Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μήνας και αυτός ο φετινός Φλεβάρης; Γεμάτος από εκπλήξεις παντός τύπου! Απρόβλεπτος, μπουρινιασμένος, ασυγκράτητος, θυμωμένος, επαναστατικός, φουλ στα στοιχεία του Υδροχόου, από όλες τις απόψεις!

Βασικά είναι ένας υπερβολικά θυμωμένος μήνας, οι πλανήτες δίνουν μια μάχη σώμα με σώμα, έχουμε γεμίσει στο «τετράγωνο»! Φλομώσαμε να πω την αλήθεια μου! Και ως δια μαγείας συμβαίνουν με τους πλανήτες που έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο των Υδροχόων και των Ταύρων! 


Ευτυχώς τελειώνουν οι μέρες αυτές, σιγά-σιγά ο Ήλιος, η Αφροδίτη και λίγο αργότερα και ο Ερμής, ταξιδεύουν στα γλυκά μας τα ψαράκια και γλυκαίνει κάπως το σκηνικό! Παραμένουν όμως οι ισχυροί πλανήτες στη θέση τους και φοβάμαι πως έχουμε μέλλον ακόμα.. Ίσως όλα αυτά να είναι τα προεόρτια σε κάτι που έρχεται, ακόμα πιο μεγάλο, πιο βαρύ, είτε είναι ευχάριστο, είτε όχι! Πολλές οι συγκινήσεις της εποχής, θεωρώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο! 

Είμαστε λίγο νευρικοί τις μέρες αυτές.. ο ανάδρομος Ερμής είναι εκτός σύνδεσης, ο Δίας, γυρίζει πλάτη σε όλους.. οπότε το χάος και πάλι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

φιλάκια.. 


Κριός
Ζόρικη η μέρα, μιας που έχετε αφήσει στον αέρα, ένα σκασμό εκκρεμότητες! Ο χιονιάς που προέκυψε σας έδωσε τον χρόνο να σκεφτείτε τις κινήσεις σας από εδώ και πέρα σε επαγγελματικό επίπεδο! Αλλάζετε τακτική και δίχως πολλά-πολλά, κάνετε ότι χρειάζεται προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες! Όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει τα νέα δεδομένα και ακολουθεί την ομάδα! Όποιος όχι, τότε μένει εκτός! Απλά τα πράγματα! Το νου σας η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικιά! 

Ταύρος 
Βελτιώνεται η διάθεσή σας και η αισιοδοξία επιστρέφει! Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σιγά-σιγά και στη προσωπική σας τη ζωή, που την έχει κάνει ρημαδιό το σύμπαν, με τόσους πλανήτες στον Υδροχόο! Ιδανική ημέρα για να στείλετε ένα σημάδι, στην ύπαρξη που σας αρέσει! Δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να πιάσετε και κουβεντούλα! Είστε απαραίτητοι στη δουλειά σας και σας το δείχνουν! Εκτιμήστε το αυτό και συνεργαστείτε ομαλά, ανεξάρτητα από το άγχος και τη πίεση που υπάρχει! Σιγά!

Δίδυμος
Υπομονή δυο μερούλες έμειναν και ο Ερμής έρχεται στα ίσα του! Βέβαια, υπομονή άλλη δεν υπάρχει, οπότε αποφασίζετε να επικοινωνήσετε με τους πάντες, κυρίως με εκείνα τα πρόσωπα, που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας τα βήματα! Να πιέσετε τις καταστάσεις, γιατί έχετε στόχους να πετύχετε! Να είστε όμορφοι είτε οι συναντήσεις γίνουν από κοντά, είτε όχι! Σαγηνεύστε το θήραμά σας! Δείξτε ενδιαφέρον για τα κοινά του σπιτιού, γιατί κάποιος σας λέει ψεματάκια!

Καρκίνος
Μπορεί εσείς να ξυπνήσετε με ωραία διάθεση, όμως όχι και οι άλλοι! Δύσκολη μέρα, σα να περνάτε από εξετάσεις, σας βρίσκουν φάουλ σε αρκετά ζητήματα και σας μαλώνουν κανονικά! Όση προσπάθεια και αν καταβάλετε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, το μπουρίνι πρέπει να ξεσπάσει γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα το σκηνικό το σημερινό! Το ουράνιο τόξο θα βγει όπως και να έχει, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και αποφύγετε να δώσετε απαντήσεις σε θέματα δουλειάς!

Λέων
Καλά, σήμερα σας πιάνει μια ψυχασθένεια, τύπου να εξαφανίσετε το χιόνι από παντού! Είτε έχουν όρεξη οι άνθρωποί σας, είτε όχι, εσείς με το φτυάρι αγκαλιά και τη σκούπα, εξαφανίζεστε στο κήπο, στο γκαράζ, στη ταράτσα, οπουδήποτε, γιατί νιώθετε εγκλωβισμένοι μη πω φυλακισμένοι στο ίδιο σας το σπίτι! Όσοι δεν ακολουθήσουν οικειοθελώς τους βάζετε στη μαύρη λίστα και τους γυρίζετε και τη πλάτη στο μεσημεριανό τραπέζι! Μέρα, φουλ στον εγωισμό και στα πείσματα!

Παρθένος
Να υποθέσω πως ξεκίνησε μια πολύ ερωτική ημέρα, οπότε μη σκορπίζεστε από εδώ και από εκεί, με υποτιθέμενες υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Αν έχετε τη πολυτέλεια να κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά, να το κάνετε, γιατί αυτό θέλει το σύμπαν! Ζητήστε για να λάβετε, φανταστείτε πως είναι Κυριακή! Τη βρίσκετε την άκρη σας, σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν, αρκεί να ψαχτείτε και να μη σηκώσετε τα χέρια ψηλά με τα πρώτα εμπόδια! Δημιουργήστε θετική ενέργεια!

Ζυγός
Μια κατασκοπευτική διάθεση την έχετε, έχετε και τις κλειστές σας, πεσμένα τα κέφια σήμερα! Το μυαλό σας είναι συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, κάνετε σχέδια για το μέλλον, οι ιδέες σας αρέσουν, όμως μη τις λέτε από εδώ και από εκεί, γιατί όλο και κάποιος θα ζηλέψει και άντε μετά να αντιμετωπίσετε έναν ανταγωνισμό φάντασμα! Ωραία ημέρα για να δείξετε πιο πολύ ενδιαφέρον στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Μια καλή κουβέντα να πείτε στον σύντροφό σας. Να φλερτάρετε ξανά!

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που ανοίγετε το στοματάκι σας και ότι προκύψει! Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε, να βγάλετε τα εσώψυχά σας, να εκφραστείτε ελεύθερα και να γίνετε φυσικά οι ενοχλητικοί της παρέας! Δε συμμερίζονται όλοι τις απόψεις σας, ούτε το υφάκι σας, οπότε αποδεχτείτε το και κάντε τα στραβά τα μάτια! Επίσης, δεν είναι και όλοι φίλοι σας, οπότε σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται να ξέρουν τις αδυναμίες σας! Ιδανική ημέρα όμως για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση!

Τοξότης
Και με το καλημέρα σας, σκάει ένας λογαριασμός από το πουθενά και παθαίνετε ένα σοκ! Το χιονάκι σας παρέσυρε σε στιγμές ξεγνοιασιάς, να όμως που καθώς λιώνει, εμφανίζονται ξανά τα θεματάκια σας, ένα-ένα! Μια μανία τύπου να σηκώσετε το σπίτι στον αέρα θα την αποκτήσετε, γιατί κάπου πρέπει να ξεδώσετε! Δε σηκώνετε πολλά-πολλά από τους ανθρώπους σας και δε θέλετε να ακούσετε λόγια παρηγοριάς! Κοιτάξτε μη χάσετε τα λίγα γυρεύοντας τα πολλά, γιατί όλα είναι θέμα συνεργασίας!

Αιγόκερως
Ο εγωισμός σας έχει χτυπήσει ταβάνι, είναι στα κόκκινα, ότι θέλετε εσείς και κανείς άλλος! Το σύμπαν φταίει για τον εκνευρισμό που νιώθετε, σας κάνει υπερβολικούς και παράλογους και φέρεστε σα κακομαθημένα παιδιά! Κανείς δεν έχει την όρεξή σας, για αυτό οι εντάσεις υπάρχουν στο μενού και της σημερινής ημέρας! Ναι μεν είναι μια περίοδος γεμάτη από ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν βάζετε το χέρι στη τσέπη! Δε πετυχαίνει πάντα το γλυκό!

Υδροχόος
Να κάνετε παρέα με τους Ζυγούς, έχετε ακριβώς την ίδια διάθεση και χειρότερη! Πιστεύετε πως σας παρακολουθούν, πως κάποιος σας την έχει στημένη, είτε αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά! Ένα λάθος προσμένουν από εσάς για να σας εκθέσουν και να σας πάνε δεύτερη θέση! Συνήθως το προαίσθημα γνωρίζει καλύτερα για τις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας! Πολλά φλερτ προέκυψαν με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Πώς θα ξεμπλέξετε τώρα; Να σας δω;

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε σήμερα, έτοιμοι για όλα! Πω πω ενθουσιασμό να χαρώ, προφανώς φταίει ο Ήλιος που κάνει επίσκεψη στο ζώδιό σας! Ξεκινούν και τα γενέθλιά σας, ποιος τη χάρη σας! Μέρα που θέλετε να καταπιαστείτε με τα πάντα όλα, να ξεδώσετε δημιουργικά, να φτιάξετε παπάδες, είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας, είτε ακόμα και ένα φαγητό πολύ ιδιαίτερο! Βλέπω να φοράτε όλο το ουράνιο το τόξο, μια άνοιξη μες στο καταχείμωνο! Ωραία μέρα φλερτ και πολλές γλύκες!

magicfariel

Φωτογραφία από mar28mar από το Pixabay