Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Ζώδια: Ο ανοιξιάτικος αέρας της Αφροδίτης από τον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

14/04 – 09/05/2021

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ακόμα ένα κείμενο, μέρες το παλεύω, λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, πάλι καλά δέκα μέρες πριν αλλάξει ζώδιο, εμφανίστηκα σα το κομήτη, έτσι για το φλας που λέμε! 🌠

Η Αφροδίτη από μόνη της στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει από αστρολογικής άποψης! Είναι στο σπίτι της, στα λημέρια της, έχει αράξει και φλερτάρει με το σύμπαν όλο! Και επειδή τη βλέπουν λαμπερή, ξένοιαστη και τσαχπινογαργαλιάρα, της κάνουν κάτι τρελές κόνξες ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, όχι τίποτα άλλο, για να μη βαριέται τόσες ώρες χαρωπή και μόνη! Ο Ερμής βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της, αλλά τι να μας πει και αυτός από τη ζωή του;;;;
Και ο Ήλιος τώρα πια βρίσκεται στον Ταύρο, γεγονός που με προβληματίζει, γιατί σα να μη θέλει να ρίξει ακόμα πολύ φως στις υποθέσεις που μας απασχολούν! Όμως πού θα πάει, μέσα στο Μάιο θα μας δείξει το πόσο ζεστός και λαμπερός είναι! 

Μας τη χάλασε κάπως τη δουλειά ο Ουρανός και ο Κρόνος, γιατί εκεί που πήγε να δέσει το γλυκό ας πούμε, έδωσαν μια και δεν έδεσε ποτέ! Και ούτε πρόκειται φυσικά, γιατί να το πω και αλλιώς στη βράση κολλάει το σίδερο! Οπότε και το ναι είναι απόλυτο και το όχι και βγαίνουν αυθόρμητα, όπως και να έχει! Αν κάτι δε προχώρησε εξ αρχής, δε θα προχωρήσει ποτέ! Άρα καλό είναι να το ξεπεράσουμε το γεγονός, all together!
Μοιραίοι έρωτες; Μοιραίοι χωρισμοί; Προέκυψαν και στη ζώνη του λυκόφωτος, τύπου η Πανσέληνος στον Σκορπιό.. που στο καλό να πάει και να μη ξανάρθει; 
Όπως φαίνεται η Αφροδίτη από τον Ταύρο, κρατά το καλύτερο για το τέλος! Φλερτάρει έντονα με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Πλούτωνα και έχει σκοπό να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές και σε ερωτικό επίπεδο και σε οικονομικό! 

Ο Ποσειδώνας προκαλεί τις ψευδαισθήσεις, άρα και ελαττωματικό να βγει το θέμα, πάλι θα μας αρέσει! 

Ο Δίας φέρνει τη τύχη, τη διάθεση για να πετύχουμε έναν δύσκολο, ίσως και ακατόρθωτο στόχο!

Ο Πλούτωνας που τόσο τον λατρεύω και πόσο τον φοβάμαι, υποψιάζομαι πως θα ισοπεδώσει τα πάντα όλα, προκειμένου να ζήσουμε κάτι αξέχαστα μοιραίο! Ένα πάθος, ένα μαύρο τριαντάφυλλο, να φανταστώ ένα μαύρο διαμάντι; Μυστήρια, μαγική, αξεπέραστη η ομορφιά τους.. ❤

..από φαντασία η Ταυρίνα.. φουλ..

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σας κάνει τέρμα φιλοχρήματους και τσιγκούνηδες επίσης! Το φασούλι πρέπει να γεμίσει όπως και να έχει! Εργάζεστε περισσότερες ώρες, η καριέρα σας πάνω από όλα και ο στόχος είναι η επιτυχία! Από μόνη της η Αφροδίτη, δίχως τις παρεμβολές του Κρόνου ας πούμε..και του Δία, έχει να σας κάνει ένα δώρο μεγάλης αξίας και συναισθηματικής και οικονομικής! Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι η πιο τυχερή, τότε είναι να σας έρθει η έκπληξη! Εννοείται πως θα καλομάθετε τον εαυτό σας τις μέρες αυτές ανεξάρτητα του κόστους! Να τι κάνει ο Δίας, ο πονηρός! Έσοδα – έξοδα και σπατάλες κρυφές και για τη πάρτη σας μόνο!

Ταύρος
Όποτε η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας, ξεκινάτε διατροφή, γυμναστική, σας βάζει σε πρόγραμμα τρελό, προκειμένου να είστε όμορφοι και λαμπεροί. Ξαφνικά σας έρχεται η όρεξη για φλερτ, για μηνυματάκια πονηρά, ξεσηκώνετε διάφορες υπάρξεις, σα πεταλουδίτσα όμως! Ανάλαφρο και ανοιξιάτικο ας είναι το κλίμα! Βέβαια, ο Ουρανός σα το χαλά κάπως το έργο, φτιάχνει προκλητική συμπεριφορά από μέρους σας και κάποιος μπορεί να σας πει το «άντε γεια»! Όμως κάποιος μπορεί να σας πει ένα «hello»! Πολλές οι εκπλήξεις σε ερωτικό επίπεδο! Δέκα μερούλες πριν φύγει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, κυρίως από τις 03/05 μέχρι και τις 08/05 μπορεί να βιώσετε έναν μεγάλο έρωτα!

Δίδυμος
Και που λέτε, η Αφροδίτη σας τη φυλούσε καιρό τώρα! Ενώ άλλα αντιπροσωπεύει από το ζώδιο του Ταύρου, σε εσάς επιδρά πολύ μυστήρια! Γίνεστε κακά παιδιά το διάστημα αυτό, φτιάχνετε ένοχα μυστικά, είτε αυτό αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά σας! Προτιμάτε τις παράξενες συναναστροφές, υπάρξεις που σίγουρα έχουν ένοχο παρελθόν, πού και πού σας αρέσει να μπλέκετε σε περιπέτειες, που λίγοι και καλοί γνωρίζουν ή μη πω σχεδόν κανείς! Μέχρι τα τέλη του Απρίλη προκύπτουν συναντήσεις! Με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, ή που φτιάχνετε ρομαντικές καταστάσεις, ή που μπλέκετε σε απιστίες και ψεματάκια! Το ποδαρικό του Μάη! Διχασμένο..

Καρκίνος
Έξω καρδιά σας κάνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, που σημαίνει πως έφτασε ο καιρός να ανοίξετε το σπίτι σας, να κάνετε σουαρέ, ή κάπου εκτός, γεμάτο το πρόγραμμα, από φιλικές συναναστροφές! Ξεπερνάτε το Εγώ σας και αγκαλιάζετε το Εμείς, είστε η πιο ευχάριστη παρέα! Και αφού χαλαρώσετε, θα έρθει και ο έρωτας! Οι τελευταίες ημέρες του Απρίλη, έχουν να σας προσφέρουν πολύ αγάπη, οπότε οι δεσμευμένοι φροντίστε να το προκαλέσετε αυτό, με απλές καθημερινές πράξεις! Ο Ερμής είναι δίπλα στην Αφροδίτη και σας ευνοούν από τις 26/4 και μέχρι τα τέλη σε συναισθηματικά θέματα! Η πρώτη εβδομάδα του Μάη, κρύβει έναν έρωτα έκπληξη! Οι μάσκες πέφτουν!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως το σύμπαν επιμένει στο να σας βρει μια δουλειά, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Αν γυρεύετε εργασία, το διάστημα αυτό, είναι πολύ τυχερό, για αυτό να ψάχνεστε και να μη λέτε γιορτές είναι τώρα, πάμε για μετά! Οι ευκαιρίες δεν έχουν αργίες και τεμπελίκια! Αρκετά Λιοντάρια παίζει να πάρετε μια προαγωγή και μια αύξηση! Βασικά η Αφροδίτη από τον Ταύρο, εκπληρώνει μια επαγγελματική σας επιθυμία! Τίποτα δεν είναι δεδομένο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, οπότε αναβολές δεν υπάρχουν. Ή τώρα ή ποτέ! Σα να μην έχετε και τόσο ερωτική διάθεση, σα να μην αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, σα να θέλετε την ησυχία σας, γιατί έχετε ένα image να φτιάξετε!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη θέλει να σας φτιάξει βαλιτσούλα, να σας βάλει μέσα σε ένα αεροπλάνο και δρόμο, μακριά από τα πάντα όλα, έστω για λίγες ημέρες! Θα το καταφέρετε αυτό, κυρίως αν πρόκειται να συναντήσετε οικογενειακά πρόσωπα που αγαπάτε, εκτιμάτε και σας λείπουν πολύ! Ο Κρόνος βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο θα σας το επιτρέψει όλο αυτό! Οπότε ας έχετε και plan b σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον για τις γιορτινές ημέρες! Μπορεί να νιώσετε μια απογοήτευση τις τελευτές ημέρες του Απρίλη, αλλά οι πρώτες του Μάη, θα είναι υπέροχες, αισιόδοξες και πολύ χαρωπές! Ο Ποσειδώνας παρέα με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, σας αλλάζουν ρότα! Αναγεννησιακό φουλ!

Ζυγός
Λεφτά φέρνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο και απολαύσεις, υλιστικές, ερωτικές, τα θέλετε όλα δικά σας, με όμορφο τρόπο πάντα! Μέχρι να φτάσει ο Απρίλης στα τέλη του η Αφροδίτη παρέα με τον Ουρανό, σας δίνουν λεφτά! Το σύμπαν επιμένει πολύ σε αυτό, δηλαδή η έκπληξη είναι σίγουρα πολύ μεγάλη! Οπότε αν έχετε τίποτα εκκρεμότητες, να τις κλείσετε, για να ανοίξετε τον δρόμο! Πάντως το σύμπαν σας βοηθά να ξελασπώσετε από χρέη, οφειλές, οτιδήποτε βρίσκεται στον αέρα, που σας ζορίζει καιρό τώρα! Μια καλή νεράιδα είναι δίπλα σας τις μέρες αυτές, θα τη γνωρίσετε τη πρώτη εβδομάδα του Μαΐου! Μαγικά.. γίνεστε κυνηγοί στον έρωτα και αποζητάτε να ικανοποιήσετε μυστήριες επιθυμίες!

Σκορπιός
Σας κάνει λίγο άνω-κάτω η Αφροδίτη από τον Ταύρο και από τη καλή την έννοια και από τη κακή! Επαγγελματικό είναι το θέμα. Οικονομικό και της υπομονής, γιατί θα χρειαστεί το διάστημα αυτό να κάνετε λίγο τη πάπια! Να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και ας ακούτε εξοργιστικά πράγματα! Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα από όλες τις απόψεις, οπότε δύσκολο να τα διαχειριστείτε όλα τέλεια, προκειμένου να μη διαταραχτούν οι ισορροπίες της ζωής σας! Τα λόγια σας στάζουν φαρμάκι μέχρι και τα τέλη Απριλίου. Σας ξεφεύγουν ένα πράμα! Στο χέρι σας είναι λοιπόν να μπλοκάρετε τα μαντάτα του Ερμή ή όχι! Η πρώτη εβδομάδα του Μάη σας βρίσκει φουλ στις ενοχές και δε πρέπει! Είστε αυτοί που είστε!

Τοξότης
Σε πρώτη φάση η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας στέλνει στον γιατρό για ένα απόλυτο τσεκ απ γιατί έφτασε ο καιρός να πάρετε τις βιταμίνες σας! Ανοίγουν οι δουλειές σας και γίνεστε πιο δημιουργικοί από ποτέ! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι, πως κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, προκειμένου να ζητήσετε ένα «συγγνώμη», από κάποια άτομα που πάνω στη φούρια σας πληγώσατε! Να έχετε ομαδικό πνεύμα για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα! Το τέλος του Απρίλη σας βρίσκει με απίστευτες προτάσεις, ιδέες, ευκαιρίες, δίχως φυσικά να γνωρίζει κανείς τίποτα! Οπότε οι πρώτη εβδομάδα του Μάη, είναι το ξεκίνημα μιας άλλης εποχής, πιο ζόρικης μεν, όμως δε γίνεται και αλλιώς! Good luck!

Αιγόκερως
Πολύ ευχάριστο το γεγονός, σα να σας κάνει πιο ανάλαφρους συναισθηματικά η Αφροδίτη από τον Ταύρο! Ανοίξατε τα παράθυρα και μπήκε η άνοιξη στη ζωή σας! Καιρός για διατροφή, για γυμναστική, να φτιάξτε τη σιλουέτα σας, γιατί πώς θα βγείτε στις παραλίες! Ξεχάστε για λίγο τα λεφτά, θα έρθουν είναι στον δρόμο, τα φέρνει ο Ερμής, αλλά βρήκε τον Κρόνο μπροστά του, ίσως και τον Πλούτωνα και τον περνούν από ένα δήθεν κόσκινο! Οπότε μέχρι και τα τέλη του Απρίλη, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας φυσικά! Ας πούμε πως δεν έχετε όρεξη για γκρίνιες και παράπονα! Θαύμα! Ο Μάης φέρνει έναν αέρα άκρως ερωτικό! Ο Ιππότης πάνω στο άλογο έχει προορισμό!

Υδροχόος
Παγιδευμένοι νιώθετε με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου! Ναι μεν αποζητάτε τη σταθερότητα, όμως με τον δικό σας, μοναδικό τον τρόπο! Η Αφροδίτη λοιπόν, τσιγκουνεύεται πολύ στη περίπτωση τη δική σας, ούτε πολλά λεφτά σας φέρνει, ούτε αγάπες και λουλούδια! Στρέφει τη προσοχή σας εξολοκλήρου σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού! Καιρός να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, μπας και ηρεμήσετε λιγουλάκι! Ο Απρίλης τελειώνει μυστήρια, από τη μια νιώθετε μια ανακούφιση από την άλλη ένα βάρος! Νοσταλγείτε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως μένετε στη σκέψη! Η πρώτη εβδομάδα του Μάη, είναι έντονη συναισθηματικά, φουλ σε Ποσειδωνιακές παραισθήσεις!

Ιχθύες
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε με την Αφροδίτη από τον Ταύρο! Συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, τρυφεροί, ρομαντικοί, να αυτά κάνετε και σας ζηλεύουμε! Από τη μια η Αφροδίτη παρέα με τον Ερμή, σας φέρνουν διάφορα δώρα που σας ξεσηκώνουν και σας ενθουσιάζουν και από την άλλη ο Ουρανός παρέα με τον Κρόνο σας ανατρέπουν κάπως το σκηνικό και κλάμα η κυρία! Μια απογειώνεστε και μια προσγειώνεστε ανώμαλα! Ταξιδάκι έχει το πρόγραμμα και φλερτ με άγνωστες υπάρξεις! Οπότε φροντίστε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Απρίλη όλο και κάπου να πάτε, μπας και φανεί το τυχερό σας αστέρι! Ο Μάης ξεκινά με όμορφες διαθέσεις, ο στόχος είναι να είστε στον αφρό και μόνο!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay