Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδιο: Σκορπιοί μου, η Αφροδίτη και ο Άρης τρέφουν το «Εγώ» σας! by MagicF’Ariel..

Σκορπιός
Είστε που είστε μυστήριοι από μόνοι σας, ο Άρης και η Αφροδίτη τις μέρες αυτές σας κάνουν ακόμα πιο πολύ!

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στο σύμπαν, σας κυριεύουν μαγικές ενέργειες που σας βάζουν σε παράξενες διαδικασίες! Φουντώνει το «Εγώ» σας και δυσκολεύετε πολύ τα πράγματα στις σχέσεις σας! Πρέπει να περάσει το δικό σας αμέτι μουχαμέτι! 


Θέλετε να ικανοποιήσετε τις δικές σας τις επιθυμίες γιατί το αξίζετε, ναι μεν σωστό αυτό, αλλά όταν εμπλέκονται και άλλοι στη μέση, ή τους «διαγράφετε» από το τοπίο ή ρωτήστε πριν αποφασίσετε! Εκπέμπετε κάτι σκοτεινό, για κάποιους άκρως γοητευτικό, για κάποιους άλλους ολίγον τρομαχτικό! Απότομοι και σκληροί τα μάτια σας αστράφτουν και βροντούν για όσους σας γνωρίζουν καλά!

Ο Κρόνος με τον Ουρανό σιγοντάρουν σε συμπεριφορές απόλυτες που πληγώνουν τους άλλους! Ξαφνικά λοιπόν, μπορεί να σας περάσει η ιδέα τύπου, πως αξίζετε καλύτερο σύντροφο από αυτόν που ήδη έχετε, πόσο τραγικό είναι αυτό;
Οι ελεύθεροι Σκορπιοί αποζητάτε ίσως και το κουτί με τα σπίρτα! Η μοναξιά είναι πολύ ζόρικη, κάποια στιγμή θα αναθεωρήσετε, πού θα πάει;;; Χωρισμούς και δράματα μυρίζομαι τις ημέρες αυτές! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως μέχρι χθες όλα φαίνονταν μέλι-γάλα και ξαφνικά χαμός!

Ερωτικές ανησυχίες έχετε, γιατί ενώ αγαπάτε κάποια ψυχή, κοιτάζετε αλλού! Κανένας πλανητικός συνδυασμός δε θα σας αφήσει να ησυχάσετε! Έφτασε ο καιρός να επιλέξετε, εκείνους που θα είναι δίπλα σας, από εδώ και πέρα! Στη βάση μιας σχέσης θα υπάρχει η αγάπη ή το συμφέρον; Οι άτακτοι της παρέας, φλερτάρετε πολύ και όπως πάνε και όπως έρθουν τα πράγματα! Εσείς μπορεί να περνάτε ωραία, αλλά σε καμία περίπτωση μη μοιράσετε ελπίδα! Σχέσεις μιας βραδιάς.. Είναι αρκετό! Για ποιον από όλους και σε ποια εποχή; 

 magicfariel

Φωτογραφία από Pete Linforth από το Pixabay