Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ζώδια: Πανσέληνος στον Ζυγό 28/03/21 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γέμισε πάλι το Φεγγάρι, πόσο γρήγορα περνά ο καιρός! Υπάρχει καλύτερο ρολόι από τη φύση; Το Φεγγάρι γεμίζει δηλαδή μας αποκαλύπτει το τέλος ενός κύκλου.. Μετά αδειάζει και ξανά από την αρχή.. Έτσι περνούν οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια! Ο Ήλιος μας δείχνει τι ώρα είναι.. Πόσο μαγικά εύκολο είναι.. αυτό; Να τον κοιτάζεις και να λες είναι πρωί, είναι μεσημέρι, έφτασε απόγευμα! Πού θέλω να καταλήξω; Δε μου αρέσουν τα ρολόγια. Μου προκαλούν άγχος. Δε τα χρειάζομαι! Βλέπω τον ουρανό και ξέρω.. Εσείς;;; χαχα.. τρελάθηκε η Ταυρίνα! 

Η Πανσέληνος στον Ζυγό είναι ερωτιάρα! Ανοιξιάτικος ο αέρας της, μας κάνει ξαφνικά να αποζητήσουμε ένα ταίρι! Πόσο δύσκολο είναι αυτό και πόσο εύκολα μας λέει τα μαντάτα το σύμπαν! Το ζητούμενο είναι να αγαπήσουν οι δεσμευμένοι περισσότερο και οι ελεύθεροι να αφεθούν στα φλερτ, να το προκαλέσουν αν χρειαστεί, μπας και σκάσει κανά χαμόγελο! 

Βέβαια, καλό είναι κάποιοι από εμάς εκεί έξω, να ρίξουμε τον πήχη, γιατί Ιππότης πάνω στο άλογο δεν υπάρχει πια, ούτε όμως υπάρχουν και οι πριγκηπέσες! Δηλαδή κορίτσια και αγόρια, δε γυρεύουμε τον έρωτα δίπλα στη χήνα με το χρυσό αυγό, αλλά δίπλα στον άνθρωπο με τη χρυσή καρδιά!

Τυχερά ζώδια οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Διπλά τυχερά θα έλεγα, αφού η Αφροδίτη και ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού, τις μέρες αυτές έχουν φτιάξει ένα υπέροχο μαγικό ερωτικό κοκτέιλ, που μεθά ακόμα και τις πιο σκληρές υπάρξεις!

Σήμερα δε, η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, κάνουν πολύ καλό παρεάκι, οπότε φαντάζομαι πως οι Ταύροι και οι Σκορπίοι, ίσως να βιώσουν έναν απρόβλεπτο έρωτα, φουλ στο πάθος..

Και μετά ξύπνησα! 😂 

φιλάκια..


Κριός
Η καρδιά σας χτυπά πιο δυνατά τις μέρες αυτές, γιατί το Φεγγάρι αυτό, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και απίστευτα εκφραστικούς! Θέματα συντροφικότητας σε ύψιστη προτεραιότητα, καιρός ο σύντροφός σας να μάθει το τι αληθινά αισθάνεστε και το πώς βλέπετε τη σχέση σας να τραβά από εδώ και πέρα! Ευτυχώς είναι θετική η επιρροή του σύμπαντος, οπότε δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να αγαπήσετε ξανά! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σιγοντάρει στο απόλυτο, οπότε καιρός για φλερτ και νέες γνωριμίες επίσης! 

Ταύρος
Από το βραδάκι και μετά μπορείτε να προσμένετε να συμβούν τα απίστευτα, κυρίως στην ερωτική σας τη ζωή! Το Φεγγάρι απλά είναι το κερασάκι στη τούρτα, αφού φουντώνει το συναίσθημα, αλλά στη περίπτωση τη δική σας, έχω την εντύπωση πως κάνει κουμάντο ο Πλούτωνας! Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που έχετε πάρει για τη προσωπική σας τη ζωή, το συναίσθημα της ανασφάλειας θα σας κάνει παρέα για κάμποσες ημέρες! Συντροφικότητα ή μοναξιά; Και αν έχετε το ένα γιατί επιθυμείτε το άλλο;;; Μήπως φρόνιμα;;;

Δίδυμος
Ο στόχος είναι τα λεφτά, οπότε το μυαλό σας είναι στη δουλειά σας και στο πώς θα είστε μέσα στο παιχνίδι δυναμικά! Είναι μια πολύ τυχερή περίοδος αυτή για εσάς, από εδώ και πέρα μπορείτε να κάνετε μικρά ή και μεγάλα όνειρα πραγματικότητα, αρκεί να συναναστρέφεστε με τους σωστούς ανθρώπους! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος από τον Κριό, είναι μια απίστευτα θετική επιρροή, οπότε δημόσιες σχέσεις έχει το μενού των ημερών και να είστε στις ομορφιές σας επίσης! Ένας έρωτας από το παρελθόν επιμένει! Μα γιατί;;;

Καρκίνος
Αν και σήμερα βρίσκεστε σε απόλυτα ρομαντικό mood, το μυαλό σας κάνει κάτι σκέψεις μήπως ολίγον τρομαχτικές; Το Φεγγάρι σίγουρα σας κάνει υπερευαίσθητους, όμως και ιδιαίτερα διαισθητικούς, οπότε σα να γνωρίζετε στο απόλυτο το τι συμβαίνει γύρω σας! Πρώτα θα κάνετε τη δουλειά σας, θα κοιτάξετε το συμφέρον σας και μετά λέτε το περιβόητο «Άντε γεια»! Σα να είστε μοιρασμένοι, δουλειά ή σπίτι; Και τα δυο είναι η σωστή απάντηση, οπότε κοιτάξτε να κάνετε τη ζωή σας εύκολη και όμορφη και δίχως ταμπέλες! 

Λέων 
Χρυσά μου παιδιά σήμερα φλέγεστε ένα πράγμα, σας χτύπησε ο έρωτας κατακούτελα, δε νομίζω να θελήσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι! Αναφέρομαι στους δεσμευμένους φυσικά, γιατί οι ελεύθεροι και ωραίοι, δε ξέρω τι θα κάνετε, φλερτ και πάλι φλερτ και ότι προκύψει! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος από τον Κριό, σα να έχουν ανεβάσει τον διακόπτη της καρδιάς σας και το πάθος ρέει άφθονο! Ασυγκράτητους σας βρίσκω! Το Φεγγάρι βοηθά να διώξετε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις και να προσελκύσετε τις θετικές!

Παρθένος
Το Φεγγάρι αυτό έχει να κάνει με το πορτοφόλι σας, που όπως φαίνεται είναι τρύπιο, δε μένει δεκάρα τσακιστή! Βέβαια, επειδή η Πανσέληνος γίνεται απόψε, μπορεί να σας φέρει έναν αέρα άκρως ερωτικό, δηλαδή το μαναράκι να εμφανιστεί στη πόρτα σας, έτσι για το ρομαντικό της υπόθεσης! Αισθησιακή η νύχτα απόψε! Όμως τις μέρες αυτές, θα πρέπει να κάνετε πολύ καλό κουμάντο, να μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν και να κλαφτείτε σε κάποιες περιπτώσεις, μπας και ρυθμίσετε καμιά οφειλή για αργότερα! Χαμός! 

Ζυγός
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα γιατί οι μέρες αυτές είναι φουλ τυχερές για εσάς! Σα να ανοίγουν οι ουρανοί και μπορείτε άφοβα να κάνετε σχέδια για το μέλλον! Ιδανική ημέρα για να αφοσιωθείτε στον έρωτα, να δώσετε πολύ σημασία στο σύντροφό σας, να φτιάξετε μια αξεπέραστη ρομαντική κατάσταση! Μέσα στις γλύκες θα είστε από εδώ και πέρα! Πανσέληνος στο ζώδιό σας, παρέα με μια Αφροδίτη και έναν Ήλιο, που προστάζουν να ανοίξετε τα φτερά σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Πείτε το ναι! 

Σκορπιός
Το Φεγγάρι αυτό είναι πολύ μυστήριο στη περίπτωση τη δική σας! Σήμερα ο Πλούτωνας και ο Ουρανός μοιράζουν μαντάτα που μόνο αναστάτωση φέρνουν! Σας ανεβάζουν τη πίεση και από τη μια νιώθετε απίστευτα εκνευρισμένοι και από την άλλη απογοητευμένοι, γιατί απλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν! Δεν είναι καιρός για ανασφάλειες και πισωγυρίσματα, για αυτό το διάστημα αυτό, βάζετε τα δυνατά σας, γίνεστε σκληροί και απόλυτοι και κοιτάζετε το συμφέρον σας! Φροντίστε μόνο να είστε γεροί και δυνατοί!

Τοξότης
Ένα Φεγγάρι που δείχνει σχετικά αδιάφορο στη περίπτωση τη δική σας, όμως δεν είναι! Κατά βάθος σας βοηθά να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια, να βάλετε νέους στόχους και να γίνετε πιο δημιουργικοί από ποτέ! Το διάστημα αυτό από τη μια να είστε πιστοί στην εργασία σας, από την άλλη όμως να γυρεύετε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο! Ένας συνδυασμός θα ήταν το τέλειο, όμως μετά θα σκούζετε για τον ελεύθερο χρόνο που δεν υπάρχει! Η άνοιξη παρέα με το σύμπαν, σας λένε go for it.. no matter what! Μη φοβάστε!

Αιγόκερως
Μπαίνει το νερό στο αυλάκι με τη Πανσέληνο αυτή, οπότε βελτιώνεται κατά πολύ το κλίμα στο σπίτι! Φαντάζομαι ή που αδιαφορείτε εντελώς ή που τους έχετε βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι! Ελευθερία πάνω από όλα.. χαχα! Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του, οπότε τις ημέρες αυτές η ηρεμία σας βοηθά για να κατανοήσετε τις συμπεριφορές του κόσμου! Από τους τυχερούς επαγγελματικά, προκύπτουν νέοι στόχοι, ίσως και νέες δραστηριότητες, οπότε είστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι, βάλσαμο ψυχής, έστω και για λίγο!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό σας μεταμορφώνει σε πολύ γλυκά πλάσματα, σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και με καλούς τρόπους! Αγνώριστοι για όσους σας γνωρίζουν! Ενώ έχετε επαγγελματικές ανησυχίες, τσουπ ο έρωτας μπαίνει σφήνα στις σκέψεις σας και σας προστάζει να δώσετε σημασία στο πρόσωπο που κατοικεί μόνιμα μέσα στη καρδιά σας! Οι επιθυμίες σας, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο αν τις διεκδικήσετε! Πάντα έχετε plan b, σε οτιδήποτε κάνετε, γιατί όχι και τώρα; Ακολουθήστε τη καρδιά σας.. ξέρει εκείνη!

Ιχθύες
Λεφτά να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας, η απόλυτη ευτυχία! Η Πανσέληνος φροντίζει τις μέρες αυτές να γεμίσει το σακούλι, εσείς όμως θα το αδειάσετε στο πι και φι! Η μεγάλη ζωή, συνοδεύεται από μεγάλους λογαριασμούς! Αποκτάτε μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρετε ποιοι είστε, πού πηγαίνετε, γιατί υπάρχετε στη ζωή αυτή, οπότε το καλάμι σας προσμένει για πολλές βόλτες! Ερωτικά μην είστε μπόσικοι, γιατί δε περνούν τις μέρες αυτές τέτοιες συμπεριφορές! Βέβαια μπορεί ο έρωτας να σας χτυπήσει κατακούτελα!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay