Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη το αποψινό, όμως γιατί όχι; Ένας τρόπος να ξεκουραστώ, είναι και αυτός, κάποιες φορές! 

Ζόρικος ο Φλεβάρης από όλες τις απόψεις, ακολουθούν εκρηκτικοί συνδυασμοί στο σύμπαν, σχεδόν κάθε μέρα, υπάρχει ένταση πολύ, ίσως και υπερβολή! 


Ο Κρόνος με τον Ουρανό, ξεδίνουν με βάναυσο τρόπο, αστραπές και βροντές από παντού! Υδροχόος και Ταύρος, σα μάχονται μεταξύ τους, πείσμα στο πείσμα, ο Κρόνος λέει όχι στις απρόβλεπτες εκπλήξεις, ο Ουρανός είναι έτοιμος να τις μοιράσει! Η ανεμελιά τρώει πόρτα! Ανήσυχο το διάστημα αυτό, όμως σε κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικά ανανεωτικό! 

11/02 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου! Τα χιόνια έρχονται όπως πήρε το αυτί μου.. Χειμωνιάζει.. Όμως Αφροδίτη και ο Δίας, έχουν άλλα σχέδια! Πιο θετικά και αισιόδοξα! 

Μήπως το μήνυμα είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες, να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να τολμήσουμε εκείνο το ένα βήμα παραπάνω; Βλέπω ένα μικρό φως στο βάθος .. πολύ βάθος.. κάτι λαμπιρίζει!

φιλάκια 


Κριός 
Θετική πολύ η επιρροή της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο! Εστιάζετε σε επαγγελματικά ζητήματα, στη καριέρα σας, ανακαλύπτετε λύσεις μοναδικές στα ζητήματά σας και μέχρι το τέλος του Φλεβάρη θα έχετε πετύχει αρκετούς από τους στόχους σας! Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και τα αποτελέσματα άμεσα! Οι δημόσιες σχέσεις με άτομα που κινούνται στο χώρο σας είναι απαραίτητες! Πρώτα σας συμπαθούν και μετά σας εξυπηρετούν! 

Ταύρος
Χαοτική η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο για εσάς! Όταν οι άλλοι σταματούν, εσείς πατάτε γκάζι και το διάστημα αυτό, μόνο τα επαγγελματικά σας, σας ενδιαφέρουν! Ναι μεν προκύπτουν απίστευτα ζητήματα προς αντιμετώπιση, όμως τίποτα δε σας πτοεί! Θαρραλέοι και ακούραστοι, τα δίνετε όλα και μπορεί να πάρετε ένα μπόνους ή μια αύξηση από το πουθενά! Μη το βάζετε κάτω με τίποτα, ο επιμένων νικά τούτη τη φορά!

Δίδυμος
Αλλάζετε σελίδα σε πολλά πράγματα που πλέον δεν είναι χρήσιμα στη ζωή σας! Μια ιδέα, μια συζήτηση, στα πολύ ξαφνικά, αποφασίζετε ίσως και να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο, κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, παρέα με τον ανάδρομο Ερμή, σας βοηθούν να κάνετε ένα φαντασμαγορικό closer! Οι τολμηροί της παρέας, δείξτε το παράδειγμα στους άλλους! Καιρός να κάνετε εντύπωση! 

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, βάζει το χέρι σας βαθιά στη τσέπη, ξεθάβει όλους τους λογαριασμούς που έχετε, πρέπει οπωσδήποτε αρκετούς να τους εξοφλήσετε, σε κάποιους άλλους να κάνετε έναν διακανονισμό! Θα οργανωθείτε, θέλετε, δε θέλετε, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εσάς, να ξέρετε το πού βρίσκεστε, μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και φυσικά αν υπάρχει και λόγος! Νοικοκύρηδες με στάμπα, θα σας θαυμάσουν κιόλας!

Λέων
Αλλάζουν τα δεδομένα στις σχέσεις σας, μου φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα έχετε το πάνω χέρι στα πάντα όλα! Εγωιστικό μεν, όμως απαραίτητο προκειμένου να υπάρξει μια ισορροπία σε θέματα καθημερινότητας και όχι μόνο! Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, σας κάνει μπόσικους, απόλυτους, ξεκάθαρους και ίσως πολύ κακούς σε κάποιες περιπτώσεις! Ηρεμούν κάπως τα πράγματα στη δουλειά, ακόμα και εκεί τους βάζετε στη θέση τους!

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, σας μεταμορφώνει σε μυστήρια πλασματάκια, τρώγεστε με τα ρούχα σας καιρό τώρα, στο χώρο της δουλειά σας, κάτι πρέπει να αλλάξει οπωσδήποτε! Συνεπώς, μπαίνετε σε μια διαδικασία απίστευτη, ζητήστε για να λάβετε εν ολίγοις! Επιβάλλεται να έχετε ορθά επιχειρήματα και καλή διάθεση να επενδύσετε στον εαυτό σας, ακόμα και αν χρειαστεί να ανοίξετε βιβλία! Οι αλλαγές απαιτούν θυσίες!

Ζυγός 
Όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να ερωτευτείτε παράφορα! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι σα να βάζει τη σφραγίδα της σε αυτό! Μέχρι δηλαδή να γεμίσει το Φεγγάρι, υπάρχει προοπτική να εμφανιστεί ο Έρωτας στο σπίτι σας! Είναι τόσο πολύ αγαπησιάρηκες οι μέρες αυτές, οπότε καλό είναι να τις αφιερώσετε στον σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, να φλερτάρετε με διάφορες υπάρξεις.. Μέσω φίλου θα γίνει η γνωριμία στα ξαφνικά!

Σκορπιός
Ακόμα και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σας φοράει ποδιά, γιατί πρέπει να σηκώσετε το σπίτι σας στον αέρα, να κάνετε μια γενική, να πετάξετε όλα τα άχρηστα αντικείμενα, που μόνο αρνητική ενέργεια φέρνουν! Αν είναι κάτι που πρέπει να γίνει, γιατί όχι; Αξιοποιήστε τον χρόνο σας δημιουργικά γιατί μεθαύριο μπορεί να μη τον έχετε! Φροντίστε να ζητάτε τη συμμετοχή των ανθρώπων σας σε αυτό, γιατί αποκτάτε κοινά και βρίσκετε συμπαράσταση! 

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, σας ξεσηκώνει για να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Σα να μπαίνουν τρελές ιδέες στο μυαλουδάκι σας, οπότε να υποθέσω μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη, κάποια στιγμή θα δραπετεύσετε! Αγαπιέστε με οποιονδήποτε χρειάζεται προκειμένου να βρείτε έναν λόγο να εξαφανιστείτε από τα κοινά! Να ψάχνεστε τις μέρες αυτές, για ευκαιρίες και να μην λέτε αμέσως όχι! Να λέτε την αλήθεια, μια και έξω!

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, φέρνει το χρήμα, που τόσο το λατρεύετε! Εντάξει, κοπιάζετε και σας αξίζει το καλύτερο, οπότε από αυτή την άποψη είστε από τους τυχερούς της παρέας! Είστε πολύ power τις μέρες αυτές, τίποτα δε σας σταματά και από ιδέες και προτάσεις στο φουλ! Να βάζετε στόχους και να τους πετυχαίνετε και ξανά από την αρχή! Δημιουργήστε από μόνοι σας τις ευκαιρίες για να προβληθείτε έτσι όπως επιθυμείτε!

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, με κάνει να σκεφτώ το «ωχ αμάν»! Αποφάσεις παίρνετε που σίγουρα κάποιους θα τους ξεβολέψουν, αλλά ως άνθρωποι που κοιτάζετε μπροστά, θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει! Κάποια στιγμή βάζετε ένα τέλος στις πολύωρες συζητήσεις, ανακοινώνετε τις προθέσεις σας, είτε αυτό είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό και θα ακολουθήσουν αυτοί που εσείς θέλετε ή κανένας! Σοβαροί ναι, πάντα ευγενικοί όμως!

Ιχθύες
Μια βουτιά στο σκοτάδι τη κάνετε τις επόμενες ημέρες με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Φτιάχνετε αρνητικά, απαισιόδοξα σενάρια για τα πάντα όλα! Δε πρέπει, γιατί είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, που σας επιτρέπει με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο, να προβάλετε τα χαρίσματά σας! Οπότε βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τη κλάψα σας και δώστε τα όλα σε τομείς που αληθινά σας ευχαριστούν! Ύπνος; Γιατί όχι; Τρέξιμο; Ναι!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay