Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου 13/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προσμένοντας το χιόνι λοιπόν, σα τα μικρά τα παιδιά, αγωνιούμε για ένα από τα πιο μαγικά καιρικά φαινόμενα της φύσης! Κάθε τι που συμβαίνει, έχει τη θετική και την αρνητική πλευρά του! Ναι μεν αλλά!
Όμως ο σκοπός είναι το παραμύθι! Ένα χιονισμένο τοπίο! Μια φάτσα κολλημένη πάνω στο τζάμι που να κοιτάζει ψηλά τον ουρανό και να φωνάζει, χιονίζει!!! 




Είναι συναρπαστικό για εμάς τους νότιους, πολύ συνηθισμένο για τους βόρειους! Τελικά όλα είναι ωραία στη ζωή αυτή.. δε λέτε; 😀! 

Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, παρέα με τον Ουρανό, προκαλούν απίστευτη ένταση και η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Τη κατάσταση τη σώνει ο Ποσειδώνας ο οποίος έχει τα κέφια του και σα να ηρεμεί τον Άρη από τις επιθετικές του τις διαθέσεις! Σα να τον γλυκαίνει!
Οπότε το ΣΚ αυτό έχει ρομαντικό φόντο, σιγοντάρει και το σύμπαν σε αυτό, από τη μια το τοπίο έξω, από την άλλη η καλή η διάθεση, οπότε γιατί όχι; Είναι ένα μαγικό ΣΚ από αστρολογικής άποψης! Όνειρα μικρά, μεγάλα, δεν έχει σημασία, ίσως και να πραγματοποιηθούν!

⭐ “..magic is something you make..” ⭐

φιλάκια 


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θα αραδιάσετε όλους σας τους λογαριασμούς στο τραπέζι και θα πάθετε ένα σοκ, γιατί αν κάνετε τις προσθαφαιρέσεις, δε βγαίνει ο μήνας με τίποτα! Ως δια μαγείας λοιπόν, η οικογένειά σας, ο σύντροφός σας, παίζει να σπάσουν ακόμα και τον κουμπαρά για να σας βοηθήσουν! Ωραία ημέρα για να ανοίξετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να είναι αγάπης μόνο, γιατί από γκρίνιες χορτάσατε το προηγούμενο το διάστημα! 

Ταύρος
Ο Άρης στο ζώδιό σας δίνει ρέστα τις μέρες αυτές και προκαλεί μυστήριες καταστάσεις πίσω από τη πλάτη σας! Όμως Σάββατο σήμερα, τα νέα του σύμπαντος είναι ευχάριστα, μπορεί ως δια μαγείας να ικανοποιήσετε μια βαθιά σας επιθυμία! Να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους, μη κρατάτε μέσα σας διάφορα που σας τρώνε το σαράκι! Μη πάρετε τους δρόμους σε καμία περίπτωση, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! 

Δίδυμος
Τις ημέρες αυτές λογικά πρέπει να είδατε χρήματα στις τσέπες σας και να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Ότι και αν σας πω, αποζητάτε ένα τρελό shopping therapy, γιατί έχετε καιρό να κάνετε δωράκια στον εαυτό σας! Πώς θα γίνει αυτό; Μόνο εσείς γνωρίζετε! Μια ανησυχία τύπου να μείνετε στο σπιτάκι σας, ή στο σπίτι ενός φίλου; Απαραίτητη η παρουσία σας σε όλες τις περιπτώσεις, όμως μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια γιατί μόνο σε μια μεριά θα καταλήξετε! Στο σπίτι σας ή στο σπίτι του άλλου;;;

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για να κάνετε μια τρελή ανασκαφή μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Λογικά ή στο υπόγειο, ή στην αποθήκη, ή στο πατάρι, αποζητάτε χώρο ελεύθερο, έφτασε και το ξεσκαρτάρισμα! Και κάπως έτσι από τη μια οι φωτογραφίες, από την άλλη αντικείμενα από το παρελθόν σας, φέρνουν μια συγκίνηση, βλέπω να εξαφανίζεστε και να σας γυρεύουν! Ρομαντικό το φόντο της ημέρας, οπότε μήπως να δίνατε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σας; Κρύο καιρός για δυο και τα σχετικά; 

Λέων
Μέρα που σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και δε φεύγει με τίποτα! Έχετε δίκιο στα πάντα όλα και αποζητάτε να σας το λένε και να σας θαυμάζουν και να σας έχουν ώπα-ώπα και γίνεστε σίγουρα οι ενοχλητικοί της παρέας! Εντάξει, αποδεχτείτε και την άποψη, το μάθημα που έγινε πάθημα, γιατί έτσι μετά θα το σκεφτούν να σας αμφισβητήσουν! Φροντίστε να μαζέψετε τα λεφτά σας, να μη σας οφείλουν ούτε 1 ευρώ και μετά χαλαρώστε! Αν θέλετε αγάπες και λουλούδια, πρέπει να ηρεμήσετε λιγάκι! 

Παρθένος
Και επειδή είναι ένα χειμωνιάτικο Σάββατο, φροντίστε να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα και να προσκαλέσετε τον καλό σας, γιατί κρύο καιρός για δυο! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε ένα φλερτ, καλό είναι να ξεκινήσετε τα γλυκά νιαουρίσματα από νωρίς, για να προετοιμάσετε το έδαφος! Να έχετε κατά νου, το σενάριο του χιονιού, οπότε φαγητό να υπάρχει, ζεστασιά, καλό κρασί και υπέροχη παρέα! Όλα πρέπει να τα γράψω; Βάλτε τη φαντασία σας μπροστά και ότι προκύψει! Ζητήστε για να λάβετε!

Ζυγός 
Και επειδή έχετε βαρεθεί μέσα στο σπίτι, γυρεύετε τρόπους να εξαφανιστείτε, προφανώς θα είναι το σπίτι ενός άλλου φίλου, που από εκεί παίζει να περάσουν όλοι και ξαφνικά να και το σουαρέ! Το θέμα είναι πως αν υπάρχει σύντροφος, υπολογίζετε δίχως αυτόν και ίσως να προκύψουν παραπονάκια μέσα στην ημέρα! Μπορεί το ταίρι σας ή το φλερτ σας να έχει άλλα κατά νου και εσείς επειδή θέλετε να επικοινωνήσετε με κόσμο και κοσμάκι, ξαφνικά να του κόψετε τα φτερά! Συζητήστε καλύτερα για τα πλάνα της ημέρας! 

Σκορπιός
Μέσα σε μια αγκαλιά σας βλέπω χωμένους σήμερα, με το μυαλό σας να ταξιδεύει σε έναν έρωτα που συνέβη μια φορά και έναν καιρό! Ελπίζω η αγκαλιά να είναι φιλική, γιατί οτιδήποτε άλλο φέρνει πόνο και λίγα λέω! Οι εργασιομανείς Σκορπιοί, το νου σας, γιατί κάποιοι θέλουν να σας εκθέσουν στα μάτια του κόσμου! Βρείτε τον τρόπο να τους ξεσκεπάσετε και ότι προκύψει! Αισιοδοξείτε σήμερα, διαπιστώνετε πως αν επιμένετε στους στόχους σας, όλο και κάτι ωραίο σας συμβαίνει! Είτε αφορά το χρήμα, είτε μια δίαιτα! 

Τοξότης
Το ΣΚ αυτό δε σας βλέπω να βγαίνετε από το σπιτάκι σας, ούτε καν από τις πιτζάμες σας! Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα αφήσετε όλα ακατάστατα γιατί ο σκοπός είναι να αράξετε σε ένα καθαρό, μοσχομυριστό περιβάλλον! Ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές σας τις σκοτούρες, καλό είναι να μονιάσετε με τους ανθρώπους σας, να πείτε μερικές όμορφες κουβέντες, να γλυκάνετε το τοπίο, γιατί ο σκοπός είναι να αγαπήσετε και όχι του ποιος φταίει για το οτιδήποτε! Ένα δωράκι ίσως να λάβετε πολύ μοναδικό!

Αιγόκερως
Όσοι εργάζεστε από το σπίτι, οι καλλιτέχνες της παρέας, να ξέρετε πως τις μέρες αυτές ανεβαίνουν οι δουλειές σας και φτιάχνετε καλό κομπόδεμα! Βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας και ξαφνικά τη βλέπετε δάσκαλοι της ζωής και πονοκεφαλιάζετε τους άλλους κανονικά! Ότι έχετε να πείτε, έξω από τα δόντια, σα να σας δίνουν την ευκαιρία αυτή στα καλά τα καθούμενα! Να είστε ευγενικοί και ας στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι, γιατί ναι μεν κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους, όμως με όμορφο τρόπο!

Υδροχόος
Μια υπέροχη μέρα για εσάς, θα σας θαυμάσουν τόσο πολύ, που θα νιώσετε επιτέλους λίγη ζεστασιά μέσα στη καρδιά! Σα να έχετε το μέλι, όλο και κάποιος θα περάσει από το σπίτι σας, οπότε ίσως και να προκύψει σουαρέ, για αυτό όσο είναι νωρίς συμμαζέψτε το! Μη σας βρουν μέσα στην ακαταστασία! Ακόμα και λεφτά μπορεί να σας επιστρέψουν, δίχως να τα έχετε ζητήσει και να συγκινηθείτε πολύ! Όσο χαρωπή και αν είναι η μέρα σας, άλλο τόσο, το μυαλό σας ταξιδεύει κάπου στα παλιά! Τι είναι αυτό που σας βασανίζει τη ψυχή;

Ιχθύες
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, τη βλέπετε πολύ extreme τη δουλειά, τύπου τα προλαβαίνετε όλα και πως στο τσακ παρά τσακ θα τη γλιτώσετε! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, αν γυρεύετε τρόπους να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας, αφήστε τα θέματά σας για τελευταία στιγμή και μετά τσίτα η κατάσταση! Του λωλού ως συνήθως! Ο Ποσειδώνας ρίχνει στάχτη στα μάτια σας, οπότε ίσως και να μη βλέπετε την αληθινή διάσταση των γεγονότων που προκύπτουν! Ευτυχώς που υπάρχουν δυο τρεις καλές νεράιδες που σας βοηθούν! ..

magicfariel

Φωτογραφία από JL G από το Pixabay