Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 23/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε στη τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη, που να φύγει να πάει στο καλό, γιατί πραγματικά θέλω πολύ να τραβήξω τις κοτσίδες μου! Ο χειρότερος μήνας ever! Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ!

Ο Άρης και ο Πλούτωνας ασκούν μια πολύ δυνατή θετική επιρροή τις ημέρες αυτές σχεδόν σε όλους εμάς! Από τη μια πρέπει να φύγει από τη μέση η σαβούρα, να πεταχτεί στα σκουπίδια, οτιδήποτε δε μας χρειάζεται πια, οτιδήποτε μας πηγαίνει πίσω και από την άλλη πρέπει να δραστηριοποιηθούμε έντονα για να ξεκινήσουμε κάτι από την αρχή, σε νέες βάσεις φυσικά! 


Τα λεφτά είναι μια μαγική έκπληξη για όλο τον κόσμο! Κάποιοι θα πάρουν δωράκι, έτσι επειδή..!

Ο Ποσειδώνας από την άλλη έχει τις καλές του, είναι φουλ ορεξάτος, τύπου ας κλείσει ο Φλεβάρης, ο μήνας του έρωτα, ρομαντικά!

Συνεπώς εκεί που είμαστε μάχιμοι, για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, εκεί πετάμε τη πανοπλία και αποζητάμε αγάπες και λουλούδια!

Ακόμα και τα αγρίμια χρειάζονται ένα χάδι.. 🐯

φιλάκια..


Κριός 
Μια σχετικά ζόρικη μέρα σας ξημέρωσε! Ναι μεν έχετε οργανώσει τα πάντα όλα, έχετε φτιάξει και το πλάνο σας, να όμως που μπαίνουν σφήνα στα σχέδιά σας οι άνθρωποι που συμβιώνετε και ζητούν από εσάς τα απίστευτα! Μη δουν να σας περισσέψει λίγος χρόνος, να σας τον φάνε με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο! Εκνευρίζεστε γιατί πάσα στη πάσα το μπαλάκι πάλι σε εσάς θα καταλήξει και κανείς δε δείχνει σημάδια υποχώρησης! Ψυχραιμία!

Ταύρος
Ανεξάρτητα από το πόσο δίκιο έχετε, καλό είναι να το επισημάνετε με όμορφο τρόπο, διότι ο Ταυρίσιος ο χαρακτήρας σας προκαλεί αντιδράσεις, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Δώστε την ευκαιρία στον άλλον να σας εξηγήσει το τι και το πώς! Μην είστε απόλυτοι, ίσως μια ιδέα να σας αρέσει καλύτερα και να σας ταιριάζει επίσης! Συναισθηματικά κάποιοι ζείτε τον έρωτα και κάποιοι τον ονειρεύεστε, σε κάθε περίπτωση μη λέτε κουβέντα σε κανέναν!

Δίδυμος
Πάρτε βαθιές ανάσες, φάτε καλό πρωινό, γιατί η μέρα κρύβει εκπλήξεις πολύ απρόβλεπτες! Οτιδήποτε έχετε θάψει κάτω από το χαλάκι καιρό τώρα, τσουπ στην επιφάνεια! Σας βρίσκουν στο τηλέφωνο; Σας στέλνουν μια επιστολή ολίγον απειλητική; Μια ειδοποίηση πληρωμής σας αναστατώνει και σας ταξιδεύει σε εκείνες τις εποχές που απλά δε σας ένοιαζε! Να το δωράκι του σύμπαντος λοιπόν! Ζητήστε βοήθεια από έναν πολύ δικό σας άνθρωπο! 

Καρκίνος
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως σήμερα πεσμένα τα κέφια και κάτι μούτρα ως το πάτωμα! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους και δε θέλετε και πολύ για να ξεκινήσετε τη γνωστή, κλασική σας τη γκρίνια! Ας μην εμφανιστεί άνθρωπος μπροστά σας, ας μη σας ενοχλήσει κανείς, βγάλτε μια επίσης ανακοίνωση καλού-κακού! Σας πιάνει το κατασκοπευτικό σας, παρακολουθείτε τα πάντα και προκύπτουν ερωτικά καβγαδάκια! 

Λέων
Πω πω βουτιά στο σκοτάδι, μακάρι να μπορούσατε να μείνετε στο κρεβατάκι σας όλη μέρα! Βαριά η ατμόσφαιρα λοιπόν, έχετε διαίσθηση εσείς, κάτι πρόκειται να συμβεί άμεσα, που θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας! Όλα μέσα στη ζωή είναι, οπότε μη τρελαίνεστε και τόσο! Μπορεί να σας λείπουν λεφτά, όμως με λίγη καλή διαχείριση θα τα καταφέρετε μια χαρά! Μη δεχτείτε χρήματα από κανέναν! Έτσι σας δένουν!

Παρθένος
Οτιδήποτε και να θελήσετε να κάνετε σήμερα, τρώτε πόρτα! Το σύμπαν είναι τέτοιο που σας βάζει τρικλοποδιές, γιατί προφανώς δίνετε αξία σε ανθρώπους και καταστάσεις που δε πρέπει! Είναι ωραίο να είστε αισιόδοξοι, όμως να είστε και ρεαλιστές, γιατί τα λεφτά εξαφανίζονται μαγικά, δεν εμφανίζονται όμως με τον ίδιο τον τρόπο! Ερωτικά να επιμένετε ωστόσο, γιατί μπορεί να μη σας δίνει σημασία το πρόσωπο, όμως παρακολουθεί τις αντιδράσεις σας!

Ζυγός
Νευράκια, πολλά νευράκια έχει το μενού της ημέρας, γίνεστε ασυγκράτητοι και επιθετικοί απέναντι σε εκείνους που σας χαλούν τα σχέδια ή φέρνουν αντιρρήσεις! Το νου σας στη δουλειά, γιατί ναι μεν μπορεί μια συζήτηση να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, όμως στη πορεία να προκύψει μια διαφωνία και να αλλάξει η διάθεση όλων! Νιώθετε σα να σας έχουν φορτώσει τα απίστευτα, ενώ η μοιρασιά θα μπορούσε να ήταν πιο δίκαιη! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Σε αναμμένα κάρβουνα σας βρίσκω, θέματα επαγγελματικά σας στρεσάρουν αφού υπάρχουν πρόσωπα που απλά δε καταλαβαίνουν! Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, γιατί στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Το ζητούμενο είναι να γίνει το δικό σας, δίχως εντάσεις και φασαρίες! Απόψε έχει ρομανς, οπότε στείλετε ένα γλυκό μηνυματάκι, για να λάβετε μια γλυκιά απάντηση, άντε μπας και προκύψουν μοιραία πάθη και κρυφά ερωτικά ραντεβουδάκια!

Τοξότης
Έναν εκνευρισμό τον νιώθετε, αφού σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη! Τελειώνει ο μήνας και έχουν μαζευτεί ένα σκασμό λογαριασμοί και η αλήθεια είναι πως δεν είστε σε θέση να τα τακτοποιήσετε όλα μια και έξω! Μη τρελαίνεστε, δόσεις ο Θεοδόσης και σε όποιον αρέσει! Ο Ποσειδώνας μόνο ρομαντική διάθεση δε σας φέρνει, ξέμεινε και από στάχτη, έφτασε η μέρα να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες κατάφατσα! Ψυχραιμία! 

Αιγόκερως
Και ξαφνικά σας ζητούν τα απίστευτα και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Μπορεί εσείς να το παλεύετε με όλο σας το είναι, όμως υπάρχουν και τα στραβόξυλα εκεί έξω! Κανείς ποτέ δε φτάνει στη τελειότητα, όλο και κάποια κενά υπάρχουν, το ζητούμενο είναι, το πόσο κοντά είστε στο να πετύχετε τους στόχους σας! Αφήστε το μπουρίνι να ξεσπάσει! Και τι έγινε; Προφανώς για αλλού χτυπά η καμπάνα! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν!

Υδροχόος
Μια ασχολείστε με το ένα και μια με το άλλο και μόλις φύγει ο ενθουσιασμός, ξενερώνετε επιτόπου και όπως το βλέπω έχετε αφήσει ένα σκασμό πράγματα στον αέρα, έχετε ανοίξει ένα κάρο μέτωπα και ναι, αν ασχοληθείτε μέχρι το τέλος θα προκύψουν εκπληκτικά αποτελέσματα! Αγκαλιάζετε το κρεβάτι σήμερα, παρέα με τις σκέψεις σας, δεν έχετε διάθεση για τίποτα! Ενώ ξέρετε τι είναι αυτό που σας λείπει, το διώχνετε μακριά, γιατί απλά φοβάστε! 

Ιχθύες
Κάθε ευρώ που χαλάτε, τσουπ και ένας αναστεναγμός! Τελειώνει ο μήνας και αναρωτιέμαι αν έχετε αφήσει λεφτά στην άκρη; Η γκρίνια σας είναι αρκετή για να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι, αφού ξαφνικά είναι πολλοί εκείνοι που στηρίζονται στις πλάτες σας! Τραγικό το γεγονός αυτό! Όμως ο Ποσειδώνας έχει άλλα σχέδια για απόψε! Ένα ερωτικό ραντεβουδάκι ας πούμε! Φροντίστε να περάσετε όμορφες στιγμές, να πάρετε δυνάμεις για αυτά που έρχονται!

magicfariel

Φωτογραφία από LOOPita από το Pixabay