Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Καρκίνος & Αιγόκερως, ταιριάζουν μεταξύ τους; by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα στην Αιγοκερίνα που ερωτεύτηκε ένα γλυκό Καρκινάκι! 
Μετά από καιρό αποφάσισα να ανοίξω το μαγικό μου το σεντούκι και να γυρέψω εκείνες τις λεπτομέρειες για μια τέτοια σχέση!

Καρκίνος και Αιγόκερως, ανήκουν στα αντίθετα ζώδια, αν ρίξετε μια κλεφτή ματιά στο ζωδιακό κύκλο, τσουπ η έκπληξη! Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, που κατά βάθος ταιριάζουν γιατί συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον!

Ο Καρκίνος ως ζώδιο του Νερού είναι ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό, που αποζητά έναν σύντροφο πιστό που να λέει πάντα την αλήθεια! Δε διστάζει να εκφράσει τα συναισθήματά του, όμως αν δε βρει την ανταπόκριση που γυρεύει τότε κλείνεται στο καβούκι του και άντε να το βγάλεις ξανά έξω.. το γλυκό το Καρκινάκι! 



Ο Αιγόκερως είναι το πιο αυστηρό ζώδιο της Γης και μη συναισθηματικό επίσης! Ναι μεν νιώθει πολλά, όμως σπάνια κανείς γνωρίζει το τι και το πώς! Είναι πιστός μεν και παραδοσιακός, όμως αποζητά πράξεις και όχι λόγια! Ωραία τα γλυκόλογα αλλά με μέτρο! Καχύποπτος στον έρωτα, προτιμά την αγάπη, τη κατανόηση και τη συντροφικότητα! Δε πιστεύει στο love for ever! Έτσι λέει..

Και τα δυο αυτά τα ζώδια, αποζητούν σταθερές σχέσεις στη ζωή τους, είναι πιστοί, αγαπούν πολύ την οικογένεια, εργάζονται σκληρά για να έρθει εκείνη η καλύτερη ημέρα και να μη λείπει τίποτα από το σπίτι τους! Η κατοικία τους, φρούριο κανονικό! Όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα θέματα αυτά είναι τελείως διαφορετικός! Ο ένας είναι γλυκός και έχει τρόπους και ο άλλος είναι πικρός και άγαρμπος πολύ! 

Τα αντίθετα έλκονται..! 

Θα εστιάσω όμως στο γεγονός που έχουμε μια γυναίκα Αιγόκερω που τα έμπλεξε με έναν άντρα Καρκίνο και ως δια μαγείας έχουν και οι δυο ωροσκόπο Λέων! Τους φαντάζομαι να γνωρίζονται τυχαία, να διακρίνουν ο ένας τον άλλον ανάμεσα από κόσμο! Τα κοσμήματά της; Τα φανταχτερά της τα μαλλιά; Το γοητευτικό της το μπούστο; Το χαμόγελό της; Μα και εκείνος ήταν όμορφα ντυμένος, φορούσε ένα υπέροχο άρωμα, μια λαμπερή έντονη προσωπικότητα, πώς να μη τον ξεχωρίσεις;;; κρύβουν και οι δυο ένα Λιοντάρι από πίσω..! ..πλησίασαν ο ένας τον άλλον, την έκανε να χαμογελάσει, τη κέρδισε! Το πιο ωραίο φλερτ, είναι εκείνα τα χαμόγελα, που χαμηλώνουν τα μάτια και κάνουν τα μαγουλάκια να κοκκινίζουν! Παραδοσιακά ζώδια ακόμα και στον έρωτα, τους έσωσε το Λιοντάρι λέμε..! 

Πώς φαντάζομαι έναν άντρα Καρκίνο με ωροσκόπο Λιοντάρι! Μμμμ θα μπορούσε να είναι ηθοποιός στο επάγγελμα, ή δικηγόρος, καλλιτεχνική περίπτωση, κόσμος να υπάρχει τριγύρω, να τον θαυμάζουν και όλα είναι μια χαρά! Υποθέτω πως αφιερώνει πολύ χρόνο για το σώμα του, για την υγεία και την ομορφιά του, οπότε μήπως λιχουδιές τέλος;;; Η άσκηση είναι μέσα στο πρόγραμμα, έχει και συλλογή, από αρώματα, του αρέσει να τραβά τη προσοχή με κάθε τρόπο! Όταν είναι ερωτευμένος, λάμπει ολόκληρος, το διατυμπανίζει με τη ντουντούκα, είναι ένα ασυμμάζευτο πλάσμα μέχρι φυσικά να έρθουν τα πρώτα συννεφάκια! Στην αρχή εννοείται πως έχει λουλούδια και σοκολατάκια και εστιατόρια, αλλά άμα η σχέση μαζί του αποκτήσει διάρκεια, γίνεται σπιτόγατος και μετρημένος σε όλα του! Η κοιλίτσα ότι πιο ανησυχητικό! Από ρούχα προτιμά το καλύτερο, τα ακουμπάει τα φράγκα όταν τα έχει, γιατί έχει μεγάλο ψώνιο, θέλει να το θαυμάζουν και να τον ζηλεύουν λιγουλάκι! Ως σύντροφος είναι αφοσιωμένος και πιστός, αν και φλερτάρει δεξιά και αριστερά, έτσι για το ψυχολογικό! Δείχνει ατακτούλης, δεν είναι όμως! Αρκεί να αγαπά αληθινά και όταν βρίσκεται σε σχέση! Αντιθέτως θέλει να είναι υπερήφανος για τη σύντροφό του! Να τον ζηλεύουν και για αυτό! 

Πώς φαντάζομαι την γυναίκα Αιγόκερω με ωροσκόπο Λέων; Μια διχασμένη προσωπικότητα με τη καλή έννοια πάντα! Από τη μια είναι πολύ αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό της. Και από την άλλη είναι έξω καρδιά με όλο τον κόσμο! Ένα μη εκφραστικό ζώδιο με έναν ωροσκόπο φλογερό, φουλ μέσα στο πάθος για τη ζωή και τη περιπέτεια! Αποζητά όμως και εκείνη τη προσοχή, θέλει όλα τα φώτα της δημοσιότητας να είναι επάνω της και να έχει και τον τελευταίο τον λόγο στα πάντα! Αυτό είναι κάτι που δείχνει φανερά το πόσο δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα είναι, όμως αυτό μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και τον ανταγωνισμό στη σχέση της, ακόμα και με τον Καρκίνο! Γιατί και εκείνος κατά βάθος, έχει τις ίδιες επιθυμίες! Καχύποπτη γυναίκα Αιγοκερίνα, δε πιστεύει από τη μια και από την άλλη το Λιοντάρι τη κάνει κοριτσάκι και της επιτρέπει να ερωτευτεί αμέτρητες φορές, μέχρι να βρει εκείνον τον έναν και μοναδικό! Επιφυλακτική με αμέτρητες άμυνες στον έρωτα και πάντα να τη πατάει από τις κάκιστες επιλογές της! Έτσι είναι στην αρχή ο ενθουσιασμός και μετά η απογοήτευση! Ο πήχης βρίσκεται ψηλά γιατί της αρέσει να έχει δίπλα της έναν άντρα πιο δυναμικό και ανεξάρτητο από εκείνη, ένα πρόβλημα μεγάλο! Συνήθως ο άντρας Καρκίνος είναι επίσης εργασιομανής, όλα για τη καριέρα, τα φράγκα και το πρεστίζ, οπότε ραντεβού στο σπίτι στις 9! Ταιριαστοί πολύ σε αυτό! 

Εννοείται πως και οι λοιποί πλανήτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, όμως προτιμήσαμε κάτι πιο απλό να εστιάσω σε τρία μόνο ζώδια, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και το Λιοντάρι, που κατά βάθος αποζητούν έναν πολύ πιστό σύντροφο και εκείνο που λέμε αλλιώς love for ever! Γίνονται τέλειοι οικογενειάρχες και υπάρχει ποικιλία στο πώς χειρίζονται ακόμα και τα πιο απλά πράγματα! Σίγουρα δε θα βαρεθούν ο ένας τον άλλον, γιατί το παιχνίδι που παίζουν από το πρωί ως το βράδυ είναι κάτι σα τον Tom & Jerry! Ο γάτος είναι σίγουρα Αιγόκερως και το ποντίκι το γλυκό το Καρκινάκι. Μαζί δε κάνουν και χώρια δε μπορούν!

Ο Μάρτης λοιπόν για τα Καρκινάκια είναι ένας πολύ ρομαντικός μήνας! Το γεγονός πως η Αφροδίτη είναι στους Ιχθύες και αρκετοί άλλοι πλανήτες, είναι η αιτία που τις μέρες αυτές αποζητά πιο πολύ τη προσοχή του συντρόφου του, θέλει να ακούσει κάποια γλυκόλογα, είναι η σειρά του να ικανοποιήσει τις ερωτικές του τις επιθυμίες! Αιγοκερίνα μου, τούτη τη φορά κάνε του τη χάρη, μεταλλάξου σε μια μαγική νεράιδα και μίλησέ του για την αγάπη! Μη τον αποπάρεις, σε καμία περίπτωση, γιατί μετά το χάος! Φροντίστε τον και αν γίνεις και λίγο υπέρ προστατευτική στα ξαφνικά, σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη! Κάνε το Καρκινάκι να χαμογελάσει.. 

Ο Μάρτης για τους Αιγόκερους είναι κάπως ζόρικος, αφού το μενού έχει εργασία και χαρά! Είναι μια περίοδος που τρέχετε και δε φτάνετε και δεν έχετε και πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, για να προσφέρετε εκείνες τις στιγμές, τις άκρως αισθησιακές! Βέβαια, το σύμπαν έχει άλλα κατά νου, οπότε μια ο Ποσειδώνας και μια η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, όλο και σας αλλάζουν τη διάθεση, από το πουθενά! Άλλωστε ανήκετε στους τυχερούς της παρέας, όσον αφορά τον έρωτα! Ανοίγουν οι δουλειές σας όμως, είστε και υπερ δραστήριοι, κάτι ίσως χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη, γιατί μια σχέση, θέλει τον χρόνο της, δε λέτε;

Ως ζευγάρι λοιπόν, ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω είναι στοργικό και έχουν θαυμάσια σχέση! Ο Μάρτης είναι ιδανικός, για να απολαύσετε ρομαντικές στιγμές, να ξεκλέψετε χρόνο από τις δραστηριότητές σας, να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να κανακέψετε και να νταντέψετε ο ένας τον άλλον! Μην αφήνετε τίποτα για αύριο, γιατί ο Απρίλης έχει άλλο φόντο.. πιο κόκκινο!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay