Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 05/08/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Αύγουστος μας μπήκε πολύ περίεργα θα έλεγα. Να δούμε πώς θα μας βγει; Όσο ο Κρόνος ήταν ανάδρομος
νομίζω δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Είναι και ανώμαλος πλανήτης, δεν έχω λόγια! Μόλις ήρθε στα ίσα του, ήρθε και η καταστροφή. Δηλαδή σα να έδωσε διαταγή, να γίνει το σωστό. Το δίκαιο. Ότι και αν είναι αυτό. Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου. Μας τελείωσε.

Και κάπως έτσι, έπεσαν οι μάσκες, ειπώθηκαν λόγια αληθινά, βγήκε πολύ παράπονο και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Ναι είναι τέτοιο καλοκαίρι και αυτό! Μέχρι το Σεπτέμβρη, ότι είναι να τελειώσει, θα τελειώσει και μετά; Μια νέα αρχή.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το όνειρο ποτέ..

φιλάκια..


Κριός
Με μουτράκια ξυπνάτε σήμερα, γιατί προφανώς το είδατε το όνειρο. Μπορεί να κανονίζετε κάτι δίχως το ξενοδόχο, ή δίχως να έχετε τα χρήματα που χρειάζεται. Αυτό θα σας αναστατώσει, γιατί όπως φαίνεται αυτά που έχετε κανονίσει, παίζει να ακυρωθούν. Μήπως να το ψάχνατε λίγο διαφορετικά το θέμα;

Ταύρος
Δύσκολη η ημέρα σας πολύ. Υποψιάζομαι πως το μυαλό σας έχει κολλήσει κάπου, πώς λέμε κόλλησε η βελόνα και ενώ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εσείς θα τη κάνετε τη βουτιά στο σκοτάδι και το άγχος και ότι προκύψει. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας με σκέψεις αρνητικές. Ότι καλό έρθει δεχθείτε το με χαμόγελο.

Δίδυμος
Σήμερα όλες τις δουλειές που έχετε να κάνετε, θα τις χειριστείτε μόνοι σας. Αφήστε τους άλλους στην απέξω, γιατί θα σας τα κάνουν μαντάρα και θα εκνευριστείτε. Άλλωστε έχετε κάτι πονηρό κατά νου. Να αποδείξετε τις ικανότητές σας; Πως έχετε χαρίσματα και άλλα πέρα από το να γκρινιάζετε; Μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν!

Καρκίνος
Εντάξει μπορεί να είστε καλοί, χρυσοί και άγιοι, όταν θέλετε φυσικά, αλλά δε μπορείτε συνέχεια να λέτε το ναι στον έναν και στον άλλον. Σήμερα λοιπόν μπορεί να σας ζητήσουν το παράλογο και να ξεφύγετε τελείως. Όχι δε θα νευριάσετε, απλά θα ξεστομίσετε έτσι μερικές κουβέντες περίεργες και θα τους βάλετε στη θέση τους.

Λέων
Ο Αύγουστος δε σας μπήκε και τόσο καλά. Τα νεύρα σας, τα ψυχολογικά σας, είστε έτοιμοι να τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας. Θέλετε κάτι πάρα πολύ, αλλά υπάρχουν εμπόδια. Μπορεί εσείς να τα βάζετε από μόνοι σας. Έτσι όπως νιώθετε, μπλοκάρετε τα πάντα. Πρέπει να ηρεμήσετε. Υπομονή και θα έρθουν καλύτερες ημέρες..

Παρθένος
Δεν είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, όμως κάτι θα συμβεί και θα ενθουσιαστείτε σε σημείο που θα απορήσετε και εσείς με τον εαυτό σας. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε γιατί μπορεί να τάξετε λαγούς με πετραχήλια και μετά να το μετανιώσετε. Και δεν είστε τέτοιοι άνθρωποι εσείς. Ψάξτε καλύτερα να βρείτε τι κρύβεται πίσω από το χαρμόσυνο μαντάτο..

Ζυγός
Πολύ τυχερή η ημέρα σας, γεμάτη από αισιοδοξία και χαρά. Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως θα γίνει το παράξενο τύπου θα λέτε κάτι και θα συμβαίνει. Μπορεί να σας κάνουν και ένα δώρο, κάτι που επιθυμούσατε πολύ. Πάντως αφού συμβαίνουν μαγικά στο σύμπαν σας εκμεταλλευτείτε το ακόμα και για επαγγελματικά ζητήματα. Σας θέλει σήμερα πολύ!

Σκορπιός
Κάτι καλό συμβαίνει στα επαγγελματικά σας. Κινείται πολύ το πράγμα και είναι μέρες που εσείς που ψάχνετε για δουλειά θα τη βρείτε και εσείς που αποζητάτε κάτι καλύτερο θα το πετύχετε. Συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας χαροποιούν, όμως μην επιστρέφετε σε κάτι ήδη δοκιμασμένο. Ανοίξτε τα φτερά σας σε νέα μονοπάτια!

Τοξότης
Μη κανονίσετε τίποτα για σήμερα γιατί θα χρειαστείτε κάπου αλλού. Μέρα που θα βοηθήσετε τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί σας έχουν ανάγκη και μόνο εσείς έχετε τον τρόπο και τις γνώσεις προφανώς. Μη κατσουφιάζετε. Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό. Άλλωστε τόσες μέρες δε σας είπε και κανείς κουβέντα. Σωστά;

Αιγόκερως
Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού σήμερα. Θα τα βάλετε με το σύντροφό σας, θα απαιτήσετε διάφορα κουλά και θα γίνει ο χαμός. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας, δε γίνεται κάθε μέρα να τρέχετε από εδώ και εκεί. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει μη πιέζετε άλλο τις καταστάσεις. Δε σας παίρνει!

Υδροχόος
Είστε έτοιμοι να χωρίσετε; Σας ενοχλεί κάτι; Μήπως να κάνατε μια ωραία συζήτηση πιο πριν, αντί να εξαφανιστείτε σα τα φαντάσματα; Μπορεί να είναι ερωτικό το ζήτημα όμως μπορεί και επαγγελματικό. Ένας διάλογος φέρνει λύσεις και είναι και ήρεμη η ψυχή σας. Δε βασανίζεστε. Κάντε το σωστό αυτή τη φορά και δε θα χάσετε..

Ιχθύες
Τι σας έχουν πιάσει οι νοσταλγίες; Θέλετε να πάτε από εδώ και εκεί με τα φιλαράκια σας; Κάντε το αρκεί να είστε φρόνιμοι. Ξέρετε τι εννοώ. Δεν είστε και στα πολύ καλά σας και το μυαλό σας θα ταξιδέψει σε εποχές, παλιές, καλές και δοξασμένες. Ενδιαφέρον μου ακούγεται όμως μη κάνετε κακές σκέψεις. Φρόνιμα..

magicfariel@gmail.com