Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής 14/02/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και πιστεύω πως ο Έρωτας είναι παντός καιρού, αφήνομαι να παρασυρθώ σε αυτή τη γιορτινή ημέρα, γιατί η αλήθεια είναι πως λείπει πολύ το χρώμα μέσα από τη ζωή μας! 

Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο γκρίζο φόντο της ημέρας, είναι ότι πιο όμορφο! Μια ρομαντική αθώα σκέψη! Όλα αυτά φυσικά απαιτούν συναίσθημα και σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο που μας αρέσει, που έχουμε δίπλα μας καθημερινά! 


Θα μου πείτε είναι καιρός για τέτοια; Ναι, είναι! Γιατί έχουμε χάσει το δρόμο μας, το νόημα της ζωής! Της αγάπης και του έρωτα! Δύσκολο πράγμα η συντροφικότητα, δύσκολες οι σχέσεις, όμως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που μάχονται καθημερινά για να διατηρήσουν μια φλόγα που σιγοσβήνει κάθε μέρα και πιο πολύ! Οπότε ναι! Ένα λουλούδι και ας είναι από τον κήπο, ας είναι και του γείτονα.. (ψιτ μυστικό) 😄! Σημασία έχει η σκέψη, σε μια εποχή τόσο ανεπανάληπτα δύσκολη! Είμαι πολύ ρομαντικιά η Ταυρίνα τι να κάνουμε τώρα;

Ο Άρης σα να έχει βγάλει τη στολή του, βρίσκεται εκτός μάχης, όμως ρίχνει και ένα βλέφαρο πού και πού! Τον υπνώτισε ο Ποσειδώνας που ως δια μαγείας βρίσκεται στο αστρολογικό προσκήνιο των ημερών, θολώνει πολύ το τοπίο, αποζητά ρομαντζάδες και συναισθηματισμούς! Όμως επιμένω, πως στο σύμπαν γίνεται της μουρλής! Η Αφροδίτη πού είναι; Τι κάνει; Ο ανάδρομος Ερμής γιατί σκαλίζει υποθέσεις από το παρελθόν; Τι έχει να κερδίσει κανείς; Πού είναι ο Κρόνος να συμμαζέψει λίγο τη κατάσταση; 
Και Έρωτας δίχως Πλούτωνα, υπάρχει; Δεν υπάρχει! 💘

Ο φτερωτός Άγγελος έχει τρελά κέφια λέμε; Νομίζω είναι λίγο ζαλισμένος.. Ότι να’ναι.. χαχα!

φιλάκια..


Κριός 
Μέρα που περιμένετε να κάνουν οι άλλοι μια κίνηση! Να σας μιλήσουν όμορφα, να σας προσφέρουν έστω ένα τριαντάφυλλο! Το θέμα είναι εσείς πώς θα ανταποδώσετε σε μια τόσο γλυκιά στιγμή; Ας είναι αμοιβαίο και όχι εγωιστικό! Το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, βάζετε προτεραιότητες, μιλάτε μόνοι σας, επιλέγετε λύσεις διαφορετικές, οπότε καμία διάθεση για ρομάνς! Τα φιλαράκια σας είναι βάλσαμο ψυχής παρέα με ένα κουτί σοκολατάκια! Μη τα βάψετε μαύρα, Κριαράκια μου μοναχικά! Μια χειμωνιάτικη Κυριακή είναι άλλωστε! 

Ταύρος
Μια χειμωνιάτικη και πολύ κρύα Κυριακή, τι και αν γιορτάζει ο Έρωτας, τα σοκολατάκια είναι στο μυαλό σας και οι φράουλες ίσως; Δεν έχετε καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που σας απασχολούν στη παρούσα φάση! Αφήστε όμως τον σύντροφό σας να σας πλησιάσει, επικοινωνήσετε σε βάθος και στη πορεία πολλά μπορούν να αλλάξουν! Μέρες που σας φλερτάρουν επίμονα! Αποφύγετε ευγενικά τις ενοχλητικές υπάρξεις, όμως αν σας αρέσει ένα πρόσωπο μη ντραπείτε να του το δείξετε! Ο Άρης φέρνει τα μπερδέματα και ο Ποσειδώνας ακόμα πιο πολύ! 
 

Δίδυμος
Πολλές φορές λειτουργείτε κάπως αντιδραστικά! Δηλαδή επειδή είναι σήμερα η γιορτή των ερωτευμένων, ας ρίξετε έναν τσακωμό, ας πείτε ένα χωρίζουμε, έτσι για το σασπένς! Δε μας τα λέτε καλά, αταξίες μυρίζομαι, μήπως κάποιος σας έχει ξελογιάσει και αλλάζετε ρότα; Βρήκατε τη μέρα φυσικά! Unbelievable! Το μυαλό σας πιο πολύ είναι στο να παρευρεθείτε σε ένα σουαρέ, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σαχλαμαρίσετε, να γελάσετε, παρά σε τετ α τετ καταστάσεις! Ο καθένας όπως νιώθει καλύτερα! Το ιδανικό είναι να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό για να ξεχαστείτε.. Ηρεμία πάνω από όλα! Το νου σας γιατί πέφτετε από μόνοι σας στις παγίδες που φτιάχνετε!

Καρκίνος
Όπως φαίνεται το πρόγραμμά σας για σήμερα είναι φουλ και σας έχει ξεφύγει ο Έρωτας φυσικά! Χλωμό τα σοκολατάκια, όμως μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς, άκρως απολαυστικό, περνάνε όλα! Κάπου έχετε σχεδιάσει να πάτε, προτιμάτε τις βόλτες με τα πόδια, θέλετε οπωσδήποτε να συναντήσετε κάποιες υπάρξεις, φιλικές κυρίως και χρήσιμες μιας που υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και όχι μόνο! Μπούρου-μπούρου από εδώ και από εκεί, η ιδέα της τούρτας θα αρέσει και στον σύντροφο αν υπάρχει κάπου εκεί έξω και προσμένει τόσες ώρες μόνος! Αλλιώς η πιο γλυκιά παρέα για απόψε! Το κρύο θέλει λιχουδιές και καλή συντροφιά επίσης..

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε από εκείνους που θα τρέξετε να αγοράσετε λουλούδια, σοκολάτες, τούρτες, ότι καρδιά βρείτε μπροστά σας γιατί όχι; Αρκεί φυσικά να είστε ερωτευμένοι και το πρόσωπο να είναι υπαρκτό και δίπλα σας! Μεταξύ σοβαρού και αστείου η φαντασία σας πολλές φορές σας ξεγελά! Με όμορφη διάθεση σήμερα, γίνεστε χαλί να σας πατήσουν, όμως δε ξέρουν πως αν ο Άρης θυμώσει, το σκηνικό γκριζάρει στο λεπτό! Μη κάνετε σχέδια δίχως να υπολογίσετε το ταίρι σας! Μπορεί σήμερα να μην υπάρχει χρόνος για να θυμηθείτε τα παλιά! Το φλερτ όμως έχει τη τιμητική του! Μη βαριέστε!

Παρθένος
Για κάποιο λόγο λειτουργείτε πολύ αντιδραστικά σήμερα, είστε κάπως απότομοι και επιβλητικοί! Από τη μια θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να σοκαριστεί ο κόσμος όλος, από την άλλη δε τολμάτε, οπότε ξινά τα μουτράκια, πυρ και μανία με το παραμικρό! Το ζητούμενο δεν είναι να βράσετε με το ζουμί σας, αλλά να αρπάξετε την ευκαιρία και να εκτεθείτε λιγουλάκι συναισθηματικά! Ο τολμών νικά πολλές φορές και αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η προσπάθεια μετράει! Μάχιμος ο Άγιος Βαλεντίνος στη περίπτωση τη δική σας, ως συνήθως! Θα έχει happy end τουλάχιστον;

Ζυγός 
Μετά από τα χθεσινά καμώματα, σήμερα εννοείται πως θα γίνετε χαλί να σας πατήσουν! Ο σύντροφός σας ολίγον θυμωμένος, για να πέσει στις γλύκες σας, θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια! Κάποιος θα καθαρίσει μόνος του το σπίτι, κάποιος θα μαγειρέψει ένα ιδιαίτερο γεύμα, κάποιος ίσως να φτιάξει και γλυκό! Καλά, να παραγγείλετε κάτι από έξω και να σας το φέρουν από τη πίσω πόρτα! Σιγά μη γίνετε και σεφ Κυριακάτικο! Όπως και να έχει, να είστε ευγενικοί με το πρόσωπο που σας αρέσει, το φλερτ σας να είναι παιχνιδιάρικο και μέσα από τις κλασικές μαλαγανιές σας σίγουρα θα σας αγαπήσουν ξανά! 

Σκορπιός
Καλά εννοείται πως δε σας αρέσουν καθόλου αυτά τα γλυκανάλατα, όμως μεταξύ μας ένα σοκολατάκι σε σχήμα καρδούλας, είναι πάντα μαγικό! Βέβαια, κάνετε μουτράκια σήμερα, θέλετε να τραβήξετε τη προσοχή των άλλων, θέλετε να δείτε τι θα κάνουν για εσάς! Σας αγαπά κανείς; Σας σκέφτεται κανείς; Σα τα μικρά τα παιδιά! Γίνεστε σκληροί και απότομοι με το ταίρι σας, τύπου δε συγκινείστε από τη γιορτή των ερωτευμένων, όμως στο τέλος θα υποκύψετε, γιατί η αγάπη είναι πολύ δυνατή, όπως και ο έρωτας! Οι ελεύθεροι Σκορπιοί τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά και επιδιώκετε αγκαλίτσες και φιλάκια απόψε..!

Τοξότης
Προτιμάτε να εκτονωθείτε δημιουργικά, παρά το οτιδήποτε άλλο, όμως για να υπάρξουν οι γνωστές – άγνωστες ισορροπίες, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Ναι στις καλλιτεχνίες, ναι όμως και σε ένα ωραίο ζεστό φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό! Κυριακή άλλωστε, χειμώνας φουλ, είναι υπέροχο το σπίτι να έχει μυρωδιές! Συγκινείστε το ταίρι σας με κάτι που σπάνια φτιάχνετε! Αποφύγετε τις υποσχέσεις, γιατί φέρνουν αναβλητικότητα! Το μαζί εδώ και τώρα είναι αποτελεσματικό στα σίγουρα! Κλείστε τα τηλέφωνα, τους υπολογιστές, τη τηλεόραση, η μουσική είναι άκρως ψυχοθεραπευτική! Αν είστε ελεύθεροι χορέψτε! Για πάρτη σας! Μια νέα γνωριμία ίσως προκύψει σήμερα!

Αιγόκερως
Το μυαλό σας είναι σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν, τύπου να συμμαζέψετε την ακαταστασία γιατί πώς θα σας βρει η νέα εβδομάδα! Ο σύντροφός σας, σίγουρα πιο ρομαντικός και ερωτιάρης από εσάς, θα φροντίσει να μπει στα πόδια σας και να σας αλλάξει τη διάθεση, αφού πρώτα σας φουντώσει κάπως! Και τι έγινε; Μια ατάκα που σας εκνευρίζει απίστευτα! Πάθος και γκρίνια μυρίζομαι, αλλά γιατί όχι; Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι προτιμάτε τις μοναξιές σας, γιατί τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο! Πολλά τα αθώα φλερτ που σας έχουν πονοκεφαλιάσει το τελευταίο τον καιρό! Τι τάξατε πάλι;

Υδροχόος
Καλά δείχνετε πως δε σας νοιάζουν αυτές οι «εμπορικές» γιορτές, όμως μια καρδούλα την αποζητάτε και ας είναι ένα emoji! Μέχρι και προχθές ήσασταν οι κακοί της παρέας, όμως σιγά-σιγά βρίσκετε τα δίκια σας και νιώθετε πιο όμορφα! Γαληνεύει το θηρίο που κρύβετε μέσα σας! Αρκετοί σας θέλουν σοβαρά ζευγαρωμένους φέτος, είναι και η εποχή της συντροφικότητας, οπότε κάποιοι ίσως και να απολαμβάνετε τέτοιες στιγμές για πρώτη φορά στη ζωή σας, κάποιοι όμως αγωνιάτε για τη στιγμή της απόδρασης! Αυτό που ο Άγιος Βαλεντίνος είναι Υδροχόος, με ξεπερνά! Business and pleasure as always.. έχει και φέτος..! Αργούν τα ταξίδια ακόμα..

Ιχθύες
Σας χτυπάει κατακούτελα το αστρολογικό της ημέρας, ο Ποσειδώνας κρύβεται πίσω από τη ρομαντική διάθεση που έχετε! Βέβαια, η φαντασία σας καλπάζει και ονειρεύεστε ιππότες και δράκους και δε νομίζω να σας βγει και τόσο το σενάριο, οπότε πριν πέσετε στα πατώματα, μήπως να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά; Σας αγαπούν και σας το δείχνουν κάθε μέρα, οπότε δε χρειάζεται να ρίξει το ταίρι σας βεγγαλικά στον ουρανό! Είπαμε..! Σήμερα στο όνομα του Αγίου Βαλεντίνου όχι απλά ζητάτε να σας προσφέρουν τα πάντα όλα, αλλά φτιάχνετε και λίστα για να μη ξεχάσετε κάτι! Προσπεράσετε το υλικό κομμάτι, από συναίσθημα πώς τα πάτε;;; Το νου σας σε αταξίες ερωτικές! Μια ύπαρξη σας μπαίνει στο μάτι!

magicfariel

Φωτογραφία από kalhh από το Pixabay