Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελειώνει η εβδομάδα σιγά-σιγά και το σύμπαν έχει ακεφιές! Ο Ουρανός, ο Κρόνος, ο Ερμής και ο Δίας, ή είναι τσακωμένοι μεταξύ τους, ή έχουν κάνει ομαδούλα και θέλουν οπωσδήποτε να τη σπάσουν στην Αφροδίτη! Εκείνη όμως έχει ταξίδι σήμερα, αλλάζει ζώδιο, πηγαίνει στους Ιχθύες, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! 


Δυνάμεις πολύ δυνατές, δε μας αφήνουν να ηρεμήσουμε με τίποτα! Βέβαια, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό, αφού μας βοηθούν να πεισμώσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα απρόοπτα της ζωής! Οπότε σήμερα, οτιδήποτε και αν προκύψει, καλό είναι να το δούμε ως μια ακόμα πρόκληση και στη τελική τι έχουμε να χάσουμε; Η γκρίνια δε βοηθά κάπου.. αντιθέτως δείχνει άρνηση και όχι κατανόηση!

Ας πιάσουμε την Αφροδίτη, που ετοιμάζεται να φορέσει τα ανοιξιάτικά της.. Λίγο ακόμα έμεινε και τσουπ.. θα ανθίσει ο τόπος όλος! 

φιλάκια.. 


Κριός
Χαοτική η μέρα σας, σκάνε από παντού διάφορες ενοχλητικές λεπτομέρειες και εκνευρίζεστε τόσο πολύ, που χάνετε τη σειρά σας, ότι και αν σημαίνει αυτό! Σα να δείχνετε πως δε ξέρετε τι θέλετε και αντί να σας αφήσουν στην ησυχία σας, να βάλετε μια τάξη, σας βομβαρδίζουν, μπας και πείτε το ναι ενώ εννοείτε το όχι! Συμπαράσταση δύσκολο να τη βρείτε σήμερα, σα να επανέρχονται σκέψεις δυσάρεστες από το παρελθόν! Βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να βγείτε νικητές τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! 

Ταύρος
Σα να έχετε ξεπαραδιαστεί ένα πράγμα, έχετε πληρώσει όλους σας τους λογαριασμούς και συνεχίζουν να έρχονται και ωχ αμάν! Και πού να βολτάρατε κιόλας; Τι να κόψετε που όλα τελικά είναι ένα μεγάλο αναγκαίο κακό; Το νου σας, γιατί τα λεφτά θα αργήσουν να έρθουν τούτη τη φορά! Τσίτα τα γκάζια στη δουλειά, αν και υπάρχει γκρίνια τριγύρω, εσείς βρίσκετε την άκρη σας και τα φέρνετε όλα εις πέρας επιτυχώς! Ευτυχώς η Αφροδίτη στους Ιχθύες, μπας και ηρεμήσει λίγο η καρδούλα σας. Ο ρομαντισμός επιστρέφει με τα όλα του! 

Δίδυμος
Είστε λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, όμως μέσα στην ημέρα κάποια στιγμή θα ξεμπερδέψει το κουβάρι και ίσως να βρείτε και την άκρη του νήματος! Και τη στιγμή που είστε έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα, τσουπ ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μια ψυχή έχει να σας προτείνει κάτι που θα σας αρέσει πολύ! Μήπως καιρός για δράση ξανά; Ερωτικά μπάχαλο η κατάσταση, δε πιστεύω να φλερτάρετε με το απαγορευμένο; Μακριά από ανθρώπους που δεν έχουν μπέσα! Ωραία μέρα για να βολτάρετε, τα φιλαράκια σας πού είναι;; 

Καρκίνος
Μελαγχολική η διάθεσή σας κατά βάθος, αφού το μυαλό σας ταξιδεύει σε εποχές που είχατε όνειρα, που επιθυμούσατε ας υποθέσουμε έναν καλό σύζυγο, να φτιάξετε μια όμορφη οικογένεια! Μπορεί όμως να σκέφτεστε το εντελώς αντίθετο! Τύπου πώς μπλέξατε έτσι, αφού μια χαρά ήσασταν και μόνοι! Του λωλού ένα πράγμα, συνεπώς γίνεστε αντιδραστικοί και επιθετικοί, ως συνήθως άνευ λόγου και αιτίας και στα πιο άσχετα άτομα! Όταν αποφασίσετε το τι θέλετε, να μας το πείτε να γνωρίζουμε! Για να συνέλθετε! 

Λέων
Οι ευαισθησίες σας στο φουλ από νωρίς το πρωί, ξαφνικά νιώθετε πως αγαπάτε όλο τον κόσμο, ή όχι και τόσο και πρέπει να το δείξετε και να το πείτε με κάθε τρόπο! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, προκαλεί τη λογοδιάρροια και ξαφνικά γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Καλά μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια σε εκείνους που μέχρι εχθές δε θέλατε να δείτε μπροστά σας! Μια στιγμή αδυναμίας, ας μη σας μπλέξει στη πορεία! Αν κάτι σας βαραίνει τη καρδιά, προσπαθήστε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας! Άσχημη μέρα για ναζάκια! 

Παρθένος 
Με το ζόρι να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, ενώ δε σας περισσεύουν! Κλάψτε λιγάκι, γιατί όλο και κάποιος θα σας λυπηθεί, τσουπ έφτασε και η πυροσβεστική! Πεσμένα τα κέφια σας, έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, κάντε υπομονή δεν είστε οι μόνοι! Ευτυχώς η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να βελτιώσει τα ερωτικά σας και να αποκτήσουν νόημα ξανά! Ρομαντικές οι μέρες σας, αποκτάτε και ένα γλυκό υφάκι, δύσκολο να σας αντισταθούν! Διώξτε μακριά τις αρνητικές σκέψεις και δείτε την αλλιώς τη δουλειά!

Ζυγός 
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να σας ανακοινώσουν πως ένα νέο project είναι στα σκαριά και πως σας θέλουν στη παρέα τους! Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φως, από υπομονή δε ξέρω πως τα πάτε, αλλά ας υποθέσουμε πως λίγο ακόμα έμεινε και μετά θα ανοίξουν οι ουρανοί ξανά! Μέρα ζόρικη για το ψυχικό σας τον κόσμο, αφού το Εγώ σας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, εσείς τα ξέρετε όλα καλύτερα, εσείς έχετε πάντα δίκιο, το δικό σας θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει! Σα τα κακομαθημένα τα παιδιά, αποζητάτε τη προσοχή όλων!

Σκορπιός 
Μπορεί εσείς να τα έχετε όλα τακτοποιημένα γιατί σήμερα θέλετε να ξενοιάσετε, να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, όμως υπάρχουν κάποιοι στη παρέα που θα σας χρειαστούν άμεσα! Σας τη χαλούν τη ζαχαρένια, αλλά αν είναι να επιτύχετε κάτι ομαδικά, τότε μπείτε στο παιχνίδι και μη λέτε κουβέντα! Ευθύνες θα σας τις ρίξουν έτσι και αλλιώς, όμως μη δώσετε σημασία, κουβέντα να γίνεται! Ως δια μαγείας εμφανίζονται ερωτικές ορεξούλες, οπότε μήπως να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς; Ένα μήνυμα είναι!

Τοξότης 
Είστε μέρες μέσα στη γκρίνια, γιατί τελειώνει ο Φλεβάρης, έχετε ένα σκασμό υποχρεώσεις να τακτοποιήσετε και έσοδα μηδέν! Στη τσίτα από όλες τις απόψεις, με τη γκρίνια όμως δε σώνεται η δουλειά, οπότε μήπως σήμερα να πάτε να δείτε τα φιλαράκια σας, να μιλήσετε, να τα βγάλετε τουλάχιστον από μέσα σας;;; Και μέσα στη μαυρίλα και τη καταχνιά, μπορεί να σας προτείνουν μια ιδέα, πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα και να ενθουσιαστείτε τρελά! Η Αφροδίτη σίγουρα θα σας ηρεμήσει τις επόμενες ημέρες! Έχει σχέδιο!

Αιγόκερως
Είστε λίγο πυρ και μανία, επαγγελματικά τα βάσανά σας, πού θα πάει όπου να’ναι όλα θα μπουν στη θέση τους και ξανά μανά από την αρχή! Ότι σας λένε το παίρνετε στραβά και παρεξηγείστε στο λεπτό, ενώ δεν υπάρχει καν λόγος για τέτοια συναισθήματα και συμπεριφορές! Προτιμήστε την απλή μέθοδο στο κάθε τι και τα πολύπλοκα στο συρτάρι! Λεφτά έρχονται από το πουθενά και ευχαριστιέται η σκληρή καρδούλα σας! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, φτιάχνει ρομαντικές καταστάσεις για εσάς, οπότε τσουπ έφτασε και το μηνυματάκι!

Υδροχόος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, σα τα μικρά τα παιδιά, αν και το σύμπαν δεν είναι και τόσο στα κέφια του! Σήμερα δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ένα ταξιδάκι όπου να’ναι να αλλάξετε παραστάσεις, να καθαρίσει το μυαλό σας, να νιώσετε εσείς! Ή αεροπλανάκι και άντε γειά ή αυτοκινητάκι και ότι προκύψει! Extreme και τολμηροί μόνο η μπέρτα του superman σας λείπει! Ερωτικά είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να μιλήσετε γλυκά στο ταίρι σας! Σειρά σας να φτιάξετε όμορφη κατάσταση! 

Ιχθύες
Ξαφνικά έχετε ανοίξει δουλειές με φούντες που λέμε στο χωριό μου και δε ξέρετε με τι να πρώτο ασχοληθείτε! Μη κάνετε πάσα δουλειές σε άλλους, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για το πώς θα τις χειριστούν! Καλύτερα να σας πιάσει το βραδάκι και να είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω και τη μουρμούρα! Πατήστε λίγο φρένο γιατί από σήμερα η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ξεκινήστε σιγά-σιγά να ντύνεστε πιο όμορφα, γιατί μερικά κομπλιμέντα μπορούν να σας φτιάξουν πολύ τη διάθεση!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay