Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Τα Ζώδια της ημέρας, Δευτέρα 22/03/2021 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κάπου χάθηκα προφανώς, έφυγε ο ήλιος, ήρθε το φεγγάρι και ξαφνικά εμφανίζομαι από το πουθενά.. για να σας μιλήσω για τα ζώδια της ημέρας! Ότι και να πείτε ένα δίκιο το έχετε, κρίμα να το άφηνα το κείμενο στα αζήτητα.. δε λέτε;;; 

Οι μέρες είναι μυστήριες πολύ, τα αστρολογικά μαντάτα είναι από τη μια χαρωπά και από την άλλη «απαγορευτικά»! Δηλαδή ο Άρης από τους Διδύμους, σα να τα λέει όμορφα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, ένας αισιόδοξος συνδυασμός που μας λέει “Go for it”! Μας προστάζει βασικά να πιάσουμε τη ζωή από τα μαλλιά, να διώξουμε μακριά τους φόβους μας και ότι προκύψει! Μπορεί να μας βγει, μπορεί και όχι, η προσπάθεια μετρά πάνω από όλα! 

Όμως ο Κρόνος με τον Ουρανό, μια τα βρίσκουν, μια όχι και τόσο και ενώ βρίσκονται στην ίδια τη συχνότητα.. συνήθως το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο, φουλ στην έκπληξη! Οπότε πώς το λέμε..;;; Για αλλού ξεκίνησα και αλλού βρέθηκα! Μα ποια είμαι και πού πάω;; Το ζω στο απόλυτο η Ταυρίνα!

Η Αφροδίτη στο Κριό! Το ξανά λέω..! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.. εμείς τα ζώδια της Γης! Make love not war! Της λέω.. και μου απαντά.. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

φιλάκια..


Κριός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που δε θέλετε να βγείτε και πολύ από το σπιτάκι σας! Οπότε φροντίστε να φύγετε νωρίς από τη δουλειά και να μαζευτείτε όσο ακόμα ο ήλιος λάμπει! Όμως επειδή προσμένετε με αγωνία να πάρετε μια αύξηση, μήπως να ξεπεράσετε τέτοια συναισθήματα και να δραστηριοποιηθείτε ακόμα πιο πολύ!? Εσείς που αποζητάτε μια αγκαλιά, καλό είναι να τρέξετε στα γνώριμα τα μέρη, γιατί οι άγνωστες υπάρξεις κρύβουν κινδύνους στη παρούσα φάση.. Η Αφροδίτη ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα!

Ταύρος
Μέσα στο μυαλό σας συνεχώς τριγυρνά ένα πρόσωπο, μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και φιλικό, σημασία έχει πως πρέπει με κάποιον μαγικό τρόπο να προκύψει επικοινωνία! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να στείλετε ένα ερωτικό μηνυματάκι, λίγο ενδιαφέρον σε μια ψυχή! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να μπλέξετε τρίτους στα προσωπικά σας τα ζητήματα, γιατί οι προθέσεις του κόσμου, σήμερα ίσως όχι και οι καλύτερες. Όμως αποφύγετε τα μονόπλευρα και τις μη αμοιβαίες σχέσεις! Η Αφροδίτη λέει μακριά!

Δίδυμος
Σήμερα θα θέλατε πάρα πολύ να μείνετε στο σπιτάκι σας και ως δια μαγείας, όλα να μπουν στη θέση τους, δίχως να κουνήσετε καν το δαχτυλάκι σας! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, αφού δεν έχετε τη διάθεση να ζητήσετε το οτιδήποτε με όμορφο τρόπο! Σα να σας φταίνε όλοι για τα κακά που σας έχουν βρει! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, αφού δεν αφήνετε το ταίρι σας να εκφραστεί και δε του δίνετε ούτε την ευκαιρία να κατανοήσει τις αληθινές σας τις ανησυχίες! Μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Καρκίνος
Μέρα που τα θέλετε όλα δικά σας! Από τη μια είναι καλό να έχετε επιθυμίες και να ονειρεύεστε, από την άλλη όμως σε καμία περίπτωση μη τα περιμένετε όλα στο πιάτο! Μπορεί εύκολα να δείχνουν κάποια πράγματα, όμως μια προεργασία χρειάζεται σε κάθε περίπτωση! Μη το ρίξετε στο shoppingtherapy, για να ξεχαστείτε από τα βάσανά σας. Τσάμπα τα έξοδα! Είτε είναι ερωτικά τα θέματά σας, είτε επαγγελματικά, δώστε την ευκαιρία στους άλλους να εκφράσουν τις απόψεις τους και τα θέλω τους επίσης..!

Λέων
Σα να κλείνεστε στο καβούκι σας σήμερα, δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, καταστρώνετε σχέδια μεγάλα και τρανά, το νου σας γιατί η φαντασία σας καλπάζει και μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στο «χαντάκι»! Πιάστε χαρτί και μολύβι, οργανώστε τις σκέψεις σας, βάλτε προτεραιότητες και μη γίνεστε τόσο καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα! Αν είστε θυμωμένοι τσάμπα ο κόπος γιατί πιο πολύ σας ενδιαφέρει το να τη βγείτε στο μάτι του άλλου, παρά η πρόοδος και η εξέλιξη!

Παρθένος
Ενώ γνωρίζετε το τι έχετε να πληρώσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, σα να μη σας νοιάζει και τόσο, το χρήμα είναι για να έρχεται και να φεύγει, οπότε ας το ξοδέψετε για να καλύψετε μια προσωπική σας επιθυμία και μετά το χάος! Το ευχάριστο είναι πως κάποιος φίλος μπορεί να σας συμμαζέψει και να στρέψει τη προσοχή σας σε ερωτικά ζητήματα, δηλαδή μπορεί ακόμα να σας κάνει και προξενιό! Μην είστε σκληροί και απόλυτοι στο ταίρι σας, γιατί κάποιο λόγο θα έχει που σας μαλώνει!

Ζυγός 
Μέρα που παίζει να γίνετε χίλια κομμάτια, γιατί απλά λέτε σε όλους ναι και χρόνος δεν υπάρχει! Εργασία και χαρά έχει το κυρίως μενού, οπότε καλό είναι να κοιτάξετε το συμφέρον σας και τα σουαρέ μπορούν να μεταφερθούν για μια άλλη ημέρα! Μια ερωτική έκπληξη μπορεί να προκύψει είτε από τον σύντροφό σας, είτε από ένα πρόσωπο που σας φλερτάρει και θέλει οπωσδήποτε να σας εντυπωσιάσει! Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, οπότε αφήστε τους άλλους να δείξουν τις προθέσεις τους και μετά βλέπετε αν αξίζει..!

Σκορπιός
Μέρα γεμάτη από εντάσεις κυρίως με οικογενειακά πρόσωπα! Με τάσεις φυγής λοιπόν, όλη την ημέρα, σκέφτεστε πως έφτασε ο καιρός να αλλάξετε δουλειά και μόνιμη κατοικία! Όπου φύγει-φύγει, αλλά γνωρίζετε πως μπορεί να λύσετε ένα μέρος του προβλήματος, μπορεί όμως να σκάσουν άλλα τόσα! Ένα φλερτ ίσως να σας ξεσηκώσει για ένα ταξιδάκι, κάπου μακριά, να πάτε εκδρομή, να ξεσκάσετε, να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και με το καλό όταν επιστρέψετε, ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Μένετε ή φεύγετε;

Τοξότης
Μέρα σχετικά δύσκολη αφού για ακόμα μια φορά διαπιστώνετε πως όλα περνούν από τα χέρια σας και όταν αφορούν οικονομικά ζητήματα ανεβάζετε πίεση στο λεπτό! Το γεγονός πως η προσοχή σας είναι στραμμένη στη καθημερινότητα και στα βάσανά της, ίσως να είναι η αιτία, ο σύντροφός σας, να δείξει ανέμελες συμπεριφορές ίσως και παιδικές μπας και του δείξετε λίγη σημασία παραπάνω! Τα φαινόμενα απατούν, οπότε γυρέψτε καλύτερα την αλήθεια, που κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Ηρεμήστε λίγο..

Αιγόκερως
Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να είναι ζόρικη από επαγγελματικής και οικονομικής άποψης, όμως εσείς πάντα τη βρίσκετε την άκρη σας! Από τη μια να ακούτε εκείνη τη φωνή που σας μιλά κρυφά τα βράδια, από την άλλη όμως δε χρειάζεται να γνωρίζουν το πόσο ευάλωτοι και ανασφαλείς είστε! Καλό είναι να κάνετε την αρχή και να πιστέψετε στα χαρίσματά σας, δίχως φυσικά να μιλάτε και πολύ στους τριγύρω! Δεν είναι καλή ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, γιατί τα μελοδραματικά κουράζουν!

Υδροχόος
Αρκετοί το έχετε ρίξει στη γυμναστική και στην υγιεινή διατροφή, γιατί πάνω από όλα το κορμί πρέπει να είναι λαμπάδα! Πρέπει να έχετε σώμα, όπως και να έχει, είτε έρθει το περιβόητο καλοκαίρι, είτε δεν έρθει! Αν σας έχει έρθει η όρεξη για αγάπες και λουλούδια και ερωτικές εξομολογήσεις, τότε κάντε το πρώτο βήμα εσείς και ότι προκύψει, γιατί έτσι όπως φέρεστε άλλα δείχνετε και άλλα εννοείτε οπότε καλή επιτυχία! Ωραία τα λεφτά και οι δουλειές, όμως τις χαρές σας με κάποιον καλό είναι να τις μοιραστείτε! Love or money?

Ιχθύες
Καλό είναι να ρίξετε μερικά καβούρια μέσα στις τσέπες σας, μπας και απομείνει κανένα φράγκο, γιατί πολύ σπάταλοι είστε και αν δεν έχετε τη χήνα με το χρυσό αυγό, τότε υπάρχει πρόβλημα σοβαρό! Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια, όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων πως απλά κερδίζετε χρόνο! Μέσα στις γλύκες και τις μαλαγανιές είστε με τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει, γιατί είναι σειρά σας να δείξετε λίγο συναίσθημα! Βέβαια, παρέα με την άνοιξη ήρθαν και τα φλερτ.. που τόσο σας αρέσουν!

magicfariel

Φωτογραφία από Anja🤗#helpinghands #solidarity#stays healthy🙏 από το Pixabay