Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Τα Ζώδια του μήνα: Μάρτιος 2021 by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε ο μήνας στη μέση του για να καταφέρω να γράψω δώδεκα ιστοριούλες για κάθε ζώδιο! Κάλιο αργά, παρά ποτέ, λέω η Ταυρίνα, όμως τώρα πια έχουμε πάρει μια γεύση από τον Μάρτη, από όλες τις απόψεις!

Πολύ ρομαντικά μας τα λέει ο Ποσειδώνας, έχει τρελά κέφια ο θεός της Φαντασίας! Μέχρι και τις 20/03 η Αφροδίτη και η παρέα της, βελτιώνουν κατά πολύ τη διάθεσή μας, ομορφαίνουν τα συναισθήματά μας, έχουν καλό σκοπό!

Εντάξει, κάθε μέρα δεν είναι γιορτή, όμως στο σύμπαν πλανάται θετική ενέργεια, κάτι λαμπιρίζει εκεί δα πέρα! Προφανώς ο Ποσειδώνας, ρίχνει μπόλικη στάχτη σχεδόν στα μάτια όλων μας, όμως προκαλεί φουρτούνες μέσα στη καρδιά! Ειλικρινά τώρα, πόσες φορές το μυαλό σας ταξίδεψε σε εκείνον τον έρωτα; Σε εκείνα τα μάτια; Οι αναμνήσεις γιατί να επανέλθουν το διάστημα αυτό; Ποιος ο λόγος; Έτσι για να βασανιζόμαστε λέω!

Από αύριο, 16/03 ο Ερμής στους Ιχθύες! Το γεγονός είναι λίγο παράξενο, αφού ουσιαστικά μας κάνει αφηρημένους πολύ και ίσως να λέμε και λόγια που δε τα εννοούμε! Βλέπω το παράθυρο να γίνεται η αγαπημένη μας φευγάτη γωνιά! Οπότε ας είμαστε προσεχτικοί στο τιμόνι! Στη δουλειά επίσης! Ακόμα και όταν κατεβαίνουμε εκείνες τις σκάλες!
Στις 20/03 ο Ήλιος στον Κριό! Η άνοιξη στα φόρτε της, η φύση έτοιμη να ξεκινήσει πάλι από την αρχή τον πιο όμορφο κύκλο ζωής που υπάρχει στο σύμπαν όλο! Ήδη έχουν σκάσει τα πρώτα μπουμπούκια! Θεσπέσιο το έργο αυτό!
Στις 21/03 η Αφροδίτη κάνει επίσκεψη στα Κριάρια.. Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ο έρωτας! Ερωτικά καβγαδάκια, ίντριγκες και ιστορίες για αγρίους προκαλεί, ααα και εκείνα τα πάθη, που μόνο μπελάδες φέρνουν!
Και τέλος στις 28/03 Πανσέληνος στον Ζυγό, που ρίχνει λάδι στη φωτιά και προκύπτουν συναισθηματικές εντάσεις και εξάρσεις.. Το σύμπαν μας θέλει ασυγκράτητους, ειλικρινείς και ξεκάθαρους, μόνο όμως όπου χρειάζεται και με όμορφο τρόπο!

Για να δούμε τι θα δούμε υπό τις Κριαρίσιες επιρροές..👀

φιλάκια..💋


Κριός
Ο Μάρτης κατά βάση είναι ένας μήνας όπου τα συναισθήματά σας τα έχετε σε δεύτερη μοίρα, μη πω τρίτη και τέταρτη και πάει λέγοντας το πράμα! Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται στους Ιχθύες, όμως σε θέματα ερωτικά δε βοηθά καθόλου! Αντιθέτως ευνοεί τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, αφού σας στέλνει μια μαγική νεράιδα να σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε! Ο Ποσειδώνας δε σας αφήνει να δείτε τις υποθέσεις σας με καθαρό μάτι! Οπότε αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για λίγο αργότερα! Από τις 20/03 και μετά το σύμπαν υπόσχεται πιο όμορφες μέρες για εσάς, αφού ο Ήλιος επισκέπτεται το ζώδιό σας και η Αφροδίτη επίσης! Το κερασάκι στη τούρτα είναι η Πανσέληνος στις 28/03 η οποία γίνεται στον Ζυγό! Ο Κρόνος έχει σκοπό να σας ανταμείψει για τις προσπάθειες που κάνατε!

Ταύρος
Το ευχάριστο είναι πως με το που μπήκε Μάρτης, ο Άρης τσουπ την έκανε για τα Διδυμάκια! Το ζόρικο της υπόθεσης είναι ο Κρόνος, που ναι μεν βρίσκεται στους Υδροχόους, αλλά ως δια μαγείας σας επηρεάζει άμεσα! Και εκεί που πάει κάτι να φτιάξει, χαλάει γιατί ο σκοπός είναι να γίνει με τον σωστό τον τρόπο και το μονοπάτι να είναι το δύσκολο, γιατί μόνο τότε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα! Όσο οι πλανήτες βρίσκονται στα ρομαντικά μας τα ψαράκια, άλλο τόσο θα είστε και εσείς κάπως ανάλαφροι! Από τις 20/03 και μετά, το τοπίο αλλάζει, πέφτουν νέοι στόχοι στο τραπέζι σας και έχει τρέξιμο και άγχος πολύ! Η επίσκεψη των πλανητών στο ζώδιο του Κριού, παρέα με μια Πανσέληνο στον Ζυγό, σας ανάβουν φωτιές, ίσως να χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας, για ακόμα μια φορά! Το νου σας στα σημάδια!

Δίδυμος
Με το που μπήκε ο Μάρτης έφτασε γοργά-γοργά και ο Άρης στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως η προσοχή σας τον καιρό αυτόν είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και στο πώς θα πετύχετε εκείνους τους περιβόητους στόχους! Παίζει πολύ το ενδεχόμενο να σας προτείνουν κάτι εντελώς καινούριο δηλαδή να χρειαστεί να αλλάξετε ακόμα και αντικείμενο εργασίας! Και επειδή την έχετε πατήσει τόσες φορές, καλό είναι με ψυχραιμία να τα βάλετε κάτω, υπέρ και κατά και να λειτουργήσετε ορθά τούτη τη φορά! Ίσως όχι προς τα πού είναι τα πολλά λεφτά, αλλά προς τα πού υπάρχει σταθερότητα και μέλλον! Αφήστε να περάσουν, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος στο Κριό και μετά παίρνετε τις αποφάσεις σας! Από τις 20/03 και μετά, ξεχνάτε τη θεωρία και μπαίνετε στη πράξη! Καλή επιτυχία!

Καρκίνος 
Ο Μάρτης είναι ένας παραπλανητικός μήνας από άποψη συναισθηματική! Το χεράκι του Ποσειδώνα φταίει, η Αφροδίτη επίσης και οτιδήποτε συμβαίνει στους Ιχθύες! Φουλ ρομαντική η διάθεσή σας, η φαντασία σας καλπάζει και ξαφνικά βάζετε ταμπέλες σε σχέσεις που δε πρέπει! Με το πιο γλυκό τρόπο, γίνεστε ιδιαίτερα καταπιεστικοί απέναντι σε ανθρώπους που σας έχουν ξεκαθαρίσει λίγο, πολύ, το πώς έχει η φάση! Καλύτερα τις μέρες του Μάρτη να συναναστρέφεστε με εκείνους που αληθινά σας αγαπούν και να κάνετε πέρα τις άγνωστες υπάρξεις! Καιρός να σηκώσετε τα τείχη, να μη μπορεί κανείς να σας πειράξει! Να ντύνεστε καλά, γιατί ο Άρης από τους Διδύμους έχει σκοπό να σας ρίξει τέζα στο κρεβάτι! Με το που πηγαίνουν η Αφροδίτη και ο Ήλιος στον Κριό, θέστε τα όριά σας, δίχως να υπάρξουν απώλειες!

Λέων
Ο Μάρτης είναι ο μήνας που αρκετοί από εσάς εκεί έξω, αλλάζετε αντικείμενο εργασίας! Κάποιοι ίσως με το ζόρι, κάποιοι όχι και τόσο, αφού μέσα σε ένα χρόνο έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα, που και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε το ρεύμα της εποχής και αν έχετε ξετρυπώσει και μια ευκαιρία, γιατί όχι! Ο ενθουσιασμός σας ακαταμάχητος και απερίγραπτος, όμως σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να μάθετε νέα πράγματα, θα ζοριστείτε, όμως αξίζει τον κόπο! Να πείτε ένα ευχαριστώ στον Δία και στον Κρόνο, που θέλουν οπωσδήποτε να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο! Από τις 20/03 και μετά, αλλάζει το σκηνικό, γίνεστε φλογεροί και ακαταμάχητοι! Ο έρωτας επιστρέφει στις προτεραιότητές σας. Πάλι κάνετε εντύπωση με κάθε τρόπο.. Λιονταρίσια πείσματα και εγωισμοί.. Φουλ στο πάθος!

Παρθένος
Ο Μάρτης είναι ένας πολύ γλυκός μήνας για εσάς, έχετε τον χρόνο και τη διάθεση για να βελτιώσετε τη σχέση σας, να ζήσετε μπόλικες ρομαντικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Ναι, ο Ποσειδώνας και η παρέα του φταίνε για αυτό! Βέβαια, ο Άρης από τους Διδύμους, είναι η αιτία που η κατάσταση στη δουλειά σας είναι σχετικά «εμπόλεμη», δηλαδή εσείς γκρινιάζετε συνέχεια για το ένα και το άλλο και δε βρίσκετε κατανόηση από κανέναν! Διχασμένες οι μέρες σας συναισθηματικά, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να ρίχνετε νερό στο κρασί σας, μη βρεθείτε άνεργοι από τη μια στιγμή στην άλλη! Με το που πατάει το πόδι της η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, τα ερωτικά σας μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Από τις 20/03 και μετά αποκτάτε εμμονές για το χρήμα!

Ζυγός
Ο Μάρτης είναι ο πιο φανταστικός μήνας μέχρι στιγμής, αφού ο ερχομός της άνοιξης παρέα με τους πλανήτες, είναι αρκετά για να κάνετε όνειρα ξανά, κυρίως επαγγελματικά! Ο Άρης από τους Διδύμους σας δίνει μια απίστευτη δύναμη, να μπείτε στο παιχνίδι και να ξεκινήσετε αμέσως τη δράση! Ξεσηκώνεστε για μια σεζόν που σίγουρα δε θα σας αφήσει αδιάφορους! Ο Δίας φέρνει τις ευκαιρίες, εμφανίζει τα κατάλληλα πρόσωπα μπροστά σας και ο Κρόνος σας δείχνει τον τρόπο που θα χειριστείτε τις υποθέσεις αυτές! Κατά βάθος αέρινες επιρροές που σας ταιριάζουν γάντι! Ο Ήλιος σας τα κάνει λίγο μούτι, αφού φανερώνει αλήθειες για την ερωτική σας τη ζωή, που ακόμα σας πονούν! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει εκείνο το «τσαφ» στο μυαλό σας και θυμάστε πολλά από εκείνα που λέτε πως έχετε ξεχάσει! 

Σκορπιός
Ο Μάρτης με τον Ποσειδώνα στα φόρτε του σας έχει από την αρχή μέσα στις γλύκες, στις αγάπες και στα λουλούδια! Άνοιξη, πλησιάζει το γλυκό καλοκαιράκι, έχετε τόσα πράγματα μέσα στο μυαλό σας, αγωνιάτε, να ανοίξουν οι δουλειές, να αλλάξει το σκηνικό, να νιώσετε επιτέλους λίγο άνθρωποι! Μέχρι και τις 20/03 καλό είναι να κάνετε δημόσιες σχέσεις! Να ξεκινήσετε τα τηλέφωνα και της επαφές, να επιβεβαιώσετε την ύπαρξή σας και το γεγονός πως είστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Το νου σας στο πώς συμπεριφέρεστε και στο τι λέτε, γιατί ναι μεν γνωρίζετε πολλά, μη το δείχνετε κιόλας.. Ο Άρης από τους Διδύμους, προκαλεί το Σκορπίσιο το υφάκι σας και ενώ σας συμπαθούν πολλές φορές σας αποφεύγουν! Το κυνήγι του θησαυρού προστάζει το σύμπαν, ας έχετε και παρέα σε αυτό!

Τοξότης 
Λογικά σας έχει βάλει το σύμπαν στο μάτι! Ο Μάρτης χαρακτηρίζεται και ως γδάρτης, οπότε ζόρικα τα πράγματα από όλες τις απόψεις! Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στους Διδύμους, όμως σας ταρακουνά γερά και σας αναστατώνει με απίστευτα γεγονότα που προκύπτουν στη ζωή σας! Το νου σας να ντύνεστε καλά, γιατί μια το ψυχολογικό, μια το κρύο, μπορεί να πέσετε τέζα στο κρεβάτι και πάνε οι στόχοι περίπατο! Να τρώτε καλά και να παίρνετε βιταμίνες! Μέχρι και τις 20/03 διαπιστώνετε πως πρέπει να αλλάξετε ή σπίτι, ή γειτονιά, ή ακόμα και την επιχείρησή σας! Κάτι σας ενοχλεί, ίσως νιώθετε πως υπάρχει κακή ενέργεια και πρέπει να το αλλάξετε αυτό! Ο Δίας και ο Κρόνος σας ξεσηκώνουν για τα καλά! Η επίσκεψη του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό, ξυπνούν όλη σας την ύπαρξη! Έτοιμοι για μάχη;

Αιγόκερως
Μυστήριες οι μέρες του Μάρτη για εσάς! Από τη μια ο Ποσειδώνας σας κάνει πολύ ρομαντικούς και από την άλλη ο Άρης σας ανάβει φωτιές στη δουλειά! Η Αφροδίτη όσο είναι στους Ιχθύες, σας βρίσκει τον χρόνο για να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Από την άλλη θα χρειαστεί να γίνετε λίγο σκληροί και απαιτητικοί στη δουλειά σας, να τρίξετε τα δόντια όπου χρειαστεί, γιατί όποιος έχει τον τίτλο έχει και την χάρη όπως φαίνεται! Σε ένα δίλημμα μπορεί να σας θέσουν, να έρθετε και εσείς σε δύσκολη θέση, γιατί κάποιος ίσως να χρειαστεί να φύγει, είτε οικιοθελώς είτε όχι! Η στεναχώρια του μήνα! Ναι μεν είστε οι αρχηγοί και στο σπίτι και στο γραφείο, όμως να το δείχνετε όπου χρειάζεται και αν! Κρατώντας χαμηλό προφίλ κερδισμένοι θα βγείτε σε κάθε περίπτωση!

Υδροχόος
Μαγικός ο Μάρτης στη περίπτωση τη δική σας, αρκεί να ξεπεράσετε λίγο το «Εγώ» σας! Το διάστημα αυτό όλοι οι πλανήτες σας ψιθυρίζουν να δουλέψετε στο αθόρυβο, να προετοιμαστείτε για αυτό που έρχεται και μόλις ανάψει το πράσινο το φως, να βρεθείτε ακόμα ένα βήμα παραπέρα από όλους τους άλλους! Από τη μια θέλετε να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε και από την άλλη έχετε πεισμώσει τόσο πολύ, που δε σας νοιάζει το πόσο θα δουλέψετε, αρκεί να έχετε μερίδιο από τη πίτα! Ο Άρης από τους Διδύμους σας έχει ανάψει φωτιές, οι ιδέες σας πολλές και μόλις πραγματοποιηθούν τότε και μόνο θα νιώσετε την απόλυτη την ευτυχία! Ο Δίας και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, συνεργάζονται ομαλά και σας οδηγούν προς τη κορυφή! Η Αφροδίτη από τον Κριό, στρέφει τη προσοχή σας, προς την αληθινή αγάπη..!

Ιχθύες
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας θα πρέπει να νιώθετε τρισευτυχισμένοι, άνευ λόγου και αιτίας! Εντάξει η Αφροδίτη σας θέλει αγκαζέ με τον σύντροφό σας, ή με το πρόσωπο που σας αρέσει! Τέρμα σπιτόγατοι, αγκαλίτσες, φιλάκια και λιχουδιές! Απολαύστε το όσο παίζει, γιατί στη πορεία αλλάζετε διάθεση και προτιμάτε τις μοναξιές σας ξανά! Ο Ποσειδώνας σας έχει κάνει και ονειρεύεστε δράκους, αρκετοί προσμένετε με αγωνία τον ιππότη να έρθει να σας σώσει, να όμως που σπάνια κάτι τέτοια γίνονται πραγματικότητα! Ο Ερμής σα να σας φέρνει ένα λυσάρι, δηλαδή έτοιμες τις απαντήσεις που γυρεύετε τόσο καιρό και δε ξέρω κατά πόσο θα σας αρέσουν! Από τις 20/03 και μετά το τοπίο γίνεται σχετικά άγριο, οπότε ότι λεφτά σας έρθουν, φυλάξτε τα θα σας χρειαστούν! Χρήμα να μπει.. όμως να μη βγει!

magicfariel

Φωτογραφία από JL G από το Pixabay