Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ο Ποσειδώνας πονηρά χαμογελά στα Ζώδια! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που διαγράφεται λαμπρό και αισιόδοξο το άμεσο μέλλον από αστρολογικής άποψης, αποφάσισα να στρέψω τη προσοχή μου στο Ποσειδώνα!

Οι μέρες αυτές που διανύουμε, είναι απίστευτα ρομαντικές, η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στους Ιχθύες και ο Ερμής όπου να’ναι θα της κάνει παρέα, να πως φτιάχνονται εκείνα τα ερωτικά ραβασάκια ή αλλιώς τα love letters! Τον προσμένει πώς και πώς! 


Το θέμα είναι πως ο Ποσειδώνας αγαπά πολύ το ψέμα! Άλλα δείχνει και άλλα εννοεί ή αισθάνεται! Λατρεύει τη παραπλάνηση και τη ψευδαίσθηση και γελά σε όποιον πέσει στις παγίδες του! Το τεστ που μας κάνει είναι σίγουρα συναισθηματικό, όμως ζόρικο πολύ, αφού από τη μια μας δείχνει το μονοπάτι της αγάπης.. και από την άλλη το μονοπάτι που φαντάζει σα την αγάπη.. αλλά κρύβει άλλα από πίσω! Τον δύσκολο δρόμο και τον εύκολο! Η επιλογή είναι δική μας.. Το.. "blame it on the moon", δε παίζει με τίποτα!
Και μιας που μιλάμε για το φεγγάρι, σήμερα έχουμε Νέα Σελήνη στους Ιχθύες! Μια νέα αρχή στο πιο φευγάτο και ρομαντικό ζώδιο! Τα όνειρα δε κοστίζουν, οπότε γιατί όχι!? Κάποιοι έχουν τα φόντα να πραγματοποιήσουν κάποιες από τις σκέψεις τους, κάποιοι όχι ακόμα, το θέμα είναι να γίνει η εκκίνηση και ότι προκύψει! Άνοιξη.. με άρωμα Ιχθύ! Μμμμ ταιριαστό το γεγονός, με τις πεταλουδίτσες, τα βατραχάκια και τις πασχαλίτσες!

Ο Ποσειδώνας βλέπει και χαμογελά πονηρά γιατί ξέρει τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες! Θα πέσει πολύ ερωτική εξομολόγηση και πολύ κλάμα, γιατί δυστυχώς τα αμοιβαία είναι πολύ σπάνια και πολύ μοναδικά! Καλά μη ξεκινήσετε να στέλνετε το ένα μήνυμα μετά το άλλο, γιατί χάνεται το μυστήριο.. Μην είστε ανυπόμονοι! Αν απαντήσει καλώς, αν όχι, τότε πάλι απάντησε!

Αν απαντήσει όμως..;;;

φιλάκια!


Κριός
Κριαράκια μου, λυπάμαι που σας γράφω «γκριζωπά» μαντάτα, όμως θα είστε λίγο στη μπούκα του σύμπαντος μέρες που είναι! Ο Ποσειδώνας δε σας δίνει καμία σημασία, αντιθέτως σας αφήνει να κολυμπήσετε στα βαθιά και αν δε πείτε την αλήθεια σε εσάς και στους ανθρώπους σας, για τα συναισθήματά σας και τις απόψεις σας πάνω σε φλέγοντα θέματα, τότε σας βλέπω να πέφτετε τέζα στο κρεβάτι! Η αλήθεια είναι αναγεννησιακή σε όλες τις περιπτώσεις! Είτε τα νέα είναι χαρωπά, είτε όχι! Καιρός να φτιάξετε τα ερωτικά σας τα ζητήματα, υπάρχει μέλλον, ναι ή όχι; Που σημαίνει πως ο Εγωισμός πηγαίνει περίπατο..

Ταύρος 
Που λέτε το σύμπαν έχει υποσχεθεί έρωτα μεγάλο και τρανό, οπότε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Ένα super μαγικό κοκτέιλ, κερασμένο από την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα είναι θέμα ωρών να συμβεί το μοιραίο! Αρκετοί Ταύροι έχετε μια διάθεση ρομαντική και αφηρημένη, οπότε και τον έρωτα να μη γυρεύετε, κανένα το πρόβλημα! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, είναι το πιο γλυκό κεράσι πάνω στη τούρτα, γιατί επιθυμεί να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ, να βρεθείτε σε νέες παρέες, να ανακαλύψετε ακόμα και νέο αντικείμενο εργασίας! Καθώς χαζεύετε από το τζάμι, τον ουρανό με τα άστρα, το νου σας, τι προσεύχεστε! Κάποιος σας ακούει..

Δίδυμος
Νευράκια και ανατροπές έχει το μενού για εσάς και έναν Ποσειδώνα να προσπαθεί από τη μια να σας εξαπατήσει με σκοπό βέβαια, να φτάσετε στην αλήθεια, που τόσο την αποφεύγετε! Το να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο, είναι η πιο εύκολη λύση, όμως το να παρατήσετε όλες σας τις προσπάθειες στη μέση, είναι ότι χειρότερο! Θολωμένο το μυαλό σας, οι σκέψεις σας πολύ μπερδεμένες, χαμηλώστε τον πήχη και να τον υψώσετε ξανά! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια νέα αρχή, να ξεκινήσετε από το μηδέν, γιατί δε γίνεται αλλιώς! Το νέο φεγγάρι στα ψαράκια, θέλει πολύ να σας βοηθήσει σε αυτό, αλλά το πρώτο βήμα, εσείς θα το κάνετε!

Καρκίνος
Ο Ποσειδώνας σα να χαλαρώνει κάπως τις άμυνες σας, ρίχνει και λίγη στάχτη στα μάτια σας, αποζητάτε την όμορφη πλευρά των ανθρώπων σας και ίσως ένα συγγνώμη να είναι αρκετό, για να πείτε εκείνο το περασμένα ξεχασμένα! Που δε το εννοείτε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, κρύβει μια έκπληξη πολύ τρελή και αλλοπαρμένη! Μήπως θα σας βρει μια κληρονομιά τις μέρες αυτές από το πουθενά και γεμίσει ο τραπεζικός σας λογαριασμός από λεφτά; Καιρός λοιπόν, να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας πάνω σε ζητήματα επαγγελματικά και να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά, γιατί η μαγεία κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη! 

Λέων
Είστε ολομόναχοι τούτη τη φορά, οι πλανήτες δίνουν αλλού τη προσοχή τους, οπότε και εσείς θα χρειαστεί να κολυμπήσετε στα βαθιά προκειμένου να ξελασπώσετε από οικονομικές εκκρεμότητες που σας τρώνε το σαράκι καθημερινά! Πάει το οικοπεδάκι, λέτε αντίο σε κάτι που έχει αξία, γιατί ή θα σώσετε τον εαυτό σας ή θα λέτε πως έχετε προίκα με άδειες τσέπες! Μη βιάζεστε και να συζητάτε τα προβλήματά σας, γιατί μπορεί να υπάρξει και μια άλλη ιδέα, λίγο πιο εύκολη! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, μόνο νέα δεν είναι για εσάς, αφού ένας έρωτας από τα παλιά, μια ενόχληση ξαφνική, οι σκέψεις σας είναι αρκετές, για να νιώσετε μια αδικαιολόγητη νοσταλγία! Το νου σας! 

Παρθένος
Καιρό τώρα μαλώνουν η αλήθεια με το ψέμα μπροστά στα μάτια σας και εσείς δε κάνετε τίποτα για αυτό, ή δε μπορείτε! Φαντάζομαι πως ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη φταίνε για αυτό, οπότε πάλι θέματα σχέσεων σας βασανίζουν τη ψυχή! Αλλιώς νιώθετε εσείς για κάποιους ανθρώπους, αλλιώς νιώθουν εκείνοι για εσάς, ενοχλείστε βέβαια, αλλά για τους προσωπικούς σας τους λόγους δε κάνετε κάτι για αυτό! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο, να αντιμετωπίσετε με θάρρος τις σχέσεις σας και αν κάποιος πει το αντίο, στο καλό και να σας γράφει..! Αρκετοί μπαίνετε σε δεύτερες σκέψεις τύπου να παντρευτείτε ή όχι; OMG!

Ζυγός
Η άνοιξη μπουκάρει μέσα στη ζωή σας, με τη Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες! Είναι ιδιαίτερα μαγική στη περίπτωση τη δική σας, αν και παίζει στην αρχή να μη σας φανεί έτσι! Εργασία και χαρά έχει το μενού των ημερών, μυρίζομαι νέες ευκαιρίες που στη πορεία θα αυξήσουν σίγουρα το εισόδημά σας! Οπότε πριν αρχίσετε να σκούζετε, δείτε την αλλιώς τη δουλειά, καλύτερα να είστε απαραίτητοι και με αμέτρητες υποχρεώσεις, παρά στην άκρη και εκτός παιχνιδιού! Ιδανική περίοδος για να ψαχτείτε επίσης για κάτι καινούριο! Το σίγουρο είναι πως αλλάζετε ρυθμό, τρέχετε και δε φτάνετε από εδώ και πέρα και δημιουργείτε τα απίστευτα! Εκπληκτικό το αποτέλεσμα!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας τις μέρες αυτές κάνουν πολύ καλή δουλειά στη περίπτωση τη δική σας! Το μυαλό σας ταξιδεύει σε διάφορες υπάρξεις, που πέρασαν από τη ζωή σας, που μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάπου εκεί έξω, πάντως τεστάρετε πολύ τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά σας! Αυτό λοιπόν σας κάνει υπερβολικά ευαίσθητους και με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, η επιθυμία σας να τα εκφράσετε όλα αυτά πολύ έντονη! Πάλι θα μείνει ο κόσμος με το στόμα ανοιχτό! Ο έρωτας σας βάζει στο μάτι και δε του ξεφεύγετε τούτη τη φορά! Ίσως να είστε έτοιμοι να ζήσετε κάτι μοναδικό! Επαγγελματικές ανησυχίες σας οδηγούν κάπου μαγικά!

Τοξότης 
Ο Ποσειδώνας που λέτε το μόνο που έκανε στη περίπτωση τη δική σας, είναι να βάλει μπροστά τη φαντασία σας και φυσικά τη δημιουργικότητά σας! Όμως έχει θολώσει τόσο πολύ το τοπίο στα προσωπικά σας και στις σχέσεις σας, που νιώθετε μόνοι σα το λεμόνι και όσο να’ναι δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό! Η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύες, σας βάζει σε τρελή διαδικασία, τύπου να βάψετε το μαγαζί σας, το σπίτι σας επίσης, να φτιάξετε οτιδήποτε είναι χαλασμένο και να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους σας, μπας και ζεστάνει λίγο το κλίμα! Κάποιοι αποζητάτε να βελτιώσετε τη προσωπική σας τη ζωή, να αλλάξετε γειτονιά, να φτιάξετε οικογένεια!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας έχουν κάνει και πολύ ρομαντικές ψυχές τις μέρες αυτές! Θέλετε να γκρινιάξετε και από την άλλη βαριέστε! Αποζητάτε αγάπες και λουλούδια και πολύ φροντίδα, από τον σύντροφό σας ή τους ανθρώπους σας! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας βοηθά, να ανοίξετε το στοματάκι σας και να διεκδικήσετε μερίδιο από την πίτα! Ή να διεκδικήσετε μια νέα θέση! Ότι σας αξίζει φυσικά, τίποτα παραπάνω! Αν και τα πράγματα δείχνουν απαισιόδοξα, ευκαιρίες υπάρχουν για εκείνους που βλέπουν λίγο παραπέρα! Για αυτό ψαχτείτε και χωθείτε και ότι προκύψει! Ο έρωτας επιμένει, η άνοιξη ήρθε νωρίς για εσάς φέτος!

Υδροχόος
Εσείς έχετε τον Κρόνο και τον Δία στο ζώδιό σας, ποιος να σας πλησιάσει και ποιος να ασχοληθεί με εσάς, παίζει να φοβούνται! Η Αφροδίτη έφυγε πώς και πώς.. χαχα! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στρέφει τη προσοχή σας στο χρήμα και μόνο στο χρήμα! Θα πρέπει τις μέρες αυτές να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας, να πλησιάζετε τους σωστούς ανθρώπους, για να είστε μέσα στο παιχνίδι όπως και να έχει! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του, ασχοληθείτε προσωπικά, για να ξέρετε τι γίνεται! Αν σας οφείλουν, να τα ζητήσετε, δίχως ντροπή, με πάθος και επιχειρήματα! Τις μέρες του Μάρτη γεμίζει το σακούλι, μόνο αν το κυνηγήσετε! Φτιάξτε το ψυχολογικό με ένα Σ’Αγαπώ!

Ιχθύες 
Τη τιμητική σας έχετε τις μέρες αυτές, έχετε μαζέψει αρκετούς πλανήτες στο ζώδιό σας, τι άλλο θέλετε; Όπου να’να φτάνει και ο Ερμής, ο Ποσειδώνας έχει τρελά κέφια, όπως και η Αφροδίτη! Τρελό party γίνεται στο σύμπαν σας! Η φαντασία σας έχει χτυπήσει ταβάνι! Το θέμα είναι ότι φαντάζεστε δράκους, γεγονός που μπορεί να σας απογειώσει ή να σας προσγειώσει λίγο ανώμαλα στη πορεία! Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σας, είναι πολύ μαγική γιατί σας ξεσηκώνει για αλλαγές μεγάλες και τρανές! Αυτό σημαίνει πως αγκαλιάζετε το ρίσκο και κάνετε βουτιά στη περιπέτεια! Επόμενος προορισμός;;; Άνοιξη χρυσά μου!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay