Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Το ταξίδι της Αφροδίτης στους Ιχθύες, by MagicF’Ariel..!

25/02 – 21/03/2021
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη στους Ιχθύες εδώ και τρεις μερούλες, ένα όμορφο αστρολογικό γεγονός, που μας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και ξαφνικά αποζητάμε το φλερτ και τα παιχνιδάκια!

Προφανώς η Αφροδίτη θέλει το χρόνο της, να πετάξει από πάνω της τα χιόνια του Υδροχόου, να φορέσει πιο όμορφα φουστάνια, να ζεστάνει τα χεράκια της στο τζάκι, γιατί έχει μαγικά φίλτρα του έρωτα να φτιάξει! 

Είναι σχεδόν έτοιμη για να δράσει, μάλιστα τις πρώτες μέρες του Μάρτη, θα δούμε τα σημάδια της! Απρόβλεπτες οι εκπλήξεις της και πολύ μοναδικές! Λέτε να μυρίσει άνοιξη, ακόμα και αν έξω χιονίζει;;;
Στα μέσα του Μάρτη η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα ενώνουν τη τέχνη τους, έχουν τρελά κέφια, μας θέλουν όλους ερωτευμένους, να μη βλέπουμε μπροστά μας! Αυτό δε γίνεται, λέει η τετράγωνη λογική, όμως έρχεται το συναίσθημα και της απαντά, κάνε μας τη χάρη κυρά μου! 😄.. πλάκα έχει το σενάριο! 
Όλες τις ημέρες η Αφροδίτη είναι χαρωπή, βρίσκεται σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον, τη προσέχουν, τη φροντίζουν, κάνει τα beaute της, την αγαπούν, είναι μια κούκλα! Ως ανταμοιβή για όλα αυτά τα πανέμορφα τα συναισθήματα, αποκτά τρελό μεράκι η Θεά και ρίχνει λίγο πιο πολύ από όλα, στα μαγικά φίλτρα που φτιάχνει για εμάς.. θέλει να νιώσουμε και εμείς.. την ίδια χαρά και ευεξία!

Και λίγο πριν αποχωρήσει από τους Ιχθύες, της στήνει καρτέρι ο Πλούτωνας και της αλλάζει κατά πολύ το σκηνικό! Σοβαρεύει ο έρωτας! Οι ματιές γίνονται πιο βαθιές! Υπάρχει πάθος! Η έλξη γίνεται ακαταμάχητη! Κάποιος διεκδικεί και κάποιος υποκύπτει! Μοιραίες στιγμές, αξέχαστες για λίγους και καλούς! Και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί! 

Τι έκπληξη και αυτή.. 😯

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας βάζει σε πολύ βαθιές σκέψεις που αφορούν την ερωτική σας τη ζωή! Έφτασε η περίοδος που θα κάνετε ένα flash back, θα περάσετε από κόσκινο τη σχέση σας, ή ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό! Συνήθως είστε πολύ αυστηροί και δικαιολογίες δεν υπάρχουν, οπότε έχει μουτράκια το μενού και μπόλικη αφηρημάδα! Τα χρόνια φεύγουν η αλήθεια είναι αυτή, όμως το θέμα είναι πόσες εμπειρίες αποκτήσατε, ποια τα παθήματα και πόσα τα μαθήματα! Αρκετοί δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο σας και ας είναι η Νο115, νιώθετε πως τελικά στα καλά και στα κακά πάντα ήταν και είναι δίπλα σας εκείνος ο άνθρωπος, εκτιμάτε πολύ διαφορετικά τις καταστάσεις , γιατί η αγάπη είναι σπάνια και δυσεύρετη! Αυτός είναι ο δύσκολος ο δρόμος, ο εύκολος είναι να υποκύψετε σε κάποιον πειρασμό, που και σε μπελάδες θα σας βάλει και φούσκα είναι που ξεφουσκώνει.. Κλάψτε στον ώμο σας και μη γυρεύετε ξένες αγκαλιές!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας ξεσηκώνει για βόλτες και σούρτα-φέρτα! Δε ξέρω πώς θα συμβεί αυτό, πάντως το σπιτάκι σας άλλο δε σας βαστά! Μια ωραία περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε ξανά, να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μιλήσετε με τα φιλαράκια σας, να τους πείτε «εδώ είμαι», μπας και ανακαλύψετε τη χαρά της ζωής! Δείξτε εσείς πως είστε διαθέσιμοι και όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Από τη μια η Πανσέληνος στη Παρθένο, από την άλλη η Αφροδίτη στα ρομαντικά ψαράκια, το σύμπαν σας θέλει ερωτευμένους και τρισευτυχισμένους! Οπότε πολλές εκπλήξεις μπορούν να συμβούν τουλάχιστον μέχρι και τις 15/03! Οι νέες γνωριμίες είναι ο στόχος των ημερών! Ρίξτε λίγο τα τείχη, ακολουθήστε κανά άγνωστο αλλά safe μονοπάτι, ξεκολλήστε από τα ίδια και τα ίδια! Πώς θα μπουκάρει ο αέρας της ανανέωσης; Τα φιλικά γίνονται και ερωτικά some times..!

Δίδυμος 
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, μόνο έρωτες δε φέρνει, αγάπες και λουλούδια! Τι να τα κάνετε όλα αυτά, αν η τσέπη είναι άδεια;;; Ότι προσπάθειες κάνατε το προηγούμενο διάστημα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα, ας υποθέσουμε πως έφτασε η ώρα της ανταμοιβής! Είστε μέσα στο παιχνίδι, τα νέα είναι ευχάριστα, ξεκινάτε άμεσα ότι και αν είναι αυτό και έχει μόνο εργασία και χαρά το μενού ημερών! Αν σας οφείλουν χρήματα, σας τα επιστρέφουν δίχως τούτη τη φορά να γκρινιάξετε! Σα να μπαίνει το νερό στο αυλάκι, γιατί πολύ ταλαιπωρία έχετε τραβήξει αρκετοί Δίδυμοι εκεί έξω! Όπως μας τα λέει το σύμπαν σα να πραγματοποιείτε μια μεγάλη σας ευχή, οπότε αγκαλιάστε το δώρο αυτό και αξιοποιήστε το καταλλήλως! Το νου σας στις 14/03 γιατί ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις και χάνετε για λίγο τη μπάλα! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός..!!!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας ξεσηκώνει για περιπέτειες που θα δώσουν νόημα ξανά στη ζωή σας! Έχετε μπουχτίσει το σπίτι και την κλεισούρα, οπότε τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Μια βαλίτσα και δρόμο! Μια και δυο και τρεις αποδράσεις σφηνώνουν μέσα στο μυαλό σας και σα να βρίσκετε την άκρη σας, στο πώς θα τις πραγματοποιήσετε! Μαζέψτε την οικογένειά σας, έχει road trip! Πάρτε αγκαζέ τον κολλητό σας και απογειωθείτε στους ουρανούς! Ο προορισμός; Δική σας επιλογή! Όπου φύγει-φύγει! Και μονάχοι, μια χαρά θα περάσετε! Για τόσο πολύ λέμε! Ο έρωτας σας έχει βάλει στο μάτι και μπορεί να σας πετύχει ακόμα και στο περίπτερο! Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή αυτή, ισχύει και το «βρήκα φως και μπήκα», οπότε ότι είναι να σας βρει, θα σας βρει.. στη πιο «χου» στιγμή..! Μου φαίνεται κάποιοι δικαιώνεστε και με το παραπάνω!

Λέων
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας μεταμορφώνει σε σκοτεινά πλασματάκια! Ξαφνικά φαντάζεστε Δράκους, ξεφεύγουν οι σκέψεις σας και κάνετε κάτι σενάρια εντελώς εξωπραγματικά! Αν υπάρχει σύντροφος στο πλάι σας, σίγουρα θα περάσει από πολλά τεστ τις ημέρες αυτές! Καλέ μη κουράζεστε, βρείτε έναν ανιχνευτή της αλήθειας, σε μια ωρίτσα θα τα έχετε μάθει όλα! Το να αποζητάτε να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος 24ώρες το 24ωρο δε γίνεται! Ούτε μπορούν να σας θαυμάζουν για το κάθε τι, όταν η καθημερινότητα προκύπτει πέρα για πέρα ζόρικη! Από την άλλη ο ερωτισμός σας στα ύψη, φουντώνει το λιονταρίσιο σας το πάθος και γίνεται ένας κακός χαμούλης, έτσι στα ξαφνικά! Το νου σας, γιατί κάθε μέρα δεν είναι Κυριακή! Η Αφροδίτη δυστυχώς, ξυπνά το κακομαθημένο παιδί που κρύβετε μέσα σας για τα καλά! Κακό που μας βρήκε.. χαχα!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες και η Πανσέληνος που έγινε χθες στο ζώδιό σας, φτιάχνουν το ιδανικό μαγικό κοκτέιλ του έρωτα για εσάς! Ανοίγουν πάλι οι ουρανοί, που σημαίνει πως έφτασε ξανά ο καιρός για αγάπες και λουλούδια! Καλά σας πάει το νέο έτος, αν εξαιρέσουμε λίγο κάποιες μέρες του Φλεβάρη φυσικά! Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να βελτιώσετε την ερωτική σας τη σχέση! Αν υπάρχει ακόμα και δεν έχει γίνει μπουχός! Μπορεί ακόμα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που πριν καιρό άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές σας! Να αλλάξετε λίγο το τροπάρι! Όμως επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, αφήστε τα πράγματα να προκύψουν και λίγο αυθόρμητα! Ένα νέο φλερτ εμφανίζεται, αν το επιτρέψετε, που σας βάζει σε διλήμματα! Διώξτε τις ταμπέλες που φέρνουν αρνητισμό και εμπόδια και ακολουθήστε τη καρδιά σας! Μόνο εκείνη ξέρει! 

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας κάνει λίγο γκρινιάρηδες και με το παραμικρό παρακαλώ πολύ! Ξαφνικά ασχολείστε με θέματα που παλιά δε δίνατε ιδιαίτερη σημασία και ξαφνιάζετε τους ανθρώπους σας πολύ! Ουδείς τέλειος, ούτε εσείς οι ίδιοι, να το έχετε κατά νου τις μέρες αυτές, για να έρχεστε στα ίσα σας πού και πού! Αρκετοί αφιερώνετε πολύ περισσότερο χρόνο στη δουλειά σας, ίσως να έχετε φορτωθεί και τα απίστευτα, όμως δε πειράζει! Είναι μια περίοδος που οι καλοί μένουν και οι κακοί φεύγουν από μόνοι τους! Για ακόμα μια φορά σας δίνετε η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας! Ανανεώστε λοιπόν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς! Ένα refresh που απαιτεί σκληρή δουλειά όμως! Σε καμία περίπτωση μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια, τρέξτε τις υποθέσεις σας για να έρθουν καλύτερες ημέρες! Δείξτε σε όλους το πόσο καλά παιδιά είστε κατά βάθος!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας απογειώνει ερωτικά και ξαφνικά δε σας νοιάζει τίποτα ένα πράγμα! Αυτό είναι φανταστικό, φτου-φτου, φορέστε καμιά μπλε χάντρα, γιατί ως Μάγοι της παρέας, θα δώσετε ρέστα τις μέρες του Μάρτη! Κάτι σας πιάνει, πεισμώνετε για τον έρωτα και την αγάπη και αν νιώθετε πως κάπου εκεί έξω είναι το άλλο σας μισό και σας περιμένει, θα τρέξετε ίσως και για ένα απλό hello! Το σημάδι σας θα το δείξετε και θα συγκλονιστούν κάποιες υπάρξεις για τα καλά! Διεκδικείτε με πάθος, το πρόσωπο που αγαπάτε, που σας αρέσει και το όχι δεν είναι επιλογή! Ωραίο από τη μια, τρομαχτικό από την άλλη! Το ζητούμενο είναι να νιώσετε τη ζεστασιά της συντροφικότητας και να είναι αμοιβαίο όλο αυτό και όχι απλά ένα Σκορπίσιο καπρίτσιο! Η Αφροδίτη γύρω στις 14/03, παρέα με τον Ποσειδώνα, ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη! Χαμούλης!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες αποζητά να γλυκάνει τις σχέσεις σας, είτε τις φιλικές, είτε τις επαγγελματικές, είτε τις ερωτικές! Το χρήμα όπως φαίνεται το λαμβάνετε με το σταγονόμετρο, γεγονός που σας εξοργίζει, αλλά όσο και αν στεναχωριέστε, δε πρόκειται να βγει κάτι! Τα φιλόδοξα σχέδιά σας, μπορούν να πραγματοποιηθούν με ότι μέσα ήδη διαθέτετε. Το θέμα είναι να μη το βάλετε κάτω, να επιμείνετε στους στόχους σας και πού θα πάει, θα φτιάξει και αυτό! Ο έρωτας σας παρακολουθεί, ανησυχεί για τη πάρτη σας, θέλει να σας ανάψει φωτιές, γιατί προφανώς λείπει ο Δον Ζουάν από τη παρέα! Μια έκπληξη σας προσμένει, απρόβλεπτη και από άτομο που δε πηγαίνει ο νους! Έχετε έναν κρυφό θαυμαστή, ο οποίος παίζει να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση! Στην αρχή θα γελάσετε, όμως μετά πώς θα αντιδράσετε; Η Αφροδίτη και οι απορίες της..!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας κάνει τέρμα ρομαντικούς και αποζητάτε οπωσδήποτε μια μικρή απόδραση μέσα στις ημέρες του Μάρτη, παρέα με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας! Όπου και αν σταθείτε και βρεθείτε, όλο και κάποιος θα σας φλερτάρει, γιατί εκπέμπετε κάτι πολύ μαγικό, σαγηνεύετε διάφορες υπάρξεις τριγύρω! Τις μέρες αυτές σας φλερτάρουν ακόμα και στη δουλειά, είστε ακαταμάχητοι, μη μου πείτε πως φοράτε και τις βραδινές σας τις ενδυμασίες, θα τρελαθώ! Υπομονή, η γόβα στιλέτο «σκοτώνει» από όλες τις απόψεις! Αρκετοί Αιγόκεροι ίσως να ανακαλύψετε το ιδανικό ταίρι και να νιώσετε πως ήρθε η σειρά σας επιτέλους! Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, δε βάζετε γλώσσα μέσα, ξαφνιάζετε ακόμα και εκείνους που σας γνωρίζουν χρόνια! Αποκαλύψτε τις γνώσεις σας, μιλήστε με επιχειρήματα, δείξτε πως ναι μεν, αλλά! Βοηθήστε όμως αν σας χρειάζονται! 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας βάζει να παίξετε κρυφτό, φτου και βγαίνω, πάνω σε ερωτικά ζητήματα! Κάτι παθαίνει το «Εγώ» σας και αποζητάτε την αγάπη όχι θεωρητικά, αλλά με πράξεις και σε καθημερινό επίπεδο! Να σας το λένε και να σας το δείχνουν! Σπάνια νιώθετε έτσι, συνήθως δεν αποκαλύπτετε τέτοιες αδυναμίες, όμως έχετε και εσείς τις παραξενιές σας! Η αλήθεια είναι πως κουράζετε πολύ τους ανθρώπους που σας αγαπούν, είτε με την αδιαφορία σας, είτε με τα καπρίτσια σας! Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι εξουσίας για εσάς, έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όμως μερικές φορές οι κανόνες σας δεν είναι αποδεκτοί! Ο Μάρτης έχει μπόλικα shopping therapy.. ξεπαραδιάζεστε όσοι έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, το νου σας, γιατί ότι και αν ψωνίσετε, το κενό της αγάπης και του έρωτα δε παίζει να το καλύψετε ποτέ! Διεκδικήστε με πάθος ότι προστάζει η καρδιά σας!

Ιχθύες 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι ένα ευτυχές γεγονός! Χρυσά μου ξεκινάτε διατροφή, γυμναστική, παθιάζεστε με το σώμα σας, θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν κύκνο! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, με τη πρώτη ευκαιρία, θα αλλάξετε και μαλλί, γιατί πόσο πια τα ίδια και τα ίδια! Αισιοδοξία να υπάρχει και καλή διάθεση και όλα μπορούν να γίνουν, αλλά μη περιμένετε να γίνετε μοντέλο μέσα σε 20 ημέρες!!! Το φλερτ έχει τη τιμητική του το διάστημα αυτό, είτε είναι αθώο, είτε όχι! Και εντάξει αν είστε μόνοι και έρημοι σα τη καλαμιά στο κάμπο, καιρός να ανθίσει το είναι σας! Αλλά αν συνοδεύεστε, είστε και απαίσιοι ψεύτες, βλέπω να τα κάνετε μπάχαλο! Βιάζεστε να πετάξετε έξω μπρατσάκι και μπουτάκι, έχει ακόμα μέλλον το καλοκαίρι, για αυτό το νου σας, μη πέσετε τέζα στο κρεβάτι από το πουθενά! Η περίοδος είναι ιδανική για να βρείτε μια αγκαλιά να κουρνιάσετε!

magicfariel

Φωτογραφία από enriquelopezgarre από το Pixabay