Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Τα Ζώδια της Κυριακής 07/03/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε και πάλι, γιατί οι αλλαγές αμέτρητες, απλά ακολουθώ το ρεύμα της εποχής και όπου με βγάλει! Επιλογές δεν υπάρχουν, ή προχωράς παραπέρα, ή άντε γεια!

Και εκεί που έλεγα άντε να φύγει ο Άρης από τους Ταύρους, να πάει δίπλα στους Διδύμους, εκεί του φωνάζω, «έλα πίσω»! Γιατί άλλο να γίνεσαι υπέρ δραστήριος και άλλο να είσαι στη τσίτα άνευ λόγου και αιτίας! 

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Ιχθύες, κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια να φέρουν την άνοιξη, αλλά δύσκολο το βρίσκω, όταν ακόμα ο Ερμής, ο Δίας και ο Κρόνος, παίζουν χιονοπόλεμο από το ζώδιο των Υδροχόων! Έχουμε χειμώνα, μη ξεγελιέστε.. Αυτό μας λένε.. τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Μάρτη! 


Σήμερα λοιπόν, η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω! Διάλεξε την ημέρα, όμως δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό! Συνεπώς τα κέφια είναι λίγο πεσμένα, ο καθένας για τη πάρτη του, μπορεί και να μιλάμε δυνατά στον εαυτό μας, είμαστε λίγο γκρινιάρηδες! Όμως υπάρχει η περίπτωση να κλειστούμε τόσο πολύ στον εαυτό μας και να μιλάμε μόνο με τα μάτια! Επικίνδυνο αυτό, γιατί σημαίνει πως κάποιος δεν έχει όρεξη για κουβέντες και κάποιος κάνει πως δε καταλαβαίνει.. Το παιχνιδάκι της Κυριακής!
Όπως και ο Ουρανός. Μια είναι γαλανός και μια γεμάτος από σύννεφα! Εκεί που ο ήλιος σε ζεσταίνει, εκεί σου έρχεται μια ψιχάλα, να σου θυμίσει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο! Μη βγάζεις τα ρούχα σου ακόμα, προφυλάξου..! 

Μια έκπληξη.. σε μια μέρα απίστευτα κυκλοθυμική..! Έρχεται..!

φιλάκια.. 


Κριός
Δε το βλέπω σήμερα να τεμπελιάζετε όπως πολύ θα θέλατε! Ξαφνικά σας ανάβουν φωτιές οι δικοί σας οι άνθρωποι, προφανώς κάποιος θα σας ζητήσει ένα ιδιαίτερο φαγητό, κάποιος άλλος εκείνο το μπλουζάκι, ίσως να χρειαστεί να μεταμορφωθείτε σε σαρανταποδαρούσα προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις επιθυμίες τους! Προτείνω ή όλοι μαζί, ή βαστάτε τα άλογα, γιατί ναι μεν αλλά! Πριν αραδιάσετε αμέτρητα ναι για να φύγουν πάνω από το κεφάλι σας, σκεφτείτε και μερικά όχι, έτσι επειδή είναι Κυριακή! Relax.. Ωραία μέρα για να στείλετε εκείνο το ερωτικό το μηνυματάκι..!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως τρώγεστε με τα ρούχα σας μέρες τώρα, όντως οι εκπλήξεις του Ουρανού σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και με μια πικρία να προσθέσω! Σα να φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα σήμερα από επάνω σας, όμως συνεχίζετε να νιώθετε εγκλωβισμένοι από όλες τις απόψεις! Μπορεί ξαφνικά να περάσουν τα φιλαράκια σας από το σπίτι και να ξεχαστείτε για λίγο! Από τη μια θέλετε πολύ να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και από την άλλη όχι και τόσο πολύ! Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι ο βασικός λόγος που έχετε τόσα νευράκια! Εκείνο το παρελθόν ακόμα σας βασανίζει! 

Δίδυμος
Χαμένοι στο διάστημα, είναι μια καλή περιγραφή για σήμερα! Από τη μια η Αφροδίτη στους Ιχθύες και από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σας, καταλαβαίνετε πως οι μέρες αυτές, πρόκειται να είναι εκρηκτικές, ίσως και άκρως ερωτικές, πάντως σίγουρα όχι νορμάλ! Έχω την εντύπωση πως ανοίγετε το στοματάκι σας και βομβαρδίζετε τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, με ασυναρτησίες! Ίσως να είναι η σειρά των άλλων να μιλήσουν, εσείς να συλλέξετε τα νέα δεδομένα, να τα επεξεργαστείτε και μετά οι ανακοινώσεις! Το νου σας στις ανούσιες σπατάλες!

Καρκίνος
Ζόρικο το σύμπαν και ας είναι Κυριακή! Οτιδήποτε σας ενόχλησε τις προηγούμενες ημέρες, θα το πείτε χύμα στο κύμα και πραγματικά ο φίλτατος ο Άρης ρίχνει ένα μπουρλότο στις σχέσεις σας, στα ξαφνικά! Ναι μεν έχετε δίκιο σε αρκετά ζητήματα, όμως σήμερα καλό είναι να μη το γυρέψετε γιατί δε θα το βρείτε! Πρέπει να κάνετε και λίγο τους χαζούς, τύπου δεν είδατε, δεν ακούσατε, τι έγινε, ας σας ενημερώσουν ξανά από την αρχή! Υπομονή, βαθιές ανάσες και ψυχραιμία! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, είναι αυτοί που είναι, το ζητούμενο είναι πως αξίζει να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας, ναι ή όχι;;;

Λέων
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες έχει κάνει όλη τη ζημιά, να το ξέρετε αυτό! Ενώ γνωρίζετε πολύ καλά την αλήθεια, επιλέγετε από μόνοι σας, να ρίξετε στάχτη στα μάτια, γιατί κατά βάθος είστε καλές ψυχές! Ο Άρης όμως θέλει τρεχάτε ποδαράκια μου, οπότε δε ξέρω τι Κυριακή είναι τούτη; Θα σας φάνε οι δρόμοι για κάτι έκτακτο; Θα σηκώσετε το σπίτι στον αέρα; Θα κάνετε τους κηπουρούς δίχως να είστε; Καταβάλετε φιλότιμη προσπάθεια για να δείξετε το πόσο καλοί αρχηγοί είστε, όμως εκνευρίζετε εκείνους που απλά θέλουν να χαλαρώσουν έτσι επειδή! Δείχνετε χαρωποί, δεν είστε όμως..!

Παρθένος
Ορεξάτοι και φουλ μέσα στη θετική την ενέργεια, βάζετε πολλά και διάφορα στο μυαλό σας και βουρ στο ψαχνό! Ενώ ο κόσμος έχει μπλοκάρει συναισθηματικά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, εσείς το εντελώς αντίθετο! Πόσο μαγικό είναι αυτό; Τέρμα επικοινωνιακοί Κυριακάτικο, έχω την εντύπωση πως δε θα αφήσετε άνθρωπο σε ησυχία! Παρέα με τα φιλαράκια σας, την οικογένειά σας, έχετε απίστευτη ανάγκη να συζητήσετε για τις ιδέες σας και τα ζητηματάκια που σας απασχολούν! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θέλει όμως να εστιάσετε περισσότερο στο αμόρε σας.. No1 το ρομάνς!

Ζυγός
Είναι από εκείνες τις Κυριακές που θέλετε να κουρνιάσετε μέσα στην αγκαλιά του συντρόφου σας και να νιαουρίσετε τόσο πολύ, πω πω πω! Γλυκόλογα, εξομολογήσεις, όμορφα συναισθήματα εμφανίζονται στα ξαφνικά και φτιάχνετε μια πολύ όμορφη κατάσταση! Οι μοναχικοί της παρέας, όλο και κάποιος υπάρχει εκεί έξω, μια διαθέσιμη ψυχή, για να καλύψει το κενό, τις πόρτες σπάνια τις κλείνετε, για αυτό τον λόγο! Ξεχάστε για λίγο τις οικονομικές σας τις σκοτούρες και θυμηθείτε το άτακτο παιδί που κρύβετε μέσα σας! Ο Ήλιος από τους Ιχθύες προκαλεί μοιραίες συναντήσεις!

Σκορπιός
Έχετε ανάγκη να μιλήσετε με τους ανθρώπους σας, αλλιώς θα κάνετε μπουμ! Είναι για προσωπικά ζητήματα; Για ερωτικά; Σχεδιάζετε το μέλλον σας και θέλετε να ξέρετε ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι όχι; Σα να τα κάνετε αχταρμά ένα πράγμα, δεν υπάρχει για εσάς σωστό timing, ότι του φανεί το λωλό Στεφανή! Όπως και να έχει, όπως εσείς θα ξαμολήσετε τα παλαβά σας στους άλλους, έτσι θα ξαμολήσουν και εκείνοι τα δικά τους! Το ζητούμενο βέβαια είναι να αποκαλυφθεί η ουσία πίσω από αυτό το θέατρο του παραλόγου! Ο Άρης από τους Διδύμους, φταίει για αυτό το επικοινωνιακό αλαλούμ..

Τοξότης 
Είστε σε αναμμένα κάρβουνα, από τις Κυριακές εκείνες που δε ξέρετε με τι να πρώτο ασχοληθείτε! Ξεκινήστε από οπουδήποτε και να είστε σίγουροι πως κάποιος σας κυνηγά, χρόνος δεν υπάρχει, οπότε ένας πανικός πρωινιάτικο;;; χαχα! Ο Άρης από τους Διδύμους έχει τρελαθεί, προκαλεί αγχωτικές καταστάσεις από το πουθενά, οπότε και να του αντισταθείτε, κάτι μπορεί να σας βρει, σε στιγμή απόλυτης χαλάρωσης.. και μετά πάνε τα χαμόγελα! Να είστε συνεργάσιμοι, να δείχνετε κατανόηση, σε εκείνους που σας χρειάζονται! Αφήστε να μιλήσει και κανένας άλλος..!

Αιγόκερως 
Μυστήρια όμορφη η Κυριακή σας, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους, ίσως και πολύ αγαπησιάρηδες! Καλά μη σκιάζεστε, δε θα κρατήσει και πολύ! Ο Ερμής από τον Υδροχόο, φέρνει μαντάτα στο διάβα σας, απρόβλεπτα πολύ! Φαντάζομαι πως μια επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μαγικά βέβαια, αφού το ραβδάκι εκείνης της νεράιδας έκανε όλη τη δουλειά! Καλά μη λιώσετε και εκτεθείτε συναισθηματικά επειδή κάποιος αποφάσισε να φανεί.. Ο Αιγοκερίσιος σκληρός χαρακτήρας σας, ας πέσει στο level 5! Ναι μεν.. αλλά!

Υδροχόος
Το μυαλό σας ως συνήθως είναι στα επαγγελματικά βήματα που πρόκειται να κάνετε και στο χρήμα φυσικά! Σήμερα σα να κλείνεστε στον εαυτό σας, αμέτρητες οι σκέψεις που κάνετε, σας τρώνε το σαράκι ένα πράγμα! Κυριακή, ημέρα χαλάρωσης για όλο τον κόσμο, οπότε βρείτε έναν τρόπο να δραπετεύσετε ευχάριστα! Ερωτικά καβγαδάκια ίσως και να προκύψουν, γιατί πού διάθεση για αγάπες και λουλούδια ή ακόμα καλύτερα για εξηγήσεις που δε χρειάζεται να δοθούν! Από την άλλη όμως ο Δίας, θέλει οπωσδήποτε να αράξετε στο αγαπημένο λιμάνι της καρδιάς σας! Τι το σκέφτεστε; 

Ιχθύες
Μόνο που είναι ο Ήλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φτάνει για να είστε οι αισιόδοξοι της παρέας, γιατί όχι και οι τυχεροί! Σκέφτεστε να κάνετε ένα σουαρέ και ότι προκύψει; Θα φύγετε από το σπίτι και θα εξαφανιστείτε κάπου εκεί τριγύρω στη γειτονιά; Πάντως έχετε τρελή διάθεση για να δείτε κόσμο, να ανταλλάξετε απόψεις, να κουτσομπολέψετε επίσης, γιατί ίσως μόνο για σήμερα, να είστε η χαρά της ζωής! Φτου-φτου μη σας ματιάσω! Τραβάτε τα βλέμματα, γοητεύετε με τη παρουσία σας, οπότε αν προκύψει μια ύπαρξη από το πουθενά, δώστε λίγη σημασία.. Έτσι για το ψυχολογικό.. you know!

magicfariel

Φωτογραφία από Brigitte make custom works from your photos, thanks a lot από το Pixabay