Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια του μήνα: Φεβρουάριος 2021, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα έστω και με μια καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, τι να σας εξηγώ τώρα; Είναι αυτό που λέμε, βλέπει το σύμπαν τα σχέδια που κάνουμε και χαμογελά! Κάτι τέτοιο λοιπόν, οπότε μετά από πολύ κόπο, κατάφερα να κάνω εμφάνιση! 

Ο Φλεβάρης είναι αφιερωμένος εξολοκλήρου στους Υδροχόους! Είναι ίσως ο πιο μαγικός μήνας του έτους, στο σύμπαν προκύπτουν απίστευτοι συνδυασμοί που επηρεάζουν κυρίως, τους Ταύρους, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους! 

Το διάστημα αυτό χρειάζεται να έχουμε γερό στομάχι, απίστευτη υπομονή και τα ντεσιμπέλ όσο πιο χαμηλά γίνεται! Ναι μεν να ξεδίνουμε, όμως με το βάδισμα, τη μουσική, τη γυμναστική, οτιδήποτε δημιουργικό!
Ο Άρης από τον Ταύρο δίνει ρέστα, προκαλεί φουρτούνες και τρικυμίες και απαιτεί δραστικές αποφάσεις και λύσεις σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν! Πρέπει να γίνει ένα φοβερό closer! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο, σα να φέρνει το χρόνο με το μέρος μας, δηλαδή μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά στις υποθέσεις μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας, ή ακόμα και να αναθεωρήσουμε σε ένα ρίσκο! Μια ματιά ακόμα, ή μια συζήτηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο λεπτό! 

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο, πιέζουν πολύ τις καταστάσεις! Επαγγελματικά κυρίως τα ζητήματα, βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, προχωράμε ακάθεκτα προς μια νέα εποχή, που σίγουρα ακόμα είναι απροσδιόριστη και αχαρακτήριστη, όμως βρίσκεται ήδη εδώ και απαιτεί από όλους εμάς, να επενδύσουμε στους εαυτούς μας, να μάθουμε νέες τεχνικές, να αγκαλιάσουμε τις πρωτότυπες ιδέες και να ρισκάρουμε για κάτι καλύτερο! Πόσο τρομαχτικό είναι το άγνωστο, αλλά είναι συναρπαστικό επίσης! Μια νέα αρχή σε όλα, που απαιτεί χρόνο, κόπο, δυσκολίες, κάτι ξεκινάει από την αρχή (το λέω και το ξανά λέω) και πρέπει να δουλέψει σωστά! Ο ονειροπόλος Υδροχόος, φέρνει τις ιδέες, ο Δίας τον στηρίζει και ο Κρόνος απλά τσεκάρει.. Κάτι θα περάσει και κάτι όχι! Δε πειράζει! Ξανά από την αρχή! 

Η Αφροδίτη η τσαχπινογαργαλιάρα βρήκε την εποχή να πάει στους Υδροχόους! Μα δε ρωτούσε πριν; Μα δε της πέφτει κανένας λόγος! Το ταξίδι είναι ταξίδι, κάθε φορά νέες περιπέτειες, νέες γνωριμίες, νέες επαφές, τίποτα δεν είναι το ίδιο! Η Θεά του Έρωτα είναι λίγο γκρινιάρα τις μέρες αυτές, δε της δίνουν καμία σημασία, εδώ ο κόσμος καίγεται και εκείνη στους έρωτές της! Να’ναι καλά η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 11/02 που είναι μια πολύ αισιόδοξη και χαρωπή επιρροή και στηρίζει απόλυτα τις τσαχπινιές της Αφροδίτης! Φαντάζομαι λοιπόν, πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει μια θετική προοπτική! I wish μου απαντώ .. αφού τρώει πόρτα η Αφροδίτη εκείνες τις ημέρες.. τις βάζουν τρικλοποδιές! Αλλά ποτέ δε ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί! Οι τυχεροί στον έρωτα είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Αρκεί να δώσετε λίγη σημασία παραπάνω! 

Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 27/02! Το φινάλε του μήνα! 

Σχεδόν όλο τον Φλεβάρη θα μάχονται οι γήινες ενέργειες με τις αέρινες! Δίας, Κρόνος, Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος, βρίσκονται στον Υδροχόο! Ουρανός και Άρης στον Ταύρο! Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Και Πανσέληνος στη Παρθένο! Φανταστείτε το λιγάκι, κάντε το εικόνα! Θεμέλια ετών γκρεμίζονται! Οι αλλαγές είναι δύσκολες, δυσνόητες! Νέες βάσεις, νέες θέσεις, μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων! Πείσμα, υπομονή και υπομονή υπάρχει και στις δυο τις περιπτώσεις! Όμως διανύουμε την εποχή του Υδροχόου και με τόση συμπαράσταση από το σύμπαν, νομίζω ένα πέρασμά του είναι αρκετό, όπως γίνεται με τους τυφώνες! Οι πόλεις δε φτιάχνονται ξανά από την αρχή; Ίσως με νέες τεχνικές πολύ καλύτερες; Κάτι τέτοιο νιώθω πως ζούμε και θα ζήσουμε και καλή μας επιτυχία!

Έρωτας, Δουλειά και Χρήμα παίρνουν άλλη διάσταση.. 

ψυχραιμία.. 

φιλάκια..! 


Κριός
Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας σχετικά χαοτικός για τα δικά σας τα δεδομένα, αφού πολλοί πλανήτες βρίσκονται και επηρεάζονται από τον Υδροχόο και όσο να’ναι οι ενέργειες του σύμπαντος, δε ταιριάζουν και τόσο σε μια ύπαρξη σα και εσάς! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο, είναι η αιτία που το πορτοφόλι σας δε γεμίζει και τόσο εύκολα, δεν έρχονται όσα υπολογίζατε, οπότε από τη μια τα λιγοστά έσοδα και από την άλλη τα πολλά έξοδα, είναι ένα πρόβλημα πολύ μεγάλο! Η Αφροδίτη και ο Δίας, από τον Υδροχόο, επιμένουν πως ο Φλεβάρης είναι ο ιδανικός μήνας, για δημόσιες σχέσεις, με εκείνα τα πρόσωπα, που έχετε κοινές επαγγελματικές δραστηριότητες! Αγκαλιάζετε όσους πίστεψαν εξαρχής στο πρόσωπό σας, αγκαλιάζετε και εκείνους που ίσως και να σας έχουν βοηθήσει αόρατα! Ερωτικά μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, να ζητάτε αυτό που επιθυμείτε, να προσφέρετε αυτά που σας ζητούν, έξω από τα δόντια! Κανείς δεν είναι μάντης! Επαγγελματικά υπάρχει μια ανακατωσούρα, εσείς στη μέση, ίσως να χρειαστεί να κάνετε τον πυροσβέστη αρκετές φορές! Μην εμπιστεύεστε άγνωστες υπάρξεις!

Ταύρος
Ο Φλεβάρης αιώνες τώρα δε σας ταιριάζει καθόλου! Κατά πόσο μάλλον φέτος, που αρκετοί πλανήτες βρίσκονται στον απρόβλεπτο Υδροχόο! Επί δυο το κακό και λίγα λέω! Αν και είναι ο μήνας των ερωτευμένων, για εσάς έχει το μενού εργασία και καθόλου χαρά, αφού μάχιμο το πεδίο με έντονο παρασκήνιο παρακαλώ πολύ! Ο Δίας και ο Κρόνος αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα, που σημαίνει πως έφτασε ο καιρός να αλλάξετε τακτικές, απόψεις, συμπεριφορές, να ακολουθήσετε την εποχή και να αποδεχτείτε το διαφορετικό, σας αρέσει, δε σας αρέσει! Οπότε για ακόμα μια φορά, δίνετε μια μάχη στη δουλειά σας, να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσετε τη πόρτα σε εκείνους που καιρό τη βγάζουν λάδι στις πλάτες σας! Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, να ξέρετε πως θα σας κοιτάζουν με μισό μάτι! Οπότε πάντα με χειροπιαστές αποδείξεις μπορείτε στη πορεία να τους αποστομώσετε! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας ξεγελάει ερωτικά, τύπου δίνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν, το αμοιβαίο δεν υπάρχει και η απογοήτευση πολύ μεγάλη! Το Φεγγάρι στις 27/02 κρύβει ένα δώρο έκπληξη για εσάς! 

Δίδυμος 
Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας που θα ανοίξετε τα φτερά σας ξανά επαγγελματικά, όμως μη περιμένετε να το πιάσετε από εκεί που το αφήσατε, γιατί μια τρύπα στο νερό! Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, που μιλά για ένα ξεκίνημα από την αρχή, πάνω σε μια εντελώς νέα βάση, αφού κάποιοι φεύγουν από το προσκήνιο και λίγοι μένουν όπως φαίνεται! Το ζητούμενο είναι να παίξετε ομαδικά και όχι ατομικά, γιατί εκεί μηδέν το αποτέλεσμα! Όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, κάτι επικοινωνιακά θέματα θα τα έχετε, αφού όσο να’ναι χάνετε για λίγο τα μαγικά σας τα χαρίσματα, μπερδεύετε τη γλώσσα σας, άλλα λέτε και άλλα εννοείτε! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, επιμένει πως είναι ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις, γιατί μέσα από αυτές, τρέχουν τα μαντάτα και εσείς αρπάζετε τις ευκαιρίες στο λεπτό! Η αλήθεια είναι πως ο Άρης σας θέλει με μουτράκια όλο τον Φλεβάρη, όμως σας κάνει δυνατούς και πεισματάρηδες στους στόχους που βάζετε! Το πορτοφόλι σας γεμίζει, έστω για λίγο, οπότε φεύγουν από τη μέση ενοχλητικοί λογαριασμοί! Ερωτικά έχετε την εντύπωση πως θα σας νταντέψουν! Νομίζετε..! 

Καρκίνος
Ο Φλεβάρης κατά πολύ βάθος, είναι ένας αισιόδοξος μήνας για εσάς! Μπορεί ως πρώτη ματιά να μη δείτε κάποιο φως στο τούνελ, όμως προς τα τέλη του σίγουρα κάτι θα αστράψει στα ξαφνικά! Σας βοηθούν οι πλανήτες, ο Άρης σας λατρεύει το διάστημα αυτό και σας δίνει απίστευτη δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας! Από τη μια ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, είναι η αιτία που βάζετε νέους επαγγελματικούς, πιο δύσκολους στόχους στην ατζέντα σας και από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, κάνουν τη προσωπική σας ζωή λίγο άνω-κάτω! Ανακατεύονται στα πόδια σας άνθρωποι που δε πρέπει, βάζουν λόγια από το πουθενά και εμφανίζονται φαντάσματα από το παρελθόν, που φέρνουν γκρίνια στο σπίτι! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά, είναι παγίδα του σύμπαντος! Ο καθένας με τις επιλογές του και στο σπιτάκι του! Οτιδήποτε αναλαμβάνετε να το φέρνετε εις πέρας, να μην έχετε ενδοιασμούς και να πιστεύετε στον εαυτό σας! Να είστε συνεργάσιμοι είτε συμφωνείτε με τους άλλους, είτε όχι. Αργότερα θα κριθεί ο παίχτης ο σωστός!

Λέων
Ο Φλεβάρης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας, που σας ανταμείβει έτσι όπως σας αξίζει! Οι πλανήτες που βρίσκονται στον Υδροχόο, σας ταιριάζουν πολύ και η αλήθεια είναι πως σας ξεβολεύουν, γιατί τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει και εσείς να ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής! Η Αφροδίτη παρέα με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, όσο να’ναι σας προκαλούν μια αναστάτωση σε θέματα ερωτικά, δε ξέρω τι σενάρια κάνει το μυαλουδάκι σας, πάντως μου μυρίζει μπαρούτι η δουλειά! Από το να γκρινιάζετε και να επαναστατείτε σα τα μικρά τα παιδιά, καλύτερα να ξεπεράσετε τον Λιονταρίσιο εγωισμό σας και να μιλήσετε έξω από τα δόντια για πράγματα που σας ενοχλούν! Ο σκοπός βέβαια είναι να θέσετε προτάσεις, που θα φέρουν λύσεις και τα χαμόγελα ξανά! Ο Άρης από τον Ταύρο, σας κάνει πολύ νευρικούς και ανυπόμονους, οπότε το νου σας, πολλές φορές θα χρειαστεί να συμμαζέψετε τον εαυτό σας! Ο Φλεβάρης είναι σκληρός και ή που θα προστατέψετε τα δικά σας τα συμφέροντα, ή που θα προστατέψουν κάποιοι άλλοι τα δικά τους! Δεν επιτρέπεται αυτό! Δίχως υπερβολές κοιτάξτε να βγείτε οι κερδισμένοι της υπόθεσης! 

Παρθένος 
Ο Φλεβάρης με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι ότι πρέπει για να μάθετε νέα πράγματα που θα σας βοηθήσουν στη δουλειά σας! Βασικά τα project που σας αναθέτουν, είναι τέτοια που θα χρειαστεί να ψαχτείτε, να ενημερωθείτε και να ανταποκριθείτε σε λιγοστό χρόνο, που σημαίνει προκύπτουν νέες ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας! Εννοείται πως σας ζηλεύουν, οπότε δίχως να ανακοινώνετε το τι και το πώς, προχωράτε ακάθεκτα μπροστά και πίσω δε κοιτάζετε.. ποτέ ξανά! Ο καθένας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος! Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο, σα να ρίχνει τις άμυνες, σα να θεωρείτε πολλά δεδομένα, σα να έχετε πολύ ψηλά τον πήχη για την εποχή που ζούμε, να αντισταθείτε και να εξαφανιστείτε σε τέτοιες στιγμές αδυναμίας! Ερωτικά η Αφροδίτη σας ανάβει φωτιές, σας παραπλανά, οπότε ναι μεν μπορεί να υπάρχει ή να βρεθεί σύντροφός, όμως μη τον βάλετε σε καλούπι το διάστημα αυτό.. Ξεχάστε τις ταμπέλες, διώξτε μακριά αρνητικές και καταπιεστικές σκέψεις. Αφήστε τους άλλους να εκφραστούν ελεύθερα! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, στις 27/02 φέρνει εκπλήξεις μυστήρια ευχάριστες!

Ζυγός 
Ο Φλεβάρης είναι ένας άκρως ερωτικός και δημιουργικός μήνας για εσάς, να’ναι καλά η Θεά Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο! Βέβαια, να’ναι καλά και οι λοιποί πλανήτες που κάνουν ένα γερό boost, all together από τον Υδροχόο, ίσως να είναι ο πιο όμορφος μήνας του έτους για εσάς! Ανεξάρτητα από τη κατάσταση της εποχής, ανεξάρτητα από τον ανάδρομο Ερμή, οι μέρες είναι ιδανικές για να φλερτάρετε, για να αγαπήσετε ξανά με τον σύντροφό σας, για να μεταμορφωθείτε σε πεταλουδίτσες και ότι προκύψει! Λίγη ανεμελιά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Ο Άρης από τον Ταύρο, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, είναι ένα κοκτέιλ ολίγον ζόρικο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας! Ναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, όμως να είστε ξεκάθαροι στο τι και στο πως! Να μπει τζίφρα σε όλα τα επίπεδα! Η έλλειψη χρημάτων σκοτεινιάζουν τις σκέψεις σας και λογαριασμοί εμφανίζονται προς πληρωμή, από μια εποχή που ήταν όλα super! Δε το βάζετε κάτω όμως, ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία! Παλέψτε για τα κεκτημένα σας! Μη χαρίζεστε! Να έχετε όμως και τα μάτια σας ανοιχτά.. plan b όπως λένε και στο USA!

Σκορπιός
Ο Φλεβάρης φέρνει το χάος στη ζωή σας, νιώθετε πως όλα βρίσκονται στον αέρα και ανταπόκριση καμιά από κανένα μέτωπο! Πόσο τραγικό είναι αυτό; Με τόσους πλανήτες στον Υδροχόο, λογικό το βρίσκω, για αυτό να είστε ψύχραιμοι, μη κάνετε φασαρία, ακούστε.. το σύμπαν κάτι σας λέει! Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας παροτρύνει, σας σπρώχνει μαγικά και με το ζόρι, να ανταποκριθείτε σε έναν έρωτα πολύ διαφορετικό, από ότι είχατε συνηθίσει ως τώρα! Να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο! Τι είναι αυτό; Μανιτάρι μαγικό σας λέω.. χαχα! Βάλτε τη φαντασία σας μπροστά, ακολουθήστε τη καρδιά σας, είμαι σίγουρη πως θα σας βγάλει στο δρομάκι εκείνο.. Diagon alley.. πόσο τυχεροί είστε, μπορεί να συναντήσετε και τον Χάρι Πότερ! Πόσο μυστήριο; Πόσο πάθος; Ο Άρης από τον Ταύρο και ο Δίας με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, σας έχουν σε μια διαρκή υπερένταση που αφορούν θέματα επαγγελματικά! Καιρός να οργανωθείτε, να δημιουργήσετε, να επενδύσετε στον εαυτό σας, δίχως να γνωρίζει κανείς τίποτα και όταν έρθει εκείνη η ημέρα, να είστε έτοιμοι για όλα! Για εκείνο το βήμα παραπέρα! Ο χρόνος είναι με το μέρος σας! 

Τοξότης
Ο Φλεβάρης είναι ένας πολύ δυνατός μήνας για εσάς, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ο Άρης από τον Ταύρο, ανάβει φωτιές στα μπατζάκια σας, σας θέλει πρώτο μέτωπο, δημιουργικούς στο φουλ και τίποτα να μη σας σταματά! Βρίσκετε αρκετοί την άκρη σας, τα νέα δεδομένα σας έκαναν να ψαχτείτε λίγο αλλιώς και αφού υπάρχει φως, εννοείται πως έχει τρέξιμο πολύ και γιατί όχι;;; Γίνεστε αυστηροί στο περιβάλλον σας και προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για θέματα που αφορούν αποκλειστικά το εγώ σας! Ναι στο ομαδικό πνεύμα, όχι όμως στο 100%! Εσείς λίγο πιο μπροστά και περισσότερο αγχωμένοι, πάντα όμως για καλό σκοπό! Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σας καλοβλέπουν, οπότε αν έχετε την εύνοια αυτών των δυο, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε! Ερωτικά δε το έχετε και τόσο οι δεσμευμένοι της παρέας, σα να αποφεύγετε τις πολλές τις επαφές, γιατί ο ανάδρομος Ερμής ή βάζει λάθος λέξεις στο στόμα σας, ή εσείς δεν αντιλαμβάνεστε το τι σας λένε και δε θέλει και πολύ να πέσει μπουρλότο! Μια περιπέτεια για τους ελεύθερους της παρέας, θα ήταν βάλσαμο ψυχής! Λέτε;;

Αιγόκερως
Ο Φλεβάρης είναι ένας σπουδαίος μήνας για εσάς και πολύ δυνατός επίσης! Ναι μεν το σύμπαν επηρεάζεται από χαοτικές ενέργειες, όμως εσείς βράχος! Ο Άρης από τον Ταύρο συμβάλει σε αυτό, οπότε ναι μεν μπορεί να βράζετε στο ζουμί σας, να είστε στα νύχια που λέμε κάθε μέρα, όλη μέρα, όμως τούτη τη φορά δεν εκδηλώνεστε! Αυτό το βρίσκω άκρως επικίνδυνο, όμως είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, στη παρούσα φάση! Οι δυσκολίες της εποχή, ξεσκεπάζουν το σκάρτο, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, οπότε όλα θα γίνουν στο χρόνο τους, δίχως να γίνετε οι κακοί της παρέας! Το διάστημα αυτό, έχει εργασία και χαρά, όλα πρέπει να μπουν στη θέση τους, να είστε έτοιμοι για αυτά που θα έρθουν! Αναφέρομαι στο γεγονός τύπου καμία εκκρεμότητα από το παρελθόν! Ως δια μαγείας, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σας κάνουν δημιουργικούς, πεισμώνετε για εκείνο το όνειρο, ίσως να έφτασε και η εποχή να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας! Να ζητήσετε μια αύξηση, ή ακόμα να σας τη προσφέρουν! Φανταστικό έτσι; Η αλήθεια πάντως είναι πως κάθε κατεργάρης θα κάτσει στο πάγκο του και θα πει και ευχαριστώ!

Υδροχόος
Τα φώτα της δημοσιότητας όλα επάνω σας, ο φετινός Φλεβάρης είναι όντως μοναδικός και αξεπέραστος! Νευράκια, πολλά νευράκια προκαλεί ο Άρης από τον Ταύρο και ο ανάδρομος Ερμής που να θυμίσω είναι στο ζώδιό σας! Τσίτα είστε, αστράφτει το ματάκι σας και εννοείται πως δε μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο! Τι γίνεται; Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα βήματα! Ψάχνεστε για δραστηριότητες που θα γεμίσουν σίγουρα το χρόνο σας και τη τσέπη σας φυσικά, κάθε εποχή κρύβει απίστευτες ευκαιρίες, που είναι συνήθως για λίγους και καλούς! Επιλέξτε συνεργάτες έμπιστους από όλες τις απόψεις! Μη διστάσετε σε ένα γερό ξεκαθάρισμα.. σχέσεων! Και ξαφνικά τσουπ ο Έρωτας εμφανίζεται μπροστά σας, χτυπά το τζάμι σας διακριτικά και σας αναστατώνει από το πουθενά! Σας αποσυντονίζει! Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και γιατί όχι να μη ζεσταθεί λιγουλάκι και η καρδιά σας; Μπορεί να κοροϊδεύετε την γιορτή των ερωτευμένων, όμως το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη! Η Νέα Σελήνη πέφτει κοντά, οπότε έφτασε η εποχή να δείτε σοβαρά το θέμα έρωτας και συντροφικότητα! Κάτι νέο έρχεται!!!

Ιχθύες
Ως συνήθως, ενώ όλοι πέφτουν στα πατώματα και τραβούνε τις κοτσίδες τους, εσείς μια χαρά! Πώς γίνεται αυτό να μας το πείτε! Ο Φλεβάρης είναι ένας λυτρωτικός μήνας για εσάς, αφού οτιδήποτε σας βαραίνει τη ψυχή, το λέτε έξω από τα δόντια και βρίσκετε τον τρόπο να νιώσετε ελεύθεροι ξανά! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως δραπετεύετε από μια κατάσταση; Από μια σχέση; Μπαίνει ένα τέλος που πραγματικά θα σας κάνει να πάρετε βαθιές ανάσες ανακούφισης! Ως δια μαγείας, όλοι οι πλανήτες σας γλυκοκοιτάζουν, σας φιλούν το βράδυ για καληνύχτα και θέλουν οπωσδήποτε να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον ένα από τα όνειρά σας! Μόνο ο Κρόνος σας χαλά το έργο, γιατί ως πιο ρεαλιστής, δε θα χάνει λεπτό από το να σας υπενθυμίζει, πως αν αποτύχετε σε κάτι, ποιες οι εναλλακτικές! Παραιτήσεις δεν υπάρχουν, μόνο προσπάθεια, επιμονή και υπομονή! Ερωτικά, δε το έχετε και τόσο, έχετε άλλες προτεραιότητες, είστε κουρασμένοι πολύ! Το σύμπαν έχει σκοπό να σας σκανδαλίσει! Φέρνει έναν πειρασμό πολύ φανταστικό, αλλά ίσως και όχι.. Το νου σας, γιατί με lockdown, κρυψώνες λιγοστές.. Να είστε ειλικρινείς και καχύποπτοι! Ωραία τα φλερτ όμως μέχρι εκεί.. Φρόνιμα λοιπόν!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay