Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Ιχθύες 2021: Βαθύτατη επιθυμία η προσωπική σας «απελευθέρωση»! by MagicF’Ariel..

Μαγικές καλημέρες, στα όμορφα ψαράκια της παρέας! Έχω χρόνια να γράψω για τους Ιχθύες, οπότε πάρτε βαθιές ανάσες, νερό να έχετε κάπου κοντά, γιατί η φετινή χρονιά είναι γεμάτη από απρόβλεπτες εκπλήξεις και περιπέτειες! Δε θα βαρεθείτε καθόλου, να είστε σίγουροι για αυτό! 
Οι πλανήτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, είναι ο Ουρανός από τον Ταύρο, ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ο Ποσειδώνας φυσικά και ο Πλούτωνας ως δια μαγείας! Αυτοί είναι κατά βάση που θα σας ανάβουν φωτιές, που σας τρέχουν, που σας αλλάζουν διάθεση και στόχους στο λεπτό! 

Οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ας υποθέσουμε πως είστε οι τυχεροί της παρέας, πάνω σε θέματα επαγγελματικά κυρίως! Ο Ουρανός σας έχει αλλάξει τα φώτα από την αρχή της χρονιάς και σας λέει με λίγα λόγια «ο τολμών νικά»! Σας κάνει τολμηρούς, φευγάτους και μη μπει ιδέα στο μυαλουδάκι σας τρελή, θα τη πραγματοποιήσετε όπως και να έχει και ότι προκύψει! Ο Δίας σας φέρνει απίστευτη τύχη πάνω σε θέματα επαγγελματικά, εμφανίζει ευκαιρίες πολύ μοναδικές που θα πρέπει να τις αρπάξετε σε χρόνο ντε τε και να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύμπαν για αυτό! Η άνοιξη σας βαρά κατακούτελα ένα πράγμα, παίρνετε πολύ τα επάνω σας, μπορεί να σας βρει και ο έρωτας στη πιο ανύποπτη στιγμή, οπότε το φετινό καλοκαιράκι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Μετά από τόση χαρά και αισιοδοξία, λογικό το βρίσκω παρέα με το φθινόπωρο να έρθουν και τα μουτράκια.. Πώς τα καταφέρνετε να είστε μες στη μελαγχολία Χριστουγεννιάτικο, μόνο εσείς το ξέρετε..

Οι Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, είστε στο μάτι του Κυκλώνα σχεδόν όλη τη χρονιά! Ο Ουρανός σας ξεβολεύει και ο Κρόνος φέρνει εμπόδια από το πουθενά! Πρώτα θα ανακαλύψετε την αιτία του προβλήματος, μετά θα την αποδεχτείτε και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Συνεπώς οι αποκαλύψεις για εκείνα τα περασμένα – ξεχασμένα, είναι ο λόγος που αρκετές φορές θα αναστατωθείτε και θα ξεβολευτείτε άγαρμπα επίσης! Το να πέσετε τέζα στο κρεβάτι από το ψυχολογικό, δεν είναι ότι καλύτερο, για αυτό καιρός για μάχη! Τι σας λέει το σύμπαν με λίγα λόγια; Ποια τα σημάδια; Τι στόχους πρέπει να βάλετε για να ηρεμήσετε επιτέλους; Ο Μάης και ο Δεκέμβρης είναι λυτρωτικοί μήνες όμως όλοι οι άλλοι μόνο ζόρια φέρνουν! Καιρός λοιπόν να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και να αποδείξετε σε όλους πως και εσείς μπορείτε! Σε κάθε περίπτωση να κρατάτε κρυφή τη προσωπική σας τη ζωή, γιατί δε χρειάζεται κανείς να γνωρίζει.. το τι και το πώς!

Οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, είστε λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Βοηθά και το σύμπαν σε αυτό, αφού ο Ποσειδώνας, σας έχει σε μόνιμη αγκαλιά, που σημαίνει πως αποκτάτε μια καλλιτεχνική, ρομαντική, φευγάτη αύρα και ο έρωτας είναι το στοιχείο σας! Ζείτε σε έναν άλλο κόσμο μόνιμα, απλά φέτος είναι και αστρολογικά επίσημο αυτό! Τι κακό σας βρίσκει εσάς; Πέφτετε με τα μούτρα στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γίνεστε τέρμα καταπιεστικοί! Οπότε στη περίπτωση που κάποιος σας πει «θέλω το χώρο μου».. βλέπω να μαραζώνετε και να φαντάζεστε δράκους! Το να δημιουργείτε καταστάσεις από το πουθενά, για να εμπνέεστε και να εκδηλώνεστε διαφορετικά, είναι μια πολύ κακιά συνήθεια που έχετε! Ο καλλιτέχνης θέλει δράμα, δε γίνεται αλλιώς! Και σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζεται ο Πλούτωνας, να πώς τα πάθη ξυπνούν μαγικά μες στο σκοτάδι! Η Αφροδίτη τούτη την εποχή που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι το κερασάκι στη τούρτα, γιατί προτιμά εσάς από τους Ιχθύες των άλλων δεκαημέρων, οπότε η φετινή άνοιξη είναι φουλ ερωτική για εσάς! Πολλά τα φλερτ και να σας θυμίσω πως όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται! Και εσείς θα τσουρουφλιστείτε φέτος, αλλά πόσο σας αρέσει, πόσο! 


Ο Μάρτης είναι ο μήνας σας, γιατί σιγά-σιγά μαζεύονται σημαντικοί πλανήτες στο ζώδιό σας, όπως η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής! Και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας παρακαλώ πολύ σε λίγες μερούλες! Είναι η αλήθεια πολύ ανανεωτική η επιρροή αυτή και θα τον πάρετε τον αέρα σας, μη πω πως εσείς θα φέρετε την άνοιξη φέτος! Ρομαντικές οι μέρες σας, είτε έχετε παρέα, είτε όχι, όλο και κάποιο φλερτ μπορεί να προκύψει! Ο Μάρτης φέρνει τα όνειρα, σας ξυπνά και σας βάζει σε μια διαδικασία, να πραγματοποιήσετε ένα από αυτά! Είναι ένας γάμος; Ένα νέο σπίτι; Ένα αμάξι; Κάτι πολύ σημαντικό για εσάς! Τις απαντήσεις που γυρεύετε θα τις μάθετε και δε θα σας αρέσουν καθόλου! Όμως θα σας δείξουν ξεκάθαρα το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα! Η Νέα Σελήνη λοιπόν στο ζώδιό σας, είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να κάνετε εκείνο το βήμα προς το άγνωστο και ας φοβάστε, δε πειράζει.. έτσι είναι η ζωή! 

Ο Απρίλης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας! Σας τη πέφτουν από παντού ένα πράγμα, νιώθετε πως τα προβλήματα βουνό, γκρίνια και φασαρίες έχει το μενού! Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματά σας, γιατί ξαφνικά γεμίζει ο λογαριασμός και ξεγελιέστε, για αυτό ας έχετε το νου σας! Ωραία η μεγάλη η ζωή, για εκείνους που μπορούν! Οι οικογενειακές σχέσεις στα κόκκινα, επεμβαίνουν στη ζωή σας σα τους κομήτες, γεγονός που σας εκνευρίζει και σας αναστατώνει πολύ!

Επιτέλους ο Μάης είναι ο μήνας που όλα θα μπουν στη θέση τους μαγικά! Η έκπληξη είναι ο Δίας στο ζώδιό σας! Οπότε λίγη τύχη ή μπόλικη, ανάλογα με τη περίπτωση, γιατί πόσο πια; Φτιάχνετε τη φωλίτσα σας, μη πω πως πετάτε τα πάντα όλα και αλλάζετε ντεκόρ στο σπίτι σας! Ανανεώνεστε από όλες τις απόψεις, ακόμα και εμφανισιακά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου είναι ότι ακριβώς έχετε ανάγκη, για να σουλουπωθείτε εξωτερικά και εσωτερικά! Απίστευτα δημιουργική περίοδος και σε προσωπικά ζητήματα και σε επαγγελματικά! Είστε μέσα σε όλα και νιώθετε απίστευτη αυτοπεποίθηση!

Ο Ιούνιος είναι από εκείνους τους μήνες, που αρκετοί θα πείτε, «Να φύγει και να μη ξανά έρθει»! Όσο πιο μακριά είστε από οικογενειακά πρόσωπα, τόσο το καλύτερο! Που σημαίνει πως πριν φτάσετε στο διάστημα αυτό, θα πρέπει να έχετε λύσει και φροντίσει τέτοια ζητήματα! Αν τα αφήσετε να βαλτώσουν, τότε το πλανητικό σκηνικό, στο σπίτι, ηφαίστειο που κάνει μπουμ και λίγα λέω! Οι συνέπειες τραγικές, άρα έχετε σχεδόν τρεις μήνες για να εξαφανιστείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που μόνο κακό σας κάνουν! Να διώξετε από δίπλα σας αρνητικούς και απαισιόδοξους ανθρώπους. Να τερματίσετε σχέσεις που σας κάνουν κακό! Να αλλάξετε ακόμα και τόπο κατοικίας!

Ξεχάστε τις καλοκαιρινές διακοπές μήνα Ιούλη, φέτος αλλάζουν πολύ τα δεδομένα! Δε θα σας αφήσουν άλλωστε να χαλαρώσετε, αφού το τηλέφωνο παίρνει φωτιά, όπως και το mail σας! Με όλα αυτά που τραβάτε, λογικό το βρίσκω να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας καλοκαιριάτικο και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Θέλετε πολύ να κοιμηθείτε και όταν ξυπνήσετε να είναι όλα ένα κακό όνειρο, να όμως που είναι η πραγματικότητα του σήμερα και του χθες! Στρέφετε όλη σας τη προσοχή στη δουλειά και ο ύπνος η μοναδική απόλαυση! Εντάσεις, πολλές εντάσεις, γίνεται χαμός στο σύμπαν, οπότε ψυχραιμία!

Παράξενος πολύ ο Αύγουστος ο φετινός, αν η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι κομψί – κομψά τότε πολύ φοβάμαι πως καλοκαιριάτικο θα πείτε εκείνο το αντίο δίχως καν να κοιτάξετε πίσω! Ερωτικό; Γενικότερα χωρίζετε τα τσανάκια σας, από σχέσεις που νιώθετε πως σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα.. Ζόρικο το διάστημα αυτό, γιατί μια διώχνετε τους ανθρώπους από κοντά σας και από την άλλη αναρωτιέστε το πού πήγαν! Τα θέλετε όλα δικά σας, δίχως να τα θέλετε κιόλας! Του λωλού! Από διάθεση όχι και στα καλύτερά σας, οπότε από επικοινωνία σα να χάνεται το σήμα συνεχώς!

Βέβαια η λέξη χωρισμός εύκολα λέγεται αλλά στη πράξη γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο, κυρίως για εκείνους που είναι χρόνια μαζί! Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει λίγο χαμένους στο διάστημα, αναρωτιέστε τι έγινε και πώς επιτρέψατε τέτοιες συμπεριφορές από πλευράς σας κυρίως! Μια ιδέα τύπου να μονιάσετε και να κάνετε μια προσπάθεια ακόμα είναι σίγουρα στα σκαριά του μήνα! Η Αφροδίτη είναι εκείνη που το προκαλεί αυτό, γιατί σας δείχνει κατά βάθος τι είχατε και τι χάσατε! Ξανά μανά από την αρχή.. λοιπόν! Ηρεμείτε η αλήθεια είναι, όμως σκέφτεστε και συμφεροντολογικά, κυρίως όταν υπάρχει κοινό ταμείο! Το θέμα είναι σας ενώνουν τα λεφτά ή η αγάπη;;;

Ο Οκτώβρης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας! Το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά, οπότε βλέπετε πως οι προσπάθειες που κάνατε, αυτό το μπρος και πίσω, είναι τέρμα ψυχοφθόρο και πως ή θα αλλάξουν τα πράγματα και θα γίνει το δικό σας ή μια τρύπα στο νερό! Γίνεστε πολύ μπόσικοι και δε σηκώνετε κουβέντα, γιατί για να φτάσετε αλώβητοι μέχρι το φθινόπωρο, περάσατε από τόσα αγριεμένα κύματα, άρα αφού φάγατε τη κρυάδα, ποιος ο λόγος να συμβιβαστείτε με κάτι που ποια δε σας ταιριάζει και δε το επιθυμείτε επίσης! Δικαιώνεστε για τις μάχες που δώσατε και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό! Κλείστε λοιπόν τις πόρτες με το παρελθόν, μπας και έρθουν καλύτερες ημέρες!

Καθώς φτάνουμε σχεδόν στα τέλη του 2021, μπήκαμε Νοέμβρη πια, μπορώ να σας αποκαλύψω πως έφτασε η στιγμή, να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και να του δώσετε συγχαρητήρια για τη πάρτη σας και τις επιλογές σας! Είστε δυνατοί και γεροί, έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και στον έρωτα και στη δουλειά! Το πλανητικό σκηνικό του Νοέμβρη είναι πολύ μαγικό για τη περίπτωση τη δική σας, θα νιώσετε πως έχετε υπερφυσικές δυνάμεις σα το superman! Στροφάρει ο εγκέφαλος, γίνεστε τέρμα δημιουργικοί, ασχολείστε μόνο με οτιδήποτε σας φτιάχνει το κέφι! Ταξιδάκια; Βόλτες στα μπαράκια; Κανακεύετε τον εαυτό σας για τις επιτυχίες σας! 

Last Christmas.. φτάσαμε Δεκέμβρη! Συνήθως μελαγχολείτε τέτοιες μέρες, είναι πολύ παράξενο αυτό, αρκετοί τρέχετε και δε φτάνετε, γιατί ασχολείστε με τα τελευταία project του έτους, κάποιοι όμως γιατί η τραπεζαρία έχει δυο πιάτα αντί για δέκα! Επιλογή σας είναι και αυτό, όμως μετά από τόσο τράβηγμα, ας είναι φέτος δυο και από του χρόνου βλέπουμε! Σας λείπουν οι φίλοι σας από το παρελθόν, οι στιγμές εκείνες οι ξέγνοιαστες, αλλού εσείς, αλλού εκείνοι, εντάξει ένα αεροπλάνο δρόμος! Το φινάλε του έτους είναι μια Αφροδίτη ανάδρομη και τα μυαλά στα κάγκελα! Για αυτό η μελαγχολία θα σας κάνει παρέα τις μέρες αυτές και σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε ένα παρελθόν, που κάποτε λατρέψατε πολύ! Make a wish! Του χρόνου, all together!

magicfariel

Φωτογραφία από Pete Linforth από το Pixabay