει ρομαντικούς, γατούλες δηλαδή και θα φερθείτε πολύ όμορφα στο ταίρι σας, πολύ γλυκά! Μπράβο σας, καιρός ήταν να αγαπήσετε ξανά και να βάλετε χρώμα στη ζωή σας. Μπορεί ακόμα να φύγετε για μερικές ημέρες, τα ταξιδάκια δε τελείωσαν, άλλωστε σας το έχω ξανά πει ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας σας και μόνο που πλησιάζει, έχετε ήδη μαγευτεί. Κάτι θα πέσει στην αντίληψή σας και δε ξέρω κατά πόσο θα δεχθείτε το δεδομένο ή όχι.. Κανονίστε μη χαλάσετε το κλίμα..

Υδροχόος
Γλυκά μου η ανασφάλειά σας χτυπά κόκκινο μη πω πως θα φτάσει σε άλλον πλανήτη! Δύσκολο το φεγγάρι αυτό για εσάς, φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σας βασανίζουν έντονα όπως το μέλλον της δουλειάς σας, τα οικονομικά σας και φυσικά και τα ερωτικά σας, που όλα μαζί μια ανθίζουν και μια όχι! Για να νιώσετε ωραία, θα βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη, θα πάτε στα μαγαζιά, θα ξεπαραδιαστείτε αγοράζοντας οτιδήποτε σας μπει στο μάτι και μετά το χάος. Θα τα κάνετε όλα λίμπα σήμερα, δηλαδή παίζει να διαταράξετε το οικογενειακό ταμείο, να μαλώσετε με το σύντροφό σας, ή ακόμα και να εξαφανιστείτε από παντού σε σημείο να σας ψάχνουν. Συγκρατηθείτε, αλυσοδεθείτε, χαπακωθείτε, πάντως προσέξτε πολύ τις αντιδράσεις σας!

Ιχθύες
Τι είναι προτιμότερο; Να βγείτε έξω με φίλους και να πλακώσετε τα κρασιά και τις ρακές; Ή να αφήσετε το μυαλό σας να σας παρασύρει σε ψεύτικους κόσμους; Ότι και αν αποφασίσετε, μπερδεμένες οι σκέψεις σας, αφού από τη μια γνωρίζετε τη πραγματικότητα και από την άλλη δε την αποδέχεστε με τίποτα. Κάποιοι βέβαια, μπαίνετε σε άλλη διαδικασία, τύπου τι είναι ο έρωτας, πόσο ωραία που είναι η ζωή και παίζει να συμβεί και ένας γάμος από το πουθενά. Επειδή όμως είστε και οι ψυχάκηδες της παρέας, μπορεί να τα βάλετε με το σύντροφό σας και να του ρίξετε όλες τις ευθύνες, φταίει δε φταίει για να νιώσετε εσείς καλύτερα.. Και επανέρχομαι. Μήπως να πάρετε τα φιλαράκια σας και να πάτε να τα πιείτε;

magicfariel@gmail.com