Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάνω εμφάνιση τις ημέρες αυτές, γιατί ως δια μαγείας έχω χρόνο..! ⏳

Ότι και να λέμε, ότι ρούχο και να σχεδιάσουν οι μόδιστροι, ότι παπούτσι και να βγει της μόδας, οι φόρμες και τα αθλητικά είναι το super τέλειο! Πού να μπει το πόδι σε γόβα στιλέτο; Κάταγμα στο δευτερόλεπτο..χαχα! 





Έφτασε κιόλας Παρασκευή; Η Σελήνη είναι στον Ταύρο που σημαίνει πως και σήμερα έχουμε διάθεση ρομαντική! Δε θα κρατήσει για πολύ αυτό, γιατί θα περάσει στους Διδύμους, που σημαίνει πως το Σ’Αγαπώ ξεγλίστρησε! Μια άλλη φορά ίσως..!

Τις ημέρες αυτές η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχώς συναντιούνται κρυφά! Παρακολουθεί ο ένας τον άλλον, το γνωρίζουν αυτό, όμως κάνουν τα στραβά τα μάτια, γιατί πώς το πάθος θα φουντώσει ξανά και ξανά;;;
Βέβαια στο παιχνίδι μπαίνει και ο Πλούτωνας, μύρισε κατάσταση και έτρεξε μη χάσει, οπότε το σκηνικό γίνεται πιο μπορντό, πιο μαύρο, πιο σκοτεινό! Φαντάζομαι, πως ακόμα και εκείνοι που έχουν κρυφά συναισθήματα καιρό τώρα μέσα στη καρδιά, θα νιώσουν την ανάγκη, κάτι να δείξουν, έτσι για το ξαλάφρωμα!

Σόδα κύριε… με λεμόνι!

φιλάκια.. 💋


Κριός
Και εκεί που πάτε να μαζέψετε πέντε φράγκα, εκεί τσουπ σκάει ένας ακόμα λογαριασμός! Μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού της ημέρας και μουτράκια! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πείτε αυτά που θέλετε, η ευγένεια τσακίζει κόκαλα, να θυμίσω! 

Ταύρος
Το ραντεβού Αφροδίτης - Άρη σήμερα, είναι τέρμα ερωτικό και κρύβει πολύ πάθος! Νιώθετε μια απίστευτη ένταση, δε σηκώνετε πολλά-πολλά, ενώ συγχρόνως γυρεύετε εκείνο το πρόσωπο που θα σας καθησυχάσει γλυκά και θα σας συνεφέρει! Εύχομαι να είναι το ταίρι σας! Κάποιος σας σκάβει τον λάκκο! Τα μάτια σας δεκατέσσερα!

Δίδυμος
Καμία όρεξη για να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα! Άνθρωπο δε θέλετε να δείτε, ούτε να μιλήσετε, βαριέστε τα πάντα όλα! Ευτυχώς που η Σελήνη προς το απογευματάκι περνάει στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ξαφνικά τσουπ κάνετε εμφάνιση τρελή και αλλοπαρμένη! Μη χαλαρώνετε, οι ευκαιρίες εκεί έξω σας γυρεύουν!

Καρκίνος 
Πουρνό-πουρνό να κάνετε τις δουλειές σας όλες, με καθαρό κεφάλι, γιατί όσο η μέρα περνά πέφτουν τα κέφια και γίνεστε ένα με τον καναπέ ή τη πολυθρόνα! Συγκεντρωθείτε και κλείστε εκκρεμότητες, λίγο τρέξιμο και όλα θα μπουν στη θέση τους! Μέρα που προτιμάτε τις μοναξιές σας. Οι σκέψεις σας θέλουν οργάνωση..!

Λέων 
Κάνετε σχέδια για σήμερα, δίχως να υπολογίζετε τους ανθρώπους σας! Ανακοινώστε τις προθέσεις σας από νωρίς το πρωί, γιατί οι εκπλήξεις, προκαλούν νευράκια και ερωτικά καβγαδάκια! Αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας με σοβαρότητα και μετά έχει βόλτα με τα φιλαράκια. Όπως και να έχει συνεργαστείτε πριν εξαφανιστείτε! 

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε σήμερα, αρκετοί θα απορήσουν με τη συμπεριφορά σας, πού τη κρύβατε τόση αισιοδοξία; Μια σκανταλιά μπαίνει μέσα στο μυαλό σας και ενώ «απαγορεύεται», τη βγάζετε στο σπίτι μιας ψυχής, ο καφές, γίνεται κρασί άντε και κανά μεζεδάκι, τσουπ sleep over! Έτσι προκύπτουν τα μοιραία πάθη! Ξαφνικά!

Ζυγός
Ένα πρόσωπο παίζει να σας δώσει λεφτά, για να ξελασπώσετε όμως από τους λογαριασμούς που σας αγχώνουν και όχι για να αγοράσετε λούσα! Όσο είστε μόνοι ή παρέα με τα φιλαράκια σας είστε χαρωποί, όταν εμφανίζονται οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις γκριζάρει το τοπίο σας! Ωραία μέρα για σουαρέ λοιπόν!

Σκορπιός
Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν! Αυτό σας χαλάει πολύ τη διάθεση, γιατί μηδέν στο πηλίκο! Από το να σας τρώγονται, κάντε εκεί δα πέρα μια καλή πράξη, μπας και ηρεμίσει το σύμπαν σας! Καλό είναι να δείξετε συμπόνια για τους ανθρώπους σας και να κατανοήσετε τις δικές τους ανάγκες τούτη τη φορά! Ξεπεράστε το «Εγώ» σας! 

Τοξότης
Τρώγεστε με τα ρούχα σας γιατί αυτά που θέλετε να κάνετε κοστίζουν και ακόμα δε παίζει σάλιο! Υπομονή έρχονται καλύτερες ημέρες! Καλέστε λίγους και καλούς στο σπιτάκι σας, λίγο κρασί και ωραία μουσική, ας είναι η αφορμή για να αγαπήσετε ξανά με όλους! Να κάνετε παρέα και το ταίρι σας, γιατί σας χρειάζεται περισσότερο!

Αιγόκερως
Δυνατή η μέρα από όλες τις απόψεις! Ο Πλούτωνας με τον Άρη κρύβονται από πίσω, οπότε δεν υπάρχει κάτι που να θελήσετε να φτιάξετε και να μη το πετύχετε! Έχει τρέξιμο και άγχος στη δουλειά, όμως κάποιος βλέπει και ένα μπόνους θα πέσει ως κομήτης σε πολύ δύσκολες εποχές! Μη γκρινιάζετε άνευ λόγου και αιτίας λοιπόν!

Υδροχόος
Όσο η Σελήνη είναι στον Ταύρο, εσείς θα σκούζετε για το σπίτι και τα οικογενειακά σας τα ζητήματα! Ίσως να δείχνετε ενδιαφέρον για πρώτη φορά στη ζωή σας και αυτό να σας έχει αποσυντονίσει εντελώς! Μόλις η Σελήνη πάει στα Διδυμάκια, μες στη τρελή τη χαρά εσείς! Η τύχη σας χτυπά τη πόρτα βραδινές ώρες.. ως συνήθως!

Ιχθύες
Φορτσάτοι σήμερα, να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα, να κλείσετε εκκρεμότητες, να μπουν όλα στη θέση τους! Εξαρτάτε από τι έχετε αφήσει στην άκρη.. Είναι βουνό ή λοφίσκος; Αυθόρμητοι πολύ, ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε κάτι διαμάντια ακατέργαστα, κάποιοι γελούν και κάποιοι ανεβάζουν πίεση! Τι σας νοιάζει..;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay