Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδιο: Η Αφροδίτη και ο Άρης ξεβολεύουν τα Ταυράκια, by MagicF’Ariel!

Ταύρος
Η εβδομάδα που ξεκίνησε, επηρεάζεται αστρολογικά κατά πολύ από τη σχέση της Αφροδίτης (Υδροχόο) με τον Άρη (Ταύρο)! Πριν αγαπήσουν, θα «τσακωθούν», θα ρίξουν άγριο καβγά, κάποια ζαβολιά μυρίζομαι, που τι σημαίνει αυτό; 

Αρκετοί Ταύροι γίνεστε καχύποπτοι πολύ, είτε για θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας, είτε για ένα φλερτ που ναι μεν ξεκίνησε αθώο, αλλά νιώθετε πως τελικά κάτι άλλο κρύβεται από πίσω! 


Η Αφροδίτη φοβισμένη, δύσπιστη και εκνευρισμένη και ο Άρης το απολαμβάνει, χαμογελάει, της χάλασε τη ζαχαρένια! Συνεπώς τις μέρες αυτές, καλό είναι να μη θεωρήσετε κανέναν δεδομένο, ακόμα και ο Έρωτας, κάνει φτερά και φεύγει! 

Υπάρχει τόση ένταση στο σύμπαν, ο Κρόνος (Υδροχόο) με τον Ουρανό (Ταύρο) φταίνε και για αυτό, οπότε δύσκολο να παραβλέψετε λεπτομέρειες που σας ενοχλούν! Διχασμένοι συναισθηματικά, από τη μια ζητάτε μια όμορφη νορμάλ σχέση και από την άλλη κάτι πιο extreme! Δεν είστε σίγουροι για τίποτα πια! Γη και Αέρας σε απόλυτο παροξυσμό!
Οι μέρες αυτές κρύβουν εκπλήξεις που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Η αλήθεια σπάνια είναι ευχάριστη, οπότε ας έχετε ένα σωσίβιο κοντά σας, καλού κακού! Ένα όμορφο πρόσωπο δε σημαίνει πάντα πως κρύβει έναν ωραίο άνθρωπο από πίσω! Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να φταίτε, τύπου αφήσετε άλλες εντυπώσεις, η ανέμελη η Αφροδίτη και τα λάθη της! Αποδεχτείτε πως σφάλατε, ή πως όχι και προχωρήστε παραπέρα!

Τα πείσματα και οι εγωισμοί σε πρώτο πλάνο, κάποιος πρέπει να κάνει πίσω.. και σίγουρα δεν είναι ο Υδροχοοίσιος Αέρας του σύμπαντος! Όσο και να βαστάτε γερά και με τα δυο σας τα χέρια τα Ταυρίσια, υποθέσεις που έπρεπε να είχαν κλείσει από χθες, άλλο τόσο τα γεγονότα θα σας ανάψουν φωτιές, που σίγουρα θα σας ξεβολέψουν! Δε πειράζει τα closer είναι σαφώς καλύτερα όταν σκάνε απρόβλεπτα! Μια και έξω!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay