Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, by MagicF’Ariel!

01/02 – 25/02/2021
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Υπήρχε περίπτωση να μη γράψω για το συγκεκριμένο ταξίδι της Θεάς Αφροδίτης στους Υδροχόους; Μια φορά τον χρόνο, μου δίνεται η ευκαιρία, να στάξω το φαρμάκι μου, ή να μοιράσω γλυκόλογα, ανάλογα το status! Τι σας λέω τώρα; 







Κάθε χρονιά είναι πολύ διαφορετική και τα συναισθήματα το ίδιο! 

Μια Σε Αγαπώ! 
Μια Σε Μισώ!
Μια θέλω να σε φιλήσω!
Μια θέλω να σε πνίξω!

Μα πόσο Έρωτας;;; Έχω λιώσει! 😂

Τέτοια είναι η Αφροδίτη όταν επηρεάζεται από το ζώδιο του Υδροχόου! Φέρνει πρώτα τη κρυάδα και λίγο πριν γίνουμε μπλε, φέρνει και τη ζέστη έτσι για το σασπένς! Μα ρέει άφθονο το πάθος, δε λέτε; Τα Ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Σε διαφορετικούς τομείς όμως! Ο έρωτας είναι αεράτος, άρα προκύπτει πολύ φλερτ εκεί έξω, αλλά δίχως υποσχέσεις! Μου αρέσεις, σου αρέσω, ας τα πούμε λιγουλάκι! Βέβαια με τον Ερμή ανάδρομο στο ίδιο ζώδιο και με τον Δία και τον Κρόνο να παίζουν μπάλα, βλέπω τα γλυκόλογα, να γίνονται φαρμάκι και να συμβεί που λέμε της μουρλής το ασυμμάζευτο!

Τυχεροί στον έρωτα οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί!

Όμως οι αληθινές αγάπες δεν έχουν κάτι να φοβηθούν!💘

Σήμερα 07/02 ο Ουρανός από τον Ταύρο, μπαίνει σφήνα στα σχέδια της Αφροδίτης και ή που θα προκύψουν μοιραία πάθη ή μοιραίοι χωρισμοί!

Μαγική η μέρα στις 11/02 από τη μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και από την άλλη η Αφροδίτη τα λέει με τον Δία και ίσως να δούμε και πυροτεχνήματα να σκάνε στον ουρανό! Love rules!

Το παρελθόν ξανά χτυπά, να κάπου λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μπλέκει στα πόδια της Αφροδίτης ο ανάδρομος Ερμής και τη ρωτά ευθέως! Μήπως να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε εκείνο το ζευγάρι που αληθινά αγαπιέται; Μήπως έφτασε η στιγμή να εκπληρωθεί το ανεκπλήρωτο; Να συμβεί και ένα όμορφο closer σε εκείνον τον έρωτα που σιγοβράζει χρόνια τώρα;

Και λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, προκύπτει εκείνο το μαγικό, το πολύ μυστικό ραντεβού της με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο, να θυμίσω και τα πάθη φουντώνουν! Τα φιλιά τους, οι αγκαλιές τους, η αιώνια αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον, μοιράζουν μαγικές χρυσόσκονες σε εμάς τους κοινούς θνητούς! Ένα φινάλε πολύ σπουδαίο! Λαμπιρίζει ο τόπος όλος!

Να .. πόσο θα ήθελα να άνοιγα τη πόρτα του σπιτιού μου και να τον έβλεπα απέξω να με κοιτάζει και να μου χαμογελά! Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός και όχι μόνο!

Προσκυνάμε στα απρόβλεπτα .. με happy end όμως! 

φιλάκια..💋


Κριός
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας ανανεώνει μαγικά σε όλα τα επίπεδα! Ο αέρας της είναι ανάλαφρος και ο σκοπός της να απολαύσετε αυτά που έχετε ήδη κατακτήσει και να τα αξιοποιήσετε έτσι όπως πρέπει! Το διάστημα αυτό είναι πολύ δυνατό, αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και την εξέλιξή σας, μέσα από αυτά! Να διαβάζετε, να ψάχνεστε, να προτιμάτε το διαφορετικό, οτιδήποτε μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι καινούργιο, γιατί όχι; Η ανανέωση που ακολουθεί, μοναδική και αξεπέραστη! Η Αφροδίτη λύνει τη γλώσσα σας, γίνεστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και αυτό από τη μια αρέσει, από την άλλη όμως τρομάζει! Η εποχή που διανύουμε, ναι μεν είναι ζόρικη πολύ, όμως κρύβει ευκαιρίες εσείς μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε καταλλήλως! Το «αθώο» φλερτ γίνεται καθημερινή σας γλυκιά συνήθεια! Το νου σας!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας παθιάζει με τη δουλειά σας τόσο πολύ, που τις μέρες αυτές γίνεστε υπερβολικά αυστηροί, αυταρχικοί, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Ο ψυχρός και ανελέητος αέρας ενός Υδροχόου! Το μενού έχει εργασία και χαρά και όποιος δε το βλέπει έτσι, καλύτερα να εξαφανιστεί από μπροστά σας! Είναι και ο Άρης στο ζώδιό σας, τούρμπο η κατάσταση! Δίχως λοιπόν, να χάνετε τη ψυχραιμία σας, δίχως να βγαίνετε από τα ρούχα σας, με ένα βλέμμα ίσως και ένα e-mail, πολλά μπαίνουν στη θέση τους και όλα μια χαρά! Είναι η περίοδος που αποδεικνύετε έμπρακτα για ακόμα μια φορά την αξία σας και σας ανταποδίδουν με τον ίδιο τρόπο το πόσο σας εκτιμούν και σας υπολογίζουν! Τον έρωτα τον πάτησε το τρένο, οπότε δώστε τα όλα στη δουλειά, ερωτευτείτε τις δραστηριότητές σας.. δωράκια ετοιμάζει το σύμπαν για εσάς ολοταχώς!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας τραγουδάει, Love is in the air! Θα μου πείτε ο κόσμος χάνεται, οι έρωτες σας λείπουν! Και όμως, μπορεί να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, τύπου ποιος ο λόγος να σκάτε για προβλήματα που αφορούν τους πάντες; Μήπως βλέπετε και περίεργα όνειρα; Ερωτικά; Τις μέρες αυτές είστε πιο χαρωποί, πιο ανάλαφροι και δε θέλετε να σας ζαλίζουν με δυσάρεστα νέα και στεναχώριες! Αν και απαγορεύονται τα σουαρέ, εσείς τις κάνετε τις ζαβολιές σας, γιατί σας συναρπάζει το σκηνικό, οπότε τουλάχιστον εκεί που πηγαίνετε να υπάρχουν ενδιαφέρουσες υπάρξεις! Το φλερτ έχει τη τιμητική του, είστε πιο χαμογελαστοί από άλλες φορές, κρίμα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, αλλά είπαμε και τι έγινε; Ανήσυχοι και δημιουργικοί είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας προς το άγνωστο και ότι προκύψει! Good luck!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας απογειώνει ερωτικά και όχι μόνο! Σαγηνευτικό το άρωμά της, είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί, αποζητάτε αγκαλιές, φιλιά, αγάπες και λουλούδια το διάστημα αυτό! Τυχεροί όσοι έχετε έναν σύντροφο μέσα στη ζωή σας, φροντίστε να εκφράσετε την αγάπη σας και το πάθος σας με κάθε τρόπο! Σα να σας δίνει το σύμπαν μια ακόμα ευκαιρία, να βελτιώσετε τη σχέση σας, όχι επιφανειακά, αλλά σε βάθος! Από την άλλη ανοίγουν οι ουρανοί και γεμίζει το πορτοφόλι σας με χρήματα, που έρχονται ως δια μαγείας! Φτιάχνει κατά πολύ η διάθεσή σας, οπότε εννοείται πως αυτά που επιθυμείτε, καλό είναι να τα διεκδικείτε τη στιγμή που το νιώθετε και ότι προκύψει! Ιδανική περίοδος για να μαζέψετε τα λεφτά σας, οπότε μπορείτε να κάνετε ένα kind reminder σε κάποιες ψυχές εκεί έξω! Μισή ντροπή δική σας, μισή δική τους!

Λέων
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σα να ζεσταίνει τη καρδιά σας με έναν πολύ μαγικό τρόπο! Αν παραβλέψουμε τον κακό χαμό που γίνεται στο σύμπαν με τους λοιπούς πλανήτες, η επιρροή της Αφροδίτης είναι πολύ ερωτική και αγαπησιάρα! Ιδανικές ημέρες για να μονιάσετε με το ταίρι σας, καιρός για γλύκες και πολύ όμορφα συναισθήματα! Κρύο καιρός για δυο, θέματα συντροφικότητας σας βασανίζουν το μυαλό, γιατί οι ελεύθεροι και ωραίοι πώς θα βγάλετε το χειμώνα σας, μονάχοι; Πολλά τα τυχερά τις μέρες αυτές, αρκεί να δείξετε πως είστε διαθέσιμοι. Ανταποκριθείτε σε διάφορα μηνυματάκια που σας έχουν στείλει, λίγο αθώο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Το συναρπαστικό της υπόθεσης είναι να σας κάνουν μια πρόταση γάμου, ή ακόμα καλύτερα να τη κάνετε εσείς! Άλλο η συμβίωση και άλλο το στεφάνι.. θυμίζω.. χαχα! Ένας Φλεβάρης φουλ στον έρωτα!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας βάζει σε πρόγραμμα τρελό! Ξεκινάτε διατροφή τις ημέρες αυτές και γυμναστική στο σπίτι ή ακόμα και στον κήπο! Όπου υπάρχει χώρος τέλος πάντων! Και όταν λέτε μια κουβέντα, δεν υπάρχει δεύτερη, είστε το καλύτερο παράδειγμα! Αρκετοί ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου, ξεθάβετε εκκρεμότητες που έπρεπε να κλείσουν μια φορά και έναν καιρό! Αν ο χρόνος σας περισσεύει, γιατί όχι; Σε κάθε περίπτωση σας πιάνει μια μούρλια να οργανώσετε τα πάντα όλα και μπει το κάθε πράγμα στη θέση του! Έχετε και εκείνο το ύφος, δε νομίζω να σας συμπαθούν και πολύ οι άνθρωποι που βρίσκονται τριγύρω! Καλό είναι τις μέρες αυτές, να συζητάτε με εκείνους που κατανοούν τις ανησυχίες σας, που προβληματίζονται με θέματα παρόμοια με τα δικά σας, γιατί έτσι νιώθετε σαφώς πιο ήρεμοι! Η ιδέα του άλλου, η τέλεια λύση για εσάς!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, επιτρέπει στον έρωτα να μπουκάρει μέσα στο σπίτι σας, με έναν αέρα πολύ μαγικό! Οι ημέρες του Φλεβάρη, είναι ιδανικές για να τις αφιερώσετε στον σύντροφό σας, να αγαπήσετε ξανά από την αρχή, να διώξετε μακριά τα μαύρα τα σύννεφα! Και επειδή τόσο καιρό σας έκανε γλυκά παραπονάκια, για πολλά και διάφορα, θα φροντίσετε να μεταφέρετε το «έξω» - «μέσα»! Ετοιμαστείτε για σουαρέ, για δείπνα, για να του γνωρίσετε άτομα από τον κύκλο σας, που μέχρι χθες δεν είχε ιδέα! Μέσα στις εκπλήξεις είστε, μη καλέσετε στα ξαφνικά κάποιο παλιό φλερτ! Τις μέρες του Αγίου Βαλεντίνου, παίζει να σας κάνουν κάποιο προξενιό και να σας αρέσει κιόλας! Αν όντως αποζητάτε τη συντροφικότητα, τότε μια καλή περίπτωση μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας μαγικά! Αν όμως προτιμάτε τα παιχνιδάκια, το νου σας μη πληγώσετε κανέναν κατά λάθος! 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας κάνει τέρμα σπιτόγατους! Αυτό και αν είναι ένα θαύμα! Το παίρνετε απόφαση πως δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε από τα γεγονότα της εποχής, χειμώνας είναι, μήπως έφτασε ο καιρός να ανανεώσετε την αγαπημένη σας γωνιά; Είτε έχετε πολλά, είτε λίγα, τα επενδύετε στο σπιτάκι σας, γιατί αποζητάτε μια ανανέωση, γιατί πρέπει να φτιάξετε το ψυχολογικό όπως και να έχει! Η αλήθεια είναι πως σας στριμώχνουν, φίλοι και γνωστοί και τώρα που έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας, θα καταφέρουν να σας κάνουν εκείνο το τραπέζι, για να σας ευχαριστήσουν! Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, αφού ξεθάβετε συνταγές πολύ special και αρκετοί τη βλέπετε σεφ μέσα στη κουζίνα σας! Προτείνω να ξεκινήσετε να γράφετε ένα ημερολόγιο, για να θυμάστε πως μια φορά και έναν καιρό, μεταμορφωθήκατε και εσείς σε «δούλα και κυρά»! χαχα.. 

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, ξυπνά τη «Μπουμπουλίνα» που κρύβετε μέσα σας, που σημαίνει πως το διάστημα αυτό γίνεστε επαναστατικοί, αντιδραστικοί και πολύ χαρωποί! Έχετε τα πιστεύω σας, τις απόψεις σας, δε σας νοιάζει το τι και το πως και αποζητάτε ανθρώπους για να τα μοιραστείτε! Το σπίτι άλλο δε σας βαστά, οπότε βρίσκετε τρόπους να ξεπορτίζετε, με τα πόδια, γιατί έτσι σας είναι πιο εύκολο! Μου θυμίζετε λίγο από Αρχαία Ελλάδα, που μαζεύονταν και μιλούσαν για τα κοινά! Κάτι τέτοιο θα βιώσετε, κάτι τέτοιο θα προκαλέσετε, γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, ακόμα και με αγνώστους! Να προκύψει φυσική ανταλλαγή απόψεων και όχι μέσω social media! Ακόμα και εκεί συμμετέχετε σε διάφορες συζητήσεις, είστε ασυγκράτητοι ένα πράγμα! Ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι η κοινωνικοποίηση και η επικοινωνία! Όχι οι εντάσεις!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, φανερώνει τις αδυναμίες σας! Σας πιάνει από το αυτί και σας μαλώνει για τις ανούσιες σπατάλες που κάνετε! Την ακούτε όμως, γιατί έχει απόλυτο δίκιο και θέλει το καλό σας! Εργασία και χαρά έχει το μενού και νέα πράγματα! Αλλάζουν τα δεδομένα, είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το καινούριο, πάντα μέσα στο παιχνίδι, οπότε και τα καλύτερα έρχονται! Εννοείται πως μαζί με όλα αυτά το χρήμα αυξάνεται, δε ξέρω πόσα μηδενικά θα μπουν.. στο τελικό νούμερο, χαχα.. πάντως θα χαμογελάσει το χειλάκι σας! Ιδανικές μέρες για να ψαχτείτε για νέες τεχνικές, μπορεί να αγοράσετε νέο υπολογιστή, νέο κινητό, εκσυγχρονίζεστε γιατί αλλιώς πώς θα απογειωθείτε στο διάστημα; Αφορά τη δουλειά σας φυσικά ακόμα και ένα χόμπι σας! Σε κάθε περίπτωση βγάζετε λεφτά, αλλιώς ποιος ο λόγος να χαλάσετε το χρόνο σας;;;

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι βάλσαμο ψυχής! Είναι το μαγικό χέρι του σύμπαντος που δε σας αφήνει να μείνετε στα σκοτάδια σας για πολύ καιρό, σας συνεφέρει και σας δείχνει το φως! Σας σπρώχνει κιόλας προς τη φωτεινή έξοδο! Έχει και βελάκι! Οι μέρες του Φλεβάρη είναι κυρίως των γενεθλίων σας, οπότε έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι, αφού αρκετοί σας αγαπούν και σας το δείχνουν! Ίσως να είναι πολύ περισσότεροι από όσοι νομίζατε! Τα σουαρέ σας φτιάχνουν πολύ το κέφι, οπότε μη διστάσετε να ανοίξετε το σπίτι σας σε λίγους και καλούς! Οι όμορφες συζητήσεις, φτιάχνουν ζεστή ατμόσφαιρα και διώχνουν μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις! Και επειδή δε μπορείτε να ταξιδέψετε όπως έχετε μάθει τόσα χρόνια, θα φτιάξετε τη γκαρνταρόμπα σας και ίσως να αλλάξετε και μαλλί! Κάντε τα beaute σας, ανανεωθείτε, κάνει καλό στο ψυχολογικό!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας κάνει να κατεβάσετε ρολά! Τις ημέρες του Φλεβάρη γίνεστε τέρμα αντικοινωνικοί, δε θέλετε παρτίδες με κανέναν και για κανένα λόγο! Γίνεστε δυσεύρετοι ακόμα και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Είναι ιδανική περίοδος για ένα ταξιδάκι, τώρα πώς θα γίνει αυτό, εσείς να μας το πείτε! Ψαχουλεύετε έναν τρόπο διαφυγής, γιατί αποζητάτε την ανανέωση μέσα από εικόνες, από τη φύση, από τις ομορφιές του πλανήτη Γη! Όσοι έχετε τα φόντα see you around, όσοι δεν τα έχετε τρομάζω, γιατί συνήθως ξεφεύγετε με τρόπους που βλάπτουν κατά βάθος την υγεία σας! Πχ. Να φάτε μια τούρτα από μόνοι σας! Ήπιο παράδειγμα.. μη το τραβήξω! Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε για να σκεφτείτε το πώς θα κάνετε τη ζωή σας καλύτερη! Η ξάπλα και η γκρίνια φέρνουν τη στασιμότητα και τον πόνο! Οι απιστίες επίσης σα σημαδεύουν.. να θυμίσω!

magicfariel

Φωτογραφία από intographics από το Pixabay