Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 05/08 – 11/08/2015, by F’Ariel!

Τσα! Είχατε την εντύπωση ξωτικά μου πως θα σας αφήσω έτσι; Να μη σας αποκαλύψω το τι θα συμβεί και λίγες μέρες αργότερα; Η αλήθεια είναι πως
ο φετινός ο Αύγουστος είναι πολύ μυστήριος και μέχρι και το Σεπτέμβρη, θα βιώσουμε στιγμές παράξενες και πολύ μοναδικές.
Παίζουν γκρίνιες, επαγγελματικές ανησυχίες και ερωτικές συγχρόνως. Το ανεξήγητο κιόλας είναι πως ακυρώνονται και ταξίδια μέρες που είναι και κάποιοι μέχρι να φτάσουν στο προορισμό τους, θα πάθουν κάτι εγκεφαλικά. Δε θέλει φέτος να πάμε διακοπές. Θέλει εδώ να μείνουμε να ταλαιπωρηθούμε, να τις κόψουμε αλλά σύμπαν, κάτσε φρόνιμα! Θα πάμε και εσύ τραγούδα!


Εντάσεις ξωτικά μου και αναποδιές. Έχετε όρεξη για καυγάδες ακόμα και εσείς που είστε αραχτοί στη παραλία; Είναι δυνατόν; Ψυχραιμία..

Κριός
Να πας στο γιατρό στις 7, αλλά να ξέρεις πως θα υπάρξει και συνέχεια. Γκρινιάζεις στις 8, γιατί αλλιώς τα υπολόγιζες και αλλιώς προκύπτουν. Και ενώ στις 9 τα δίνεις όλα για να σου κάνουν το χατίρι, στις 10 ένα οικογενειακό πρόβλημα σε πηγαίνει πίσω. Θετική ημέρα στις 11! Έντονη πολύ η εβδομάδα σου. Ρίχνεις όλο το βάρος στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Στις 5 ζορίζεσαι με θέματα χρημάτων και στις 6 κάποιος σε ξελασπώνει.
* Απέφυγε τις εντάσεις!

Ταύρος
Ενώ φτιάχνουν τα πράγματα στις 7, κάτι συμβαίνει στις 8 που σε εξοργίζει. Ένας χωρισμός ή αλλαγή σπιτιού στις 9 μπορεί να συμβεί! Στις 10 ξέρεις προς τα πού βαδίζεις, έχεις πάρει τις αποφάσεις σου. Νέα ερωτική γνωριμία στις 11.Βασικά θα είσαι μέσα στη γκρίνια όλες τις ημέρες. Κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί στις 5, άγνωστο το πώς θα το αντιμετωπίσεις. Πάρε τη γνώμη κάποιου στις 6 πριν κάνεις το οτιδήποτε.
* Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Δίδυμος
Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στις 5 και 6, το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί το ταξίδι σου. Μια συζήτηση μπορεί να είναι η αιτία στις 7 να αλλάξεις σπίτι. Μέσα στη στεναχώρια και στο δάκρυ στις 8. Γυρίζεις σπίτι σου, με μια νέα παρέα, όχι απαραίτητα ερωτική. Σου πέφτει δουλειά, θα πρέπει να τη κάνεις μόνη σου και να το πάρεις απόφαση φυσικά, πως όλα άκυρα. Μια νέα δουλειά πάντως σε ξεσηκώνει, οργανώνεσαι ταξιδεύεις στις 10, επιτέλους!
* Κράτα τις ισορροπίες

Καρκίνος
Η πιο θεϊκή εβδομάδα του Αυγούστου! Μέρες διακοπών για εσένα, δε γίνεται αλλιώς. Κάτι ή κάποιον έχεις βάλει στο μάτι, αλλά σου ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια. Προσπάθησε ως και τις 7 να είσαι λογική, αντικειμενική και καθόλου συναισθηματική. Στις 8 να μείνεις μέσα για ύπνο γιατί το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Ηρεμείς πολύ μετά κάνε μια αλλαγή, πήγαινε ένα κομμωτήριο, γύρω στις 10. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά. Κάποια πρόταση προκύπτει στις 11 που σε ξεσηκώνει!
* Θα πας διακοπές;

Λέων
Κάτι που θες πολύ στις 5 δε γίνεται και βγαίνεις από τα ρούχα σου! Εξοργίζεσαι να είμαι ειλικρινής. Ψυχραιμία θα γίνει λίγο αργότερα. Κάνεις ένα ταξίδι στο παρελθόν στις 10, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο. Για να βρεις το δίκιο σου στις 6 υπόσχεσαι πράγματα που δε σκοπεύεις να τηρήσεις στο άμεσο μέλλον. Φτιάχνεις τα οικονομικά σου τα ζητήματα και μέχρι και τις 9 βρίσκεις τον τρόπο να λάμψεις ξανά, με την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό σου.
* Μια νέα δουλειά εμφανίζεται στις 11.

Παρθένος
Στις 5 αφήνεσαι λίγο ελεύθερη παραπάνω και μπορεί να πεις λόγια που δε τα εννοείς και που μπορεί να σε εκθέσουν. Μη βιάζεσαι λοιπόν. Κοιμήσου περισσότερο στις 9. Κάτι ετοιμάζεις εσύ, στις 10. Μπορεί μια νέα δουλειά ή ένας νέος έρωτας. Στις 11 μπορεί να δηλώσεις και ημερομηνία γάμου! Καλύτερη ημέρα στις 7 για να βρεις μια άκρη στα ζητήματά σου. Πρόσεχε στις 8, γιατί οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα σου, μπορεί να μη θέλουν το καλό σου. Μη λες τα μυστικά σου από εδώ και εκεί. * Είσαι έτοιμη για περιπέτειες;

Ζυγός
Στις 8 νομίζω φτιάχνεις βαλίτσα και δρόμο. Καιρός για ταξίδια και διακοπές. Μπορεί να είναι ακόμα και στο χωριό σου, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Πολύ τυχερές οι ημέρες σου στις 5 και 6, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι που επιθυμούσες πάρα πολύ, μπορεί να συμβεί έτσι ξαφνικά και να μη φοβηθείς να το διεκδικήσεις. Στις 7 φρόντισε να κάνεις όλες τις δουλειές που έχεις μόνη σου. Στις 10 δώσε βάση στη δουλειά σου, κάποιος σε κρυφοκοιτά! Τυχερή ημέρα για τα επαγγελματικά σου στις 11.
* Φύγε να αλλάξεις παραστάσεις.

Σκορπιός
Χρόνο δε θα έχεις για τα νέα σου τα σχέδια, αλλά σου λέω ψάξε για να βρεις. Μέχρι και τις 9 επιμένεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Τόσο ζήλο έχεις καιρό να δείξεις. Ξεκίνα διακοπές από τις 10 και μετά και φρόντισε να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς ερωτικά. Από τις 5 ως και τις 7, ασχολείσαι πάλι με τα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Θες περισσότερα, κάνεις όνειρα, τα κυνηγάς αλλά πρόσεχε οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, σου δείχνουν το λάθος δρόμο.
* Πίστεψε στον εαυτό σου!

Τοξότης
Ότι έχεις κανονίσει στις 5 και 6 να περιμένεις να αναβληθεί, αφού ένας δικός σου άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Πολύ τυχερή η ημέρα στις 10, φρόντισε ότι κάνεις να είναι μέχρι τότε. Στις 7 μπαίνεις σε διαδικασία να βρεις νέα δουλειά. Επικοινωνείς με φίλους και γνωστούς και είσαι έτοιμη ακόμα και στο εξωτερικό να μετακομίσεις, αρκεί να φτιάξεις τη ζωή σου. Επαγγελματική άνοδος στις 11, μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται
*Να πας διακοπές!

Αιγόκερως
Τα βάζεις με το ταίρι σου στις 5 και 6 και είσαι έτοιμη να χωρίσεις άμα χρειαστεί. Μπορεί να φταις για αυτό ρίξε νερό στο κρασί σου. Ταξίδεψε στις 7, φύγε μακριά, ανανεώσου. Στις 8 φρόντισε να ξεκουραστείς και καλύτερα να μείνεις μέσα. Αρκετά με τα σούρτα φέρτα δε λες; Μια νέα γνωριμία προκύπτει στη ζωή σου και απολαμβάνεις τον έρωτα με πάθος και ένταση! Απέφυγε τους αρνητικούς τους ανθρώπους στις 10. Πολύ τυχερή η ημέρα σου στις 11!
* Άλλαξε παραστάσεις!

Υδροχόος
Παράξενες οι μέρες σου στις 5 και 6. Θες να λύσεις κάποια θέματα από το παρελθόν, όμως δε βρίσκεις και ιδιαίτερη συμπαράσταση από τους δικούς σου τους ανθρώπους. Μπορεί όμως να συμβεί κάτι το απρόβλεπτο και να βάλεις τελεία μια και έξω. Στις 7 ηρεμείς και αντιμετωπίζεις ακόμα και τα ερωτικά σου ζητήματα. Διασκέδασε στις 8, το αξίζεις γιατί στις 9 σου ξημερώνει κάπως μυστήρια. Πάλι τσακώνεσαι με τους συνεργάτες σου. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου στις 10. Μια νέα πρόταση στις 11 σε απογειώνει.
* Μη γυρίζεις πίσω!

Ιχθύες
Ονειρεύεσαι, επιθυμείς, κινείσαι αναλόγως από τις 5 ως και τις 7! Μπορεί να βρεθείς και σε ένα παλιό μέρος, αλλά μη περιμένεις να τα βρεις όπως τα άφησες κάποτε. Στις 8 συναντάς ανθρώπους, που τρώνε αρκετό από το χρόνο σου. Μη νευριάσεις. Στις 9 και 10, τη βγάζεις στη θάλασσα, στις χαρωπές τις δραστηριότητες και προσέχεις το σώμα σου καλύτερα. Στις 11 μια ευκαιρία επαγγελματική, παρουσιάζεται πολύ ξαφνικά μπροστά σου. Μήπως να την αρπάξεις
* Απέφυγε τις σπατάλες;

magicfariel@gmail.com