Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδιο: Λιονταράκια έχετε την εύνοια του Άρη και της Αφροδίτης, by MagicF’Ariel!

Λέων
Κάποια μπαγαποντικά κάνατε, Λιονταρίσια τερτίπια, ο Άρης (Ταύρος) και η Αφροδίτη (Υδροχόος) σα να σας βγάζουν από τη μέση, δε θέλουν να πάθετε κακό, όμως όσο να’ναι η ένταση που υπάρχει μεταξύ τους σας χαλάει!

Υφάκι αποκτάτε, είστε εσείς και κανείς άλλος και βγαίνει πολύ αυθόρμητα, αφού αυτό θέλουν κατά βάθος οι δυο αιώνια ερωτευμένοι Θεοί! 




Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως τα φέρατε από εδώ και από εκεί, πάλι όλα περνούν από τα χέρια σας και εντάξει τώρα που είναι αρχή σας αρέσει, όμως αργότερα που θα βαρεθείτε να συμμετέχετε στα πάντα όλα, τι θα κάνετε; Θα φανταστείτε ένα ελάττωμα, θα γκρινιάξετε και θα εξαφανιστείτε! Ωραία πράγματα!
Είναι μια περίοδος που έχετε το χρόνο να αφοσιωθείτε ακόμα πιο πολύ στον σύντροφό σας. Εντάξει διαπιστώνετε κάποια πραγματάκια που σας ενοχλούν, όμως ουδείς τέλειος! Οι ωραίοι τρόποι συνήθως κερδίζουν τις εντυπώσεις, για αυτό το νου σας, πού ρίχνετε το φαρμάκι σας! Μη κοιτάζετε αλλού! Προκύπτουν και παρεξηγήσεις με τον Ερμή ανάδρομο που είναι επίσης στον Υδροχόο! Τις μέρες αυτές λοιπόν, να είστε φρόνιμοι, ήρεμοι και στη θέση σας και όποιος σας χρειαστεί σίγουρα θα τρέξει στην αγκαλιά σας! Αφήστε τους να έρθουν σε εσάς! Μια μαγική ευχάριστη αλλαγή! Να παρακολουθείτε τα γεγονότα και να ζείτε τη στιγμή!

Ότι και να σας γράφω, έχω την υποψία πως συμμετέχετε στο αστρολογικό ματς κανονικά και τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Η ένταση είναι δυνατή! Βαθιές ανάσες, μέχρι το δέκα και πάντα να αναρωτιέστε, αν αξίζει τον κόπο;; Αν όχι, ηρεμήστε, αν, ναι κάντε κάτι για αυτό! Πόσο πια θα μουρμουράτε για τα ίδια και τα ίδια..;;;

magicfariel

Φωτογραφία από JanetRDominguez από το Pixabay