Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 06/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αχ αυτή η εβδομάδα δε περνάει με τίποτα. Ακόμα στο γραφείο, χαλαρά όμως, τα έχω τακτοποιήσει όλα! Θέλω να φύγω, να πετάξω, να εξαφανισθώ. Λίγες μέρες ακόμα και
μπουχός το ξωτικό. Εσείς; Από τη παραλία με διαβάζετε; Είναι ωραίο το θαλασσινό το νεράκι; Σας δροσίζει εεε;; χα χα .. ζηλεύω.. αλλά πού θα πάει.. θα έρθω και εγώ εκεί!

φιλάκια..



Κριός
Σήμερα να περιμένετε βοήθεια εξ ουρανού! Κάπου θα κολλήσετε, αλλά να που υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και σας φροντίζουν..

Ταύρος
Ας είστε λίγο φρόνιμοι σήμερα. Δηλαδή ρωτήστε πριν κάνετε το οτιδήποτε. Καλό είναι να έχετε την έγκριση των ανθρώπων σας και μετά μπορείτε να μεγαλουργήσετε.

Δίδυμος
Αν σκοπεύετε σήμερα να ταξιδέψετε, μη μπείτε καν στη διαδικασία. Ή θα ακυρωθεί η πτήση σας που λέει ο λόγος, ή κάτι θα προκύψει που θα σας κρατήσει πίσω!

Καρκίνος
Να είστε ρεαλιστές και αντικειμενικοί. Ξεχάστε για λίγο το ροζ το συννεφάκι. Δώστε τα όλα για το θέμα που σας καίει. Μόνο η προσωπική η προσπάθεια θα αποδώσει.

Λέων
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και ξεστομίζετε λόγια πολύ βαριά. Βασικά τάζετε λαγούς με πετραχήλια, αλλά κατά βάθος ξέρετε πως δε θα κάνετε τίποτα για αυτό.

Παρθένος
Πού θα πάτε να μπλέξετε πάλι; Θα γραφτείτε σε κανένα σύλλογο; Σε μια ομάδα χορού; Κάτι θα κάνετε με πολύ κόσμο που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Χαρωπή η ημέρα σας..

Ζυγός
Σήμερα φροντίστε να είστε μάχιμοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν κάτι έχετε βάλει στο μάτι, παλέψτε το με τη γνωστή τη τακτική σας και θα γίνει δικό σας. Πολύ τυχερή η ημέρα σας!

Σκορπιός
Λόγια, πολλά λόγια θα ακούσετε σήμερα που θα σας αρέσουν και πάρα πολύ. Θα ξετρελαθείτε. Αλλά χρυσά μου κρατήστε μικρό καλάθι. Πλέον γνωρίζετε μέχρι πού είναι η αλήθεια.

Τοξότης
Πρέπει να σας έχουν χώσει κανονικά. Σήμερα βέβαια κάντε μια επανάσταση. Παρατήστε τα όλα και βγείτε έξω βόλτα με τους φίλους σας. Καλοκαίρι είναι μη τρελαθούμε..

Αιγόκερως
Αφήστε λίγο τους άλλους να σας κάνουν να χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Μη κάνετε τίποτα σήμερα. Ζήστε λίγο σα τους μαχαραγιάδες. Άλλωστε το έχετε το προσόν.

Υδροχόος
Να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί ναι μεν ξέρουν πόσο ιδιότροποι είστε, ναι μεν σας αγαπούν, όμως ποτέ δεν είναι αργά για να σας γυρίσουν λόγια πίσω. Το νου σας στις εντάσεις!

Ιχθύες
Ωχ πάλι κάτι τρελό μπήκε μέσα στο μυαλό σας και θα το κάνετε σήμερα ο κόσμος να χαλάσει. Ειδοποιήστε πρώτα πού θα είστε για να έρθουμε να σας σώσουμε!

magicfariel@gmail.com