Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα υπέροχο Σάββατο, ανοιξιάτικο, κελαηδούν τα πουλάκια, ορεξάτο το βρίσκω το σύμπαν, γενικώς! Θεωρώ πως πρέπει να προσπαθούμε να βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, είναι πιο δύσκολο αυτό, από το να πέφτουμε στα πατώματα και να κλαίμε!
Ναι, όλα στο πρόγραμμα είναι, λίγο το ένα και λίγο το άλλο, για να υπάρχει ισορροπία! 




Βέβαια, όπως έχει η φάση του σήμερα, δε μας αφήνει τα περιθώρια για πολλά! Οπότε βαστάμε γερά, οτιδήποτε έχουμε και το αξιοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα! 

Παιχνιδιάρικη η διάθεση του σύμπαντος, ξεγελά για λίγο τους πλανήτες, η Αφροδίτη παρασέρνει γλυκά με τα καμώματά της τον Κρόνο και τον Δία και σα να έχει ανάψει το πράσινο το φως, στα ερωτικά μας τα ζητήματα! Οι χαρωπές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα, τις απολαμβάνουμε τη στιγμή που συμβαίνουν και δε θεωρούμε τίποτα δεδομένο για αύριο! Νομίζω εδώ παίζεται το παιχνίδι όλο, τύπου θα αρκεστούμε με τα λίγα ή θα αποζητήσουμε τα πολλά; 

Με ανάδρομο Ερμή, τίποτα δεν είναι εύκολο! Ο επιμένων νικά, ανεξάρτητα του αποτελέσματος, γιατί προσπάθησε για κάτι! Εκείνος που παρατά τα όπλα στη πρώτη στραβή, προφανώς χάνεται πίσω από το δέντρο! Πιο μονοπάτι και πιο όραμα;

Επιμένω.. έρωτας και ξερό ψωμί! 

φιλάκια.. 


Κριός
Με κεφάκια ξυπνάτε σήμερα, έχετε μια όρεξη πολύ μυστήρια, νομίζω πως θα γίνετε τα κακά παιδιά της παρέας! Ένα shopping therapy είναι στο μυαλό σας, το πώς θα το κάνετε, είναι δικό σας θέμα, όμως δε θα πρέπει να σας πάρουν και τόσο χαμπάρι! Κρύψτε τα ψώνια σας στο πορτμπαγκάζ και βλέπουμε..! Ο απρόβλεπτος Ουρανός έχει βάλει στο μάτι το πορτοφόλι σας, να το ξέρετε και αυτό! Φλερτάρετε επιθετικά τον σύντροφό σας ή κάποια ύπαρξη και δε ξέρω κατά πόσο θα σας βγει! Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας πολύ!

Ταύρος
Γλυκά μου πλασματάκια η αλήθεια είναι πως τρώτε γερή πόρτα από τον Κρόνο, που βρίσκεται στον Υδροχόο! Χαμογελώ, γιατί σωτηρία καμιά! Είναι από εκείνα τα Σάββατα, που θα γίνετε ένα με τις φόρμες, ακόμα και τις πιτζάμες πού να τρέχετε τώρα και γιατί; Βασικά τα beaute σας θέλετε να κάνετε, γιατί προέχει η ομορφιά σας και μετά η ξεκούραση of course! Τεμπελιές μυρίζομαι, όμως ο φτερωτός Έρωτας, έχει άλλα πλάνα για εσάς! Love is in the air και σήμερα πολλά μπορούν να συμβούν, έτσι ξαφνικά! Παλιό ή νέο το φλερτ;

Δίδυμος
Και που λέτε η Αφροδίτη και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ναι μεν σας ανοίγουν κάποιους δρόμους, όμως δεν είναι στρωμένοι από ροδοπέταλα! Από την άλλη ο Ερμής ανάδρομος είναι ότι χειρότερο αυτό που σας συμβαίνει! Η μέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις, για να συναντήσετε διάφορες ψυχές που μπορούν να σας βοηθήσουν κυρίως στα επαγγελματικά σας τα βήματα! Όμως καλό είναι να έχετε το στόμα σας κλειστό, γιατί ο Ερμής σας βάζει λόγια που σας εκθέτουν! Η κακιά στιγμή που λέμε! Πληρώσατε τίποτα;

Καρκίνος
Με το που θα ανοίξετε τα ματάκια σας, το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό είναι να κάνετε μια γερή φασίνα το σπιτάκι σας! Ένα ηλιόλουστο Σάββατο, μια καλή ευκαιρία να βγάλετε τα πάντα έξω στο μπαλκόνι, στη βεράντα, να πάρουν τον αέρα τους, βλέπω όλο το σπίτι στον αέρα! Ή που θα ζητήσετε βοήθεια έξω από τα δόντια από τους ανθρώπους σας ή που θα τους διώξετε, να σας αδειάσουν τη γωνιά! Σειρά σας να πείτε εκείνο το Σ’Αγαπώ! Κάντε το πρώτο βήμα εσείς και κάποια στιγμή σίγουρα θα σας το ανταποδώσουν!

Λέων
Ακόμα και το σύμπαν σας έχει πάρει χαμπάρι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας κάνει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα! Ένα απρόβλεπτο ΣΚ, πολλά μπορούν να συμβούν και εσείς να χρειαστεί να κρατήσετε καλό χαρακτήρα και να είστε ψύχραιμοι! Βγήκε ο ήλιος, σας ήρθε η όρεξη για αγάπες και λουλούδια, για φιλάκια στα μουτράκια, το θέμα είναι να είστε φρόνιμα παιδιά και όχι μες στις ζαβολιές! Η Αφροδίτη έχει κέφια σήμερα, οπότε αγκαλιάστε τον σύντροφό σας ή φλερτάρετε επίμονα μια νέα ύπαρξη!

Παρθένος
Με μια φοβερή ιδέα ξυπνάτε σήμερα, νιώθετε ενθουσιασμό και αισιοδοξία και μόνο εσείς γνωρίζετε το τι εννοεί ο ποιητής! Εννοείται πως κάποιοι μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια, όμως δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς Σαββατιάτικο! Εξαρτάται τη περίπτωση, σωστά; Που λέτε, παίζει να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Μπορεί και ένα προξενιό να προκύψει από το πουθενά! Η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της και ο Κρόνος την αφήνει. Δεν υπάρχουν αναβολές στον έρωτα, στη βράση κολλάει το σίδερο!

Ζυγός
Αφήσατε όλες τις δουλειές σας για σήμερα και ξαφνικά ένα Σάββατο γεμάτο από τις εκκρεμότητες της εβδομάδας; Πω πω έχει και ήλιο έξω, δε πειράζει ανοίξτε τα παράθυρα να μπει το φως! Ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων σας, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κατανοήσουν τα συναισθήματά σας, τα άγχη σας και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο! Ανοίξτε το σπίτι σας γενικώς, είναι μια πολύ όμορφη μέρα για καφεδάκι στο κήπο, στο μπαλκόνι, βιταμίνη D, λέω, μαζέψτε την! Μη κάνετε ανούσια έξοδα!

Σκορπιός
Το διάστημα αυτό που έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας, βλέπετε τη προσωπική σας τη ζωή με άλλο μάτι! Δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο συνηθίζετε! Έχει και τα καλά του η κλεισούρα τελικά! Σήμερα λοιπόν, έχετε μια πολύ μυστήρια ερωτική διάθεση! Χρησιμοποιείτε τις τηλεπαθητικές σας ικανότητες και περιμένετε ο σύντροφό σας ή τα μαναράκι που επιθυμείτε, να σας έρθει έτοιμο, σερβιρισμένο στο πιάτο! Από τη μια φοβάστε μια σοβαρή δέσμευση, από την άλλη όμως, είναι ωραία μια πρωινή αγκαλιά!

Τοξότης
Το σύμπαν σήμερα έχει το άρωμά σας, για αυτό είναι αισιόδοξο και χαρωπό, για αυτό και εσείς επιβάλλεται να τη δείτε έτσι τη δουλειά και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν! Είναι μια δημιουργική ημέρα για εσάς, συνεπώς φροντίστε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει στη μέση, να κάνετε χώρο για τα καινούρια που έρχονται! Πάντα λέμε ναι στο φλερτ, όμως καλό είναι ο τόπος και ο χρόνος να είναι ο κατάλληλος! Μπορεί παραδίπλα να βρίσκεται ο σύντροφός σας ή του άλλου! Μη σπαταλάτε το χρήμα άσκοπα!

Αιγόκερως
Προτείνω να βγείτε έξω από το σπίτι και να καθίσετε σε ένα σημείο να μαζέψετε ήλιο! Βαθιές ανάσες και ο σκοπός είναι να διώξετε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις, να ηρεμήσετε και να βάλετε μια σειρά στις επιθυμίες σας! Εντάξει επιλογές πολλές δεν υπάρχουν, όμως όλο και κάτι θα ανακαλύψετε που θα σας φτιάξει το κέφι! Ένα μυστήριο Σάββατο, η Αφροδίτη σας ανταμείβει μαγικά, στα κρυφά, δίχως να πείτε κουβέντα, με ένα μηνυματάκι από εκείνα τα ερωτικά που καίνε τα σωθικά! Μη βιαστείτε να απαντήσετε!

Υδροχόος
Σήμερα η Θεά Αφροδίτη έχει τον πρώτο λόγο που είναι στο ζώδιό σας! Οπότε καλό είναι να κάνετε μια παύση από τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, να ξεκουραστεί το μυαλό σας και δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να μάθετε στο ενδιάμεσο και τι να προκύψει! Σας περιμένουν εκπλήξεις που θα σας απογοητέψουν, όμως θα σας προστατέψουν από τις κακοτοπιές! Το χέρι μακριά από την τσέπη, όπως και να έχει! Λογικά παίζει πολύ φλερτ τις μέρες αυτές! Σας κάνουν τα γλυκά μάτια παντού! Εσείς πού θα κλείσετε ματάκι όμως;

Ιχθύες
Ενώ όλοι είναι μέσα στη τρελή τη χαρά, εσείς έχετε τις μαύρες σας! Ανεξήγητο έτσι; Έχουν πέσει πολλά στις πλάτες σας και νιώθετε πως πνίγεστε γιατί μια το ένα και μια το άλλο, πόσο πια; Δεν έχει σημασία το πού και πώς βρίσκεστε στη παρούσα φάση, όσο στο αν υπάρχει αύριο, στο αν θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα! Ανασφάλειες στο φουλ, σωστά νιώθετε έτσι, για αυτό κοιτάξτε να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, να βάλετε νέους στόχους και να μη τα παρατήσετε με τίποτα! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού! Γκρινιάζετε πολύ!

magicfariel

Φωτογραφία από Christine Engelhardt από το Pixabay