Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ζώδια: Οι Ερωτικές Ανησυχίες των ημερών! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα ευχάριστα νέα είναι η Αφροδίτη σε εμάς τα ξεροκέφαλα αλλά άκρως ευαίσθητα Ταυράκια! Όχι, δεν εμφανίστηκε ο Ιππότης πάνω στο άλογο, ούτε είδα κάποιο όνειρο, απλά μπήκε η άνοιξη και ένιωσα την επιθυμία να γράψω, κάτι απλό, έτσι για το φλας της ημέρας!
Το αφιέρωμα στην Θεά Αφροδίτη πρόκειται να είναι super special και μέσα στο ΣΚ! Όμως μέχρι τότε.. ας ρίξουμε μια κλέφτικη ματιά στο σύμπαν.. 



Καλέ έφτασε η εποχή που οι πεταλουδίτσες και οι μελισσούλες έχουν τη τιμητική τους! Για ρίξτε μια κλέφτικη ματιά έξω στον κήπο, χαμούλης γίνεται..

Μύρισε Έρωτας.. 💘

φιλάκια..


Κριός
Μπορεί να έφυγε η Θεά Αφροδίτη από το ζώδιό σας, όμως όσο να’ναι έχει αφήσει λίγη από τη μαγική της τη χρυσόσκονη, γιατί ο απώτερος σκοπός της είναι ο έρωτας, οι αγάπες και τα λουλούδια. Οπότε τις μέρες αυτές, βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας, αγαπάτε πιο πολύ τον σύντροφό σας, περασμένα – ξεχασμένα, οι κακές στιγμές! Δώστε λοιπόν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση σας, βρείτε τρόπους να φουντώσει το πάθος, κάντε σχέδια για ένα ρομαντικό, ανέμελο ΣΚ! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, δε νομίζω να μείνετε για πολύ ακόμα ελεύθεροι, αφού ένα φλερτ, ίσως και να προκύψει σχέση ζωής! *Επιδιώξτε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας! 

Ταύρος
Από χθες η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να συμβεί στη καρδιά της άνοιξης! Υπάρχει ένας αδικαιολόγητος ενθουσιασμός, ο οποίος θα μπορούσε να σας παρασύρει εκτός πλάνου, τύπου ξαφνικά να αποφασίσετε να δεσμευτείτε σοβαρά, να συγκατοικήσετε, να φτιάξετε οικογένεια, δίχως φυσικά να υπολογίσετε μελλοντικές συνέπειες! Αν είστε σίγουροι πως το αμόρε που βρίσκεται δίπλα σας, μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε γιατί όχι; Αν έχετε ενδοιασμούς, τότε βαστάτε τα άλογα! Οπότε είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι, ζήστε τη στιγμή, δίχως υπερβολές και ταμπέλες φυσικά..! *Προτιμήστε τις ανέμελες καταστάσεις!

Δίδυμος
Εντάξει, πέρασε η χαρωπή περίοδος, τώρα έχει συννεφάκια, λίγα από εδώ και λίγα από εκεί! Διδυμάκια μου, αν κάνατε τη κουτσουκέλα σας, τότε να περιμένετε να αποκαλυφτεί και να έχουμε δράματα! Οι υπάρξεις πάνε και έρχονται όπως φαίνεται, εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, δε λέει να σας αφήσει σε ησυχία! Οπότε αν διατηρείτε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά, τότε, όλο και κάποιος θα μπει.. θέλετε, δε θέλετε! Πάντως οι μέρες αυτές, δεν είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και σα να επιλέγετε πρόσωπα που μόνο προβλήματα μπορούν να σας προκαλέσουν! *Αναπόφευκτη η τιμωρία!

Καρκίνος
Η Θεά Αφροδίτη σας ξεσηκώνει για μεγάλες βόλτες και ταξιδάκια αναψυχής, οπότε δεν αντιστέκεστε σε τέτοιες επιθυμίες, οργανώνεστε και βουρ στο δρόμο ή σε κάποιο αεροδρόμιο ίσως; Κανονίστε μέχρι και το ΣΚ αυτό να πάτε μια εκδρομή, παρέα με τον σύντροφό σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας! Ρίξτε την ιδέα από σήμερα κιόλας, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο! Φροντίστε λοιπόν, κάπου στην εξοχή να σας βρει και ο έρωτας! Τα ασυνόδευτα Καρκινάκια, πείτε ναι σε προτάσεις για έξω, για σουαρέ, γιατί κάπου, κάποιος, κάποια στιγμή, ίσως και να σας κάνει τα γλυκά τα μάτια! *Αφήστε την άνοιξη να μπει στο σπίτι σας!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, βγήκε ο ήλιος και βρίσκεστε ήδη στις Μπαχάμες να πίνετε κοκτέιλ! Από διάθεση δε λέω, στα καλύτερά σας, όμως είστε λίγο υπερβολικοί στο τρόπο που δείχνεστε από εδώ και από εκεί και παίζει να φάτε «παντόφλα» από τον σύντροφό σας! Πολλά τα νάζια και οι σκανδαλιές των ημερών, δε χρειάζεται να λάβετε τη ζήλια του κόσμου, για τις ομορφιές που συμβαίνουν στη προσωπική σας τη ζωή! Επιβεβαίωση θα λάβετε από τον σύντροφό σας και όχι από τους άλλους! Τα αδέσμευτα Λιοντάρια ως συνήθως πέφτετε σε μια ερωτική παγίδα! Και κλάμα η κυρία! *Μια λαχτάρα σας συνεφέρνει!

Παρθένος
Έχω την εντύπωση πως η Θεά Αφροδίτη τη κατάλληλη στιγμή πήγε στον Ταύρο! Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να βελτιώσετε τη σχέση σας, για να πείτε ένα συγγνώμη, για να φτιάξετε αγαπησιάρικες, ρομαντικές αναμνήσεις! Ξεπεράστε τον εαυτό σας και ζητήστε όσα επιθυμείτε, για να σας έρθουν κάποια από αυτά, μπας και χαμογελάσετε επιτέλους! Τέρμα ερωτικές οι μέρες αυτές, οπότε μέχρι το ΣΚ, έχετε χρόνο να αναθεωρήσετε τις απόλυτες απόψεις σας! Κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται, οπότε αν προκύψουν δυο τα μαναράκια στη πόρτα σας, επιλέξτε εκείνο που αξίζει, ως άνθρωπος! *Κάντε χώρο για παρέα!

Ζυγός
Είστε λίγο μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα τις μέρες αυτές και όχι δεν έχετε ιδιαίτερα ερωτική διάθεση, αφού άλλα θέματα σας απασχολούν έντονα! Να όμως που υπάρχει ίντριγκα και παρασκήνιο και καλό είναι να είστε αγαπημένοι και μονιασμένοι όσοι έχετε σχέση, για να πολεμήσετε μαζί το κακό το μάτι! Προφανώς κάποιοι αγωνιούν για να σας δουν χώρια! Ωραίο το φλερτ, όμως τις μέρες αυτές ίσως και να σας μπλέξει σε περιπέτειες! Αποφύγετε να αποκαλύψετε πολλά στοιχεία για τον εαυτό σας, γιατί μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας κατσικωθεί στο σβέρκο και να κλαίτε από νεύρα! *Ο προδότης είναι συνήθως φανερός!

Σκορπιός
Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού των ημερών, είτε υπάρχει σύντροφος μέσα στη ζωή σας, είτε δεν υπάρχει! Αν και η Θεά Αφροδίτη σας ευνοεί ερωτικά, ίσως να το διαπιστώσετε αυτό λίγο αργότερα! Την αρχή του κακού εσείς τη κάνετε, στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι, όμως τούτη τη φορά θα σας το ανταποδώσουν και θα σας ενοχλήσει απίστευτα! Άνοιξη και χωρισμός ας μη προκύψει στα ξαφνικά, δε λέτε; Ακόμα και οι Δον Ζουάν, ελεύθεροι Σκορπιοί, προκαλείτε αντιπάθειες γιατί η αυτοπεποιήθησή σας χτυπά ταβάνι! Αρέσετε, το ξέρετε, οπότε έχετε ένα ύφος τύπου «Εδώ και τώρα» αλλιώς αντίο..! *Τα μαντάτα ας έχουν κάποιο νόημα!

Τοξότης
Να και μια εβδομάδα, από αστρολογικής άποψης, που θα γίνετε οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι ever! Όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στη κουζίνα επίσης! Άλλωστε νηστικό αρκούδι δε χορεύει, οπότε ετοιμαστείτε να φτιάξετε τίποτα γκουρμετιές, γιατί είναι απίστευτα ωραίο να σας θαυμάζουν και για αυτές σας τις ικανότητες! Δώστε για να λάβετε, δίχως εγωισμούς και νάζια, κάντε το απλό το θέμα, ανεξάρτητα από τα μπουρίνια των προηγούμενων ημερών! Βάλτε στόχο, είτε είστε με παρέα, είτε μονάχοι! Τόσα χαρίσματα έχετε, οπότε χρησιμοποιήστε τα για να προκαλέσετε τον έρωτα μέσω του θαυμασμού..! *Προβληθείτε όμως με χαμηλό προφίλ..!

Αιγόκερως
Η Θεά Αφροδίτη θέλει να σας παντρέψει και να σας νοικοκυρέψει από τη πρώτη κιόλας μέρα, οπότε αντιλαμβάνεστε πως έρχεται το συγκλονιστικό συμβάν! Καλά μη τρέξετε να ραφτείτε, γιατί σήμερα είναι έτσι και αύριο γιουβέτσι, οπότε απλά φροντίστε τις μέρες αυτές να απολαύσετε τον έρωτα, τελεία! Η πρόταση γάμου παίζει πολύ, οπότε λέτε μέσα στο ΣΚ να σας κάνουν προξενιό, αν είστε μονάχοι;;; Καλύτερα να προβείτε σε μακρινές βόλτες και να κάνετε πράγματα από κοινού.. παρά να πονοκεφαλιάζετε με τις ταμπέλες που βάζετε στα πάντα όλα! Ένα ανούσιο φλερτ έχει μέλλον τελικά;; Για να δούμε! *Γάμος; Σχέση; Ή Ελευθερία;

Υδροχόος
Τι λέει; Είστε έτοιμοι να κάνετε ερωτική εξομολόγηση και έχετε ανεβάσει πυρετό; Έχετε πέσει καιρό τώρα στα δίχτυα της Θεάς Αφροδίτης, οπότε μην αντιστέκεστε άλλο χρυσούλια μου! Τις μέρες αυτές, θα χρειαστεί να ανοίξετε τη καρδιά σας, να δείξετε ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας, απέναντι στο σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σας διαρκώς! Δώστε για να λάβετε, έτσι ρίξτε κάτι ψυχουλάκια, γιατί από το καθόλου, χρυσάφι! Η αγάπη θέλει δυο, ο έρωτας επίσης! Ένα αλισβερίσι είναι, μια μπίζνα που αντί για χρήμα, φέρνει φιλιά, αγκαλιές και χάδια! Νερό για το παιδί.. γρήγορα..!!! *Πιάστε πένα, μελάνι και χαρτί..!

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε να κάνετε χατίρια τις μέρες αυτές, γιατί αυτά είναι αμοιβαία και είναι η σειρά σας! Και επειδή δε σας αρέσει να σας ζητούν διάφορα, είτε να σας τα επιβάλλουν κιόλας, ίσως να μη δείξετε και τόσο τη καλή σας τη πρόθεση και να έχουμε κανά ερωτικό καβγαδάκι στη πορεία! Υπομονή και ψυχραιμία να έχετε και κατανόηση πάνω από όλα, γιατί έτσι είναι οι ερωτικές σχέσεις! Αρκετοί ταξιδεύετε για να συναντήσετε τα μάτια που αγαπάτε, η Θεά Αφροδίτη σας έχει βγάλει πρόγραμμα και δε το ξέρετε ακόμα! Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να φτιάξετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές δίχως νεύρα! *Τρέξτε ο έρωτας δε περιμένει!

magicfariel

Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay