Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ζώδια: Το κρυφό ραντεβουδάκι της Αφροδίτης με τον Δία! by MagicF’Ariel..

10/04 – 12/04/2021

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως αγωνιώ για κάποιες αλλαγές, τύπου να έρθει η Αφροδίτη στον Ταύρο και σιγά-σιγά να μαζευόμαστε, γιατί το σκηνικό είναι πολύ φλογερό και αεράτο και δε θα τα πάμε καθόλου καλά! Γιατί μεταξύ μας τώρα, η ζεστασιά της άνοιξης ανήκει στους Ταύρους.. και οι ανθοκομική της Κηφισιάς, Μάιο τιμά την εποχή! Είναι ένας παράδεισος.. γεμάτος από λουλούδια.. 



Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν κρυφό ερωτικό ραντεβουδάκι σήμερα, με τις ευλογίες του Άρη! Για κάντε το λίγο εικόνα; Πώς το βλέπετε το σκηνικό; Μήπως τρελάθηκε το σύμπαν και δε μας το λέει; Κάτι μου μυρίζει, κάτι κρύβεται από πίσω, θα το μάθουμε, πού θα μας πάει! Τίποτα δε μένει κρυφό, στις μέρες μας.. είναι και αυτό αστρολογικό..

Η Αφροδίτη από τα Κριάρια και ο Δίας από τους Υδροχόους και ο Άρης από τους Διδύμους, φτιάχνουν το πιο μαγικά απρόβλεπτο, ερωτικό κοκτέιλ , μόνο για αυτό το ΣΚ! Που σημαίνει πως οι Κριοί, τα Λιοντάρια, οι Τοξότες μαζί με τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, είναι οι τυχεροί της παρέας! Σίγουρα ξεσηκώνεστε για τρέλες τις μέρες αυτές, ένα φλερτ, ένα ταξιδάκι, μια μοιραία συνάντηση, κάτι που θα αναστατώσει πολλές ψυχές εκεί έξω! Και επαγγελματικό να είναι θα χαρακτηριστεί, business and pleasure, οπότε καλά να περάσετε, βγάλτε καμιά φωτο, να σας κάνουμε like!

Φλογερός και αεράτος ο έρωτας στο πέρασμά του, οπότε μέχρι και τη Δευτέρα θα μας ανάψει φωτιές, ουρανοκατέβατες επίσης! Μπορεί όμως να έρθει και το χρήμα στα ξαφνικά.. ως έκπληξη!

Όπως και να έχει.. ας το ζήσουμε..!

φιλάκια.. 



Κριός
Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες ημέρες της στο ζώδιό σας και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να σας εντυπωσιάσει και να σας αφήσει και μερικές αναμνήσεις, έτσι για να μη ξεχάσετε το πέρασμά της, ποτέ! Οι μέρες αυτές, πάντα με την αόρατη βοήθεια του Άρη.. είναι άκρως ερωτικές για εσάς! Ζαβολιές και σκανδαλιές μυρίζομαι, γιατί δε σας φτάνουν τα βάσανά σας, προκύπτουν και μοιραίες συναντήσεις, που θα σας αναστατώσουν τέρμα! Η καρδούλα σας θα χτυπήσει πολλές φορές, είτε από χαρά, είτε από λαχτάρα! Ακόμα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 12/04, έχει σκοπό να σας ανάψει φωτιές! Μπουρλότο λέμε! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες μέρες που είναι, ενώ τα ζευγαράκια, καιρός να βάλετε λίγο πάθος στη ζωή σας! Όσο για τα κακά παιδιά της παρέας.. omg!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως το πλανητικό σκηνικό των ημερών μόνο το χάος φέρνει στη πόρτα σας και τίποτα άλλο! Δε σας ταιριάζει και τόσο τι να κάνουμε τώρα; Υπομονή σε λίγες μερούλες η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα ακολουθήσουν ο Ήλιος και ο Ερμής.. Αμέτρητες οι εκπλήξεις του σύμπαντος! Επειδή όμως το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Δία είναι δυνατό, όλο και κάτι θα σας κάνει σήμερα, αύριο και γενικώς..! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μπορεί να εμφανιστεί στα ξαφνικά, να πάθετε ένα σοκ! Ακόμα και μια νέα γνωριμία άκρως εντυπωσιακή να προκύψει, γεμάτη από φαμφάρες, ο Ιππότης πάνω στο άλογο, δεν υπάρχει! Μυστήρια η διάθεσή σας, δεν έχετε όρεξη για πολλά-πολλά, είστε λίγο αντικοινωνικοί και μονόχνοτοι τις μέρες αυτές! Να όμως που κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι.. χαχα.. αλήθεια;;; ποιος;;;

Δίδυμος
Σα να είστε μέσα στη τρελή τη χαρά άνευ λόγου και αιτίας! Σας έχει πιάσει η άνοιξη για τα καλά και είναι και το αστρολογικό τέτοιο, το χάνουμε το κορμί, λέω! Απίστευτα θετική η επιρροή του σύμπαντος στη περίπτωση τη δική σας. Χαμογελαστοί, αισιόδοξοι, έχετε όρεξη να παντρευτείτε κιόλας! Χαχα.. και ότι προκύψει! Ο Άρης στο ζώδιό σας είναι η αιτία που νιώθετε αυτή την υπερένταση, την ενέργεια, τη μούρλια! Η Αφροδίτη και ο Δίας, είναι το κερασάκι των ημερών, αφού σας θέλουν φουλ ερωτευμένους και να βλέπετε πεταλουδίτσες και καρδούλες.. λέτε να συμβεί το μοιραίο; Επειδή εμπλέκεται κρυφά ο Ποσειδώνας, μήπως να κρατούσατε μικρό καλάθι; Δηλαδή ζήστε όμορφες στιγμές, δίχως όμως να βάλετε ταμπέλες, ούτε φυσικά να κάνετε όνειρα για το μέλλον.. Όσοι έχετε έναν σύντροφο, κάντε κάτι διαφορετικό!

Καρκίνος
Οτιδήποτε έχει συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, το ξεχνάτε και πάτε παραπέρα, όχι τίποτα άλλο γιατί σημασία έχουν τα προσωπικά σας τα ζητήματα και όχι του γείτονα! Αρκετά Καρκινάκια φλερτάρετε στο χώρο που κινείστε καθημερινά, φρόνιμα γιατί ο Άρης σας κάνει άτακτους πολύ και μετά θα εκτεθείτε και θα κλαίτε! Και ειλικρινά.. γιατί να ζήσουμε τέτοιες στιγμές; Η αλήθεια είναι πως αυτό το ΣΚ θα μπορούσε να είναι άκρως ερωτικό, αρκεί να το θελήσετε! Να φτιάξετε κατάσταση, κεριά, μουσικές και να αγαπήσετε τον σύντροφό σας ξανά από την αρχή! Βέβαια, είναι ένα σκανταλιάρικο ΣΚ, που σημαίνει πως αλλού λέτε πως πάτε και προς αλλού κατευθύνεστε! Πάλι μυστικά φτιάχνετε, γιατί σας αρέσει να νιώθετε πως κάποιος σας παρακολουθεί! Τη Δευτέρα έχει ζηλίτσες και γκρίνιες.. Για αυτό φρόνιμα!

Λέων
Μεταξύ μας τώρα, σας έχουν φάει οι δρόμοι! Θα φτάσουμε και στο ερωτικό, αλλά μια ιστοριούλα θα σας τη πω! Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, θέλετε να λείπετε συνέχεια από το σπίτι, βρήκατε τρόπο να αποκτήσετε νέες παρέες και ενδιαφέροντα τις μέρες αυτές! Και τσουπ να σου και μια ύπαρξη που θα παίξει λίγο με το μυαλό σας ίσως και αυτό το ΣΚ! Η Αφροδίτη και ο Δίας σας ξεσηκώνουν για ανοιξιάτικες περιπέτειες! Και ο Άρης σας μεταμορφώνει σε φλογερά Λιοντάρια! Και εντάξει αν ανήκετε στους ελεύθερους και ωραίους, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, τότε πώς θα χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας;;; Βρείτε τρόπο να αποδράσετε από το σπίτι με το ταίρι σας, να πάτε κάπου μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, να νιώσετε πιο ωραία! Ξεχάστε τους ύπνους και τις κουτοπονηριές! Αμέτρητες οι αταξίες των ημερών! 

Παρθένος 
Τα άγχη σας είναι επαγγελματικά, ως συνήθως, οπότε οι μέρες αυτές είναι σχετικά μυστήριες όσον αφορά την ερωτική σας τη ζωή! Σίγουρα δε θέλετε να σας ζαλίζουν με ανούσιες συζητήσεις, όμως αποζητάτε τη παρέα σε κάθε περίπτωση! Ένα ωραίο ΣΚ, φουλ στο πάθος, στην ένταση και στον ερωτισμό, γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Ανεξάρτητα όμως από τις επιθυμίες της Αφροδίτης και του Δία, back stage κρύβεται ένας Άρης και ένας Ποσειδώνας, που θολώνουν πολύ τις σκέψεις σας.. Σας αποπροσανατολίζουν, οπότε οι μοναχικοί της παρέας μη κάνετε το λάθος και πάρετε τηλέφωνο κάποια ή κάποιον πρώην! Συνήθως σε στιγμές αδυναμίας γίνονται τέτοιες καταστροφές! Αποφύγετε το τιμόνι και τις σκάλες, γιατί πολλά κουλά μπορούν να συμβούν.. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας προβληματίζει πολύ!

Ζυγός
Θα το έχετε καταλάβει μέχρι σήμερα, πως η άνοιξη μπήκε για τα καλά και αυτό είναι αρκετό για να λάμπετε και να προσελκύετε δίπλα σας όμορφους και θετικούς ανθρώπους! Το ΣΚ αυτό είναι άκρως ερωτικό για εσάς, το σύμπαν ταιριάζει απόλυτα με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας! Κάτι πολύ μαγικό μπορεί να συμβεί, ακόμα και μια πρόταση γάμου! Οι αναποδιές της ζωής, σας έχουν κάνει δυνατούς και αποφασιστικούς τούτη τη φορά! Ωραίες ημέρες λοιπόν, για να αγαπήσετε τον σύντροφό σας, με όμορφο τρόπο και όχι σα να είναι ένα χωράφι! Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή αυτή! Εννοείται πως οι ελεύθεροι Ζυγοί, εξαφανίζεστε από το σπιτάκι σας, θα τρέξετε να μαζέψετε ήλιο και λουλούδια! Τυχερές οι μέρες αυτές, μιας που προκύπτουν χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον! Είναι φουλ, έξτρα..!

Σκορπιός
Sorry, αλλά τζίφος η υπόθεση! Εργασία και χαρά έχει το μενού των ημερών και τίποτα άλλο! Ένα δίκιο το έχετε, γιατί πόσο πια θα κάθεστε στον καναπέ, αλλά εντάξει μη χάσετε τις ισορροπίες κιόλας! Βέβαια, ότι και να λέμε εμείς εδώ πέρα ο Άρης ο ατιμούλης, σας βάζει σε κάτι απίστευτες διαδικασίες, τύπου να σας δημιουργεί ερωτικές ανησυχίες από το πουθενά! Σκανδαλίζει το μυαλό σας, σας αποσπά τη προσοχή, γιατί ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής και μετά η δουλειά! Παίρνουμε ενέργεια, δίνουμε ενέργεια! Και επειδή σιγά-σιγά βγαίνουμε από τα σπίτια μας, συναντήσεις προκύπτουν, νέες συνεργασίες, ματιές γοητευτικές πλην του επαγγελματικού! Τι να ειπώ, το μικρόβιο του έρωτα είναι πολύ δυνατό και αθεράπευτο, για αυτό μια περιπετειούλα ίσως και να τη ζήσετε τούτο το ΣΚ! Και τη Δευτέρα επίσης!

Τοξότης
Μεταξύ μας τώρα, ότι έχουν πάθει τα Λιοντάρια και εσείς επί δυο! Ασυμμάζευτοι είστε τις μέρες αυτές, θέλετε να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, θέλετε όμως να στήσετε και ένα γλέντι τρικούβερτο γιατί πόσο πια; Ριψοκίνδυνους σας βρίσκω, χορέψτε για πάρτη σας στο σπίτι, ή στην αυλή ακόμα και στο μπλακόνι, γιατί δεν είναι εποχές για εκείνο to know us better! Μπερδεμένους σας βρίσκω, φταίει ο Άρης είμαι πλέον σίγουρη για αυτό! Οπότε το ΣΚ αυτό είναι φουλ στα έντονα και αντίθετα συναισθήματα! Ή που θα αγαπήσετε τρελά το ταίρι σας και θα κάνετε πράγματα από κοινού, ή που θα εξαφανιστείτε γενικώς! Ούτε σήμα το κινητό σας δε θα έχει! Ο έρωτας είναι πολύ σκανταλιάρης στη περίπτωση τη δική σας, σας παρασύρει, σας παραπλανά και μετά η έκπληξη.. Μια έκπληξη σας περιμένει στις 12/04!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως είναι μια περίοδος που έχετε ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και προδερμ και καμία όρεξη για περιπέτειες και εντάσεις! Οπότε αρκετοί Αιγόκεροι το ΣΚ αυτό, θα αράξετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας και ίσως να μαλλιάσει και γλώσσα σας στο μπούρου-μπούρου! Αν είστε μονάχοι, κανένα το πρόβλημα, έχετε τόσα πράγματα να κάνετε! Ας πούμε να αλλάξετε κουρτίνες και ριχτάρια, να μετακινήσετε κάτι έπιπλα, να αποκτήσει καλοκαιρινό ύφος το σπιτάκι σας! Αν είναι ποτέ δυνατόν, η Αφροδίτη και ο Δίας να μοιράζουν έρωτα και εσείς να κάνετε τις «Μεταφορές ο Μήτσος»! χαχα.. Τι κουλό μπορεί να συμβεί; Ή που θα σας κάνουν προξενιό ή που θα εμφανιστεί νέο πρόσωπο στη γειτονιά και θα δουν αστεράκια τα ματάκια σας.. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας όμως σας βάζει φρένο!

Υδροχόος
Φτου-φτου μη σας ματιάσω, είστε οι super τυχεροί της παρέας, από αστρολογικής άποψης! Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, σας μοιράζει θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Έχετε ήδη απογειωθεί στους ουρανούς και δε το ξέρετε! Το ΣΚ αυτό, βγαίνετε από το καβούκι σας, γίνεστε άκρως επικοινωνιακοί και φλερτάρετε με οτιδήποτε εμφανίζεται μπροστά σας! Καλά ας μη το σχολιάσω αυτό! Εντάξει το μυαλό σας είναι στο χρήμα και στις δουλειές σας, όμως το παίρνετε απόφαση πως οτι πέρα από τα λόγια και τις συμφωνίες, ακόμα τίποτα δε γίνεται σε πράξη, οπότε σας απομένει χρόνος για έρωτες και παιχνίδια στην άμμο! Κάποιοι Υδροχόοι, δε το βλέπετε έτσι και κάνετε βουτιά στο σκοτάδι! Ψιτ, τσάμπα στεναχωριέστε! Μη ξεχωρίζετε τον εαυτό σας από τα πλήθη! Όλοι το ίδιο είμαστε, κατά βάθος! Μέχρι και τις 21/04 πετάει η ομάδα!

Ιχθύες
Εσείς να ξέρετε, βρίσκεστε μεσοπέλαγα, παρέα με τον Ποσειδώνα και σας πηγαίνει όπου θέλει! Δε βλέπετε πέρα από τη μύτη σας, είναι τόσο πολύ θολωμένο το τοπίο, που άλλα φαντάζεστε και αλλιώς είναι η πραγματικότητα! Σιγοντάρει και ο Άρης σε αυτό, αφού προκαλεί το χάος, με αποτέλεσμα να χάνετε συνέχεια την άκρη του νήματος! Οπότε παίξτε το καλύτερα ωραία κοιμωμένη το ΣΚ αυτό, γιατί σκούρα τα πράγματα! Οι ανησυχίες που έχετε, δε σας αφήνουν περιθώρια για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, εντάξει πόσο πια; Αρκετά Ψαράκια όμως, κάνετε ένα shopping therapy τις μέρες αυτές και νιώθετε πολύ ωραία με τα νέα σας παπα.. και με τη τσέπη σας άδεια! Μόνο εσείς μπορείτε να το καταφέρετε αυτό! Και επειδή είστε τιμωρία από το σύμπαν, κάντε ότι σας αρέσει! Το πολύ-πολύ να αλλάξετε πόδι! Χαχα..

magicfariel

Φωτογραφία από nahid hatamiz από το Pixabay