Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ζώδια: Η Αφροδίτη & ο Κρόνος «ερωτεύονται» by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το φινάλε του Μάρτη, είναι απίστευτο από αστρολογικής άποψης, για αυτό και μπήκα στο πειρασμό να γράψω κάτι ακόμα, γιατί από αύριο, εξαφάνιση το ξωτικό! 

Η Αφροδίτη από τον Κριό, δέχεται το φλερτ του Κρόνου από τον Υδροχόο και ξαφνικά μπορεί να περάσουν μερικές όμορφες, ρομαντικές, ξένοιαστες στιγμές, γιατί μπήκε η άνοιξη, θέλουν να το γιορτάσουν, με κρασί, χορό και αμέτρητα φιλιά! 

Πολύ άτακτη τη βρίσκω την Αφροδίτη, πολύ ευάλωτο τον Κρόνο, τι σου κάνει το φλερτ και εκείνα τα αμοιβαία; Μυαλό μηδέν! Και κάπως έτσι συγκεκριμένα ζώδια έχουν τη τιμητική τους, κυρίως τη Φωτιάς, αλλά και του Αέρα δε πάνε πίσω! 
Αν μια φορά και έναν καιρό συναντήθηκαν κάτι μάτια και λησμονήθηκαν λόγω εποχής, ίσως να έφτασε η στιγμή να συναντηθούν ξανά, μοιραία, απρόβλεπτα και πολύ όμορφα.. Συναισθήματα που προέκυψαν και χάθηκαν γιατί απλά το timing δεν ήταν σωστό, ίσως να φουντώσουν και πάλι και να εκφραστούν στα ξαφνικά και σε όποιον αρέσουν! Τολμηροί και διεκδικητικοί στον έρωτα και το κυνήγι μόλις ξεκίνησε!
Το παιχνίδι του έρωτα έχει Κριαρίσιο ταπεραμέντο! Είναι φλογερό, υπάρχει πείσμα και απίστευτη υπομονή, το θήραμα πρέπει να πέσει στη πιο γλυκιά παγίδα, στην αγκαλιά σου! Ο Κρόνος απλά γκρεμίζει τα τείχη! Διώχνει μακριά τις αναστολές, τις ντροπές, τα μη και τα πρέπει! 

Για να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος εκείνη τη περιβόητη ερωτική εξομολόγηση;

φιλάκια..

Η Αφροδίτη & τα Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Κριός
Όπως γνωρίζετε η Αφροδίτη βρίσκεται μέρες στο ζώδιό σας και θα παραμείνει εκεί ως τα μέσα του Απρίλη! Ποιος τη χάρη σας! Τις μέρες αυτές όμως μέχρι να φτάσει πρωταπριλιά, το σύμπαν έχει τρελά κέφια, μια σας ξανάβει και μια σας σβήνει με κρύο νερό ίσως; Το φινάλε του Μάρτη είναι φουλ ανοιξιάτικο, ο Κρόνος από τον Υδροχόο, σα να βλέπει καρδούλες μπροστά του, εμπόδια πουθενά, ξεσηκώνεστε λοιπόν για περιπέτειες φουλ ερωτικές και ακατάλληλες για ανηλίκους! Εννοείται πως τη τιμητική σας την έχετε τα ελεύθερα Κριάρια, αφού το παιχνίδι είναι ωραίο! Αιώνιοι κυνηγοί εσείς, η εποχή είναι ιδανική αστρολογικά, για φανταστείτε το λιγουλάκι.. Για να ξεχάσετε τον καναπέ..! Οι δεσμευμένοι, δεχτήκατε και τη βοήθεια του Ήλιου, οπότε σχέσεις που έχουν γερές βάσεις, δε γκρεμίζονται με τίποτα! Σχέσεις που απλά έχουν τον τίτλο μόνο.. μμμ οι δρόμοι ανοιχτοί και ο Κρόνος δε βλέπει καν! Ιδανική περίοδος για να ζητήσετε μια αύξηση! Κάτι ετοιμάζει το σύμπαν για εσάς!

Λέων
Μέχρι στιγμής η Αφροδίτη έχει δείξει τον πολύ καλό της εαυτό και αφορά τη περίπτωση τη δική σας! Ναι, τις μέρες αυτές, τα βλέπετε όλα ροζ, όμορφα και ιδανικά και ίσως και να μη γκρινιάζετε .. αυτό και αν είναι έκπληξη μεγάλη! Ο ιδανικός σύντροφος, σε κάθε περίπτωση! Έχετε δώσει μάχη για να διώξετε μακριά αρνητικές σκέψεις, ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν, από εδώ και πέρα ηρεμία, τάξη και ασφάλεια! Και μόλις ο Κρόνος πάρει έναν αμέριμνο υπνάκο, τσουπ σας βλέπω, να περπατάτε στις μύτες και να γίνεστε μπουχός!!! Το φινάλε του Μάρτη ξαφνικά πνίγεστε από τα πάντα όλα και θέλετε να δραπετεύσετε από τη δική σας τη πραγματικότητα! Εντάξει, πάρτε το αμάξι, διανύστε κάτι χιλιόμετρα, πάρτε τον αέρα σας και μετά σπίτι, στο κρεβατάκι σας.. Λιονταράκια μου τρελά! Οι άνευ προσωπικών υποχρεώσεων, μμμ έχετε καιρό να μπείτε σε αεροπλάνο.. γιατί όχι λοιπόν;;;

Τοξότης
Αν και η Αφροδίτη σας πηγαίνει με τα χίλια όσο βρίσκεται στα Κριάρια, τα γεγονότα είναι τέτοια που μια αναστάτωση μπορεί να τη πάρετε από το πουθενά, δηλαδή το σύμπαν να τεστάρει τα συναισθήματά σας, τη πιο απρόβλεπτη στιγμή! Μόλις αποφασίσατε να ηρεμήσετε και να δώσετε λίγη προσοχή στα ερωτικά σας τα ζητήματα, ξαφνικά ο κακός ο χαμός! Τρίτα άτομα μπλέκουν στα πόδια σας, ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Ο Κρόνος επιτρέπει να τα πήγαινε – έλα, φρένο δε βάζει πουθενά! Οι μέρες αυτές είναι τέλειες για να πάρετε αποφάσεις ζωής! Θα παντρευτείτε; Θα κάνετε παιδιά; Θα αλλάξετε σπίτι; Επιθυμίες που καιρό υπάρχουν έντονα στη ψυχή σας, που ως δια μαγείας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Αν έχετε κατά νου να ξεκινήσετε κάτι νέο στη δουλειά σας, μη διστάσετε, μη φοβηθείτε, ο τολμών προσμένει μια νίκη ή μια ήττα! Η προσπάθεια μετρά πάνω από όλα!

Ο Κρόνος & τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)

Δίδυμος
Ο έρωτας ίσως και να κρύβεται στα μάτια ενός ατόμου που ήδη γνωρίζετε καιρό τώρα! Από την άλλη ξαφνικές εντάσεις στους ήδη δεσμευμένους, να είναι η αιτία για ξεστρατίσματα! Αποζητάτε σε κάθε περίπτωση μια αγκαλιά πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες! Αταξίες μυρίζομαι.. με τις ευχές του Κρόνου!

Ζυγός
Ιδανικές ημέρες για να αγαπήσετε με το ταίρι σας και να κλείσετε πολλά στόματα! Η αγάπη σας είναι δυνατή μπροστά σε όλα τα κακά που υπάρχουν εκεί έξω! Το παρελθόν βρίσκει πόρτα ανοιχτή και μπουκάρει με το έτσι θέλω! Ένας έρωτας, δυο φορές! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, ο Κρόνος σας έχει χαράξει πορεία!

Υδροχόος
Η επιθυμία σας είναι να ταξιδέψετε! Να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να φύγετε κάπου μακριά! Μπορεί να πάτε μονάχοι, μπορεί και με τον σύντροφό σας, ότι σας ευχαριστεί! Οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα, οπότε μη το σκέφτεστε και πολύ, μια περιπέτεια κάπου μακριά είναι το καλύτερο φάρμακο! Ωραία η αγάπη, αν την αποζητήσετε..

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay