Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Πανσέληνος στη Παρθένο 27/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως η Πανσέληνος αυτή, μου έχει φέρει έναν απίστευτο πονοκέφαλο και μια μελαγχολία! Μελετάω τον χάρτη μου, να δω τι με πιάνει και τι με αφήνει και καταλήγω στο να αναρωτιέμαι, είμαι Ταύρος; Είμαι Αιγόκερως ή μήπως Υδροχόος;;;
Όπως και να έχει βρίσκομαι συνέχεια στο επίκεντρο των εξελίξεων, δίχως να κουνάω καν το δάχτυλό μου! Πώς γίνεται αυτό; Άγνωστο!
Πάντως είναι αυτό που λένε, πώς όσο ενημερώνεσαι και το ψάχνεις, άλλο τόσο ξεφεύγεις και τρελαίνεσαι! Ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν τη μαγική αστρολογία.. 







Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου! 

Το μοναδικό τυχερό ζώδιο στον έρωτα κυρίως είναι ο Ταύρος! Γελάω τώρα, γιατί εννοεί όλους τους Ταύρους του κόσμου, πλην εμού, αλλά μετά από τόσα χρόνια, έχω αποδεχτεί τη πραγματικότητα και ας η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
Ταυράκια μου, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον Έρωτα! Τι ώρα θα έρθει και ποια μέρα, ας είναι η έκπληξη του αιώνα! 

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ο Κρόνος από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο! Έχουν κάνει έναν συνδυασμό ζόρικο που έχει διάρκεια! Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, χρειάζεται να συνεργαστεί «ομαλά» με αυτούς τους δυο πλανήτες, που ουσιαστικά κρατούν τα μπόσικα και δεν αστειεύονται καθόλου!

Η Πανσέληνος στη Παρθένο, παρέα με τον Κρόνο και τον Ουρανό, τα βρίσκουν η αλήθεια είναι και φτιάχνουν ένα πολύ μαγικό κοκτέιλ για όλους εμάς εκεί έξω! Απρόβλεπτα λοιπόν και ως έκπληξη αρκετοί βρίσκουν το δίκιο τους και σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά!
Όποιοι το πάλεψαν, έδωσαν τη μάχη τους, έκλαψαν στα λάθη τους, ένιωσαν πως ποδοπατήθηκαν από εκείνους που είχαν τη δυναμική να το κάνουν, ως δια μαγείας λαμβάνουν ένα δωράκι από το σύμπαν! Είναι μήνυμα αγάπης; Είναι μια ειδοποίηση για μια νέα δουλειά; Μια προαγωγή; Εκτίμηση σπουδαίο συναίσθημα! Λέτε να είναι μια αύξηση σε μέρες τόσο δύσκολες; Τι να ειπώ; Προσμένουμε με αγωνία στο ακουστικό μας..

φιλάκια.. 💋


Κριός
Τις ημέρες αυτές και από εδώ και πέρα ηρεμείτε και επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη! Το Φεγγάρι έχει σκοπό να σας δείξει, πως οι προσπάθειες που καταβάλατε ήταν ιδανικές, οι καλύτερες, ίσως και αλάνθαστες, οπότε κοιτάζετε μπροστά και μόνο μπροστά! Ακόμα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια κίνηση Ματ.. και να αποστομώσετε πολύ κόσμο κυρίως στη δουλειά σας! Η διαφορετικότητα τρομάζει, όμως προκαλεί και θαυμασμό! Ίσως να εισπράξετε μερικά μπράβο, δημόσια κιόλας, αυτό είναι λίγο παράξενο, κυρίως για το κακό το μάτι.. χαχα! Καιρός να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να ηρεμήσετε, να το κανακέψετε για τις επιτυχίες σας.. να νιώσετε ωραία.. Επιτέλους ένα μονοπάτι μόλις άνοιξε.. Θα το διαβείτε; 

Ταύρος
Μέρες που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που δε το περιμένετε με τίποτα! Τα άστρα μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο και τρανό, που έρχεται στη ζωή σας, για να σας αποδείξει πως τίποτα δε πήγε χαμένο! Είναι μια νέα ύπαρξη; Μια παλιά; Εκπληρώνεται το ανεκπλήρωτο; Θα δείξει! Το ζητούμενο είναι τα συναισθήματα να είναι αληθινά και αμοιβαία! Το πιο μαγικό δώρο του σύμπαντος! Το παρελθόν κάπου κρύβεται στην ιστορία αυτή, οπότε το μυστήριο κορυφώνεται! Το Φεγγάρι σας βοηθά να διώξετε μακριά αρνητικούς ανθρώπους και να αγκαλιάσετε εκείνους που κατανοούν τις ανησυχίες σας, βρίσκονται στην ίδια στρατόσφαιρα με εσάς και ονειρεύεστε την ίδια παραλία!

Δίδυμος
Ο αιώνιος τουρίστας που κρύβετε μέσα σας νομίζω πάει σας τελείωσε! Το Φεγγάρι αυτό σας μιλά έξω από τα δόντια, δηλαδή όσοι έχετε παρέα μέσα στο σπίτι, θα χρειαστεί να φτιάξετε μια ομάδα εκ νέου, με άλλους κανόνες και όρια! Το γεγονός πως τώρα πια περνάτε τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι σας, σημαίνει περισσότερα έξοδα, πιο πολλές υποχρεώσεις, κάποιος πρέπει να πλύνει τα πιάτα και τα σχετικά, γιατί δε γίνεται αλλιώς! Οι δουλειές μοιράζονται τις μέρες αυτές, σας αρέσει, δε σας αρέσει, δυστυχώς δεν έχει μα και μου.. και το σπίτι μια μικρή επιχείρηση είναι! Όλοι δουλεύουν για την εύρυθμη λειτουργία του! Για κάντε το εικόνα.. Τρελή μπίζνα σωστά; Μόνο μη ζητήσετε να σας πληρώσουν..! 

Καρκίνος
Τα θέλετε όλα δικά σας τις μέρες αυτές και στο χέρι παρακαλώ πολύ! Το Φεγγάρι αυτό σας ξεσηκώνει για δημόσιες σχέσεις! Αρκετοί έχετε μια επιθυμία να επικοινωνήσετε με τα φιλαράκια σας από τα παλιά, να μάθετε τα νέα τους, να δείτε πού βρίσκονται! Αυτό ξέρετε, φέρνει το ένα το άλλο και τσουπ να σου και το ραντεβουδάκι! Συνήθως τέτοια εποχή, αρκετοί προετοιμάζεστε για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενημερώνεστε, οι επαφές πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα από τα εμπόδια! Δύναμη αντλείτε από το Φεγγάρι, όρεξη και κουράγιο, για να κυνηγήσετε και να τρέξετε τις υποθέσεις σας, γιατί πώς θα μπει αλλιώς το χρήμα στη τσέπη;;; Οι συζητήσεις με τον κόσμο σας δίνουν ιδέες χρήσιμες για το μέλλον! 

Λέων
Κάποιοι πληρωθήκατε και κάποιοι προσμένετε με αγωνία τη Δευτέρα! Βέβαια, μυστήριες οι εποχές, το τι και το πώς ο καθένας το γνωρίζει καλύτερα για τη πάρτη του! Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ Σκρούτζ! Τέρμα τσιγκούνηδες, ότι σπατάλη έγινε, πάει και τελείωσε, από εδώ και πέρα με μέτρο και αν χρειάζεται! Καλά ωραίο το σενάριο, αλλά για τη περίπτωση τη δική σας απλά είναι μια φαντασίωση, γιατί πόσο θα αντέξετε στα λιτά; Θέλετε οπωσδήποτε να φτιάξετε μια καβάντζα κάλιο αργά παρά ποτέ, γιατί κάνετε και κάτι απαισιόδοξες σκέψεις, γιατί η αλήθεια είναι πως κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει! Με το τεφτέρι στο χέρι σας βλέπω και το μολύβι στο αυτί, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Μάρτη!

Παρθένος
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Ένα όμορφο γεγονός, χρησιμοποιεί τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και ξαφνικά μοιράζει συναισθήματα εκεί που πρέπει, σε όσους το αξίζουν! Εσείς βέβαια είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, οπότε ο Μάρτης ουσιαστικά ξεκινά με αλλαγές ίσως μεγάλες και τρανές για τα δικά σας τα δεδομένα! Αρκετοί μπορείτε να ζητήσετε μια μετάθεση, να αλλάξετε γραφείο και καθήκοντα! Κάποιοι μπορεί να βρείτε ένα άλλο επάγγελμα που πλέον σας αρέσει και σας ταιριάζει πιο πολύ! Ξεσηκώνεστε κυρίως οι φιλόδοξοι της παρέας! Μια νέα ύπαρξη φέρνει το Φεγγάρι στη ζωή σας. Όμως όσοι είστε σε σχέση, ή περνάτε καλά ή δε περνάτε! Πιο σημάδι δε καταλαβαίνετε; Για δείτε καλύτερα! 

Ζυγός
OMG! Το σύμπαν σας βάζει στο μάτι μετά από πολύ καιρό και φέρνει το παρελθόν έξω από τη πόρτα σας! Και εντάξει αν πρόκειται για μια απλή υπόθεση, αλλά αν έχει να κάνει με τις ζαβολιές σας, μια φορά και έναν καιρό, τότε το σοκ πολύ μεγάλο! Ο Μάρτης λοιπόν, είναι πολύ μαρτυριάρης! Ξεχασμένα, περασμένα ζητήματα πέφτουν μπροστά σας σα κομήτης και μια αναστάτωση τη νιώθετε στο φουλ! Εσείς μπορεί να έχετε κάνει ένα closer, όμως προφανώς δε το έχουν κάνει κάποιοι άλλοι! Ερωτικό; Επαγγελματικό; Και τα δυο; Σε αναμμένα κάρβουνα τουλάχιστον μέχρι τις 15/3! Τέρμα ανήσυχο το Φεγγάρι αυτό στη περίπτωση τη δική σας.. Μήπως πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις τούτη τη φορά;

Σκορπιός
Είστε στη τσίτα, νευρικοί ως συνήθως, γυρεύετε να μάθετε το τι φταίει, αλλά δε βρίσκετε κάτι! Ή μπορεί να ανακαλύψετε τα πάντα όλα! Το Φεγγάρι είναι τέτοιο, που φέρνει το χάος στις σκέψεις σας και σας δημιουργεί ακόμα και υπαρξιακά προβλήματα! Οπότε αν δε μπορείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, πώς θα καταφέρετε να τα βρείτε με τους άλλους; Ίσως τελικά είναι πολύ καλύτερα να προτιμήσετε τις μοναξιές σας, να εστιάσετε σε εσάς, στο σώμα και στη ψυχή σας και να δουλέψετε για πάρτη σας! Γυμναστική στο σπίτι; Εργασία από το σπίτι; Να εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας, να γίνετε δημιουργικοί, ή ακόμα να προετοιμάσετε το έδαφος για τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Είναι μυστικό!

Τοξότης
Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, γιατί αρκετά με τις δικαιολογίες, τύπου η εποχή δεν ευνοεί τίποτα απολύτως! Το Φεγγάρι αυτό σας ξεσηκώνει για περιπέτειες και επαγγελματικές και ερωτικές! Δημόσιες σχέσεις έχει το μενού των ημερών και το κυνήγι το θησαυρού! Όλο και κάποιος εκεί έξω έχει να σας προσφέρει μια ευκαιρία. Μικρή, μεγάλη τι σημασία έχει; Βέβαια όλο και κάποιος εκεί έξω, μπορεί να σας φλερτάρει κάπως διαφορετικά και να τραβήξει τη προσοχή σας, είτε το επιδιώξετε, είτε όχι! Πολλά καλά μπορούν να συμβούν, αρκεί να μη μπλέξετε τα συναισθηματικά σας με τα εργασιακά σας! Το νου σας γιατί μια στιγμή ανεμελιάς ίσως να σας πονοκεφαλιάσει..!

Αιγόκερως
Παράξενο το Φεγγάρι αυτό στη περίπτωση τη δική σας! Να ξεκινήσουμε από το γεγονός πως καλοσύνες και θελήματα τέλος! Παρατηρείτε καιρό τώρα τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και αντιλαμβάνεστε ποιος είναι εχθρικός και συμφεροντολογικός απέναντί σας και ποιος όχι! Σε λίγο θα κάνετε παρέα με τον εαυτό σας έτσι όπως τα πάτε, αλλά δε σας νοιάζει καθόλου! Αιγόκεροι με στάμπα! Οι προτεραιότητες που έχετε είναι μόνο επαγγελματικές και χρηματικές! Τα μόνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια! Φτιάξτε ένα πλάνο, έσοδα – έξοδα και τι μένει για καλοπέραση! Το παρουσιάζετε, προστάζετε και το ακολουθείτε βήμα-βήμα! Όποιος αρνείται, δεν έχει γλυκό!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι σας δείχνει πως το ταμείο είναι μείον ενώ θα έπρεπε να ήταν γεμάτο! Αυτό σας τρελαίνει το μυαλό, χάνετε ακόμα και τον ύπνο σας! Μπείτε μπροστά, δίχως ντροπές, ζητήστε τα χρήματά σας, ότι σας οφείλουν πρέπει να εισπραχτεί άμεσα! Δείξτε με τον Υδροχοοϊσιο τον τρόπο σας, πως κανείς δε παίζει μαζί σας, σε κανέναν τομέα! Μπορείτε φυσικά να στείλετε ένα ωραίο e-mail ή sms! Αποφύγετε τις επαφές δια τηλεφώνου ή face to face, γιατί χάνετε το δίκιο σας! Ερωτικά είστε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Οι δεσμευμένοι το νου σας, γιατί οι κακοκεφιές, φέρνουν δυσάρεστες σκέψεις και καβγαδάκια επίσης! Οι ελεύθεροι έχετε πολλούς θαυμαστές και πρέπει να επιλέξετε! Δύσκολο πολύ!

Ιχθύες
Στο σκαμνί σας βάζει το Φεγγάρι αυτό, σα μαθητούδια! Σας αρέσει, δε σας αρέσει θα καθίσετε και θα ακούσετε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν! Κατσάδα το λέτε εσείς, προειδοποιήσεις των λένε οι άλλοι! Σας αρέσει να ακούτε αλήθειες, αλλά όταν συμβαίνει αυτό αντιδράτε παράξενα, σα κακομαθημένα παιδιά! Αφού ξεκαθαρίζουν το τοπίο οι δικοί σας οι άνθρωποι μπαμ και κάτω, κάντε και εσείς το ίδιο! Τα γεγονότα που θα προκύψουν τις μέρες αυτές, δείχνουν το πόσο δίκιο είχατε πριν καιρό, πως οι αποφάσεις που έχετε λάβει είναι οι πιο σωστές και πως δίχως συγκινήσεις και συναισθηματισμούς, μπορείτε και εσείς εύκολα να πετάξετε διάφορα στα σκουπίδια! Τα αμοιβαία είναι και τα πιο ωραία!

magicfariel

Φωτογραφία από syaifulptak57 από το Pixabay