Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 31/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λέμε αντίο στον Αύγουστο, κάνει επεισοδιακό φινάλε και όλα τα ζώδια τα αναστατώνει κανονικά. Μέρα παράξενη,
κέφια δεν υπάρχουν, νευράκια, λόγια πολλά και σκέψεις πολύ απαισιόδοξες..

Κάπως έτσι νιώθω, να πω και την αλήθεια μου, δε γίνεται τη μια μέρα να είμαι μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά και την επόμενη να μαζεύω τα κομμάτια μου. Μήπως είμαι σχιζοφρενής; Να φταίει που έχει κρυώσει λίγο ο καιρός, ξεκινάμε για Φθινόπωρο και οι διαθέσεις να αλλάζουν όπως και ο ουρανός;

Μου αρέσει που το πρωί έχει δροσούλα, το μεσημέρι ζέστη και το βράδυ πάλι δροσούλα. Λατρεύω τον αέρα, δε με νοιάζει αν μου χαλούν τα μαλλιά, γιατί παρέα με τα φύλλα των δέντρων ακούω τη πιο όμορφη μουσική που υπάρχει.. Νανουρίζομαι, ταξιδεύω, γίνομαι ο άνεμος ο ίδιος.. Ρομαντικά σας τα λέω, μες στα γλυκανάλατα.. πρωί-πρωι.. χα χα .. Αθεράπευτη η περίπτωσή μου.. Δεν υπάρχει γιατρειά.. καμιά!

φιλάκια..


Κριός
Δε τελειώνει και τόσο ευχάριστα ο μήνας. Μέρα που θα κάνετε διάφορες συζητήσεις και στη δουλειά και στο σπίτι και με αυτά που θα ακούσετε θα σας πάρει λίγο από κάτω. Βέβαια θα μάθετε διάφορα τα οποία στη πορεία θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα ζητήματά σας. Υπομονή!

Ταύρος
Τα άστρα σας ξεσηκώνουν να δραστηριοποιηθείτε και όχι μόνο! Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο; Τι σκέφτεστε; Τι στόχο έχετε βάλει; Ε λοιπόν έφτασε η μέρα να το προσπαθήσετε, θα σας τη δώσουν την ευκαιρία και μετά; Άγνωστο το τι θα συμβεί. Πάντως καιρός να ρισκάρετε.. ακόμα πιο πολύ!

Δίδυμος
Πω πω νεύρα και κακό.. Μακριά από αιχμηρά αντικείμενα, από πιάτα και τα σχετικά γιατί σας βλέπω να σπάτε διάφορα σήμερα! Θολώνει το μυαλό σας και θα κάνετε διάφορα αψυχολόγητα πράγματα. Εντάξει γκρινιάξτε αν υπάρχει λόγος, αλλά να έχετε τα σωστά τα επιχειρήματα και να μη φαντάζεστε διάφορα.. Εδώ γη..!!

Καρκίνος
Από το πρωί με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε γιατί είναι και τέλος του μήνα, έχετε και τόσες υποχρεώσεις, ξαφνικά θα έχετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε τα πάντα. Δε ξέρω τι έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας, πάντως αν σας οφείλουν χρήματα, φροντίστε να τα μαζέψετε είτε με καλό τρόπο, είτε με λίγο άγριο! Σωστά;

Λέων
Θα ξυπνήσει το φλογερό το λιοντάρι που κρύβετε μέσα σας και θα γίνει πολύ διεκδικητικοί σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Θα δώσετε όλο σας το είναι, είτε θα αφορά τη δουλειά σας, δηλαδή μια αύξηση, είτε τον έρωτά σας.. που μπορεί να υπάρχει, μπορεί και μη! Δε νομίζω να κάνετε καμιά καντάδα και να τρελαθεί το σύμπαν όλο;;;

Παρθένος
Μην εμπιστεύεστε αγνώστους. Κάντε μερικά τεστ ακόμα για να είστε απολύτως σίγουροι. Άλλωστε είστε σκληροί σε κάτι τέτοια, όμως θα πρέπει να κρατήσετε διπλωματική στάση, για να λάβετε τις απαντήσεις που αποζητάτε! Ο χρόνος θα δείξει αλλά αν κάτι σας βρωμάει ψάξτε το καλύτερα και πολύ διακριτικά..

Ζυγός
Μέρα που θα πρέπει να τα βάλετε κάτω και να κάνετε από εκείνες τις ωραίες τις συζητήσεις, για να κατανοήσετε επιτέλους τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Δε θα είναι και τόσο εύκολο, αλλά πρέπει να αποζητήσετε την αλήθεια για να ξέρετε και εσείς το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Μπορεί τα ζόρια να είναι επαγγελματικά, μπορεί όμως και ερωτικά..


Σκορπιός
Δεν είστε καλά σας έχουν πιάσει τα ψυχοσωματικά σας, τα νεύρα σας και ψάχνεστε αλλά σε λάθος μεριά. Μη κάνετε καμία καλή πράξη σήμερα, ναι καλά διαβάζετε, κοιτάξτε τον εαυτό σας, το συμφέρον σας και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που μπορούν να σας βλάψουν. Κρόνος είναι αυτός, ακόμα σας βασανίζει.. ακατάπαυστα!

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να ρίξετε ένα καβγά άνευ προηγουμένου. Μπορεί και να μαλλιοτραβηχτείτε κιόλας, αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και αχαλίνωτο. Κουβέντες, πολλές κουβέντες που ουσιαστικά θα είναι οι ίδιες και οι ίδιες. Αφήστε το να ξεθυμάνει και μετά ψάξτε να βρείτε τι πραγματικά έχει συμβεί.. Μπορεί και τα φαινόμενα να απατούν..

Αιγόκερως
Μπορεί να είστε και οι μόνοι που έχετε τα κέφια σας! Φτου μη σας ματιάσω.. Καλό είναι σήμερα να αφήσετε την ημέρα να κυλήσει όμορφα και ωραία. Δηλαδή, να αποφύγετε να υποσχεθείτε κάτι, ή να κλείσετε μια νέα συμφωνία και γενικά ούτε όρκο μη δώσετε, γιατί αλλάζει το σκηνικό από αύριο και μετά.. Ρίξτε το στο σορολόπ..

Υδροχόος
Τι θέλετε να αγοράσετε τόσο πολύ; Νέο αυτοκίνητο; Νέο εξοπλισμό κατάδυσης; Ένα δικό σας πλανήτη; Καλά θα κάνετε να το ψάξετε λιγάκι παραπάνω γιατί θα σας πιάσουν θύμα κανονικό και μετά θα εκνευριστείτε απίστευτα και ποιος σας ακούει. Όχι δεν είναι καλή ημέρα για να βγείτε στην αγορά. Απαγορεύονται οι σπατάλες!

Ιχθύες
Γκρίζο το τοπίο για εσάς, είστε έτοιμοι να κάνετε το μπουμ, αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείτε! Μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τα ζητήματά σας, γιατί μετά μπορεί να το μετανιώσετε, αλλά ένα χάος θα το έχετε προκαλέσει. Ακούστε, παρακολουθήστε αντιδράσεις, ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα..

magicfariel@gmail.com