Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 20/03 – 21/03/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις ημέρες που αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος της ύπαρξής μου στη ζωή αυτή;;; Φταίει πως από σήμερα επίσημα μπαίνει η άνοιξη; Φταίει το γεγονός πως πέτυχα ή απέτυχα στους στόχους που είχα βάλει μια φορά και έναν καιρό; Μήπως τα όνειρα που κάνω για εμένα δεν ανταποκρίνονται σε καμία πραγματικότητα; 





Τι πρέπει να κάνω για να τα φέρω όλα τούμπα;;; Πόσες φορές θα το κάνω αυτό στη ζωή μου;;. Τούμπα στη τούμπα.. τη φάγαμε τη κολοτούμπα! Τι συμβαίνει επιτέλους;;;

Το σύμπαν που λέτε κάνει party τις μέρες αυτές, από τη μια η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, από την άλλη ο Ερμής με τον Ουρανό και έχουμε και τα τυχαία και μοιραία τον Ήλιο στον Κριό και έναν Ποσειδώνα ολίγον ζοχαδιασμένο! Φοβερό ΣΚ από όλες τις απόψεις! Τα πάντα όλα, ένας αχταρμάς, οι επιρροές από τη μια ρομαντικές, από την άλλη σκοτεινές, ο Ερμής εντελώς φευγάτος, κουτσομπόλης θα έλεγα, μα .. στους Ιχθύες.. τι άλλο θα ήταν;

Ας κάνουμε κουτσομπολιό τι λέτε; Η Αφροδίτη ετοιμάζει τη βαλιτσούλα της γιατί αύριο είναι η τελευταία της ημέρα στους Ιχθύες! Ο Ποσειδώνας κλαίει ήδη με μαύρο δάκρυ, πάει η χαρά της ζωής, φεύγει και τι θα κάνει μονάχος στις κρύες θάλασσες του χειμώνα..!? Ο Ήλιος έφυγε, ήρθαν τα σύννεφα, το τοπίο από ρομαντικό μεταμορφώνεται σιγά-σιγά σε φλογερό! Τελείωσαν τα ψέματα! Από εδώ και πέρα έχει μόνο σκληρή δουλειά!

Αχ φωτιές που θα μας ανάψουν τα Κριάρια…🔥

φιλάκια..


Κριός
Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για να κάνετε τα beaute σας, γιατί ο ερχομός της άνοιξης πρέπει να σας βρει σένιους! Ότι μπορέσετε φυσικά για να νιώσετε λίγο πιο όμορφοι και λαμπεροί, υπομονή, όπου να’ναι θα σας φροντίσουν τα σαλόνια ομορφιάς! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από σήμερα, σειρά σας να ανθίσετε όπως ένα λουλούδι! Τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στους Ιχθύες, μοιράζει πολύ συναίσθημα και ξαφνικά έχετε διάθεση για αγάπες και λουλούδια με τον σύντροφό σας! Είναι το πιο τέλειο ΣΚ για να ανάψει εκείνη η σπίθα ξανά! Τα ελεύθερα Κριάρια.. μήπως να ανάψετε εκείνο το πράσινο το φως;

Ταύρος
Γλυκά μου Ταυράκια το σύμπαν σας χρωστά μια ερωτική εξομολόγηση και την αλήθεια επίσης! Από τους μυστήρια τυχερούς της παρέας, κυρίως σε ερωτικά ζητήματα, αλλά και οικονομικά! Δωράκια από το πουθενά έχει για εσάς, οπότε μια συγκίνηση θα τη νιώσετε! Ναι μεν κλείνεστε στον εαυτό σας το ΣΚ αυτό, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν, όμως τα νέα τρέχουν με τον Ερμή από τους Ιχθύες και το απρόβλεπτο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, οπότε αντιλαμβάνεστε πως μια αναστάτωση είναι μες στο πρόγραμμα και μια αντίδραση επίσης! Η αναζήτηση της αλήθειας πονάει σε κάθε περίπτωση!

Δίδυμος
Ένα μαγικό ΣΚ σας ξημέρωσε, ίσως και πολύ παραμυθένιο, δηλαδή too good to be true! Οι προσκλήσεις αρκετούτσικες και εσείς θα χρειαστεί να επιλέξετε τη παρέα, ή μήπως να κάνατε εσείς το σουαρέ; Φίλοι και γνωστοί έχουν όλη τη καλή τη διάθεση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν κυρίως σε επαγγελματικά θέματα! Κάτι αλλάζει, ίσως να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι πολύ διαφορετικό! Επιμένει το αστρολογικό.. οπότε αγκαλιάστε τον Ερμή και πείτε τα όλα! Ακούστε όμως και με προσοχή γιατί ο Ποσειδώνας πολύ χρυσώνει το χάπι και η δεκάρα κάλπικη! Αρπάξτε τις ευκαιρίες.. όμως!

Καρκίνος
Που λέτε ο Ερμής από τους Ιχθύες, σας έχει κάνει πικρόχολους τις μέρες αυτές, μοιράζετε τις μπηχτές σας απο εδώ και από εκεί, σα να παίρνετε το αίμα σας πίσω και με το γάντι παρακαλώ πολύ! Να δίνετε σημασία στα όνειρα που βλέπετε τις μέρες αυτές, γιατί αποκαλύπτουν αλήθειες και σας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να διαλέξετε! Αρκετοί ίσως αποζητήσετε να εργαστείτε παραπάνω ώρες και έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή μου.. τσουπ έφτασε και ο έρωτας! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, γίνεται ερωτικά απρόβλεπτη και σκορπίζει πειρασμούς στο διάβα σας! Πολύ μυστήριο το ΣΚ αυτό! 

Λέων
Ένα πολύ παράξενο ΣΚ όσον αφορά τη περίπτωση τη δική σας! Ο Ήλιος στον Κριό, σας μεταμορφώνει σε ηφαίστειο και ξαφνικά γίνεται ένα μπουμ και ο πανικός ο ίδιος! Ότι κρατούσατε μέσα σας, ότι βασάνιζε τη ψυχή σας, αποφασίζετε να τα μοιραστείτε με εκείνους που τους αφορούν άμεσα και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του! Έχω την εντύπωση πως άλλη ευκαιρία δε θα δώσετε σε κανέναν, γίνεστε σκληροί και απόλυτοι με όσους βλάπτουν τη ψυχική σας ηρεμία έτσι επειδή! Άνοιξη λοιπόν, καιρός να κλείσουν οριστικά κάποιοι κύκλοι για να ανοίξουν νέοι, πιο χαρωποί και πιο επιλογή σας!

Παρθένος
Χρυσά μου το σύμπαν είναι τέτοιο που κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας και μεταμορφώνεστε σε πολύ δύστροπα και αντικοινωνικά πλασματάκια! Ο Ποσειδώνας φέρνει εμπόδια, σας παραπλανά! Ο Ερμής ίσως να σας πει μερικά αθώα ψεματάκια που θα κάνουν τη φαντασία σας να καλπάσει σε απίστευτα μέρη! Και ο Ήλιος από τον Κριό σας ανάβει το φυτίλι..! Το ΣΚ αυτό το νου σας, μη πείτε το αντίο είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε σε μια επαγγελματική! Όποιος θέλει να δείξει την εκτίμησή του προς το πρόσωπό σας, θα πρέπει να το αποδείξει είτε με σοκολατάκια, είτε με λεφτά! Μμμ

Ζυγός
Αν και είναι ακόμα όλα γκριζωπά τριγύρω, είναι μια απίστευτα τυχερή περίοδος αυτή για εσάς! Ο Ερμής από τους Ιχθύες φέρνει τα μαντάτα και ξαφνικά σας προσφέρουν ή μια νέα θέση εργασίας, ή επιπλέον αρμοδιότητες και εσείς διχασμένοι κάπως, να χαρείτε ή να χάσετε τον ύπνο σας ένα πράγμα; Ο Δίας από τον Υδροχόο βαστά γερά, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε! Βέβαια ο Ποσειδώνας το ΣΚ αυτό θα προσπαθήσει να σας βάλει τρικλοποδιές όμως ο Ήλιος από τον Κριό απλά σας φωνάζει go for it! Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας και διώξτε μακριά όλες τις αρνητικές τις σκέψεις!

Σκορπιός
Αρκετοί Σκορπιοί εκεί έξω, αποζητάτε επιβεβαίωση, στα πάντα όλα! Έχετε ανάγκη από λίγη αγάπη, φροντίδα και προδερμ, όμως ο τρόπος που τα αποζητάτε είναι υπόγειος και με τεχνάσματα! Ο Πλούτωνας σας έχει κυριεύσει ένα πράγμα, προφανώς αποζητάτε και εσείς την αλήθεια, όμως με λάθος τρόπο! Το ΣΚ αυτό όμως φορτώνεστε και με άλλα βάσανα τα επαγγελματικά σας και το άγνωστο σας σκοτώνει! Τελικά θα κάνετε restart? Θα τα παρατήσετε γιατί ποιος ο λόγος; Οι συζητήσεις των ημερών, φέρνουν εντάσεις, δυσαρέσκεια και λύσεις μαγικές από το πουθενά! Μη φοβάστε!

Τοξότης
Πολύ παράξενο το ΣΚ αυτό, είστε και λίγο αλλού για αλλού, πόσα να αντέξετε μέσα σε λίγες ημέρες! Θεωρείτε πως για να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια πρέπει να κάνετε αλλαγές! Οπότε το σενάριο τύπου να αλλάξετε σπίτι είναι πολύ έντονο, ίσως και πόλη ή χώρα, πάντως πρέπει από κάπου να φύγετε..! Αρκετοί μπορεί να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο, ότι πιο όμορφο για τον ψυχικό σας τον κόσμο, ή να βάλετε μπροστά για ένα παιδί! Τοξοτάκια μου, ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας βάζουν τέτοιες σκέψεις και ο Ήλιος από τον Κριό τις κάνουν πραγματικότητα! Αλλάζουν οι καιροί..

Αιγόκερως
Πάει σας τα χάλασε τα πλάνα ο καιρός, άνοιξη με βροχούλα, όμως έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να κάνετε μαστορέματα στο σπίτι σας! Το ΣΚ αυτό, πνίγεστε μέσα, δεν αντέχετε άλλο, ο καιρός σας χαλάει τη διάθεση, βλέπω να κάνετε γενική καθαριότητα και να πετάτε στα σκουπίδια ότι δε σας κάνει πια! Αδειάζετε σιγά-σιγά τους χώρους, γιατί θα βάψετε και τοίχους! Θα αλλάξετε και τα χρώματα! Καινούρια έπιπλα μυρίζομαι πάνε τα φράγκα στο συρτάρι! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει και αποζητά έντονα τη παρέα σας! Είτε είστε διαθέσιμοι, είτε όχι, εξαφανιστείτε καλύτερα!

Υδροχόος
Ως η πρώτη μέρα της άνοιξης, έτσι και εσείς πρέπει να βάλετε μπροστά τις μηχανές και να ξεκινήσετε εκείνες τις φοβερές τις συζητήσεις που αφορούν καθαρά και μόνο τα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Ξαφνικά πολλά τα ραντεβού, το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα, αν μπορούσατε να καρφώσετε μόνιμα τον ήλιο στον ουρανό θα το κάνατε από χθες! Ένα ΣΚ άκρως επικοινωνιακό, επιβάλλεται να κάνετε εκείνες τις δημόσιες σχέσεις, γιατί όσο να’ναι είστε απαραίτητοι και μόνο με εσάς ένα φανταστικό project μπορεί να πάρει σάρκα με οστά! Ο Δίας στο ζώδιό σας! Εκμεταλλευτείτε το!

Ιχθύες
Είστε διπλά τυχεροί και από όλες τις απόψεις, γιατί το σύμπαν κάνει κάτι απίστευτους συνδυασμούς και σας βοηθά όσο κανέναν άλλον! Τα ερωτικά σας τα ζητήματα είναι σκέτο μπάχαλο και το ΣΚ αυτό έχει πολύ νιαούρισμα και οι μαλαγανιές τη τιμητική τους! Να έχετε το νου σας γιατί τρίτες υπάρξεις μπλέκουν στα πόδια σας και ξεφεύγει πολύ η κατάσταση! Φρόνιμοι και μετρημένοι είτε παίζετε με το γνωστό, είτε με το άγνωστο! Τα όνειρα που θα δείτε, γράψτε τα σε ένα χαρτί, γιατί μεθαύριο θα σας δώσουν εκείνες τις απαντήσεις που σήμερα γυρεύετε! Τυχεροί στον έρωτα και στο χρήμα!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay