Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η απόρριψη για έναν άντρα Σκορπιό!

Μια ιστορία πονεμένη..

Ποια κοπελιά εκεί έξω έκανε ένα τόσο μεγάλο σφάλμα; Να ρίξει χυλόπιτα σε έναν Σκορπιό;

Και έτσι καθώς ψαχούλευα, ανακάλυψα αυτή την απορία. Και θα απαντήσω γιατί γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Μαύρο φίδι που σε έφαγε κοπελιά. Αυτό δε θα περάσει έτσι.

Ο άντρας ο Σκορπιός όπως έχω ξανά πει, είναι ένας μάγος. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του πρέπει να το πετύχει και να γίνει δικό του. Είναι πανέξυπνος, ταλαντούχος, θαρραλέος αλλά πάντα λειτουργεί με ένα δικό του μυστικό τρόπο. Σε βάζει σε διαδικασία να πας εσύ κοντά του. Να του ζητήσεις εσύ εκείνο το ραντεβού. Να του τη πέσεις εν ολίγοις. Μόνο με τα μάτια και τη σκέψη. Άντε και με κανένα χαμόγελο. Εκεί έχεις πέσει στα πατώματα. Γιατί δε θα το χαρίζει απο εδώ και εκεί τόσο εύκολα.

Αν και πάλι κράτησες χαρακτήρα. Μπράβο σου! Είσαι φοβερή! Αυτό όμως δε θα του αρέσει καθόλου. Θα αναστατωθεί. Θα πάθει κοκομπλόκο και εκεί; Δε ξέρω τι θα σκεφτεί το πονηρό το μυαλό του. Πάντως θα βάλει όλα τα μέσα για να μάθει αν γουστάρεις ή όχι!

Υπάρχουν κάποιοι Σκορπιοί που το τολμούν, το ρισκάρουν και ναι θα σε πλησιάσουν και θα θελήσουν να μάθουν την αλήθεια μέσα σε κάτι ώρες. Υπάρχουν όμως και άλλοι που προτιμούν τους μαγικούς τρόπους του εγκεφάλου, την αύρα τους, όλη αυτή την ανεξήγητη ενέργεια και θέλουν να τα κάνεις όλα εσύ για αυτούς. Για να έχουν την ουρά τους απέξω. Συγχρόνως! Ύπουλα πλασματάκια..

Του έδωσες ελπίδα και άλλαξες γνώμη; Θα σε φάει το σκοτάδι! Δε πρόκειται να κάνεις σχέση με κανέναν κοινό γνωστό ή ακόμα και οι φίλοι θα πρέπει να προτιμήσουν πλευρό. Ψυχολογικός πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης! Θα βρει τη γυναίκα, τη super sexy και θα παίξει τόσο καταπληκτικό θέατρο μπροστά σου, που θα τον ερωτευθείς θες, δε θες. Γιατί; Σε θέλει δική του. Θα τα παίξει όλα για όλα. Και εσύ μόλις δεις για το τι είναι ικανός, τι είχες και τι έχασες, θα πέσεις στα πατώματα. Γιατί αυτό θέλει ο Σκορπιός. Αν του ρίξεις χυλόπιτα, θέλει να σε δει να σέρνεσαι για πάρτη του..

Και θα το καταφέρει. Και ας περάσουν χρόνια και ζαμάνια. Θα γίνει το δικό του.

Σε νιώθω κοπελιά..

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay