Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Ζώδια: Ο Άρης και ο Ερμής παίζουν «φτου και βγαίνω» by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και αποφεύγω να αναφερθώ στον Άρη που βρίσκεται από τις αρχές του Μάρτη στους Διδύμους, όλο σκοντάφτω επάνω του, οπότε ας του κάνω τη χάρη, λιγουλάκι όμως!

Αστρολογικά το γεγονός, αποτελεί μια φρέσκια νότα στη ζωή μας, δηλαδή νέοι στόχοι, νέα οράματα, αμέτρητα τα σχέδια του κόσμου, αλλά όπως φαίνεται έχουμε μείνει όλοι στα λόγια! 



Ενώ έχουμε τη διάθεση να το πιάσουμε από την αρχή το έργο και ας είμαστε κομμάτια ψυχολογικά, το STOP του σύμπαντος είναι πολύ μεγάλο! Και κάπως έτσι υποπτεύομαι πως ο Άρης είναι τέρμα θυμωμένος, γιατί φτάνουμε τέλος Μάρτη και λόγια στα λόγια, μπουχτίσαμε!

Ο Ερμής από τους Ιχθύες μου βγάζει κάτι το πολύ μυστήριο, γιατί είναι και ο Ποσειδώνας στον ίδιο ζώδιο, συνεπώς συνεργάζονται ομαλά και φτιάχνουν μια πολύ φανταστική, μαγική χρυσόσκονη, που όλα μας φαίνονται τόσο ωραία και ιδανικά, ενώ δεν είναι! Ο συνδυασμός αυτός, φτιάχνει μυστικά, ένοχα μυστικά, που αργότερα ίσως και να νιώσουμε ντροπή! Τα όνειρά μας είναι παράξενα αλλά φουλ στα σημάδια. Κρύβουν εκείνη την αλήθεια που όλοι γυρεύουμε. Ο Ερμής λοιπόν, στη παρούσα φάση, μας θέλει πολυλογάδες, νιαουρίσματα και καλοπιάσματα, αλλά στο τέλος τίποτα δεν έχει νόημα και καμιά άκρη δε βγαίνει. Συνεπώς τα μαντάτα του είναι εντελώς παραπλανητικά, θέλει να κερδίσει χρόνο για κάτι που έρχεται..!!!

Οπότε τις μέρες αυτές ο Άρης μπαίνει σφήνα στα σχέδια του Ερμή, τον αναστατώνει, τον εκνευρίζει, νομίζω ρίχνουν άγριο καυγά, γιατί ο ένας λέει τέρμα τα ψέματα και ο άλλος του απαντά it’s not your business!!! Χαχαχα για φανταστείτε το για λίγο.. έχει γέλιο! Οπότε ο Άρης ανεβάζει πίεση, βγάζει φωτιές και καπνούς από παντού.. και ο Ερμής του κρύβεται, τον αποφεύγει, προκειμένου να φτιάξει το μήνυμα και να το στείλει, σε εμένα, σε εσένα, σε εμάς.. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως άρες μάρες κουκουνάρες!
Αν θέλουμε να αποφύγουμε τις εντάσεις, να κάνουμε διάλογο, μια όμορφη συζήτηση. Να ακούσουμε με προσοχή την άποψη του άλλου, να μας ακούσει όμως και εκείνος με την ίδια προσοχή! Το να μιλάμε όλοι μαζί, πολύ η φασαρία και κανένα το νόημα! Το φαρμάκι το στάζουμε αλλά με προσοχή, για αυτό ας έχουμε το νου μας.. όταν φουντώνουμε από κάτι, να πηγαίνουμε μια βόλτα με τα πόδια στο τετράγωνο και μετά βλέπουμε.. Τα ασήμαντα ας παραμείνουν έτσι.. και τι έγινε;

φιλάκια.. 💋


Κριός
Μυστήριες οι μέρες αυτές, ξαφνικά από σιωπηλοί γίνεστε άκρως εκφραστικοί, ίσως και επιθετικοί με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, γιατί προφανώς ψαχουλεύουν σε μέρη που δεν επιτρέπεται και τόσο! Αν έχετε μυστικά και έχετε κάνει αταξίες τότε, ο Άρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκαλύψει τις βρομοδουλειές σας και να σας εκθέσει επίσης! Να είστε φρόνιμοι και επιφυλακτικοί γιατί δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό!

Ταύρος
Ο Άρης είναι η αιτία που τις μέρες αυτές οι τσακωμοί με τους φίλους έχουν τη τιμητική τους! Μπορεί σε γενικές γραμμές να είστε πρόσχαροι και πιο θετικοί, όμως μια κίνηση, μια λέξη, ένα ψεματάκι να είναι η αφορμή για να αλλάξει η διάθεσή σας! Να λέτε αυτά που σας ενοχλούν έξω από τα δόντια, όμως να ακούτε και το τι έχουν να σας πουν οι άλλοι! Συνήθως και οι δυο πλευρές έχουν τα δίκια τους, οπότε μη βιαστείτε να πεισμώσετε!

Δίδυμος
Ο Άρης σας ανάβει φωτιές και για λίγες μέρες σας κάνει δύστροπους πολύ! Μπορεί να σας έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια σε θέματα οικονομικά, να σας έχουν ξεσηκώσει για νέα projectκαι ακόμα τίποτα να μην έχει γίνει! Λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, μια αφορμή είναι αρκετή για να ανοίξετε το στοματάκι σας και να στάξετε το φαρμάκι σας! Στην ουσία ο Άρης ξεσκεπάζει εκείνους που σας κοροϊδεύουν και χαλούν το χρόνο σας άδικα! 

Καρκίνος
Αν και είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να εξαφανιστείτε, οι μέρες αυτές δεν είναι και τόσο ιδανικές! Ναι μεν, αλλά! Ο Άρης σα να ξεσκεπάζει τα ελαττώματά σας και τις ελλείψεις σας, δηλαδή θα μπορούσατε να είχατε καλύτερες απόψεις για θέματα που σας αφορούν άμεσα, αν το ψάχνατε περισσότερο! Οπότε θέλετε, δε θέλετε, θα χρειαστεί να μάθετε διάφορα νέα πράγματα, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε!

Λέων
Και ξαφνικά σας πιάνει μια μανία να πείτε την αλήθεια σε όποιον μιλάτε Ελληνικά! Ο Ερμής φταίει για αυτό, όμως ο Άρης σας βάζει τρικλοποδιές τύπου, δεν είναι κατάλληλες ημέρες για να βγάλετε τα εσώψυχά σας, γιατί κάτι σας ξεφεύγει και εκτίθεστε! Αν κρύβετε τα λεφτά σας σε ένα μυστικό συρτάρι παίζει κάποιος να το ανακαλύψει και να γίνει πανικός! Οτιδήποτε έχετε θάψει κάτω από το χαλί φανερώνεται και έρχεστε σε δύσκολη θέση. Το νου σας!

Παρθένος
Ζόρικες οι μέρες αυτές, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού όλα λέγονται εδώ και τώρα! Το θέμα είναι πως ο Άρης σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς και καθόλου συμβιβαστικούς! Πέφτουν οι μάσκες και ξαφνικά διαπιστώνετε πως δεν υπάρχει συναδελφικότητα και ο καθένας το συμφέρον του! Ο Ερμής σίγουρα σας βάζει σωστά λόγια στο στόμα σας, όμως οι εντάσεις και οι αντιδράσεις που βιώνετε σας κάνουν να χάνετε το δίκιο σας. Ψυχραιμία!

Ζυγός
Μπορεί να σας αγαπούν τις μέρες αυτές στη δουλειά σας και να θέλουν τη παρέα σας, όμως για λίγο το χαλάει το όμορφο το σκηνικό ο φίλτατος Άρης και διαμορφώνει μια warzone, έτσι για να μη χαλαρώσετε ποτέ! Ίσως χρειαστεί να πείτε μερικά αθώα ψεματάκια προκειμένου να αποφύγετε μερικές ψυχές, να όμως που στον Άρη δε του αρέσουν και τόσο, οπότε το νου σας, να επιμένετε στην αλήθεια και ας κυλήσει ένα δάκρυ.. Στο γιατρό πήγατε;;;

Σκορπιός
Για λίγες ημέρες σας πιάνουν οι εγωισμοί και τα πείσματα γιατί διαπιστώνετε πως κάποιος είναι καλύτερος από εσάς και τρελαίνεστε εντελώς! Αν κάποιος κάνει το λάθος και αποκαλύψει τα ελαττώματά του, τότε θα αρπάξετε την ευκαιρία για να τον κάνετε να αισθανθεί ακόμα χειρότερα! Τα θέλετε όλα δικά σας, σε εποχές που πρέπει να μοιράζεστε ότι μπορείτε. Ο Άρης σας φέρνει το μικρόβιο της ζήλιας και δείχνετε την ανυπόφορη πλευρά σας! OMG!

Τοξότης
Αχ αυτό το παρελθόν! Είναι οι μέρες τέτοιες που θα ταξιδέψετε σχεδόν σε όλη σας τη ζωή! Βέβαια εκεί που το μυαλό σας τρέχει σε εύθυμες καταστάσεις, ξαφνικά ο Άρης θα σας πάει σε μέρη που κατά βάθος σας άφησαν πληγές, οι οποίες όπως φαίνεται είναι ακόμα ανοιχτές! Οικογενειακά θέματα λοιπόν, σας στεναχωρούν γιατί αιτιολογούν τον σημερινό τρόπο ζωής που έχετε! Πριν σηκώσετε το τηλέφωνο και κλαψουρίσετε, φάτε καλύτερα μια πάστα!

Αιγόκερως
Ναι μεν σας έχει πιάσει η άνοιξη και έχετε όμορφη διάθεση, να όμως που για δυο τρεις μερούλες, θα έχετε τις κλειστές σας και πολύ καλά θα κάνετε! Εννοείται πως αποφεύγετε τα σουαρέ και τα πολλά πάρε-δώσε, γιατί ο Άρης έχει σκοπό να σας κάνει να μπλέξετε με παρεξηγήσεις και λόγια ανούσια! Βέβαια μπορεί εσείς να προκαλέσετε έναν σαματά και μετά να γίνετε θεατές στο έργο σας! Τα μαντάτα είναι μυστήρια και σκοτεινά! Κρύβουν πάθος..!

Υδροχόος
Είναι μέρες που οργανώνεστε, γιατί πολλά τα σχέδια που κάνετε για το επόμενο διάστημα! Βέβαια, για τρεις μερούλες φροντίστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και αν έχετε κατασταλάξει κάπου, μη ψάχνεστε περαιτέρω! Ο Ερμής από τους Ιχθύες, έχει φέρει πολύ ευχάριστα νέα που αφορούν τις δουλειές σας και το χρήμα, για αυτό πατήστε κανά φρένο γιατί πολλοί σας ζηλεύουν! Μη δώσετε τα χέρια με άγνωστες υπάρξεις. Έτσι λέει ο Άρης..!

Ιχθύες
Αρκετοί θα ξεκινήσετε διατροφή, ίσως και χιλιάδες φορές, γιατί πολλές οι λιχουδιές και ο Άρης φέρνει αμέτρητους πειρασμούς στο διάβα σας! Οπότε κάντε μια παύση από τους στόχους σας, όχι τίποτα άλλο είναι κρίμα να απογοητευτείτε πριν καν ξεκινήσετε! Επειδή ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Άρης στους Διδύμους, το νου σας γιατί ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε πράγματα που ενοχλούν και πληγώνουν τους άλλους!

magicfariel

Φωτογραφία από Schwoaze από το Pixabay