Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής 21/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βρίσκομαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, να γράψω, να μη γράψω, να κοιμηθώ, να μη κοιμηθώ, δε ξέρω τι θέλω, ένα πράγμα! Κοιτάζω την ώρα και βλέπω ούτε μια δεν έχει πάει και νιώθω πως είναι βαθύ μεσημέρι.. 





Από το πρωί γράφω, πουρνό-πουρνό και ξαφνικά λέω, μα τι γίνεται εδώ πέρα!? Χαοτικές οι μέρες της Ταυρίνας, πολλά τα συναισθήματα, αμέτρητες οι σκέψεις! Ο χαμός! 💥

Η ημέρα αστρολογικά είναι χαρωπή και προκαλεί μια ρομαντική διάθεση σε όλους εμάς! Μπορεί δηλαδή να πιάσουμε τους εαυτούς μας να χαζεύουμε έξω από το παράθυρο, να χανόμαστε στις φλόγες από τα κούτσουρα που καίνε στο τζάκι, να ταξιδεύουμε παρέα με τα σύννεφα, το απόλυτο κενό!

Ο Ποσειδώνας φυσικά κρύβεται πίσω από αυτό, έχει ορεξούλες σήμερα, όμως τον βλέπει έτσι χαλαρό η Αφροδίτη και μας κάνει κόνξες κάποια στιγμή, από το πουθενά! 

Εκεί που η θάλασσα είναι ήρεμη και γαλανή, εκεί γκριζάρει και φουρτουνιάζει! 

Κάπως έτσι είναι και τα συναισθήματά μας σήμερα! Το πάθος όμως πού το πάτε; 💘

φιλάκια 💦


Κριός
Πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας τα ζητήματα! Να αφήσετε τις δουλειές σας στην άκρη, δε χάλασε ο κόσμος αν κάνετε τα στραβά τα μάτια για ένα 24ωρο! Ανοίξτε όμορφους διαλόγους, μοιράστε ζεστασιά, αφήστε το ταίρι σας ή τους ανθρώπους σας, να ξεμπλοκάρουν για να συζητήσουν μαζί σας ακόμα και μικρά αθώα μυστικά! Δώστε τους τη σημασία που πρέπει, να προκύψει το αμοιβαίο σε κάθε περίπτωση! Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, προσπερνάτε λεπτομέρειες ενοχλητικές, ο σκοπός είναι να φτιάξετε ρομαντική κατάσταση! Αποφύγετε να στρέψετε τη προσοχή σας στη δουλειά! Χάλασε το σκηνικό στο λεπτό! 

Ταύρος
Ταυράκια μου από όπου και αν το ψάξω, τα αστρολογικά νέα της ημέρας είναι τα ίδια! Ο Άρης βάζει φωτιά στο κρεβάτι σας, όχι δε το κάνει στάχτη και μπούρμπερη, αλλά εκπληρώνει μια ερωτική σας επιθυμία! Συγκλονίζομαι που τα γράφω, χαμογελώ, όμως ποτέ κανείς δε ξέρει το τι αληθινά μας ξημερώνει! Μια συννεφιασμένη Κυριακή, που ξυπνά το πάθος που κρύβετε μέσα σας, γίνεστε Ταύροι με όλη την έννοια, στάμπα και υπογραφές! Λέτε ο Ερμής που έρχεται στα ίσα του, μαγικά να διώξει κάθε εμπόδιο, κυρίως στα ερωτικά σας τα ζητήματα; Να κάνετε θετικές σκέψεις, για να προσελκύσετε θετικές μαγικές ενέργειες.. Make a wish!

Δίδυμος 
Η Σελήνη στο ζώδιό σας από τη μια και ο Ποσειδώνας από την άλλη, στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Κυριακάτικο λοιπόν παίζει όλοι να ασχοληθούν με τη πάρτη σας! Να σας νταντέψουν, να σας κακομάθουν, να ικανοποιήσουν κάποιες από τις επιθυμίες σας! Ίσως να ξαφνιαστείτε ακόμα και εσείς από το ενδιαφέρον του κόσμου! Τα τέλεια νέα είναι πως ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, οπότε ξεμπλοκάρει το επικοινωνιακό κομμάτι, παίρνει η γλώσσα σας φωτιά, έχει να πέσει τρελό κουτσομπολιό! Πάντως ένα χέρι βοηθείας θα εμφανιστεί μαγικά και θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση! Ερωτικά ζουζουνίσματα μυρίζομαι..

Καρκίνος 
Κάπως ζόρικη η σημερινή ημέρα για εσάς! Δε ξέρω τι ξεχάσατε ή παραβλέψατε να κάνετε και ξαφνικά παίζει να σας έχουν στη μπούκα οι δικοί σας οι άνθρωποι, ακόμα και ο σύντροφός σας! Προσπαθήστε να είστε αόρατοι σήμερα, ούτε η ανάσα σας να μην ακούγεται, γιατί με το παραμικρό, μπουρλότο! Κάνατε τη πάπια πάνω σε διάφορα ζητήματα, τώρα σας γυρεύει ο κακός ο λύκος! Χαμογελάω, γιατί συμβαίνουν και αυτά, στις καλύτερες οικογένειες! Πάντως τα ερωτικά καβγαδάκια είναι μέσα στο μενού της ημέρας! Προφανώς η Αφροδίτη τα προκαλεί, μιας που έχει της ακεφιές της! Δε τη φίλησε ο Άρης για καληνύχτα! 

Λέων
Σήμερα θα πιάσετε το τηλέφωνο και μόλις πάρει φωτιά και καεί τότε αναγκαστικά θα το κλείσετε! Έχετε μια απίστευτη διάθεση να επικοινωνήσετε με όλον τον κόσμο, να μάθετε πράγματα και θάματα, να κουτσομπολέψετε μέχρι θανάτου που λέμε.. μεταφορικά στο χωριό μου! Βελτιώνεται η διάθεσή σας, γιατί λάβατε τις απαντήσεις που αποζητούσατε και τώρα πια μπορείτε να προχωρήσετε παραπέρα, δίχως να ξανά κοιτάξετε ποτέ προς τα πίσω! Το παρελθόν πάντα υπάρχει, όμως δε χρειάζεται, να βρίσκεται μέσα στα πόδια σας, σε μια περίοδο που φτιάχνετε το μέλλον! Σε οικογενειακές διαμάχες παίρνουν το μέρος σας και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση!

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που εργάζεστε από το σπίτι; Ή μήπως που θα κάνετε μια γενική καθαριότητα στα πάντα όλα; Στα ξαφνικά εκεί που είστε χαλαροί και light, σας φορτώνουν με διάφορες υποχρεώσεις και εσείς επειδή «χρωστάτε» χάρες, στη τρεχάλα! Όσο και αν σκούζετε ή το βλέμμα σας αστράφτει, τσάμπα το στρεσάρισμα, για αυτό όσα βλέπει η πεθερά και κάντε και καμιά λαμογιά, έχει συννεφιά έξω, δε φαίνονται όλα! Σας ξεβολεύουν και ενοχλείστε απίστευτα πολύ! Και επειδή είστε έτοιμοι να ζητήσετε δανεικά από τους ανθρώπους σας, διότι ο μήνας δε βγαίνει με τίποτα, καλό είναι να είστε συνεργάσιμοι, δοτικοί και χαμογελαστοί! Και μετά τσουπ η έκπληξη..!!!

Ζυγός
Ορεξάτοι και χαμογελαστοί, έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα, έτσι επειδή! Ο Ερμής στα ίσα του, βάζει τις σωστές λέξεις στο στόμα σας και σα να ζητάτε ένα συγγνώμη από τους ανθρώπους σας! Ανοίξτε εκείνες τις συζητήσεις που τόσο τις φοβάστε και αφήστε τους να παραλογιστούν! Να ακούσετε ακόμα και τις πιο υπερβολικές απόψεις, γιατί έτσι θα μάθετε τις αλήθειες τους και πού βρίσκεστε εσείς μέσα σε αυτές, ποιος ο ρόλος σας! Το αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε είναι το δεύτερο μέρος της ιστορίας! Η αντίδραση πάντα φέρνει μπερδέματα, οπότε με τον διπλωματικό τον τρόπο σας, έχετε να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους.. Λάου-λάου!

Σκορπιός
Μια ήρεμη Κυριακή θα έλεγε κανείς πως σας ξημέρωσε! Στο χέρι σας είναι το αν θα προκύψει επεισόδιο ή όχι..! Αν σας οφείλουν χρήματα πρέπει οπωσδήποτε να τα εισπράξετε, για να τακτοποιήσετε τα χρέη σας, μπας και ξενοιάσετε λιγουλάκι, γιατί πόσο πια; Όπως και να έχει μέσα στο σπίτι σας επιβάλλεται να υπάρχει γαλήνη! Οπότε τι είναι αυτό που τη φέρνει; Φροντίστε λοιπόν, να το ανακαλύψετε και να το βάλετε σε εφαρμογή άμεσα! Η βοήθεια είναι συνήθως αμοιβαία, οπότε λάθος εποχή να κάνετε τους τουρίστες! Αναφέρομαι στα πολύ κακά παιδιά της παρέας.! Θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν έντονα! Μην επιλέξετε όποιον να’ναι..!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για φλερτ και πονηρά χαμόγελα! Ο Ποσειδώνας γλυκαίνει πολύ τη διάθεσή σας, οπότε μην αντιστέκεστε στον έρωτα άμα σας βρει! Οι ελεύθεροι και ωραίοι έχετε τη τιμητική σας, οπότε και με αφορμή τον Ερμή που έρχεται στα ίσα του σιγά-σιγά μέσα στην ημέρα, για σηκώστε τα τηλέφωνα, στείλτε τα μηνυματάκια σας, ξεσηκώστε την ύπαρξη που σας αρέσει τόσο! Οι δεσμευμένοι το νου σας, γιατί αν τις προηγούμενες ημέρες είχατε τις μαύρες σας, μη περιμένετε πως θα σας συγχωρήσουν κιόλας στο πι και φι! Δώστε το καλύτερο του εαυτού σας, είτε μέσω μιας φοβερής συζήτησης, είτε ενός καταπληκτικού φαγητού! 

Αιγόκερως
Τι και αν είναι Κυριακή, καμία σχέση! Για εσάς είναι μια ακόμα μέρα της εβδομάδας, αφού έχετε αμέτρητες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε προκειμένου η Δευτέρα να σας βρει νορμάλ! Καλά μη σχεδιάζετε τίποτα για σήμερα, γιατί σας τα αλλάζουν τα πλάνα ο ένας και ο άλλος, οπότε μια τρύπα στο νερό! Σας βλέπω να πετάτε πολλά πράγματα στα σκουπίδια, γιατί ξαφνικά έχετε μαζέψει τη Σάρα και τη Μάρα, πόσο δε σας ταιριάζουν κάτι τέτοια εσάς! Αυτό που θα σας ευχαριστούσε είναι να προσφερθούν να σας βοηθήσουν και όχι να καλέσουν κόσμο στο σπίτι! Αναλόγως λοιπόν από τις πράξεις των άλλων θα κριθεί το αν η βραδιά σας θα είναι ερωτική ή όχι!

Υδροχόος
Το ευχάριστο νέο της ημέρας είναι πως ο Ερμής επιτέλους έρχεται στα ίσα του, που σημαίνει πως ξεμπλοκάρουν μαγικά οι υποθέσεις σας και νιώθετε και εσείς πιο ήρεμοι! Η Κυριακή είναι ιερή ημέρα χρόνια τώρα, είμαι σχεδόν σίγουρη πως το έχετε θυμηθεί για τα καλά αυτό, οπότε σήμερα φροντίστε να είστε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας αφήνουν να εκφράζεστε ελεύθερα! Ιδανική ημέρα για φλερτ, το σύμπαν σας παροτρύνει να κάνετε εκείνο το βήμα, να πλησιάσετε θερμά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ποτέ δε ξέρετε τι έκπληξη κρύβεται πίσω από τη κουρτίνα Νο3! Έρχονται καλύτερες ημέρες για εσάς, ότι σχεδιάζατε, όπου να’ναι θα πραγματοποιηθεί και μετά ποιος σας πιάνει.. ξανά!

Ιχθύες
Ωραία ημέρα για να κάνετε ένα τρελό σουαρέ, με λίγους και καλούς να θεωρήσω! Προσκαλείτε κόσμο στο σπίτι, έχετε όρεξη να φτιάξετε τις λιχουδιές σας, να πιείτε τα κρασάκια σας, να φάτε τα μεζεδάκια σας, εντάξει τούμπανο η κατάσταση, έτσι επειδή πόσο πια! Μη το τραβήξετε μέχρι αργά το βράδυ, άλλωστε υπάρχει deadline, γιατί το ταίρι φωνάζει, θέλει την ησυχία του! Εσείς θέλετε γλέντια, αγάπες και λουλούδια, μου φαίνεται πως κάποιος θα κοιμηθεί στο καναπέ τιμωρία απόψε! Η σχέση σας θα φτιάξει μέσα από όμορφες προσωπικές στιγμές και όχι μέσω τρίτων! Ξεπεράστε την εφηβεία επιτέλους! Οικογενειακά θέμα προκύπτουν! Μήπως γιατί ξαφνικά τρέχουν όλοι για πάρτη σας Κυριακάτικο;;;

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay